- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Bu gece banada uyku yok heralde burnu fena tıkalı uyanıp duruyo burun aspiratörüyle temizledim şimdi yıktı ortalığı ağlamsktan gece gece. Bütün apartman duymuştur sesimizi ama yapcak bişey yok ... Yatana kadar gayet iyiydi burnu ya uyuyunca oldu
Slmlar herkese
nnightsaill gecen yazmayi unuttum cnm kusura bakma ben 4 yil sigara ictim birakmam kolay oldu ozel birsey yapmadim yani
Pinking Tree kendi adima konusayim canim yazdiklarina uzulmedim hic... gunluk hayattada cok duydugum birsey mama icen tombis olur obez olur falan diye burdada surekli soylenince aklima takilmiyor degil hani onu dile getirdim sadece tek saglikli olsunlar hepimizin ortak derdi bu...
Ya Aklım almıyor o kadar enfes bir şey oldu ki bu mıhlama denen şey nasıl yemiyorlarbenim kızım hiç sevmedi
Daha önce yedikleriyle beraber hepsi geri geldi
EST canım ben kimseyi üzmeyeyim diye açıklama yapayım istedim her şey Allah'ın takdiri..yok canım bende üzülmüyorum sen kendi uyguladıklarını yazıyorsun bizi eleştirmiuorsun bunu biliyoruz mama konusunda seninle hemfikirim ama işte süt olmayınca olmuyor inan ben çok çana gösterdim 2 hafta boyunca 7 24 oğlumu emzirdim olmayınca olmuyor beni çok strrse soktular ve en sonunda mamayı verdim ama şuna şükrediyorum oğlum birazda olsun anne sütü aldı elhamdulillah..
Yanlış anlaşılmaya sebep olduysam özür dilerim hakkını helal et..
Saol bitanem antibiyotige başladık düşük mg li bu sene ilk olacak şükürler olsunKiyamam onacok gecmis olsun canim tez zamanda iyilesir insallah kuzu
Sanada çok geçmiş olsun kUzum burdada çok değişken havalarGeçmiş olsun adaşımm. Bu değişken hava şartlarında hasta olmamak mümkün değil yani burda değişkende :) acil şifalarr
Oyy kuzum ahmet atlattı gibi sadece burnundan iltihaplar geliyor..inşallah hemen ge cer sık emsir canımBu gece banada uyku yok heralde burnu fena tıkalı uyanıp duruyo burun aspiratörüyle temizledim şimdi yıktı ortalığı ağlamsktan gece gece. Bütün apartman duymuştur sesimizi ama yapcak bişey yok ... Yatana kadar gayet iyiydi burnu ya uyuyunca oldu
canım malesef kIzım hic öyle seylerle kandırılmıyor acayip anne düşkünü bi bebek önce meme sımdıde anne cuma günü okula goturmedım hasta dıue fotografımı öpüp durmuş gece annem seni istiyorum sadece diyor kanmıyor malesef yatarak sarılarak uyuyalım diyor bı yanda ahmet emıyor bır yanda o babamız ıpegın yatağındaBeynimiz hasar Görsün diye aynı Şeyler Söylüyorlar bence:)) ben hep başlarındaoldum alerjisi var dedim korkuttum kvnin biraz hoşuna gitt tutumum biraz da aralarda bana inat bozdu salça Menemen dut ve bal vermişti. Brr.. Ama geçti gitti çok şükür..
Canım burada bu kadar mama anne sütü bik bil bik dersem sen de tedirgin olursun tabi. Bebekler ne kadar kilolu olsa da hareket oyun çağı geldi mi zayıflıyor keşke Tombul bebekler olsalar:))
sen sütü çekilmiş mama veren bir annesi mama hakkımda endişen Olmasın. Anne sütünün yerme konan tek şey o. Ve çocuğunun gıdası tabiki vereceksin. Obez olacak diye bir şey yok. Bebekken daha toplu oluyorlar demek istediğimiz. Kaldı ki anne sütü Alıp hamurişi yerse bilgisayardan kalkmazsa o çocuk ds obez olur bunlar hep beslenme ve yaşam Şekli ile alakalı:) Endişe vicdan yapma burada konuşuyoruz ama öndmli olam bebeklerm sağlıklı gelişimleri huzurlu mutlu olmaları. Gerisi boş..
Benim için artık Amaaan bu da diyorlar :)) onu verme bunu verme sanki yiyen çocuk diyorlar :)))
Oldu canım. Pirinç umutla bebekler güzel doyuyor doyunca uzun uyuyorlar anne mutlu bebek mutlu oluyor. Şeker de verince oh mis.. Böyle düşündüğü için annelik sıfatıyla ver diyordur Israrla ama sağlıkçı sıfatıyla değil. Damak TADI 24 aya kadar oluşuyor diyorlar şekerden ne kadar korusak kar. Kaldı ki şeker onun minnak kalbini midesini damarını yorar
Of of of.. Geçmiş olsun kuzuma.. Hadtaylken örtüşü pike yastık oyuncak ayır ben hstayken sarılır iyileşirdim o da hasta birlilte yatın de. Hem oyun olsun hem ona sarılsın her hasta olduğunda.. Böylece sen de daha dinç olup çabuk toparlanabilirsiniz. Mantıklı öı bilemedim ama:) Allah şifa versin tez vakitte
saol cnmgünaydın hanımlar benim kızda nöbete dikti bizi ama hastalıktan değil gıcıklığından
I imspecialnnightsaill geçmiş olsun
canım çok saolGünaydın kızlar
Oyy kıyamam ben ona çok geçmiş olsun canım
aysimason size de geçmiş olsun canim dun yazamadım
canım ben de mama öle beslenenler ırı oluyor dedim ama benim de hayalim o olduğundan mama öle beslenenlerı kıskanıyorum nasıl bı pskolojik ıseSlmlar herkese
nnightsaill gecen yazmayi unuttum cnm kusura bakma ben 4 yil sigara ictim birakmam kolay oldu ozel birsey yapmadim yani
Pinking Tree kendi adima konusayim canim yazdiklarina uzulmedim hic... gunluk hayattada cok duydugum birsey mama icen tombis olur obez olur falan diye burdada surekli soylenince aklima takilmiyor degil hani onu dile getirdim sadece tek saglikli olsunlar hepimizin ortak derdi bu...
evet mutlu bebek oluyorlar bızlerıe sevdıklerını gösteriyorlar hergun daha bal kaymaklar ınsan tam bu donemlerde daha çok bebek ıstıyorKızlar Bebişler çok çok keyifli olmaya başladı mı? Maşallah barakallah.. Büyüdükçedaha keyifli oluyorlar sanki:)
Anlayıp gülmeleri seslenmeleri ömre bedel... Uyuyan yiyen çocuk olsa bir de hamileliğim kolay geçse üç tane hatta beş tane daha doğururdum hahah:))). Ama böyle çocuk da zor bulunur..
Herkese iyi haftasonları...
Cok gecmis olsun canimBıxım yatakodası buram buram coldmix kokuyor vicks in sıvı hali vicks daha etkili bısde use yaramadı 30 to boşa verdık kızım bürde alerjık oldugundan kokular daha kötü yapıyor vicks sürünce kasınıyorcold mix en azında. Kasıntı yapmadı ama etki etmedi
Bu gece ınsallah kolay gecer antıbıyotkk başladık düşük doz bı yılki ilk ve son antıbıyotık olur inşallah babamızda nöbetçi arkadaşım geli oğluyla oturduk biraz keyif yaptım ahmet sabah8 de kalktı 2 de uyudu nedir bu ya sisinkileedr boyle az mı uyuyor
Aynen oyle...Bıxım yatakodası buram buram coldmix kokuyor vicks in sıvı hali vicks daha etkili bısde use yaramadı 30 to boşa verdık kızım bürde alerjık oldugundan kokular daha kötü yapıyor vicks sürünce kasınıyorcold mix en azında. Kasıntı yapmadı ama etki etmedi
Bu gece ınsallah kolay gecer antıbıyotkk başladık düşük doz bı yılki ilk ve son antıbıyotık olur inşallah babamızda nöbetçi arkadaşım geli oğluyla oturduk biraz keyif yaptım ahmet sabah8 de kalktı 2 de uyudu nedir bu ya sisinkileedr boyle az mı uyuyor
Canım bu ilac reçetesiz alınabilirmi ??benim oğlumda burun tıkanıklığından yatmadı sabaha kadarBıxım yatakodası buram buram coldmix kokuyor vicks in sıvı hali vicks daha etkili bısde use yaramadı 30 to boşa verdık kızım bürde alerjık oldugundan kokular daha kötü yapıyor vicks sürünce kasınıyorcold mix en azında. Kasıntı yapmadı ama etki etmedi
Banada öyle derlerdi ah ahh gün geçtikçe yaramaz oluyorlar..[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]
Adım adım öğreniyorlar canım erken yürümek yerine yek başına uyusa daha makbul ya:) hadi Hayırlısı... Senin kuzuna da maşallah.
oh keyiflerine de çok düşkünler:)
ben de çok korkuyorum hele merdiven çıkıyor iki tarafı da boşluk ama öğreniyor keşfediyor diye gerisinde durmaya çalışıyorum yoksa kundak yapıp göğsüme sarasın var kızımı)) hepsinin sırasını biliyor maş kuzuna:)
hep diyorlardı ya bunlar daha iyi günlerin diye geçerken öyle. Hele emeklesin çekmece kapı açsın parmak soksun yürüsün daha fena(( nette aktif olamamanın nedeni:)[/COLOR]
Zor mor ama ben doğurmayı düşünüyorum bebek hastetiyle ölüyordum ben:))Kızlar Bebişler çok çok keyifli olmaya başladı mı? Maşallah barakallah.. Büyüdükçedaha keyifli oluyorlar sanki:)
Anlayıp gülmeleri seslenmeleri ömre bedel... Uyuyan yiyen çocuk olsa bir de hamileliğim kolay geçse üç tane hatta beş tane daha doğururdum hahah:))). Ama böyle çocuk da zor bulunur..
Herkese iyi haftasonları...
saol kuzum sen adalete mi yazıldın hıc calısamıyorum ya ben nı ye basıma ıs açtıysamCok gecmis olsun canim
Sorma yaa ne olacak böyle ınşallah duelırletAynen oyle...
Uyusun fırsat kolluyorum
Geçen gün öğlen 11 de uyudu 12 de uyandı. Gece 23.30 civarı sallaya sallaya uyuttum. 00.15 de geri uyandı...
alıkonuluyor canım cold mıx heryerde var minicik 26 tl ama bence işe yaramıyor vicks suya koyup sıcak odaya koy bence aynı etkiCanım bu ilac reçetesiz alınabilirmi ??benim oğlumda burun tıkanıklığından yatmadı sabaha kadar
Teşekkür ederim canım eşime söyledim almıştır şimdi..saol kuzum sen adalete mi yazıldın hıc calısamıyorum ya ben nı ye basıma ıs açtıysam
Sorma yaa ne olacak böyle ınşallah duelırlet
alıkonuluyor canım cold mıx heryerde var minicik 26 tl ama bence işe yaramıyor vicks suya koyup sıcak odaya koy bence aynı etki
Ben aile hekimine sordum. Bu tip ilaçlar için erken dedi. Danışmadan kullanmayın bence.Canım bu ilac reçetesiz alınabilirmi ??benim oğlumda burun tıkanıklığından yatmadı sabaha kadar
Aynen (inşallah allah nasip eder tüm isteyenlere)Zor mor ama ben doğurmayı düşünüyorum bebek hastetiyle ölüyordum ben:))
Amin canım..Aynen (inşallah allah nasip eder tüm isteyenlere)
Hastalar falan var ama ıyıyız sen nasılsın canmben geldımmm.giremedim bir sure gecmısıde okuyamadm.direk burdan daldım :) iyisınız ins hersey yolundadır.ozledım sizleri
hayırdır ya kım hasta.ıyıyım bende cok sukur.bugun hava guzeldı cıktık dolastık.degerlendırmek lazım guzel havaları.sevde de uyuyo sımdıHastalar falan var ama ıyıyız sen nasılsın canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?