2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım o ağrı olur korkma sen sağmaya devam et benim sol göğsümde çok olur orayı az verdiğim için emzirdikce geçiyor
canım aynı firmanın stm de de olur yani
gogsumun altı cok agrıyo suan yumusak beze de bulamadm ama zor dokunuyorum ya.nedır benım bu goguslermdn cektıgm ya.makıne olmasaydı yenı alcktım.sutten kesmeye vıcdanım rahat etmedı sutum var.allah beterındn korusux

Yemin ederim. Sanki abdullahı anlattın :))bizde kovalamaca oynuyoruz, sltını açınca pipisini turup gülüyor, oyun isteyince ağlıyor bağıra bağıra:)
Ağlayarak elde etmeyi öğrenmiş:))

Kızlar ilk defa yoğurt Yaptım ama erimiş dondurma gibi kaymak gibi oldu böyle ip ip Kalkıyor kaşıkla alırken.

Ilk defa böyle yoğurt görüyorum olmuş mu yoksa olmamış mı? Fikri olan var mı?

Ben de onu veriyorum bazen. Ama alışkanlık gece 4 kez kalkar

Benimki de uyuyamazsa çıldırır. :)

ben bugun tırlatmassam ıyıdırr.sevdeye bıseler oldu uyumuyo durmuyo.ev berbat durumda.yemek yok.hıc halım yook.gogsum bıyandan.cıglık atasım vaaaaarr

Nego canım cok saol dusunmen yeter ama hallettık yenı verdıler.sık sık sagyorum.medıkale bı gıttık.ben urunu adamdan daha cok bılıorum bana dıo cekıyo.dıyorum ele koyunca anlasılmyo:) ben delımıyım cekenı nıe getırıyım.bana kaynatmayı ogretıyo.dedım abı sut yaglı madde .kaynatınca mıkrop kırılıyo.ıcıne hep bıseler sokup temzlıorum.dedım sabır ver ya

Kızlar ilk defa yoğurt Yaptım ama erimiş dondurma gibi kaymak gibi oldu böyle ip ip Kalkıyor kaşıkla alırken.

Ilk defa böyle yoğurt görüyorum olmuş mu yoksa olmamış mı? Fikri olan var mı?
Galiba olmamış:)biraz serin ve 3-4 saat mayalayınca hem tatlı gende baya sert oluyor..

Kizlar bugun lcw den uyku tulumu aldim
12-24 ay diye bir boy aldim nerdeyse ikimiz gircez icine
Simdi uzun kollu tulumunun ustune bunu giydirip oylemi uyuycak ustunu daha ortmicekmiyim
Birde corapsizmi kalsin

Başladık Dr tavsiyesiyle.

Haftada bir
Deniz Balığı
Izgara ya da Fırında olacak. Kızartma olmayacak.

Bu şekilde söyledi. Biz de çupra vs aldık ama yemedi Ayıptır söylemesi. Hafta hafta deniz balıklarını denemek Lazım artık. Zaten balıkçıdan küçük bir Parça bile yeter bebeğe..
Çorbalarına da katabilirsin Demişti. Ama hiç yapmadım..

cok severım balık corbasını.. Hımm.hava soguyunca aklıma ılk balık gelıyo
buglama tarzıda yumusak oluyo ya o da olabılır

canakkale kısın fazla soguk olma herhal ama sıvas oyyyyy
Burdada kışın çok fırtına ve yağmur oluyo soğukta oluyo. Hatta bu yıl uzun yıllardan sonra ilk kez kar yağdı okullar falan tatil oldu oda benim doğuma denk geldi hastanede bigün fazla kaldık hatta yeniyıla hastanede girdik :))

Ben de onu veriyorum bazen. Ama alışkanlık gece 4 kez kalkar
Hipp inkini bulamadım milupanınkini aldım ama balık yedirdik bugün ondan yarın başlıcam
ben bugun tırlatmassam ıyıdırr.sevdeye bıseler oldu uyumuyo durmuyo.ev berbat durumda.yemek yok.hıc halım yook.gogsum bıyandan.cıglık atasım vaaaaarr
Ya hava değişiminden falan heraldw etkileniyolar Çağlarda öyleydi bugün

Daha öncede vermiştim bikaç kez bugünde verdik söylemesi ayıp levrek deniz balığı değil ama gayette güzel yedi maşallah :)

Kızlarr az çncede yazdığım gibi bugğn balık yedi oğlum. Balık bayat olursa süt ve süt ürünleri zehirler deniyo ya anne sütüde etki eder mi acaba? Balık bayat değildi gibi ama emin olamıyoruz yinede.. Anne sütüde etki eder mi acaba?

sanmıyorummm.ama emın olmak ıcın bı arastır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…