2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cnm sagolasin gecmisi okudum azicik su sira vaktim olmuyor cadimdan oturu..
Valla kendi yataginda yatuyo duzgunce koyuyorum ortuyorum yrm saat sonra yayagin baska bi tarafinda ortu baska yerde buluyorumEki Görüntüle 1636208
Sorma 5 dakika da bir dönüyor cadim ve ustu tamamen açılıyor. .
Ne yapmak lzm bilemedim..

Cnm cok uzuldum Rabbim sifa versin minige..

Prensesimi uyuttum, esim de disari cikti bizi gezdirdi oncesinde hiddetimden korkuyor adam..
Su sira minnogumu yatarak emziriyorum nasi Rahatmis oyle, kizim da bayildi ben de..Uykuya gecisi daha kolay oldu boyle aksamlari..artık daha erken yatıyor sukur ama gece uyaniyor I imspecial un dediği gibi diş i mi cikacak anlamadim, istahi da yok bakalim..

Hayırlı geceler kızlaaar gece gece guldurdunuz benuı allah ıyılıgınızı versın şu koca ddıkodularını hep kacırmısım yakalasaydım ıkı cıft lafta ben atardımm ayool minione masalllah ona nası tatlı bı bebek saclara bayıldım cok havalı @eflalim esımdede vıtılıgo var ellerınde yogunluk ama benım umurumda bıle degıl onun bana canım karıcıgım demesı herseyı deger hıc takma allah bu derdı vermıs sıfasınıda vereı ınsallah
öff daha yazacaktım hah Duha22 canımm cok guzelsın masallah esıne bakma sen havalanmış acık esım bana azıcık kendını ovunce hıhhh kurban ol bana derım haha haydın hayılı geceler takıpteyım

Saol
Teyzesi saclarim sekil onunden cekil
Sloganimiz bu :)))

Canim sende benim kafadansin :)) bende oyle dusunuyorum kendi rizamla Rabbim nasip ederse bir iki ay sonra kizima kardes istiyorum. İnsallah hayirlisi olsun :). Tebrik ederim canim buarada..

Canim gecmis olsun, sikma canini artik farkindasin duzelir insallah
Canim bu arada 3 gunde fazla kilo vermissin, benim bilfigim saglikli olan 1 haftada 0.5-1 kilo vermek. Senin icin iyi olmaz diye soyledim..

@Mrssuperfine canimben sadece ilk gun aglattim sonrasinda zaten pisman oldum ve artik kizim yataga koyunca 1-2 dk aglayip kendi kendine sakinlesebiliyor, ben yaninda duruyorum o uykuya daliyor..
Bende bebegimi aglattigim icin pismanim, ama bunu yaptim diye ben kizimi sevmiyorum ona kotu davraniyorum anlami cikmiyor, butun gunumu kizima ayirmisim, kucaksa kucak, memeyse meme.. 1 kere aglattim diye kotu anne olmuyorum kizimin psikolojisi bozulmuyor, beb ona sevgimi merhametimi surekli gosteriyorum zaten.. Ben tutarli anne olmak istiyorum, cocuk annede bunu gorunce guven duygusu daha cok gelisiyor, arrik bu yola girdim geri donmem ayakta sallamaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…