- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
Az evvel kalbimdwn gecirdim foruma yazsammi acaba dedim niye bu evim pasakli benim diyeMerhaba kizlar su an cok sinirlendim benim oglan uyumuyoooorrr bugun saadece 2 saat uyudu simdide ciglik cigliga agliyor yatak odasina gidince off uyusada ev isi yapsam ev gocuyor cook moralim bozuk aksama kadar totom yeri gormuyor yinede bi bitmedi isler ezme yaptim mutfak berbaaaatt sizdede oyle mi ya hic bitmiyor mu bi rahat yuzu yok mu yok ben beceremedim evim bi toplu kalamadiyetemiyorum kocam aksama kadar evde yardimda ediyor allah icin o yardim ettigi halde tertemiz ve duzenli degil of anam of sen ne cile cekmişin aslinda
Geçen ben de yazdım evin temizliğini bi bitiremedim diye yok olmuyo ben bi yeri toplarken bi yer dağılıyor en sonunda sinirlenip yayılıyom sonra da içim içimi yiyor topla topla diye nolcak böyle bilmiyorum hep bi düzen kurmaya çalışıyorum olmuyoMerhaba kizlar su an cok sinirlendim benim oglan uyumuyoooorrr bugun saadece 2 saat uyudu simdide ciglik cigliga agliyor yatak odasina gidince off uyusada ev isi yapsam ev gocuyor cook moralim bozuk aksama kadar totom yeri gormuyor yinede bi bitmedi isler ezme yaptim mutfak berbaaaatt sizdede oyle mi ya hic bitmiyor mu bi rahat yuzu yok mu yok ben beceremedim evim bi toplu kalamadiyetemiyorum kocam aksama kadar evde yardimda ediyor allah icin o yardim ettigi halde tertemiz ve duzenli degil of anam of sen ne cile cekmişin aslinda
csnım havaların sıcsk olduğu zamsn benle oğlum 1,2 hafta balkonlu odaya yatak serip yattık çok rahattı ama oğlum slıştı Kocaman düşektw yatmaya..Merhaba kizlar. .
Biz pazari evde gecirenlerdeniz, ztn tosbigim uyudu gun boyunca ki bu hayra alamet değil zira ne zaman cok uyusa ve az yese ishal oluyo..Bu geceyi atessiz gecirirsek sukur..
Size bir sorum olacak kizima yer yatagi yaptirayim dedim dosek yani odasinda yatagi var ama oturma odasinda uyuyup kaldigi zaman yatiririm diye dusundum.Yorganciya gittim silikon a 105 tl dedi 70×140..cok geldi acikcasi..
Tecrubesi olan var mi bu konuda? Yer yatagina yatiran var mi evde?
Teşekkür ederim canım..canım ne sarılması eşim yine aynı yine aynıben dayanamıyorum artık adam beni istemiyor bu çok açık
ha ha hay zaten tıpkı sen:)
bir benimkinin beyni çalışmıyor ona
ha ha hay sen bizi duysan 16 ay
yok canım vermem rekor bizim 16 ay hatta 18 de olabilir
canım normal yiyorum aslında sadece abur cuburu çıkardım ödem atmış olabilirim
ha hay yok canım evde ki en iyi hali o diğer hallerini yazmıyım hepten karizmasını çizmiyim adamın
evet canı bugüne kadar hiç sıkıntı olmadı kaçıncı alışverişim hatırlamıyorum çok memnunum siteden,ürünleride güzel
canım çok geçmiş olsun, inşallah farkederler verdiğin kiloyu:)
canım viscolex yataklar var ya park beşikler için onlarda al derim hem fiyatı uygun hem yer kaplamıyor
canım aslında yer yatağı bebeğin güven duygusu için çok daha iyi, montessori yönteminde öyle yapılıyor hem bebek alışmak istemezse alışmaz benim büyük oğlan doğduğunda beri koynumda uyumamıştır kendi yatağını ister:)
Merhaba kizlar su an cok sinirlendim benim oglan uyumuyoooorrr bugun saadece 2 saat uyudu simdide ciglik cigliga agliyor yatak odasina gidince off uyusada ev isi yapsam ev gocuyor cook moralim bozuk aksama kadar totom yeri gormuyor yinede bi bitmedi isler ezme yaptim mutfak berbaaaatt sizdede oyle mi ya hic bitmiyor mu bi rahat yuzu yok mu yok ben beceremedim evim bi toplu kalamadiyetemiyorum kocam aksama kadar evde yardimda ediyor allah icin o yardim ettigi halde tertemiz ve duzenli degil of anam of sen ne cile cekmişin aslinda
Kizlar aynı durumdayim sizlerle butun odalar dağınık. .Bunaliyorum ya eve biri gelicek diye tirsar oldumGeçen ben de yazdım evin temizliğini bi bitiremedim diye yok olmuyo ben bi yeri toplarken bi yer dağılıyor en sonunda sinirlenip yayılıyom sonra da içim içimi yiyor topla topla diye nolcak böyle bilmiyorum hep bi düzen kurmaya çalışıyorum olmuyo
Yatiricam cnm bundan sonra uyuyo simdi besiginde..csnım havaların sıcsk olduğu zamsn benle oğlum 1,2 hafta balkonlu odaya yatak serip yattık çok rahattı ama oğlum slıştı Kocaman düşektw yatmaya..
beşiğe sığamaz oldu buna dikkat et 1 hafta anca alıştıranildim brşiğine..
Teşekkür ederim canım..
16 aymı?Gün gün artırıyoruz yokmu arttıran
Gule gule giysin cnm cicilerini, disari kendime bi sey almaya cikiyorum ona alıp donuyorum ben de..Eki Görüntüle 1637109 Eki Görüntüle 1637110 Eki Görüntüle 1637111
Dışarı çıkarımda oğluma bişeyler almazmıyım
Canım nasıl tahat edeceksen öyle yap en iyisini sen bilirsin:))Kizlar aynı durumdayim sizlerle butun odalar dağınık. .Bunaliyorum ya eve biri gelicek diye tirsar oldum
Yatiricam cnm bundan sonra uyuyo simdi besiginde..
Biz de eflalimden cok farkli diiliz hemen isteyince hamile kalamadim o yuzden hamile kaldigim andan itibaren doguma kadar hicbi sey olmadi..
Az once eşime diyorum yataginda yatsin kizimiz sana zor oluyo evladım icin yerde de yatarim diyo..cok duskun cimcimeye ya..
Gule gule giysin cnm cicilerini, disari kendime bi sey almaya cikiyorum ona alıp donuyorum ben de..
@eflalim cnm ben de oyle mi yapsam dedim park yatak dosegi almak en mantiklisi snrm..
Cnm yerden soguk gelir mi diye tereddut ettim yorgani katlayinca, ya ben o kadar hassas bi bünyeye sahibim ki yerde oturunca midem bulaniyo kışın usudugum icin..M miss_curious
Canim yatak yaptirip hic kalabalik etme eve
Arkadasinda dedigi gibi bir yorganini ikiye katla kullan
Benim cimcime de sevdi cnm ilk günler korktum ben ezerim diye uykum agir olduğu için ama her anne ve bebegi kendine ozel iyi yapmissin kendi bildiginiz okuyarak..Canım nasıl tahat edeceksen öyle yap en iyisini sen bilirsin:))
abdullah doğduğunda hiç durmuyordu sabaha kadar ağlıyordu Koynuma alınca duruyordu ama herkes yok koynuna alma yok yatarak emZirme altına birer boğulur diye beni korkutuyorlardı ama ben kimseyi dinlemedim benim uyumam gerekiyordu nerdeyse hiç yatmıyordum aldım onu koynuma her ağladığında emzirdim hem o yattı hem ben öyle öyle gece uyumaya alıştı..
Seni korkutmak istemem amaKizlarrr kasiklarim yumurtaliklarim cokkkk agriyoo
Ama bu regl sancisi ile cok benziyo ama idrar yolu enf oldugumda da ayni sekilde agriyor ,simdi ben idrar enf mu oldum regl mi olucam yoksa hamilemiyim
Aman yarabbi olsbilirmi ki
Pekii ben adet olmuyorum yaa
Hamile kalinir mi bu sekilde?
Hamile kalinabiliyor diye biliyorum ama aklina getirme hemen regl olacaksindir belki de..Kizlarrr kasiklarim yumurtaliklarim cokkkk agriyoo
Ama bu regl sancisi ile cok benziyo ama idrar yolu enf oldugumda da ayni sekilde agriyor ,simdi ben idrar enf mu oldum regl mi olucam yoksa hamilemiyim
Aman yarabbi olsbilirmi ki
Pekii ben adet olmuyorum yaa
Hamile kalinir mi bu sekilde?
Cnm yun sicak olmuyor mu yazin acaba?M miss_curious
canim bugun kv gitmistim oglusa yun yer yatagi yapmis iyi oldu yatirdim zaten artik gittiğim yerlerde yere kizlarin dedigi gibi yorgani dörde katlayip yatiriyrum.yatsk iyi oluyo ama ilerde yer kaplar yorgan iyi fikir.
ben park yataginda da yun yatak kullaniyrum yun daha saglikliymis....bir de artik yaklasik bi aydan beridir ben de yataralk emxiriyrum uyuycagi zaman. Sabahlari namaxdan sonra esim kanepeye gidiyor oglusu yanima aliyrum emi y o ve uyuyabiliyruz cok şükür.
@asliayet ahh aynen bende simfi evim perisan yarin in s erjen kalkip yiginla utu var utu yapicam ins evi topluycam sonra da kv ye gidicem baklava yapıcaz inşallah
Canim yok olmadi sizin oralara gore b u rasi soguk memleket.belki ondandir.yun hafif canim rahst indir kaldirHamile kalinabiliyor diye biliyorum ama aklina getirme hemen regl olacaksindir belki de..
Cnm yun sicak olmuyor mu yazin acaba?
Benim kayinvalidem de pamuktan yatak yapmış kizima o bakacagi icin ama o kadar agir ki tasinmiyor..O yuzden hafif olsun diye dusunmustum..Bu gidisle ben de 4 e katliycam yorgani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?