2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar Bebişler çok çok keyifli olmaya başladı mı? Maşallah barakallah.. Büyüdükçedaha keyifli oluyorlar sanki:)

Anlayıp gülmeleri seslenmeleri ömre bedel... Uyuyan yiyen çocuk olsa bir de hamileliğim kolay geçse üç tane hatta beş tane daha doğururdum hahah:))). Ama böyle çocuk da zor bulunur..

Herkese iyi haftasonları...

Aspiratörde dolayı mı ağladı... Eflalim coldmix tavsiye etmişti omza yastığa bir damla dökülüyor, onu dene istersen.. Çok geçmiş olsun.. Kuzucuklar huzursuz bu ara..

Amin canım inş sağlıklı mutlu olsunlar :)

benim kızım hiç sevmedi
Daha önce yedikleriyle beraber hepsi geri geldi
Ya Aklım almıyor o kadar enfes bir şey oldu ki bu mıhlama denen şey nasıl yemiyorlar((( demek senin cadı da yemedi. Çok üzüldüm canım belki yoğurt ya da sevdiği bir şey ile karıştırırsan yer mi acaba?

EST canım ben kimseyi üzmeyeyim diye açıklama yapayım istedim her şey Allah'ın takdiri..

Kiyamam ona cok gecmis olsun canim tez zamanda iyilesir insallah kuzu
Saol bitanem antibiyotige başladık düşük mg li bu sene ilk olacak şükürler olsun
Geçmiş olsun adaşımm. Bu değişken hava şartlarında hasta olmamak mümkün değil yani burda değişkende :) acil şifalarr
Sanada çok geçmiş olsun kUzum burdada çok değişken havalar
Oyy kuzum ahmet atlattı gibi sadece burnundan iltihaplar geliyor..inşallah hemen ge cer sık emsir canım
canım malesef kIzım hic öyle seylerle kandırılmıyor acayip anne düşkünü bi bebek önce meme sımdıde anne cuma günü okula goturmedım hasta dıue fotografımı öpüp durmuş gece annem seni istiyorum sadece diyor kanmıyor malesef yatarak sarılarak uyuyalım diyor bı yanda ahmet emıyor bır yanda o babamız ıpegın yatağında bugün de babamız nöbetçi kolay gelsin bana

günaydın hanımlar benim kızda nöbete dikti bizi ama hastalıktan değil gıcıklığından
I imspecial nnightsaill geçmiş olsun
saol cnm

Günaydın kızlar

Oyy kıyamam ben ona çok geçmiş olsun canım
aysimason size de geçmiş olsun canim dun yazamadım
canım çok saol

canım ben de mama öle beslenenler ırı oluyor dedim ama benim de hayalim o olduğundan mama öle beslenenlerı kıskanıyorum nasıl bı pskolojik ıse

evet mutlu bebek oluyorlar bızlerıe sevdıklerını gösteriyorlar hergun daha bal kaymaklar ınsan tam bu donemlerde daha çok bebek ıstıyor kanma sakın...bende 4 çocuk boşa ıstemedım ama 3te tıkalı kaldım ki 3.yu esım ıstıyor 5 sene sonra ama ben hala muallaktayım

Bıxım yatakodası buram buram coldmix kokuyor vicks in sıvı hali vicks daha etkili bısde use yaramadı 30 to boşa verdık kızım bürde alerjık oldugundan kokular daha kötü yapıyor vicks sürünce kasınıyor cold mix en azında. Kasıntı yapmadı ama etki etmedi

Bu gece ınsallah kolay gecer antıbıyotkk başladık düşük doz bı yılki ilk ve son antıbıyotık olur inşallah babamızda nöbetçi arkadaşım geli oğluyla oturduk biraz keyif yaptım ahmet sabah8 de kalktı 2 de uyudu nedir bu ya sisinkileedr boyle az mı uyuyor

Cok gecmis olsun canim

Aynen oyle...
Uyusun fırsat kolluyorum
Geçen gün öğlen 11 de uyudu 12 de uyandı. Gece 23.30 civarı sallaya sallaya uyuttum. 00.15 de geri uyandı...

Canım bu ilac reçetesiz alınabilirmi ??benim oğlumda burun tıkanıklığından yatmadı sabaha kadar

Banada öyle derlerdi ah ahh gün geçtikçe yaramaz oluyorlar..

Zor mor ama ben doğurmayı düşünüyorum bebek hastetiyle ölüyordum ben:))

Cok gecmis olsun canim
saol kuzum sen adalete mi yazıldın hıc calısamıyorum ya ben nı ye basıma ıs açtıysam

Aynen oyle...
Uyusun fırsat kolluyorum
Geçen gün öğlen 11 de uyudu 12 de uyandı. Gece 23.30 civarı sallaya sallaya uyuttum. 00.15 de geri uyandı...
Sorma yaa ne olacak böyle ınşallah duelırlet
Canım bu ilac reçetesiz alınabilirmi ??benim oğlumda burun tıkanıklığından yatmadı sabaha kadar
alıkonuluyor canım cold mıx heryerde var minicik 26 tl ama bence işe yaramıyor vicks suya koyup sıcak odaya koy bence aynı etki

Teşekkür ederim canım eşime söyledim almıştır şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…