Herkes telefon etti kızılaya senede bir kez gidiyorum nerdeyse iki çocukla yinede Allah korusun herkesi vatanimiza huzur versin birlik beraberlik beraber yasama hoşgörüsü insanlık versinBurnu silmektwn kıpkırmızı oldu kuzumun yabi hapşurdu mu baloncuklar oluşuyo resmen hem gülüyorum komik oluyp hemde üzülüyorum hasta keyfi yok diye
Ayrıca Ankara'da olanlarada çok üzüldüm bende ya
Aminn inşallahHerkes telefon etti kızılaya senede bir kez gidiyorum nerdeyse iki çocukla yinede Allah korusun herkesi vatanimiza huzur versin birlik beraberlik beraber yasama hoşgörüsü insanlık versin
Amin canım amin..Herkes telefon etti kızılaya senede bir kez gidiyorum nerdeyse iki çocukla yinede Allah korusun herkesi vatanimiza huzur versin birlik beraberlik beraber yasama hoşgörüsü insanlık versin
Gecmis olsunn canimmBurnu silmektwn kıpkırmızı oldu kuzumun yabi hapşurdu mu baloncuklar oluşuyo resmen hem gülüyorum komik oluyp hemde üzülüyorum hasta keyfi yok diye
Ayrıca Ankara'da olanlarada çok üzüldüm bende ya
Kizlar ufakken burun tikanikligi icin serum fizyolojik kullaniyordum ama simdi buyudu diyemi ne hic etki etmiyoCanım bu ilac reçetesiz alınabilirmi ??benim oğlumda burun tıkanıklığından yatmadı sabaha kadar
Canim her bebek ayni olmuyor ve her gebelikte kesinlikle ayni olmuyor, bir gebeliginde 6 ay mide bulansiti ceken arkadasim, ikincide hic yasamadi.. Bebeklerdede aglayan oluyor sakin olan oluyor, diyecegim suki korkma cocuk dogurmaktan, simdi zor zamanlari gercektende, insallah 2 sene sonra bu zamanlar laftan anlarlar bizde bayagi rahatlariz :). Benim kizim ilk ayla ne kadar sakinmis yahu, dusundukce sasiriyorum simdi :). Zaten millet diyordu aglamayi bilmiyor mu filan diye bende bozuluyordum, uzuluyordum :)) simdi diyorhm kiymetini bilseymisim. Evdeki butun kose cikintilardan ve prizlerden nefret ediyorummKızlar Bebişler çok çok keyifli olmaya başladı mı? Maşallah barakallah.. Büyüdükçedaha keyifli oluyorlar sanki:)
Anlayıp gülmeleri seslenmeleri ömre bedel... Uyuyan yiyen çocuk olsa bir de hamileliğim kolay geçse üç tane hatta beş tane daha doğururdum hahah:))). Ama böyle çocuk da zor bulunur..
Herkese iyi haftasonları...
Gerçektenmi bende alayım inş bizede yarar..Kizlar ufakken burun tikanikligi icin serum fizyolojik kullaniyordum ama simdi buyudu diyemi ne hic etki etmiyo
Dr uma danisarak sprayli giffer in okyanus suyunu aldik binbir eziyetle sikmamiza ragmen iki kullanimda nezlesi gecti burnu acildi ne cold mix ne birsey ise yaramiyorduu
Cokkk memnunum superr birseyyy
Benim oğlum düz duvara bile çarpıyor gülmemek için zor tutuyom kendimi..Canim her bebek ayni olmuyor ve her gebelikte kesinlikle ayni olmuyor, bir gebeliginde 6 ay mide bulansiti ceken arkadasim, ikincide hic yasamadi.. Bebeklerdede aglayan oluyor sakin olan oluyor, diyecegim suki korkma cocuk dogurmaktan, simdi zor zamanlari gercektende, insallah 2 sene sonra bu zamanlar laftan anlarlar bizde bayagi rahatlariz :). Benim kizim ilk ayla ne kadar sakinmis yahu, dusundukce sasiriyorum simdi :). Zaten millet diyordu aglamayi bilmiyor mu filan diye bende bozuluyordum, uzuluyordum :)) simdi diyorhm kiymetini bilseymisim. Evdeki butun kose cikintilardan ve prizlerden nefret ediyorumm((
Canim kizima hergun sarimsak yedir, bir dis. İnsallah antibiyotik kullanmazsiniz, sarimsak dogal antibiyotik. Birde hakiki bal zencefil zerdecal karistir kavanozda, sabahlari bir tatli kasigi ver kuzucuga sifa olsunBıxım yatakodası buram buram coldmix kokuyor vicks in sıvı hali vicks daha etkili bısde use yaramadı 30 to boşa verdık kızım bürde alerjık oldugundan kokular daha kötü yapıyor vicks sürünce kasınıyorcold mix en azında. Kasıntı yapmadı ama etki etmedi
Bu gece ınsallah kolay gecer antıbıyotkk başladık düşük doz bı yılki ilk ve son antıbıyotık olur inşallah babamızda nöbetçi arkadaşım geli oğluyla oturduk biraz keyif yaptım ahmet sabah8 de kalktı 2 de uyudu nedir bu ya sisinkileedr boyle az mı uyuyor
Gecmis olsun cnm yaaaBıxım yatakodası buram buram coldmix kokuyor vicks in sıvı hali vicks daha etkili bısde use yaramadı 30 to boşa verdık kızım bürde alerjık oldugundan kokular daha kötü yapıyor vicks sürünce kasınıyorcold mix en azında. Kasıntı yapmadı ama etki etmedi
Bu gece ınsallah kolay gecer antıbıyotkk başladık düşük doz bı yılki ilk ve son antıbıyotık olur inşallah babamızda nöbetçi arkadaşım geli oğluyla oturduk biraz keyif yaptım ahmet sabah8 de kalktı 2 de uyudu nedir bu ya sisinkileedr boyle az mı uyuyor
Canim simdi aklima geldi gecen internette dogal antibiyotik tarifi gormustum telf kaydetmisim, ben yapcam kendimiz icin insallahpraline deneyecegim sarimsagi inşallah yutar keciboynuzu özütü veriyorum her sabah .. doğal bal var zerdeçal ve zencefille deneyim
Canim brn onlisans mezunuyum lisansa tamamlicam. 3. Siniftan devam edecem. 9 dersim var. Bende zor calisacam gibi. 36 unite var 1 tane bitti dahasaol kuzum sen adalete mi yazıldın hıc calısamıyorum ya ben nı ye basıma ıs açtıysam
Sorma yaa ne olacak böyle ınşallah duelırlet
alıkonuluyor canım cold mıx heryerde var minicik 26 tl ama bence işe yaramıyor vicks suya koyup sıcak odaya koy bence aynı etki
Sorma canım bende 2.üniteyeyimCanim brn onlisans mezunuyum lisansa tamamlicam. 3. Siniftan devam edecem. 9 dersim var. Bende zor calisacam gibi. 36 unite var 1 tane bitti daha
İsletmeye dikey gecis yaptim canim.Sorma canım bende 2.üniteyeyimgıda bolumuydu sanırım senin şuan ne okuyorsun
İnşallah canım inşallah yürekten isterim zir işler çok iyibyapmissin ama atansanda bitirrisinİsletmeye dikey gecis yaptim canim.
İnsallah atanirim da bunlara hic gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?