2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Haha valla bunun üzerinekıtapp yazılır dünya alem görür kim güzel ama bır insann bütün insanlar kör gıbı kendine bayılır ve güzel olana ınsndırdıgı gıbı ınsanlarıda ınandırdıgını sanır coook komık ya sen nesın sankı bana kadir inanır tarık akan mı (tabi genclıklerı)

Nego sagol canim.
makyaj esofman tayt filan o tarz seyletden hoslanmaz ipek esarp yap der bi sürme çekerim sever.ama tabiki şik olmami ister.

I imspecial dogru cok dogru ikna kabiliyeti.sunu da soykeyim esim sulalemde pek guzel goremiyorum der.kardesimi de ehh iste begenir...her sey nasill farkli oldu sizin yazdiklarinizla esimin milletin dusuncesi cok zit

Kızlar esimi ailesi muthis ozguvenli yetistirm i sler. Hala oyle gurur duyarlar kv kp sanki bi tek onlarda var.
hadis filan cok söyledim Girlboymom canim kendisi de meslektaşim cok iyi bilir Allah yaşamayı nasip etsin ins okumayı da cok sever okuyan bi tip dedigin gibi laf yetirmek mesele yaşımin kucuklugi dezavantajim yine iyi karsilik veririm elhamdulillah.

Bir de akrabalari sık sık cok sanslisin böyle esin var yok soyle iyi pohpohluyorlar...esim meskeginde biraz kabiliyetli deyim ezan ve kur ani cok guzel okur....yarışmada derece yapmis biri bunlar etkiliyo olsa gerek.ailecek kendilerini begenirler biz de boyle kenarda dururuz. Ki mutedeyyin insanlar yerini yurdunu bilen insanlar iste insanoğlu hatadiz olmuyo

Ay bınyandan çamaşır utuledım çalış hazırladım bınyandan bebeler bı yandan kk ya gır cık meraktan bıde esının dedikodusunu yaptım Allah afetsın benı gözünü açmış gıbı olmayımda canım bıraz ac gözünü edom çok bılgılı olsun akıllı olsun yakısıklı olsun yada senın gözünde dunyanın en oto adamı olsun ama öncelikle sana değer verson hu seferî hakedıyprsun sen ona değer verirken sebo aşağılayarak bu evlılılgı yürütemez sadece ıcındekı senınoldurur gercek duha gıder ruhsuz duha gelır sana bunu yapmasına uzun verme muhafazakar erkekelerde korumacı davranma sahıplenme adı altında ezme pıskolojısı mevcut bende sonuçta normal bı aıleden gelıyorum aılemden bılıyorum kendı aılemdekı erkekler öyle yapıyorlqrfı ama zamanla adamına gore davrandıklarını anladım neden amcamlar anneme yafa yengeme halama çok korumacı davranıp kulp taakrken sımdı bana gamze hanım dıyorlar çünkü onlarla saygı cervevesınde kendımı kabul ettırdım çok severler benı ama bende uzun verseydım onlar günü davranırlardı bizim aile de kızların egemenlıgını ılan ettık çok guvendıklerı ogulları okumadı bütün kız kuzenler okudu ..of neyse bayramlık ağzım acıldı duha güzelsn iyi huylu becerıklı ve maaslısın seni degıştırmesıne ızin verme senin esın olsun Eş komutanın değil

Ne deyim canim ins.anladin defigin gibi.ahhh kocam kocaligina saygim var birde ahirette koca hakki hesabiyla ugrasamam...hakkimi da alirim....Allah kiynet bilenlerke es etsin ins

Duha22 canım seni çok iyianlıyorum bıde benı düşün esım elektrık elektronık muhendıslıgı mezunu amerika bursunu kazanmış aılesı kıyamadıgından gondermemıs bır hışımla subay olmaya karar vermıs üniversiteden sonra bu sınavları kazanmak çok zor okumuş harp okuluna gırmıs yuksek lısans yapıyor ustelık bu sene çok oyu bı terfı aldı üstüne seneye yüzbaşı olacak aılede herkes el üstünde koylerınde ılk okuyup adam olan kısı köye gıdınce x.... in karısı kim dıye mıllet ınan meraktan hala bakmaya gelıyor erkekler arasında sende bılırsın komutan ayrı bı sey benum aılem böle amcamlar çok ıyınyerde olmalarına ragmen esıme x bey dıyorlar çok tıhafıma gıdıyor (ama esım erkek bılıncaltı takılma defo bı kaç kere x e bey demeyın amca dedıgımde uyardı benı desinler dıye ...) ailesinde herkes onu dınler daha anlatamayacagım fazla egosu olan bı adam amaaaaaa duhacım kusura bakmasın benum kocam o eşim ne olursa olsun eve gırınce benum sevdıgım sevgılım olacak yok oyle çocuklarımın babası ben ona 21 yaşında evlenıp aılemı bırkaıp gelmısım 2 çocuk vermısım her ay maasım yatıyor kuzu gıbı davranıyorsam herweyımı kendım yapıp ogretmen gamze degıl anne gamze oluyorsam oda komutan degıl ıpek ve ahmetın babası olur bu kadar ...sana dıyorum araya eğer egolar gırerse evlılık zor kaç yıllık evlısınıx bılmıyorum ama ben 4 sene sonunda bu yıl adam ettim deyım 5.yıl güzel gectı buna ragmen bende yumusadım tabı onunda etkısı var

Canım erkeklerin genelinde odunluk var benimkide süsü ğüsü sever bende süslenirim direk bana ne için süslendin sen lqfı fanfinifona getiriyor benimkide süsten bunu anlıyor

Hırs yaptım bugün temizliği biyirecem diye hadi gazaam mübarek olsun..
Silinevek bir koltuk birde köşe takımı var köşenin suyuda çekilecek heryer süpürülüp silinecek üç perde ütülenip takılacak banyo tuvalet çamaşırsuyu ile yıkamacak mutfak ve antrenin yerleri domestosla dırçslanıp yıkanacak sizce yapabilirmiyi??
Abdullaha yiğenim bakıyor bunuda yazayım..

5 i doldurduk da g a adam edemefim.daha zamana ihtyacim var yontmak icin.egolarindan kurtulmak kolay olmuyo o kadar ovneye.ins olacak zamanla.

Ohoo cokmus daha yo r ma kendini canim is degil mi yapilir

Canım erkeklerin genelinde odunluk var benimkide süsü ğüsü sever bende süslenirim direk bana ne için süslendin sen lqfı fanfinifona getiriyor benimkide süsten bunu anlıyor
hahabizim evdede ben ona getırıyorum lafı olsun benım hormonlar ıyıyse napayım tadını çıkarsın

yaparsın canım ben bu çeneyle ne ışler yaptım emın ol yaparsın

5 i doldurduk da g a adam edemefim.daha zamana ihtyacim var yontmak icin.egolarindan kurtulmak kolay olmuyo o kadar ovneye.ins olacak zamanla.
zamanla yaparsın canım sen daha sakın yapılısın ben daha dişliyim çok ağlarım falan sonunda oldu böle demıuprum çünkü hıcbı erkek asla tam olmaz

I imspecial erkekler hakkında yorumların süper:) tam benlik:) bak benim odun hiç öyle egolu değildir:) tam tersi çok mütevazıdir, iş yerinde çok çalışır konumu da iyi ama hiç ovunmez dışarıya çok kibardir ağırdır, evde odun

Ah canım ıste her guzelın bı kusuru var sen sarıl kocana benum kocanın kusuruda bu ama olsun bana bakınca ben asık oluyorum oda aşık dıye dusnuyprum yada öyle olmasını ıstediğimden bılmıyorum ama sevıyorum senı ulannn dıyorum ya herşey gerıde kalıyor ınan bızde yazmadığıma bakmayın tartışıyoruz ama ben hıc dayanamam barısıyruz oda dayanamıyor en ıyı yönümuz bu bürde aksama kadar arkadaşıma dedıkodusunı yapıyorum kavga edınce oda dınler saolsun sonunda adamı görünce sınır gecmıs oluyor onemlı olan desarj olmak kavga bıtmez tuzu bıberı

Hahahaaa benmkide oyle saniyor
Hayirdir bu gece surprizmi var :)))
Cocuklara ufakken surprizzzzz denir hediye verildi
Zavalli o kdr uzakki fanfini adam a direk surprizz o geliyo aklina
Fanfininin adi bizde surpriz bu yuzden

Ohoo cokmus daha yo r ma kendini canim is degil mi yapilir
yok canım bitirmem lazım daha kendime bakım yapacam..

bitirecem inşallah caanım:)
Ne güzel işte tadını çıkarsın eşin..
Kwşke benimde hormonlar tavan etse

Hahahaaa benmkide oyle saniyor
Hayirdir bu gece surprizmi var :)))
Cocuklara ufakken surprizzzzz denir hediye verildi
Zavalli o kdr uzakki fanfini adam a direk surprizz o geliyo aklina
Fanfininin adi bizde surpriz bu yuzden
Yok yok canım bence erkeklerin beyni ona çalışıyor iki gün benimkini ihmal edeyim kavga kıyamet kopuyo başına vuruyo herhalde
Guzel bir uygulama buldum kizlar sonucta guzel cikti :)))Eki Görüntüle 1636588
Süpermiş:))

Desene bnmki hay zavvalli 2 hafta geciyo citi cikmiyo :))) puhahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…