2 haftamıDesene bnmki hay zavvalli 2 hafta geciyo citi cikmiyo :))) puhahaa
Ay çok alemsınız bızde uzun yıllar sonra regl olunca ılı hamılelık emzırme falan en uzun bu ara oldu bi hafta2 haftamıBizimki en uzun regl dönemim
Ay ben bişey atladım bizim tüp bebek olduğu için 4 ay benden uzak durdu hakkını yemeyeyim şimdiAy çok alemsınız bızde uzun yıllar sonra regl olunca ılı hamılelık emzırme falan en uzun bu ara oldu bi hafta
Cnm sagolasin gecmisi okudum azicik su sira vaktim olmuyor cadimdan oturu..@eflalim değerler düşük çıkmış ilaçları kullan canım ben yaptrmadm ahme te ama bizimde kesin düşük baysam sonrası baktircam baslayim bend e kana dvit eymende hemen toparlar inşallah
M miss_curious özledik seni kuzum hoşgeldin ablan rahatlatmıştır seni ne güzel aile çok iyi oluyor ...bu arada kizin çok kalki yor demissin hic disiniz var mi açlık değilde dış çok rahatsz ediyor şekil a biz
@Mrssuperfine Canım kolay gelsin bence o evi taşıman mantıklı yada depo sürekli su baskını ile ugrasamasssin hele yurtdisinda olursan öptüm cicim
Sorma 5 dakika da bir dönüyor cadim ve ustu tamamen açılıyor. .Valla kendi yataginda yatuyo duzgunce koyuyorum ortuyorum yrm saat sonra yayagin baska bi tarafinda ortu baska yerde buluyorumEki Görüntüle 1636208
Cnm cok uzuldum Rabbim sifa versin minige..Kızlar çok.mutsuz döndüm sizinle paylasmayacaktim ama Allah korusun önlem açısından aklınızda olsun diye paylasiyorumağlamaktan için dışına çıktı sİzden kocaman dualar istiyorum hepimiz anneyiz ....
Bi küçük melisam vardı sınıfta 2 yıl önce annesi hamile kaldı bıcır bıcır ufak tefek hatta çocuk doğurması konusunda birbrimize destek olduk kardeş olsun istiyordu sonra ayni donemde bende hamile kaldı hatta 6 aylık hamileyken buraya yazmıştım minicik zinta oldu yegenimin adi onu ziyarete gidiyorum ciciler aldım diye ...herşey çok güzeldi anne is çok mutluydu kuzum uyuyuyp uyanmisti hatta nasıl tutacagim ben bebek demişti o kucagima verilinceofff sonra ahmeti görmeye geleceklerdi zumra 8 aylikken aradım hocam bebgimiz düştü gözünü bi yere çarptı demislerdi dr kan tahlili vereceğiz sonra gelirim demişti o Fatma hanim ..o gün kan tahlili sonuclari düşük çıkmış ama basit demisler sonra göz şişince anlasiliyorki LOSEMi ve gözüne vurmuş kuzum 8 aylıktı o zaman tabi boyle bisey nazlanıyordur paylaşılır terasından derken birkaç kere konustuk ama bama hic soylemedi dun başka birinden duydum telefonda az önce konustuk fatma hanim agladi ben dinledim ben ağladım teselli vermek istedim ama ne kadar olursa elimden bisey gelirse kan trombosit vereyim dedim sana saolsun losante hastanesi ilk lösemili hastanesi ankarada odalarmış ve herşey karsilaniyormus Allahm bu nasıl hi caresizlik duyuyoruz ama minione dediği gibi yakınına tanıdığımız biri olunca insan parcalaniyormus benim melisami sordum bıcır bıcır prensesimi kuzumu offf çok değiştir o hocam orda burda akrabalarda kalıyor dedi okul açılınca inşallah daha sakin olur çok yie com dedi kıyamam daha kardeşi anlamadan anneside banası da kardeside üstelik evinden uzak nasıl zor nasıl bir yüktür 8 yasindaki melisama Allahım sana şükürler olsun çok nankör oldugumu bi kez daha anladim Allahim kaldiramayacagimiz yük vermesin Allahım bizi bize bırakmasın kızlar kuzularımıza sarilalim onlara bidaha merhamet gösterelim şükredelim kendimden utandim bugünden sonra benim içinde daha farklı bi hayat olacak .....ayrıca NoLUR Kan testini ihmal etmeyelim nen kızımda cani aciyacak diye geç yaptirdim şükürler olsun bisey cikmadi ama deli cesareti deyip cocugumuzun azcik almamasını hiçe saymayalim offf sabah sabah içinizi kararttim hakkinizi helal edin
Bu uygulamayi ben de yapmak isterim ama bizim sonuc belli % 99 baba kesin..Guzel bir uygulama buldum kizlar sonucta guzel cikti :)))Eki Görüntüle 1636588
Ooo uzun zaman büyük başarıAy ben bişey atladım bizim tüp bebek olduğu için 4 ay benden uzak durdu hakkını yemeyeyim şimdi
ama seninki aşırı derecede sana benziyor maşallahObh olsun bu koca milletine intikam boyle aliyoruz iste :)))
Benim simdiki halimden ziyade bebekligime cok benzetiyorumama seninki aşırı derecede sana benziyor maşallah
SaolHayırlı geceler kızlaaar gece gece guldurdunuz benuı allah ıyılıgınızı versın şu koca ddıkodularını hep kacırmısım yakalasaydım ıkı cıft lafta ben atardımm ayool minione masalllah ona nası tatlı bı bebek saclara bayıldım cok havalı @eflalim esımdede vıtılıgo var ellerınde yogunluk ama benım umurumda bıle degıl onun bana canım karıcıgım demesı herseyı deger hıc takma allah bu derdı vermıs sıfasınıda vereı ınsallah
öff daha yazacaktım hahDuha22 canımm cok guzelsın masallah esıne bakma sen havalanmış acık esım bana azıcık kendını ovunce hıhhh kurban ol bana derım haha haydın hayılı geceler takıpteyım
Rekor bikere bende kinseye kaptirmamOoo uzun zaman büyük başarı
Vay anasınııııııı nasıl dayandı eşin helal olsun vallahi:))Rekor bikere bende kinseye kaptirmam
5. Aydan itibaren 9. Aya 4 ay ve sonrasindada 4 ay
Toplam 8 ay siftahsiz gecti :))))
Günaydın sana ve herkese yolculuk zamanı bugünGünaydınlarrr. Herkese mutlu pazarlar k
Günaydın herkeseGünaydın sana ve herkese yolculuk zamanı bugün
Canim sende benim kafadansin :)) bende oyle dusunuyorum kendi rizamla Rabbim nasip ederse bir iki ay sonra kizima kardes istiyorum. İnsallah hayirlisi olsun :). Tebrik ederim canim buarada..:)) canım benim hayırlısı olsun ben senin kadar stres yapmadım.. :)) zor biliyorum ama ilk öğrendiğim andan itibaren tarifsiz bi tebessüm var yüzümde.. Kocaman bi aile olmak herşeye rağmen çok güzel.. (Umarım doğduktan sonra da böle düşünürüm.. :)) eziyetli günlerin elemi gider lezzeti kalır kanaatindeyim yıllar sonra iyiki ard arda olmuşlar diycemi düşünüyorum..
Canim gecmis olsun, sikma canini artik farkindasin duzelir insallahSelam hanıinsallah.hlil sonucumuzu yüklüyüm çok düşük değerler, doktora dün bir şekilde ulaştık endişelenemesinler bayramdan sonra tedaviye başlarız demiş ama bekliyemeyiz, bayramın ilk günü nöbetçiymiş, çok pişmanım kan ilacını vermediğim içinbenim hatam, eşim birde dü. Arbir sürü makale okumuş senin kan değerlerinede baktıralım sende yeterli değilse o yüzden kansız vitaminsiz kalırmış diyor, etimi yumurtamı yiyorum ama çay içmekle hata ediyorum b12 aldırmıştım düzenli kullanmadım kendim için, bayram sonrası hemen bende kan vericem
bu arada hastayım karnım ağrıyor midem bulanıyor tadım yok, üşüttüm mü bir şey mi dokundu, üzülüncede mideme karnıma vuruyor benim bilmiyorum artık
eşim sabah diyet yaptığımı öğrendi ağzımdan kaçırdım görümceme 1,5 kilo verdim üç günde derken, sinirli sinirli baktı ama ben diyet yaparken çok daha sağlıklı besleniyorum diğer türlü sağlıksız şeyler tüketiyordum
Eki Görüntüle 1636254
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?