2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bu gece bebişlerin çoğu annesini uykusuz bırakmış heralde havalardan mı etkileniyolar acaba ki??
I imspecial öğrencinin kardeşi için bende çok üzüldüm Allah tez zamanda şifasını verir inşallah ya

Gecmis olsun tatlim uzme kendini
Cogumux kan ilacini sallamasyon verdik vermedik zaten
Kendinde de kan
senin vitilogolari yesin o kocan
Cokda guzelsin hep derim vicir vicirsin diye
Annemin lafi vardir isleyen degil kisneyen gecer diye tabi isleyrnden kasit basarili hamarat kadin kisneyende bnm tabirimce eline hic is yakismiyip suslenip alisveris yapip kikirdeyn kadin tipi geliyo
Bu tip kadinlari erkekler daha cok seviyolar ama biz malesef diger kadin tipine giriyoruz

ayy canım annen doğru demiş gerçekten kişneyen yarıyor:) ama benim oduna değil kız bende evde süslenirim adam niye süslendin eşofman giy rahatça der hiç anlamaz hiç, hep etraftanda derler annesi falan gül gibi karın var temiz pak süsleniyor kendine bakıyor diye ama adam anlamıyor ya, yani hep düşünürüm bir gün beni aldatırsa bu da bana yasakladığı her şeyi yapan süslü saçı boyalı makyajlı bir kadın olursa orta yerimden çatlarım saçımı boyatmaz süslü gezdirmez dışarı çıkarken inceler sinir eder bende onun güzel giyinmesini isterim hep evde dışarda bakımlı ol derim, ayy evde ki kılığı beni sinir ediyor hıyarlı baba gibi

Bizimde uyuma seklimiz bu canim.
Bizde ilk donmeye basladigimizda sikinti oldu donmek istedikce uyandi ama sonra alisti
Bir kac gecede alisacaktir insallah.

BElki muhtesem bir cildim yoktu ama boylede diildi ,ergenlik silvilcelerimden kalan cukurlar vardi sadece ama cok kafama takiyordum,bir gun kozmetik magzasina girdim (cok safimdir hemen kandirirlar ve tongaya duser alirim ve kaziklanirim) aaadediler gozenekleriniz belli hmn size uygun yeni bir serum geldi lancome visionere mis adi,yalan olmasin 3 yil evvel o kucucuk siswye 300 lira para verdim ve iki hafta sonra yuzum mahfoldu hergecen gun kirmizi lekeler ilerledi,dava acamadim ama sikayetim uzerine 300 liralik cek verdiler ve yine o markadan baska seyler alabildim
Bu paylastigim yuzde 70 duzelmis hali,suan annemdeyim ve evdeki pc de eski hali var aksama aticam kizlar arada ciddi fark olsada suanki halimde beni mutlu etmiyor,ardaya hamileyken ist un en unlu cilt dr una gittim,adam dogru sdurust bakmadi bile git dogur emzir 2 yil sonra gel bebek gibi yapicam seni dedi
Bakalim bekliyorum 2 yil gecmesini
Gerci eskisi kdr umursamiyorum Allah baska dert keder vermesin
@Mrssuperfine icin attim
Ama tabi gonul isterki saglikli bir cilde sahip olmayi
Atiyorum kizlar bu arada gidima bakarmisiniz sismanliktan ((

canım benim cildimde aynen böyle

kızlar canlar merhaba.ayıptır sorması sız neyle korunuyosunuz.daha dogrusu ben dun aylık ıgne oldum ılk defa.ıstemıodum ama mecbur kaldım.vurulan varmı bna anlatın..

E, post: 426928ber: 602Elki muhtesem bir cildim yoktu ama boylede diildi ,ergenlik silvilcelerimden kalan cukurlar vardi sadece ama cok kafama takiyordum,bir gun kozmetik magzasina girdim (cok safimdir hemen kandirirlar ve tongaya duser alirim ve kaziklanirim) aaadediler gozenekleriniz belli hmn size uygun yeni bir serum geldi lancome visionere mis adi,yalan olmasin 3 yil evvel o kucucuk siswye 300 lira para verdim ve iki hafta sonra yuzum mahfoldu hergecen gun kirmizi lekeler ilerledi,dava acamadim ama sikayetim uzerine 300 liralik cek verdiler ve yine o markadan baska seyler alabildim
Bu paylastigim yuzde 70 duzelmis hali,suan annemdeyim ve evdeki pc de eski hali var aksama aticam kizlar arada ciddi fark olsada suanki halimde beni mutlu etmiyor,ardaya hamileyken ist un en unlu cilt dr una gittim,adam dogru sdurust bakmadi bile git dogur emzir 2 yil sonra gel bebek gibi yapicam seni dedi
Bakalim bekliyorum 2 yil gecmesini
Gerci eskisi kdr umursamiyorum Allah baska dert keder vermesin
@Mrssuperfine icin attim
Ama tabi gonul isterki saglikli bir cilde sahip olmayi
Atiyorum kizlar bu arada gidima bakarmisiniz sismanliktan ((Eki Görüntüle 1636313 Eki Görüntüle 1636314 [/QUOTE]
Yaxik etmisler guzelim yuzune.ama sagkiklisin cok sukur gececek bisi sikma canini.yuzunun guzelligi yeter:))

[QUOTE="eflalim, post: 42692414, member: 2141canım çok hoşsun çok güzel yazmışsın sen beni gör makyajsız hepiniz şükredersiniz halinize, vitiligo var bende ellerimde yüzümde her yerimde, çooook ağladım bu sebepten ama dile kolay 20 seneyi geçti, büyük oğlum doğduktan sonra takmaz oldum düşün, eşime karşı o yüzden hep kendimi ezik hissettim benimle niye evlendin nasıl evlendin diye neyse... her konudan da kendime pay biçmesem olmaz[/QUOTE]
Benim kocamda hep benden cokk guzel oldugunu soyler cok uzulurdum yine uzulyrum.guzeli bulsaydin zorla evlenmedim senle derim. bi de hic mamakyaj yapmam neyim varsa ortada:))
senin yuvarlak cok kibar y u zun var o yeter sana cildindeki lekenin hic onemi yok.begenen her halimizde begenir kendime de diyrum

Ayyy öldüm gülmekten Hala da gülüyorum
Bizimde uyuma seklimiz bu canim.
Bizde ilk donmeye basladigimizda sikinti oldu donmek istedikce uyandi ama sonra alisti
Bir kac gecede alisacaktir insallah.
İnşallah canım hata bende aman sırt üstü gelir kusar yüzüstü gelir nefes alamaz diye bırakmadım çocuğu yan yatışın içinden

kızlar canlar merhaba.ayıptır sorması sız neyle korunuyosunuz.daha dogrusu ben dun aylık ıgne oldum ılk defa.ıstemıodum ama mecbur kaldım.vurulan varmı bna anlatın..
Canım kondom kullanıyoruzda zaten biz o işi yapmıyoruz doğal olarak korunuyoruz yani bu ay üç aylık iğne yaptıracaktım ama geçti diğer aya inşallah, emzirenler üç aylık iğne yaptırabiliyor
sağol canım ya o senin güzelliğin, eşim hep bu konuda kızar bana ben bilerek evlendim sen inanmıyorsun ama onlar benim gözüme görünmüyor sen tatlı dilli ol başka bir şey istemiyorum ben senden diyor ne yalan söylüyüm, ama tatlı dilli olmam için önce acı acı konuşmuycak arı gibi sokmuycak!! Birde eşime hep çok yakışıklı ayyy derler koca koca kadınlar bile der yani, boşuyumda siz evlenin bari diyicem bir gün ayy çocuklar aynı babası gibi yakışıklı derler, yani ben çirkinim ki hayatım boyunca kendimi beğenmedim ben özgüvenim çok eksiktir

senin kocaya gelince fıstık gibi hatunsun sakın kıskanıyor olmasın
Ayyy öldüm gülmekten Hala da gülüyorum
İnşallah canım hata bende aman sırt üstü gelir kusar yüzüstü gelir nefes alamaz diye bırakmadım çocuğu yan yatışın içinden

ahh canım hangi kısma güldün:) hıyarlı babaya mı

Allah ıyılıgnı versın :) ben ole bıse duymadm da sadece 6 ay gectıkten sora ıgne olunabılıyomus.ne ıgneymıs ya dunden berı acısı gecmedı

Allah ıyılıgnı versın :) ben ole bıse duymadm da sadece 6 ay gectıkten sora ıgne olunabılıyomus.ne ıgneymıs ya dunden berı acısı gecmedı
Canım sütü etkilememesi için üç aylık olandan vurunman gerekiyordu

Saolun kızlar bu konuyu uzatmadan kapatiyorum inş atlatacaklar herşey insanlar icin..

Bu arada oğlum kızımın elindeki bi lt sütü çekince halinin altındaki haliflekse boca etmiş hata kızımda dolabı açıp içeri sut koymaya getirmiş annem mutfakta koy demistim offf ama kendimi tuttum ve kızıma bağırmadan anlattim çok üzüldü epey ağladı oda hatasinin farkında buda iyi biseydir ben bagirmadan hallettim sorunu ama olan bana oldu koca halifleksi topladim cikardim bayram dönüşü hali yikaamaaya verecektim simdiden toplandı off bayram dönüşü cook is var yandım ben simdi dolap icleri düzenli olursa kadın alicam inşallah temiz yaparlar bende hep temizlikci alırım nolur Allahim kolaylık ver

bana ole bıse demedı saglık ocagı cevremde emzırırken vurulanda var ama bılmıorum ıcım rahat dgl
canım eminim bu konuda araştır nettende, bana özellikle üç aylık iğne dediler sağlık ocağında

Nego
kaderdasim kocam da yak i sikli allah var yuzu filan tertemiz ben bile yok az kirli sakal var
birazcik kel ama bi kez bile niye kelsin demedim.kocam ayri kategoride degerlendirir fizik ve yüz olarak.fuzigime bisey demez. Yuzume de bulmadik kusur kalmadi.hatta bana benim kirpiklerim seninkinden fazla dedi hayrettte kaldim yuh dedim mikroskobik koca ne kadar onemsiz seylere dikkat ediyor
benim ozguvenimi de kocam kirdi cokk aci makesef hamikeyken oglum bana benzebesin diye dua ettigimi bilirim.nasil bi psikolojik baskidaysam artik.bunu esime dedigimde cok kotu olmustu oyle deme vs guzel soz ne fayda cok gec artik....gercekten guzel olma y abilirim allahin yarattigi elinde olan bisey yok.ama insanin yuzune devamli solenmesi ok gibi batirmasi pek de insaniyetli degil....offf yarami actin eflalim az dertli degilmisim

Nego cok tatlısınız Duha22 minione hepiniz çok iyi kalpliainiz @Mrssuperfine sende öylesin inanin bunu sizinpohpohlamak için soylemiyorum sizin gonlunuz yeter diliniz yeter erkeklere kendinizin yetersiz olduğu şeyleri gösterip pohpohlamayin onlarda kendini bisey sanacak Nego senin neyin var ki esin sana gore yada biçok insana gore yakışıklı olabilir ama saymaya kalksan bi suru hatası kusuru çıkar Allah yokluklarini göstermesin ama gözünde büyütüp kendini küçültme sen gayet özgüvenli ol zaten oyle olmalisin

ayy canım ya okurken güldüm eşin de değişikmiş, bu erkek milleti nasıl her seferinde bizi şaşırtabiliyor böyle:) ya senin yüzünün nesi var makyajsız duru güzelliğin var ben makyajsız foto koysam eflal nerde dersiniz eşini merak ettim yani ya benim eşim evlendik göbek yapmaya başladı bir kere demedim şaka yollu da olsa, o şaka yapıyor güya tombişim bilmem ne diye laf sokuyor bana gıcık sen kendi koca göbeğine bak bir türlü doğuramadın ben adamın göbekli halini bile seviyorum ya

canım haklısın bu konuda neyse ki benim odun güzelliğim konusunda bir şey söylemez yani kilom dışında söylemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…