- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Canim gecmis olsun, sikma canini artik farkindasin duzelir insallah
Canim bu arada 3 gunde fazla kilo vermissin, benim bilfigim saglikli olan 1 haftada 0.5-1 kilo vermek. Senin icin iyi olmaz diye soyledim..
Pinking Tree canimben sadece ilk gun aglattim sonrasinda zaten pisman oldum ve artik kizim yataga koyunca 1-2 dk aglayip kendi kendine sakinlesebiliyor, ben yaninda duruyorum o uykuya daliyor..
Bende bebegimi aglattigim icin pismanim, ama bunu yaptim diye ben kizimi sevmiyorum ona kotu davraniyorum anlami cikmiyor, butun gunumu kizima ayirmisim, kucaksa kucak, memeyse meme.. 1 kere aglattim diye kotu anne olmuyorumkizimin psikolojisi bozulmuyor, beb ona sevgimi merhametimi surekli gosteriyorum zaten.. Ben tutarli anne olmak istiyorum, cocuk annede bunu gorunce guven duygusu daha cok gelisiyor, arrik bu yola girdim geri donmem ayakta sallamaya..
Günaydın sana ve herkese yolculuk zamanı bugün
Kazasız belasız iyi yolculuklar. Biz atlattık yolcuğu darısı başınızaa kızlarrGünaydın herkese
İyi yolculuklar
Bizim içinde yolculuk zamanı
Allah kaza bela vermesin
Dımı ya.bende kızımla yatak keyfı yapıorum uyanınca hemen yanaklarımı oksuyo mest oluyorum:)Selam kızlar dün temizliğimi bitirdim sayılır bugün rahatım belki alışverişe çıkarım dinlenmek yok:))
Yiğenim kaç gündür yanımda o abdulaha bakıyordu bende temizlik bi nevi abdullahın küçük annesi oldu:)
Bugün ona bi hediye alacağım inşallah..
Artık sabahları uyanır uyanma oğlum bana sarılıyor koyun koyuna bayaa bi yatak keyfi yapıyoruz ne güzel bir duyguymuş:))
Nego geçmiş olsun canım..
Sana bi sorum var sen modanisadan alışveriş yapıyordun galiba beğenmediğin ürünü geri iade edebiliyormuydun canım..
cok gecmıs olsun canım allah sıfa versın hemen toparlanirsınz ins .ıyı alısverısler.bende dun aldım bıseylerHayırlı pazarlar hanımlar. Dun gece bire kadar hastanedeydik, gribi gecmedi bende qcile götürdüm. Kan testi yapildi, dr antibiyotik verdi. Ya elinin üstünden iki tüp kan aldılar. Çok ağladı, o aglayinca bende ağladım. Zor bir geceydi. Çok şükür şimdi biraz daha iyi. Tirmanip ayaga kalkiyor, enerjisi yerine geldi maşallah.
Bugün alisverise cikicam inşallah. Bayramda istanbula gidiyoruz kv ye. Hazır birazda kilo vermisken şıkır şıkır olayım istiyorum. 6 aydir gormuyodu beni akrabalari inşallah farkederler kilo verdiğimi. 6 ay once simdiki halimden 9 kilo daha fazlaydim.
bu arada benim kizimda % 99 baba. Bir cinsiyeti bana benziyor koftemin.
Tarifsiz bi duygu:))Dımı ya.bende kızımla yatak keyfı yapıorum uyanınca hemen yanaklarımı oksuyo mest oluyorum:)
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin kucucuğa..Hayırlı pazarlar hanımlar. Dun gece bire kadar hastanedeydik, gribi gecmedi bende qcile götürdüm. Kan testi yapildi, dr antibiyotik verdi. Ya elinin üstünden iki tüp kan aldılar. Çok ağladı, o aglayinca bende ağladım. Zor bir geceydi. Çok şükür şimdi biraz daha iyi. Tirmanip ayaga kalkiyor, enerjisi yerine geldi maşallah.
Bugün alisverise cikicam inşallah. Bayramda istanbula gidiyoruz kv ye. Hazır birazda kilo vermisken şıkır şıkır olayım istiyorum. 6 aydir gormuyodu beni akrabalari inşallah farkederler kilo verdiğimi. 6 ay once simdiki halimden 9 kilo daha fazlaydim.
Gecmis olsun cnm daha iyi olmasina sevindim kizinin..Hayırlı pazarlar hanımlar. Dun gece bire kadar hastanedeydik, gribi gecmedi bende qcile götürdüm. Kan testi yapildi, dr antibiyotik verdi. Ya elinin üstünden iki tüp kan aldılar. Çok ağladı, o aglayinca bende ağladım. Zor bir geceydi. Çok şükür şimdi biraz daha iyi. Tirmanip ayaga kalkiyor, enerjisi yerine geldi maşallah.
hah tam oturdu lafSaol
Teyzesi saclarim sekil onunden cekil
Sloganimiz bu :)))
besigi varken yer yatagına nıye gerek duydunkı cnm.yerını bılsın tek yerı olsun bence.benım annem cok fazla yanına bıle alma alısır 10yasına kadar rahat vermez sıze dıyo:)Merhaba kizlar. .
Biz pazari evde gecirenlerdeniz, ztn tosbigim uyudu gun boyunca ki bu hayra alamet değil zira ne zaman cok uyusa ve az yese ishal oluyo..Bu geceyi atessiz gecirirsek sukur..
Size bir sorum olacak kizima yer yatagi yaptirayim dedim dosek yani odasinda yatagi var ama oturma odasinda uyuyup kaldigi zaman yatiririm diye dusundum.Yorganciya gittim silikon a 105 tl dedi 70×140..cok geldi acikcasi..
Tecrubesi olan var mi bu konuda? Yer yatagina yatiran var mi evde?
Cnm kışın yatak odasi serin oluyor gun icinde yatarsa oraya goturemem serin oldugu icin. .besigi varken yer yatagına nıye gerek duydunkı cnm.yerını bılsın tek yerı olsun bence.benım annem cok fazla yanına bıle alma alısır 10yasına kadar rahat vermez sıze dıyo:)
Fiyat olarak bişey diyemicemde bende gündüzleri oturma odasında yere yatırıyorum. Ben yere evdeki yorganlardan birini serdim iki kat gayet rahat oluyo yorgun olursam bende kıvrılıveriyorum yanına Bizimde yatak odası akşamüstüne kadar sıcak oluyo ondan yatağına yatıramıyorum. Bence ayrıca masrafa gerek yok evde fazla yorgan varsa. Biz memlekete gelincede annemde ve kayınvalidemgildede yere yorgana yatırıyoruzMerhaba kizlar. .
Biz pazari evde gecirenlerdeniz, ztn tosbigim uyudu gun boyunca ki bu hayra alamet değil zira ne zaman cok uyusa ve az yese ishal oluyo..Bu geceyi atessiz gecirirsek sukur..
Size bir sorum olacak kizima yer yatagi yaptirayim dedim dosek yani odasinda yatagi var ama oturma odasinda uyuyup kaldigi zaman yatiririm diye dusundum.Yorganciya gittim silikon a 105 tl dedi 70×140..cok geldi acikcasi..
canım ne sarılması eşim yine aynı yine aynıAh canım ıste her guzelın bı kusuru varsen sarıl kocana benum kocanın kusuruda bu ama olsun bana bakınca ben asık oluyorum oda aşık dıye dusnuyprum yada öyle olmasını ıstediğimden bılmıyorum ama sevıyorum senı ulannn dıyorum ya herşey gerıde kalıyor ınan bızde yazmadığıma bakmayın tartışıyoruz ama ben hıc dayanamam barısıyruz oda dayanamıyor en ıyı yönümuz bu bürde aksama kadar arkadaşıma dedıkodusunı yapıyorum kavga edınce oda dınler saolsun sonunda adamı görünce sınır gecmıs oluyor onemlı olan desarj olmak kavga bıtmez tuzu bıberı
ha ha hay zaten tıpkı sen:)Guzel bir uygulama buldum kizlar sonucta guzel cikti :)))Eki Görüntüle 1636588
bir benimkinin beyni çalışmıyor onayok canım bitirmem lazım daha kendime bakım yapacam..
bitirecem inşallah caanım:)
Ne güzel işte tadını çıkarsın eşin..
Kwşke benimde hormonlar tavan etse
Yok yok canım bence erkeklerin beyni ona çalışıyor iki gün benimkini ihmal edeyim kavga kıyamet kopuyo başına vuruyo herhalde
Süpermiş:))
ha ha hay sen bizi duysan 16 ayOoo uzun zaman büyük başarı
yok canım vermem rekor bizim 16 ay hatta 18 de olabilirRekor bikere bende kinseye kaptirmam
5. Aydan itibaren 9. Aya 4 ay ve sonrasindada 4 ay
Toplam 8 ay siftahsiz gecti :))))
canım normal yiyorum aslında sadece abur cuburu çıkardım ödem atmış olabilirimCanim gecmis olsun, sikma canini artik farkindasin duzelir insallah
Canim bu arada 3 gunde fazla kilo vermissin, benim bilfigim saglikli olan 1 haftada 0.5-1 kilo vermek. Senin icin iyi olmaz diye soyledim..
Pinking Tree canimben sadece ilk gun aglattim sonrasinda zaten pisman oldum ve artik kizim yataga koyunca 1-2 dk aglayip kendi kendine sakinlesebiliyor, ben yaninda duruyorum o uykuya daliyor..
Bende bebegimi aglattigim icin pismanim, ama bunu yaptim diye ben kizimi sevmiyorum ona kotu davraniyorum anlami cikmiyor, butun gunumu kizima ayirmisim, kucaksa kucak, memeyse meme.. 1 kere aglattim diye kotu anne olmuyorumkizimin psikolojisi bozulmuyor, beb ona sevgimi merhametimi surekli gosteriyorum zaten.. Ben tutarli anne olmak istiyorum, cocuk annede bunu gorunce guven duygusu daha cok gelisiyor, arrik bu yola girdim geri donmem ayakta sallamaya..
ha hay yok canım evde ki en iyi hali o diğer hallerini yazmıyım hepten karizmasını çizmiyim adamınGünaydın anneler hepiniz bana yazmışsınız Allah Razı olsun. Minione canım sana çok güldüm taş gibisn:) cildin de geçecek inş
Eflalim eşinin fotosunu eklemiştin ya evde eşofmanlı şimdi hıyarlı babaya inanamadım:))) hepimize yazıcam vaktim yok kusura bakmayın
Praline canım asla sana köyü anne Bebeğini ağlattın demedim yanlış anlama. Bence buradaki her anne ve bebek çok güzel çok özel ikili bir Takım. Ben öyle halsizlik yapamam. Çocuğunu en iyisi sen bilir Tanır sever kollarsın. Eğitimi verirsin. yazamıyorum ama yanlış anlaşılmak da istemem.. Hani Almanlar ağlatıyor dedin ya onun için yazdım. Hakk'ını helal et öyle anlattıysam kendimi.
evet canı bugüne kadar hiç sıkıntı olmadı kaçıncı alışverişim hatırlamıyorum çok memnunum siteden,ürünleride güzelSelam kızlar dün temizliğimi bitirdim sayılır bugün rahatım belki alışverişe çıkarım dinlenmek yok:))
Yiğenim kaç gündür yanımda o abdulaha bakıyordu bende temizlik bi nevi abdullahın küçük annesi oldu:)
Bugün ona bi hediye alacağım inşallah..
Artık sabahları uyanır uyanma oğlum bana sarılıyor koyun koyuna bayaa bi yatak keyfi yapıyoruz ne güzel bir duyguymuş:))
Nego geçmiş olsun canım..
Sana bi sorum var sen modanisadan alışveriş yapıyordun galiba beğenmediğin ürünü geri iade edebiliyormuydun canım..
canım çok geçmiş olsun, inşallah farkederler verdiğin kiloyu:)Hayırlı pazarlar hanımlar. Dun gece bire kadar hastanedeydik, gribi gecmedi bende qcile götürdüm. Kan testi yapildi, dr antibiyotik verdi. Ya elinin üstünden iki tüp kan aldılar. Çok ağladı, o aglayinca bende ağladım. Zor bir geceydi. Çok şükür şimdi biraz daha iyi. Tirmanip ayaga kalkiyor, enerjisi yerine geldi maşallah.
canım viscolex yataklar var ya park beşikler için onlarda al derim hem fiyatı uygun hem yer kaplamıyorMerhaba kizlar. .
besigi varken yer yatagına nıye gerek duydunkı cnm.yerını bılsın tek yerı olsun bence.benım annem cok fazla yanına bıle alma alısır 10yasına kadar rahat vermez sıze dıyo:)
he anladım simdi cnm dogru sende haklısınCnm kışın yatak odasi serin oluyor gun icinde yatarsa oraya goturemem serin oldugu icin. .
Yatak konusunda annen doğru soyluyor bikac gundur bizimle uyuyor, perisan olduk yatakta. .Esim zavalli oturma odasına kacti, ben yatagin ucundayim hanimefendi yayila yayila uyuyor..
Vuuuuuuuuuuucanım ne sarılması eşim yine aynı yine aynıben dayanamıyorum artık adam beni istemiyor bu çok açık
ha ha hay zaten tıpkı sen:)
bir benimkinin beyni çalışmıyor ona
ha ha hay sen bizi duysan 16 ay
yok canım vermem rekor bizim 16 ay hatta 18 de olabilir
canım normal yiyorum aslında sadece abur cuburu çıkardım ödem atmış olabilirim
ha hay yok canım evde ki en iyi hali o diğer hallerini yazmıyım hepten karizmasını çizmiyim adamın
evet canı bugüne kadar hiç sıkıntı olmadı kaçıncı alışverişim hatırlamıyorum çok memnunum siteden,ürünleride güzel
canım çok geçmiş olsun, inşallah farkederler verdiğin kiloyu:)
canım viscolex yataklar var ya park beşikler için onlarda al derim hem fiyatı uygun hem yer kaplamıyor
canım aslında yer yatağı bebeğin güven duygusu için çok daha iyi, montessori yönteminde öyle yapılıyor hem bebek alışmak istemezse alışmaz benim büyük oğlan doğduğunda beri koynumda uyumamıştır kendi yatağını ister:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?