2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kesme sekerle yap o vardir
vardı da yapmadım artık :)

@minione benden önce Tuğba isyan etmiş Vermeyin bana bu tarifleri yapmayin :) tutamıyom kendimi bu aralar yine,görümcem bayramda bi waffle yaptı açılış oldu benim pis boğazıma
isyaaaannnn

düzelir kuzum,merak etme supermom sun sen
aha da benm sorunum hiç Bi sutyene sığmazmı bu anasını sattığım ya
berlei miydi neydi hatırlamıyorum Bi stuen almıştım 2beden küçülten çok memnundum ama emzirme döneminde o da yaramadı üstten fırtlıyor :) deli oluyorum
kabanları denemedim henüz ama trençler oluyor 38 im şu an

Uuuuuu sutyensuiz evde gezmekk
Kusum yaaa ben oyle gezemem heptennn nwfret edeerim kendimden daha cok yuklemirim tatliya
gündüz bende çıkarıyorum çoğu zaman

@asliayet Duha22 kizlar Tamda beni ozetlemis :)))
Ahahahac kalem degil salatalik koysam durcak nerdeyse :)))) Eki Görüntüle 1643695
yarıldım :)
yatırıyorum kalkıp oturuyor sonra kafa düşüyor tekrar kalkıyo ordan oraya koyuyor kafayı uyumak istiyor ama uyuyamıyor benimki de

yaz yavrum sen herkesin her şeyine koşuyorsun cevaplıyorsun ben şahsen rahatsız olmuyorum

bişe dicem inanır mısın arhanda 8500 73 cm geldi aynılar eymenle nasıl denk geldiyse
uyanınca emzikle devam etmezse emziriyorm canm

geçmiş olsun ihmal etme git dr una canm

Herkes yazsin hadi ben istanbul
Siz kizlar?
konyaaaa gelipte uğramazsanız küseriiimmmm
merhaba kızlar nasılsınız
şükür canm sen nasılsın
benimkide şimdi uyudu benimki artık sallanarak uyumuyor kucağıma alıyorum kucağımda döne döne dalarsa dalıyor dalmazsa yatağa yatıyoruz sarılıp uyuyor ama dalana kadar cimciriyor
ahh cimcirme deli oluyorum yeminle eşime dedim bigun bu çocuk benden dayak yerse sebebi kesin cimcirme olacak her yerim çizik tırnak içinde

Günaydın:)
Sabah erken kalkmak çokta kötü değil:) 6 dan beri ayaktayim, wc banyo temizledim, ev supurdum, mutfak dolabı içi düzenledim annem erişte vermişti onları yerleştirdim yani:) yatakları topladım, kahvaltı yaptık şimdi minigi uyutuyorum, büyük hasta burnu akıyor, küçük de hapşırmaya başladı, ilk kreş hastalığı tabi eşim wc banyo temizletken küçüğe baktı, gitti ama beyimiz işi vardı, kv de de gün var güya büyüğü eşime satacaktim:)

Ohh maşallah sana ne çalışkansın sen öylee. Eneejinin yarısı bile olsa banada göndersene yaa :) şuan hiç yok gibi yarısı bile yeticek :) şöyle bi üfle Gelibolu taraflarına

ee ne demisler erken kalkan yol alır:)

Ohh maşallah sana ne çalışkansın sen öylee. Eneejinin yarısı bile olsa banada göndersene yaa :) şuan hiç yok gibi yarısı bile yeticek :) şöyle bi üfle Gelibolu taraflarına
al canım gönderiyorum:) iki üç gündür hiç keyfim enerjim yoktu çünkü yağmurlu hava vardı bugün güneşli bir hava var keyfim yerine geldi:) kışın hiç enerjim olmuyor benim
Oğlum uyudu eşim uyandı o zaman kahvaltı zamanıı :) görüşürüz kızlarr bize afiyet olsunn :)
afiyet olsun
ee ne demisler erken kalkan yol alır:)

aynen aynen oğullarım sağolsun iyi yönünden bakayım dedim ama cıksss olmuyor

Gunaydinnn
Nego masallah erken kalkiyirsun en i yi y anda bu olsa gerek daha kahvaltı yapmadım
bi turlu etkenden kalkip kahvaltimi yapip da isimi halledemem cunku esim hep evde ve cokk gec kalkiyo..

herkese g u zel bi haftasonu olsun ins.
bugun hic keyfim yok benim...

Selam kızlar. Nego ellerine sağlık canım. Benimde kaç gündür canım istemiyor şu yapılacak bu yapılacak deyip oturuyorum. Bugün eşime geç git ise ben biraz toparlanayim dedim yeni gitti ama oğluşa kahvaltı ettir kendimize kahvaltı hazırlamak oglusu uyut bunlarla geçti. Ben temizliğe bi türlü fırsat bulamıyorum gündüz uykumuz çok kısaldı uyanıkken zaten yapışık geziyoruz. Salı gününe kadın cagirdim inş. iyi biri çıkar o gelene kadar ortalığı toplasam şükretcem

Kizlar hangi suluklari kullaniyorsunuz ?
Ben wee nin sulugunu kullaniyordum, uygun bir fiyata almistim, ucu cok cabuk acildi. Simdi yeni alacam. Tavsiyeniz nedir ?
Biz suluk kullanmıyoruz tecrübeli arkadaşlar direk bardağa alıştır sonra zor oluyo dediler alışması bende bardağa alıştırdım

Kizlar hangi suluklari kullaniyorsunuz ?
Ben wee nin sulugunu kullaniyordum, uygun bir fiyata almistim, ucu cok cabuk acildi. Simdi yeni alacam. Tavsiyeniz nedir ?
Cnm ben nuk kullaniyodum ama benim böcü ucunu patlatip duruyo disimiz olmamasina rağmen..
Yalniz esim ve kayinvalidem bardakta veriyorlar epeydir alisti sayilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…