Canım yok yakışıklı diyen ben değilim bana göre kusuru çokNego birde sen eşini çok seviyorsun ondan sana çok yakışıklı geliyor yanlış anlama ama biz kocalarımıza güzel bakıyoruz yoksa ellerde me gUzeller var hey gidi burak ozcivit kıvanç tatlıtuğ
He anladım benim kocamada yengem cıncık gibi çocuk demisti bende ikbal gurpinar gibi kadinim demistimCanım yok yakışıklı diyen ben değilim bana göre kusuru çokmesela laz burunlu ki ben burunu-a çok takardım ablamlar ne dalga geçmişti benle bu konuda yakışıklı diyenler elalem akrabalar falan, kendi teyzem bile yakışıklı diye diye bir hal olmuştu hatta kızı nişanlanınca aynı senin kocana benziyor demişti ki alakası yok elşim sarışın o esmerdi tipide benzemiyordu
tamam canım arastırırm cok saolcanım eminim bu konuda araştır nettende, bana özellikle üç aylık iğne dediler sağlık ocağında
Hangısı esın kravatlı mı dıgerı mı kravatlı ıse normal dunyaahıret kardesım olsun elı yüzü düzgün ama diğeri esın ıse sana kurban olsun yanlış anlamancırkın degıl ama ben ahım şahım bıeey göremedımNego album e koydum bak kaldırayım kocam duymasın
Kravatli ikizim kel olan esim.ayy bi de ona sor ondan güzeli yokk:))Hangisi esın kravatlı mı dıgerı mı kravatlı ıse normal dunyaahıret kardesım olsun elı yüzü düzgün ama diğeri esın ıse sana kurban olsun yanlış anlamancırkın degıl ama ben ahım şahım bıeey göremedım
Bu işimin aradında buna gülmezsem olmazdıayy canım annen doğru demiş gerçekten kişneyen yarıyor:) ama benim oduna değil kız bende evde süslenirim adam niye süslendin eşofman giy rahatça derhiç anlamaz hiç, hep etraftanda derler annesi falan gül gibi karın var temiz pak süsleniyor kendine bakıyor diye ama adam anlamıyor ya, yani hep düşünürüm bir gün beni aldatırsa bu da bana yasakladığı her şeyi yapan süslü saçı boyalı makyajlı bir kadın olursa orta yerimden çatlarım saçımı boyatmaz süslü gezdirmez dışarı çıkarken inceler sinir eder bende onun güzel giyinmesini isterim hep evde dışarda bakımlı ol derim, ayy evde ki kılığı beni sinir ediyor hıyarlı baba gibi
Dogrudur canim.esim cokk dogaldir giyim kusam hicc onem vermez.ben alırım giy diye.ben her halimle guzelim bi kendime bakarsam fazla olur der.bu nasıl ozguven YarabbimHangısı esın kravatlı mı dıgerı mı kravatlı ıse normal dunyaahıret kardesım olsun elı yüzü düzgün ama diğeri esın ıse sana kurban olsun yanlış anlamancırkın degıl ama ben ahım şahım bıeey göremedım
Konuya vakıf degilim ama birebir katiliyorum yoruma..Hangısı esın kravatlı mı dıgerı mı kravatlı ıse normal dunyaahıret kardesım olsun elı yüzü düzgün ama diğeri esın ıse sana kurban olsun yanlış anlamancırkın degıl ama ben ahım şahım bıeey göremedım
Hahahaa hay agzini opeyim :)))Nego birde sen eşini çok seviyorsun ondan sana çok yakışıklı geliyor yanlış anlama ama biz kocalarımıza güzel bakıyoruz yoksa ellerde me gUzeller var hey gidi burak ozcivit kıvanç tatlıtuğ
Sevgili annelerrrr...
Hepinize söylüyorum...
Eşlerinize söyleyin Allah u teala bizleri birbirimize yazmış bizleri birbirimize bağlamış...
Karışmasınlar Rabbimin işine...
Eğer bizler eşlerimizle evlenmeseydik o cennet kokulu yavrularımız dünyaya nasıl gelecekti...
bak ıkızın de sızın aıleden demekkı ondan elı yüzü düzgün geldi..bence kesinlikle hoş bı bayansın esın sebo kıskanıyor bılıncaltındaKravatli ikizim kel olan esim.ayy bi de ona sor ondan güzeli yokk:))
etrafıda da çok sısırıyor olabılır gaza geliyordur normal bi insan olduğunu Allahın birbirine yakıdtırdıgını kibirin ne kötü olduğunu anlat malum hadisler falan s en bilirsin can damarından vur onuDogrudur canim.esim cokk dogaldir giyim kusam hicc onem vermez.ben alırım giy diye.ben her halimle guzelim bi kendime bakarsam fazla olur der.bu nasıl ozguven Yarabbim
Benim gözler guzel goruyo esimi galiba.kendimden cok onu begenirim[/QUOTE] sen çok asıksın bıde bıri yuzkere ben güselim dese olmasa ble ınanıyoruz algı oyunu sende onu ınsndır duhaaa motıvasyon etkileme sanatı ıkna sanatı dıye bısey varrr ıyı düşün canımmm[QUOTEminione, post: 42694466, member: 602088"]Hahahaa hay agzini opeyim :)))
Ben ne kdr kiloda alsam sivilcelerimde olsa halen kocami yakisikli bulmam
Kendimi daha gzl bulurum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?