- 15 Ekim 2014
- 510
- 1.328
- 128
gogsumun altı cok agrıyo suan yumusak beze de bulamadm ama zor dokunuyorum ya.nedır benım bu goguslermdn cektıgm ya.makıne olmasaydı yenı alcktım.sutten kesmeye vıcdanım rahat etmedı sutum var.allah beterındn korusuxCanım o ağrı olur korkma sen sağmaya devam et benim sol göğsümde çok olur orayı az verdiğim için emzirdikce geçiyor
canım aynı firmanın stm de de olur yani
Yemin ederim. Sanki abdullahı anlattın :))bizde kovalamaca oynuyoruz, sltını açınca pipisini turup gülüyor, oyun isteyince ağlıyor bağıra bağıra:)Yapmiyo diyorum ama benim kirpi sacli ricky martinimin farkli oyunlari var
Mesala 1,5 aydir kudurtmayi cok seviyor
Kucagima alip kaciyorum babamiz kovaliyo yada tam tersini yapiyoruz ciglik cigliga bagriyor guluyo ama duralim hemn cigliklara devam ediyor yine oyun oynayalim diye
Resmen o cigligiyla karsi tarafi kiskirtmak icin kullaniyor cok uyanik masallah
Birde bi haftadir tuvalete gidiyorym yuruteciyle geliyo banyoya eliyle kapiyi itiyo annecim cok ayip cekil duyorum gidiyo gibi yapip gizli gizli kafasina kapidan uzatip bana bakiyo yaaa buyumusde annesiyle oyun oynuyo
Birde annecim op beni diyorum agzini acip yanagima degdirip emer gibi yapio
Haaa birde 3 haftadir bezini her actigimda eliyle pipisini tutup gulme krizine giriyor yaaa :)))))
Ben de onu veriyorum bazen. Ama alışkanlık gece 4 kez kalkarKızlar ben bugün burda bulabilirsem hipp in gece maması var onu alıp denicem yatmadan içircem bakalım açlıktan mı uyumuyo bikaç gündür yine facia uykumuz gece 4te uyanduk 6da uyuduk böyle giderse ben mahvolucam. Gece gakguk izledik oğlumla
Benimki de uyuyamazsa çıldırır. :)yok canım etmem nazar maşallah derim hep hatta okurum ben korkarım nazar etmekten
canım benim hastane pompası kirala hemen izmitte bulmak kolay olur, garantiden gelene kadar seni idare eder, imkanım olsa benimkini gönderirim inan ama eşim kk yı bilmiyor kime gönderiyorsun derRabbim şifa versin bugüne kadar sabırla sağdın evde bile aklıma geliyorsun az bir süre yaşadım sana kıyasla ama ne demek olduğunu çok iyi biliyorum
yok canım ya evet üzüldüm ama aslında senle alakalı değil bugünlerde ruh halim çok kötü buluttan nem kapıyorum üzülme sakın
benimkide yapar inada sebebi beni tedavi ediyormuş
hadi bakalım iyi geçmiştir umarım
canım benimki hep kucakta zaten arabaya biner binmez çığlık atıyordu mecburum kucağa almaya, çok tehlikeli ama başka çarem yok çatlayana kadar ağlıyor çünkü, büyük oğlumda rahat kullanıyorum eşim almadı araba koltuğu diğeri küçük gelince gıcık hala alacak, ben kaç sene ön koltuğa oturmadım oğlum için adam şimdi büyüğü ön koltuğa oturtuyor kemerini bağla deyince benle kavga ediyor öyle cahil bir adam
keşke olmasam bir sene olmak istemedim hemen üçün ayda oldum yine
canım ya ne denir ki şimdi bu kadına, boş ver Ahmet zaten mutlu olsa huzursuz olmazdı, eminim bakıcı daha güzel bakacak ahmete hem de akrabayla iş yapmamış olacaksın
sen yazınca baktım o bile pahalı gelir benim adama ama çok güzel özellikleri bence
yok canım etmedim ya etseydim bu zamana kadar ablamın çocuklarına görümcemin çocuklarına ederdim öğlene kadar uyuyorlar, 8 de 9 da kalaksalar ayy bugün erken uyandı diyorlar düşün
bak sende bana et benim odun sallar bakar çocuklara benim için değil ama çocuklar için yapar
canım farklı şeylere merakı vardır
ağzına sağlık
ayy duha bu kadar mı benzer bu adamalar ya pes
ya var ya şu söze bayıldım mantar panomuz var sevdiğim yazıları asıyorum bunun kocaman yazıp asıcam görsün benimkigeçen bana da yazmıştın ya çok doğru bu söz
ha hay eymende aynı canım babsının yanına kıkırdayarak gidiyor beni yakala der gibi kaçıyor nasıl gülüyor babası yakaladım yakaladım yapınca,birde istemediğim yere gidince hayır yemen dur diyorum duruyor yüzüme bakıp gülüyor bir daha yelteniyor hayır dedim dön bakıyım odaya diyorum başı yerde dönüyor çok hoşuma gidiyor ya:)
maşallah canım
yani uykusu gelince nasıl uyutmuycan kudurur bizimki
ayy Allah korumuş kuzuyu
Allah kolaylık versin canım ya
fazla gibi benimki çok içmiyor ölçmüyorum ama senin bir günde içirdiğini beş güne anca içiyordur, doktora sordun mu
ah canım ya bu uyku var ya uyku ne önemli bir şeymiş
al canım al çok işe yarar inşallah sever kuzun
akşamdan beri sinir küpüyüm bende
ya var ya yeminle ilacı ciddi ciddi düşünüyorum kimse kınamasın ne çektiğimi ben bilirim bezdim artık gerçekten uykusuzluktan bezdim
amiiiinnn
Kızlar ilk defa yoğurt Yaptım ama erimiş dondurma gibi kaymak gibi oldu böyle ip ip Kalkıyor kaşıkla alırken.
Ilk defa böyle yoğurt görüyorum olmuş mu yoksa olmamış mı? Fikri olan var mı?
Galiba olmamış:)biraz serin ve 3-4 saat mayalayınca hem tatlı gende baya sert oluyor..Kızlar ilk defa yoğurt Yaptım ama erimiş dondurma gibi kaymak gibi oldu böyle ip ip Kalkıyor kaşıkla alırken.
Ilk defa böyle yoğurt görüyorum olmuş mu yoksa olmamış mı? Fikri olan var mı?
Evet aynen sünmüş gibiustası degılım ama sünmüs yogurdun.cokmu sıcak mayaladın
Hanımlar bebişlerinize balık vermeye başladınızmı??
Başladıysanız hangi balığı nasıl pişirip veriyorsunuz?
Ben artık oğluma balık vermek istiyorum şu anki en uygun balık somon gibi gözüküyor..
yenır tabı bozuk degl eksımıs degil.goruntu kotu sadece:)Evet aynen sünmüş gibisıcak mayaladım sanırım, yenir mi peki bu yoğurt? Yoksa olmamış bozulmuş mu demek?
yenır tabı bozuk degl eksımıs degil.goruntu kotu sadece:)Evet aynen sünmüş gibisıcak mayaladım sanırım, yenir mi peki bu yoğurt? Yoksa olmamış bozulmuş mu demek?
cok severım balık corbasını.. Hımm.hava soguyunca aklıma ılk balık gelıyoBaşladık Dr tavsiyesiyle.
Haftada bir
Deniz Balığı
Izgara ya da Fırında olacak. Kızartma olmayacak.
Bu şekilde söyledi. Biz de çupra vs aldık ama yemedi Ayıptır söylemesi. Hafta hafta deniz balıklarını denemek Lazım artık. Zaten balıkçıdan küçük bir Parça bile yeter bebeğe..
Çorbalarına da katabilirsin Demişti. Ama hiç yapmadım..
Burdada kışın çok fırtına ve yağmur oluyo soğukta oluyo. Hatta bu yıl uzun yıllardan sonra ilk kez kar yağdı okullar falan tatil oldu oda benim doğuma denk geldi hastanede bigün fazla kaldık hatta yeniyıla hastanede girdik :))canakkale kısın fazla soguk olma herhal ama sıvas oyyyyy
Hipp inkini bulamadım milupanınkini aldım ama balık yedirdik bugün ondan yarın başlıcamBen de onu veriyorum bazen. Ama alışkanlık gece 4 kez kalkar
Ya hava değişiminden falan heraldw etkileniyolar Çağlarda öyleydi bugünben bugun tırlatmassam ıyıdırr.sevdeye bıseler oldu uyumuyo durmuyo.ev berbat durumda.yemek yok.hıc halım yook.gogsum bıyandan.cıglık atasım vaaaaarr
Daha öncede vermiştim bikaç kez bugünde verdik söylemesi ayıp levrek deniz balığı değil ama gayette güzel yedi maşallah :)Hanımlar bebişlerinize balık vermeye başladınızmı??
Başladıysanız hangi balığı nasıl pişirip veriyorsunuz?
Ben artık oğluma balık vermek istiyorum şu anki en uygun balık somon gibi gözüküyor..
sanmıyorummm.ama emın olmak ıcın bı arastırKızlarr az çncede yazdığım gibi bugğn balık yedi oğlum. Balık bayat olursa süt ve süt ürünleri zehirler deniyo ya anne sütüde etki eder mi acaba? Balık bayat değildi gibi ama emin olamıyoruz yinede.. Anne sütüde etki eder mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?