2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Nego birde sen eşini çok seviyorsun ondan sana çok yakışıklı geliyor yanlış anlama ama biz kocalarımıza güzel bakıyoruz yoksa ellerde me gUzeller var hey gidi burak ozcivit kıvanç tatlıtuğ
Canım yok yakışıklı diyen ben değilim bana göre kusuru çok mesela laz burunlu ki ben burunu-a çok takardım ablamlar ne dalga geçmişti benle bu konuda yakışıklı diyenler elalem akrabalar falan, kendi teyzem bile yakışıklı diye diye bir hal olmuştu hatta kızı nişanlanınca aynı senin kocana benziyor demişti ki alakası yok elşim sarışın o esmerdi tipide benzemiyordu

He anladım benim kocamada yengem cıncık gibi çocuk demisti bende ikbal gurpinar gibi kadinim demistim ne zaman onu ovseler ki genelde herkes yazık olmuş kıza kocan kurban olsun der ben bozarım kocamı ovenleri .. herkesin kusuru var ama bana kılo aldın deyince aşkım kellesıyorsun diyorum;-) sacın beyazlıyo deyince ben senden 5 yas küçüğüm diyorum çok zeki bıadamdır ama fırsat vermiyorum kendini begenen bı tıp daha çok ama bılırsın subay tayfası ama ben kusurlarını söylüyorum ..ne zaman yüzümde cıl var desem kusur soylesem üstüme gelo yor anladım ondan hıc kendımı aşağı vermem
Çok Mütevazi olma Gercek Sanarlar dıye bı söz var ınanıyorum artık

erkekler bızım kendımıze olan ozguvenımızı bı turlu kabul etmıyolar.bızı bastrmaya pasıflestrmeye calısıyorlar devamlı.once bız kendımızı begenelım onların begegnmesını beklemeyelım.ve arkadaslarında dedgı gıbı cok pohpohlamak boyle yapıyo.bız kadınlar boleyız yaradılıs bole.erkek hep kendını ustun gorme derdınde bıseler ıspatlama derdınde.cok ılgı alaka sımartıyo.bı gerı durun bakın neler oluyo:)

Duha22 senin koca tıpın benınkınını üst modelo ılk evlendıgımız sene nasıl üstüme gelırdı her halttan anlardı benu güzel bulmazdı oysaki nasılnpesımden kostu aa arkadaş fotonu gösterınce ufak tefek sakın bı kız snamıstım senı ama tam ıstedıgım gıbı sülün gıbı neselı canlı bı kızmıssın ılk görünce asık oldum dıye az dolanmadı pesımde ankaralardan samsınlara gelıpn unıversıtenın önünde az kamp kurmadı elde edınce evlenınce benı ıstedıgı tıpe sokmaya çalıştı ama sonra anladım ki ben mutsuzum sonra dedım kendıme sen ondan oncede vardın ama artık kendın ol arkadsslarımla bıle gorusturnuyordu aşırı derce bencıl hep o olsun ıstıyordu hayatımda yavaş yavaş alıstırdım onay verdıgı arkadssımla gorusuryorum dıger ınsanlarlsda görüşüyorum ama samımı değil ıste sende onun cocugu gibi davranıyorsun o buna mecbur ediyor senı ondan dolayı ozguvenın gıttı ama emin ol kendın olmaya başlayınca anlıyorlar anyayı konyayı

Nego album e koydum bak kaldırayım kocam duymasın
Hangısı esın kravatlı mı dıgerı mı kravatlı ıse normal dunyaahıret kardesım olsun elı yüzü düzgün ama diğeri esın ıse sana kurban olsun yanlış anlamancırkın degıl ama ben ahım şahım bıeey göremedım

Sevgili annelerrrr...
Hepinize söylüyorum...
Eşlerinize söyleyin Allah u teala bizleri birbirimize yazmış bizleri birbirimize bağlamış...
Karışmasınlar Rabbimin işine...
Eğer bizler eşlerimizle evlenmeseydik o cennet kokulu yavrularımız dünyaya nasıl gelecekti...

Kravatli ikizim kel olan esim.ayy bi de ona sor ondan güzeli yokk:))

Bu işimin aradında buna gülmezsem olmazdı hıyarlı baba hee:))

Bizdede tam tersi oluyor eşim hep bakım yapmamı güzel giyinmemi süslü olmamı istiyor..
Şimdide şikayet ediyor abdullah soğduğundan beri bakımsız oldum..
Eskiden duş almadan yatağa girmezdim şimdiise abdullahın gözü kapanır kapanmaz vuruyorum kafayı yatıyorum

Dogrudur canim.esim cokk dogaldir giyim kusam hicc onem vermez.ben alırım giy diye.ben her halimle guzelim bi kendime bakarsam fazla olur der.bu nasıl ozguven Yarabbim

Nego birde sen eşini çok seviyorsun ondan sana çok yakışıklı geliyor yanlış anlama ama biz kocalarımıza güzel bakıyoruz yoksa ellerde me gUzeller var hey gidi burak ozcivit kıvanç tatlıtuğ
Hahahaa hay agzini opeyim :)))
Ben ne kdr kiloda alsam sivilcelerimde olsa halen kocami yakisikli bulmam
Kendimi daha gzl bulurum :)))

minione canım bir tek ölüme çare yok herşeuin bi dermanı var doktorun dediğini yap emin ol çok güzel olacak yüzün..
Bende bu durumdan korktuğum için düğünden düğüne fondoten sürüyorum cilt tipim çok yağlı ve en ufak birşeyde sivilceleniyor ama ben kil maskesi ve yüz yıkama hellerinden başka bitşey kullanmıyorum..

[QUOTEminione, post: 42694466, member: 602088"]Hahahaa hay agzini opeyim :)))
Kendimi daha gzl bulurum :)))[/QUOTE]
Benim gözler guzel goruyo esimi galiba.kendimden cok onu begenirim

Duha22 canım baktım ve diyorum ki eşin senin güzelliğini kıskanıyor çok ciddiyim s en guzelsin hiç kendini altta gördürme, kendinden emin ol evde makyajını yap süslü süslü dolan pas verme:)
Benim ablamın biri yeşil gözlü çok guzeldir yani herkes beğenir onu,eniştemi gören ablama kızmıştir niye evlendin diye, işte saçmalık sanki her şey görünüşmus gibi, o eniştemde oyle megaloman ki kendine bayılır ablama senden güzelim der ciddi ciddi:)

Son düzenleme:

Kravatli ikizim kel olan esim.ayy bi de ona sor ondan güzeli yokk:))
bak ıkızın de sızın aıleden demekkı ondan elı yüzü düzgün geldi..bence kesinlikle hoş bı bayansın esın sebo kıskanıyor bılıncaltında

Dogrudur canim.esim cokk dogaldir giyim kusam hicc onem vermez.ben alırım giy diye.ben her halimle guzelim bi kendime bakarsam fazla olur der.bu nasıl ozguven Yarabbim
etrafıda da çok sısırıyor olabılır gaza geliyordur normal bi insan olduğunu Allahın birbirine yakıdtırdıgını kibirin ne kötü olduğunu anlat malum hadisler falan s en bilirsin can damarından vur onu

[QUOTEminione, post: 42694466, member: 602088"]Hahahaa hay agzini opeyim :)))
Kendimi daha gzl bulurum :)))
Benim gözler guzel goruyo esimi galiba.kendimden cok onu begenirim[/QUOTE] sen çok asıksın bıde bıri yuzkere ben güselim dese olmasa ble ınanıyoruz algı oyunu sende onu ınsndır duhaaa motıvasyon etkileme sanatı ıkna sanatı dıye bısey varrr ıyı düşün canımmm

aysimason var ya kocası giyinmesini isteyipte giyinmeyenlere çok kızarım:) ablamın biri öyle gorumcem öyle, kocası neler alır giy diye aksama kadar pijamayla durur pijamayla iş yapar kocasının karşısına öyle çıkar, ben diye diye değişti, kocası gelene kadar pijamali sonra süsleniyor:) bende giyinirim niye tayt giydin niye pantolon giydin başını evde örtsene der de der, oğlum diyor baba annem ne güzel olmuş diye, yaa bir kere haftasonu tayt giydim üstüne biraz uzun gömlek, makyaj saç baş tamam:) adam aksama kadar farketmedi, kv geldi farketti, oğlum etti, adam akşam odunlugunu anladı da güzel olmuşsun dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…