Ben de ben de canım çekti şu ancok severım balık corbasını.. Hımm.hava soguyunca aklıma ılk balık gelıyo
buglama tarzıda yumusak oluyo ya o da olabılır
vardı da yapmadım artık :)Kesme sekerle yap o vardir
isyaaaannnn@minione benden önce Tuğba isyan etmişVermeyin bana bu tarifleri yapmayin :) tutamıyom kendimi bu aralar yine,görümcem bayramda bi waffle yaptı açılış oldu benim pis boğazıma
düzelir kuzum,merak etme supermom sun senCanlar desteklerınız ıcın teşekkürler gecmısı okudum waffle falan ben sabah kahvaltısı öğle ne zamana denk gelırse bu tempoda akşamları yeyınce heralde zayıflarım ama kesinlikle kılo almayacağım kesın
Ahmet dış çıkarıyor sanırım halasında baya ağlıyormuş verırken sevınıyor ama özlemeye başlayınca malum bu ara bendede huysuz ınşallah düzelir uyutma şeklimiz yok onlar kucakta müzikle uyutuyot ben uyutamıyorum memede uyursa sabahları öyle uyuyor bı oku gündür benu sevmek ıcın cenemı ısırıyor bızı kapıda görünce delırıyor ablasına sarılması herseye değer.....
ipek okulu sevdı tabı onun beslenme hazırlıgı okul hazırlığı yoruluyorum ama hersey geçecek düzeleceğiz
aha da benm sorunum hiç Bi sutyene sığmazmı bu anasını sattığım yaOfff kizlar dolabi actim trenckotlarim mantolarim ceketlerim hicbiri olmuyooo olmuyoo((
Bu tipime kalkip 150-200 küsur para veropte 44 -xl beden ceket almak istemiyorum zayiflarsam elimde kalir sonra
Bende 38 beden trenckotumun dugmelerini kestim 10 cm ileri aldim tam oldu tabi eski dugme izleri kaldi utuyle gecermi bilmiyorum,bu cokkk aci bir durum,sutyenlerim olmuyoo,kucuk diildi ama yinede goze batmazdi bu memelerim
Simdi dev gibiler hangi sutueni taksam ustten meme firkliyor,telli balenli takinca emzirirken meneyi cikaramiyorum,balensis yada penye takinca yasli kadin memesi gibi follos duruyo ne giysem kotu duruyoragzimi tutamiyorum,citir sayfasina ugramak icimdwn gelmiyor
Benim sonum nolcak yaaaa
gündüz bende çıkarıyorum çoğu zamanUuuuuu sutyensuiz evde gezmekk
Kusum yaaa ben oyle gezemem heptennn nwfret edeerim kendimden daha cok yuklemirim tatliya
yarıldım :)@asliayetDuha22 kizlar Tamda beni ozetlemis :)))
Ahahahac kalem degil salatalik koysam durcak nerdeyse :)))) Eki Görüntüle 1643695
yatırıyorum kalkıp oturuyor sonra kafa düşüyor tekrar kalkıyo ordan oraya koyuyor kafayı uyumak istiyor ama uyuyamıyor benimki deUyumuyo yine bu sıpa ya deli gibi uykusu var 2 kere düştü birinde kafayı parkeye fena çarptı. Ayağıma yatırıyorum deli gibi bağırıyo yatmak istemiyodu ki ninni videosu izlettim sakinleşti şimdi ama uyumuyo tam gözler kapancak kalkmaya çalışıyo sağa sola dönüyo. Noluyo bu çocuğa anlamadımki... Yine uzun bi gece olacak heralde(
yaz yavrum sen herkesin her şeyine koşuyorsun cevaplıyorsun ben şahsen rahatsız olmuyorumGünaydın herkese
Kilo konusuna açıklık getireyim ek gıda yememesinede, bana kalsa ben takmıyorum rahat bir anneyim işin açığı pimpirikli değilim eşimin pimpiriği hepimize yetiyor çünkü!!
Kilo konusunda yazdığım gibi beni geren üzen kv ve eşim, yapı olarak ben takan hassas bir insanım kaşından gözünden bile etkilenirim insanların bana bir şey mi demek istedi diye, bu elimde olan bir şey değil gamsız insanların beni anlamasını beklemiyorum artık, kv sürekli büyük oğlumada ahh yavrum zayıf ahh yavrum süzüldü ahh yavrum boyu kısa diye beni yedi bitirdi, art niyetle söylemiyor o da torununa üzülüyor ama kadına defalarca söyledim anne üzülüyorum söyleme diye ama yok anlamıyor
Eşim deseniz ek gıda istemeyen oğluma yedireceksin zorla vereceksin ağlasada vereceksin diyen bir insan hanginizin ki böyle, onun yüzünden ağlatarak verdiğimi bile bilirim ne salakmışım, kolaysa sen ver o zaman diyordum, annesi sensin senin görevin diyordu, sende babasın bostan korkuluğumusun diyorum bende, yaşadığım psikolojik baskıyı anlayabiliyormusunuz
Büyük oğluma zorla yedirerek kaç kere kusturdu benim eşim bir bilseniz, yapma zorlama dedikçe anlamadı adam
Buraya sıkıntımı yazmak istemiyorum artık rahatsız olan bir iki kişi var kusura bakmasın onlar, hayat güllük gülistanlık değil maalesef gerçeklerden yaşanılanlardan kaçılmıyor..
uyanınca emzikle devam etmezse emziriyorm canmHerkese günaydın..
Oğlum geceleri uyanıp acayip birşelide ağlıyor scıkıyor mama hazırlayıp getirene kadar çıldıryor birde bu aralar bağıra bağıra ağlamayı adet edinmiş kendine kızlar siz geceleri ne veriyorsunuz acıkmadın diye benimki katı mamayı istemiyor bebde başka birşey vermek istwmiyorum gece gece qğır gelir diye..
Tam onu düzene sokuyorum bir diş çıkar hoppalaaaa hadi baştan tekrar düzene sokmaya çalış artık bunaldım kıştan beri öksürüyorum boğazımda bi sıkıntı var doktora gidemiyorum dün eşim eksördüğümü duydu tlden kuzdı bana sen niye gidip kendini göstermiyorsun dedi ama gelde bana sor..
Neyse bugün eşim fırsat bulursa kulak burun boğaza gideceğim inş bi sıkıntı yoktur.,
Ordanda büyük abime gideceğim bayeamda regl olduğum için onların bayramına gidememiştim bizden durumlar bukadar..
konyaaaa gelipte uğramazsanız küseriiimmmmHerkes yazsin hadi ben istanbul
Siz kizlar?
şükür canm sen nasılsınmerhaba kızlar nasılsınız
ahh cimcirme deli oluyorum yeminle eşime dedim bigun bu çocuk benden dayak yerse sebebi kesin cimcirme olacak her yerim çizik tırnak içindebenimkide şimdi uyudu benimki artık sallanarak uyumuyor kucağıma alıyorum kucağımda döne döne dalarsa dalıyor dalmazsa yatağa yatıyoruz sarılıp uyuyor ama dalana kadar cimciriyor
Bende İzmit kızlaaar
Bu arada doğumdan beri hala hiç adet olmayan var mı?[/QUOTE
yarın tam 9aylık oluyoruz be hala olmadım polikistik over var daha da olmam sanırım
ayıp ama yaaaKızlar geçmişe bakamadim biZden durumlar yine fossahmet ağlamış bugün uyumamış halas i böyle olursa bakamam dedi zora gelemiyordu halamız kendi teklif etti yine kızımda olduğu gibi ortada bıraktı bizi bende eski bakiicmİzzla konustum kızıma ilk bakan abla eve gelecek pazartesi artik çocuğum yeni birine alışmaya çalışacak ne desen haklisin dedi halas i ama ne diycem benim çocuğum ortada kaldiktan sonra neyse duzelelim pazartesi gelirim araniza inş
inşallah bakıcısıyla iyi anlaşır canım Ahmet kuzusu sıkma canını yoluna girecek elbet daha ilk hafta
canm ben alkış öğretmek için yırttım kendimi hiç oralı olmadı geçen gün oyuncak oynarken baktım kendi kendine yapmaya başladı ben deyince yapmıyor canı ne zaman isterse o zaman yapıyorArkadaslsr hergun yapmasamda haftada bikac gun aylardir ogluma tel sarar arda ,gell babasi gel,babaya bir bir yapmama ragmen hicbirini yapmiyo bu cocuk,sizde yapan varmi ? Erkenmi acaba ?
yaaa çok güzel ama demi Arhan da beni opuyor yalıyor daha doğrusu kendiliğinden gelip yapıyo çok hoşuma gidiyorYapmiyo diyorum ama benim kirpi sacli ricky martinimin farkli oyunlari var
Mesala 1,5 aydir kudurtmayi cok seviyor
Kucagima alip kaciyorum babamiz kovaliyo yada tam tersini yapiyoruz ciglik cigliga bagriyor guluyo ama duralim hemn cigliklara devam ediyor yine oyun oynayalim diye
Resmen o cigligiyla karsi tarafi kiskirtmak icin kullaniyor cok uyanik masallah
Birde bi haftadir tuvalete gidiyorym yuruteciyle geliyo banyoya eliyle kapiyi itiyo annecim cok ayip cekil duyorum gidiyo gibi yapip gizli gizli kafasina kapidan uzatip bana bakiyo yaaa buyumusde annesiyle oyun oynuyo
Birde annecim op beni diyorum agzini acip yanagima degdirip emer gibi yapio
Haaa birde 3 haftadir bezini her actigimda eliyle pipisini tutup gulme krizine giriyor yaaa :)))))
cakii oyunlarını yerim :) :)
yatmadan 100cc içti bana mısın demedi eflalimbu arada rezene çayı vermeye çalışıyorum içse uyuyacak belli bir kere bir kaç yudum içti gaflete düştü heraldeo gece saat başı değilde iki saatde bir kalktı
sünmüş canm yenir amaKızlar ilk defa yoğurt Yaptım ama erimiş dondurma gibi kaymak gibi oldu böyle ip ip Kalkıyor kaşıkla alırken.
Ilk defa böyle yoğurt görüyorum olmuş mu yoksa olmamış mı? Fikri olan var mı?
hazır yoğurtla mı mayaladın onlar sunuk oluyor
Ohh maşallah sana ne çalışkansın sen öylee. Eneejinin yarısı bile olsa banada göndersene yaa :) şuan hiç yok gibi yarısı bile yeticek :) şöyle bi üfle Gelibolu taraflarınaGünaydın:)
Sabah erken kalkmak çokta kötü değil:) 6 dan beri ayaktayim, wc banyo temizledim, ev supurdum, mutfak dolabı içi düzenledim annem erişte vermişti onları yerleştirdim yani:) yatakları topladım, kahvaltı yaptık şimdi minigi uyutuyorum, büyük hasta burnu akıyor, küçük de hapşırmaya başladı, ilk kreş hastalığıtabi eşim wc banyo temizletken küçüğe baktı, gitti ama beyimiz işi vardı, kv de de gün var güya büyüğü eşime satacaktim:)
ee ne demisler erken kalkan yol alır:)Günaydın:)
Sabah erken kalkmak çokta kötü değil:) 6 dan beri ayaktayim, wc banyo temizledim, ev supurdum, mutfak dolabı içi düzenledim annem erişte vermişti onları yerleştirdim yani:) yatakları topladım, kahvaltı yaptık şimdi minigi uyutuyorum, büyük hasta burnu akıyor, küçük de hapşırmaya başladı, ilk kreş hastalığıtabi eşim wc banyo temizletken küçüğe baktı, gitti ama beyimiz işi vardı, kv de de gün var güya büyüğü eşime satacaktim:)
al canım gönderiyorum:) iki üç gündür hiç keyfim enerjim yoktu çünkü yağmurlu hava vardı bugün güneşli bir hava var keyfim yerine geldi:) kışın hiç enerjim olmuyor benimOhh maşallah sana ne çalışkansın sen öylee. Eneejinin yarısı bile olsa banada göndersene yaa :) şuan hiç yok gibi yarısı bile yeticek :) şöyle bi üfle Gelibolu taraflarına
afiyet olsunOğlum uyudu eşim uyandı o zaman kahvaltı zamanıı :) görüşürüz kızlarr bize afiyet olsunn :)
ee ne demisler erken kalkan yol alır:)
Biz suluk kullanmıyoruz tecrübeli arkadaşlar direk bardağa alıştır sonra zor oluyo dediler alışması bende bardağa alıştırdımKizlar hangi suluklari kullaniyorsunuz ?
Ben wee nin sulugunu kullaniyordum, uygun bir fiyata almistim, ucu cok cabuk acildi. Simdi yeni alacam. Tavsiyeniz nedir ?
Cnm ben nuk kullaniyodum ama benim böcü ucunu patlatip duruyo disimiz olmamasina rağmen..Kizlar hangi suluklari kullaniyorsunuz ?
Ben wee nin sulugunu kullaniyordum, uygun bir fiyata almistim, ucu cok cabuk acildi. Simdi yeni alacam. Tavsiyeniz nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?