2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Güle güle kullan tatlim özel mesaj olarak atabilirsin numra vermeyi çok isterdim ama kocam saolsun kk yi basima yıkar daha inceden vermistik kasim annelerinden çok sorun yaptı
Şaka yaptım canım anlıyom seni bendede var o kocadan :)) özelden atılabiliniyormu atsyım ozaman:))

Sac diplerinde dedin de aklima geldi,iki yanlarim hamileligimde dokuldu korkuncttu resmen kel gibi,sac kiran gibi olmustu
Halbuki ben gur sacliyimdir ama oralar bwni cok uxuyordu,ama simdi bakiyorum minik minik cikmaya baslamis cok mutluyum

Cok gecmis olsun cnmmm
Minik abdullah biran once iyilessin insallah

Günaydın kızlar eşim cenazeye gitti ölen kızın resmini gösterdidün yazık gencecik twitter da son paylaşımı barış için yola çıktığı otobüste olmuş kaç gündür ankaradaki patlsmayı izliyorum kesinlikle bunu yapan bir insan evladı olamaz hiçmi merhamet duygusu yok bunlarda tüm dünya ayağa kalktı ama bu olayda diğerleri gibi üç gün donra unutulacak yazık değilmi bu gençlere hepsi üniversitr öğrencileriydi birde içlerinde çocukta vardı
Rabbim bu ateşe bir su serpsin rabbim bu olayları çıkaranın elini ayağını dilini bağlasın..

Yaklasik Bir hafta sonra dedi bize...
Hafif atlatırlar inş hepsi de ..
BiZde bugün olcaz aşımızı. Bizede ebe 3 gün sonra etkisini gösterir dedi geçen çarşamba olcaktık diş sıkıntımız olduğu için ikisi birden ağır gelir dedi bugüne erteledik ama dişimiz hala çıkmadı bakalım nolcakk

Gün aydın olsun inşallah kızlar
Ayyy inşallah yaa havada güneşli şimdilik oğlumda neşeli olur inşallahhh. I imspecial valla bravo sana çalışan anneleri tebrik ediyorum. Ben 2. Dönem başlayınca böyle uykusuz gecelerin ertesinde nasıl olcak çok merak ediyorumm.
Çalışan annelere

I imspecial minione aysimason cok sagolun canlar sizin kuzularda hastaymis Allah im tum yavrularimuza sifa versin ins onlar hasta olmasinnn.
ne zormuş meger bi hastslaniyo uyumuyor uyku duzeni degisiyo huyu degisiyo mizmiz da miz miz oluyo kucaktan inmiyo yemiyo icmiyo vs vs en kötüsü de anne olarak ben cokkk geriliyrum sizde boyle oluyor musunuz yeter artik oglum diye soyleniyrum bi ben mi boyleyim.

nnightsaill aynen dün yengeme de dedim calisiyo o da. gece uyuyamadan ise gitmek nasil olurdu dedim cokk kötü

Güneş mii...
burda yağmur yağıyor... Kombi yanıyor...

Kızlarım merhaba
bütün geçmişi okudum alıntıladım ama yazarken şarjım bitti kapandı tlf.
hastalar geçmiş olsun bizde o kervandayız ablamlar izne geldiler 1gun bizde kalıp beraber annemlere gittik ilçeye ablamın kızı asya'm prensesim gripti ondan arhana geçti sonra ablamın eşime halama ve en son bana geldi 2.5 yaşındaki sıpa bulaştırdı herkese
Arhan da ateş kusma yok şükür sadece sümüklü:)

az önce sehpanın üstüne çıktı yanında olmasan nolurdu bilmiyorum tutunup geziyor her yeri kısa surede olsa tutunmadan duramıyor daha vakti var demekki bütün çekmeceleri boşaltıyor geçen gün kendi şifonyerini boşaltmış zıbınları falan
babasını görünce baba baba başlıyor dede diyor mam diyordu unuttu tersten gel gel yapıyor alkış yapıyor ama asla biz isteyince değil keyfi yetince

Pinking Tree canım çok hareketliler artık kan damlası kullanıyor muydun eflalim,faydasını gördü iştah için

yürüme konusunda ablamın kızı 10aylıkken tam,anlamıyla yürüyordu olabilir yani

aysimason geldim canm geçmiş olsun paşama

I imspecial özledim seni kız

minione veririsin canım diyetisyen önemli bende başlamak istiyorum yoksa yemekte ayarım yok fena yiyorum ama zayıf olmak istiyorum yaa 5versem,şu an için yeterli

Nego test yaptın mı yada regl oldun mu aklım,orda :)

mıhlama konusunda eşim,Rizeli mısır unu tereyağı mıhlama peyniri geliyor bize ama,hemen,bitiriyoruz maalesef
kv memlekette gelirken getirir artık

Hayırlı olsun dişiniz canım:))
Sağol canım
Ne güzel maşallah canım darısı başımıza

canim ben dedigin gibi yapiyorum ama yazdigin gibi karisan cokk iste en basta esim aliyor neyse be mevzu uzar:)

cok Gecmis olsun canim

canim fedakarlik konusunda abartma gercekten ilerde pisman olabiliyorsun insaallah olmayiz insaallah bizim yavrularimiz hayirli cikar, ben gezerin bez ayakkabisini aldim esnek oluyor tabani oglum sevdi
Aklıma takıldı da...
Hasta(grip) olan minikler kızamık aşısı olanlar mı?
Bizim aile hekimi ısrarla aşıdan sonra gripmis gibi olacak korkmayın dedi de...
asi olamadik hasta oldugu icin

Konusu açılmışken...
Ben hala saçımı boyamadim(emzirdigim için). Benim gibi olan var mı? Ben mi çok titizleniyorum?
bende isyiyorum boyamak

oluyorum tabi

canim yaziyim dedim unuttum oldum sukur, erken ve az oldum ama suphe yok oldun tamam diyorum:)

Ya çok mızırdadığında hele bide uykusuzsam bende geriliyorum sinirleniyorum söyleniyorum bi süre sonra ve normal olduğunu düşünüyorum bizimde bi sabrımız dayanma gücümüz var sonuçta dimi ama

Güneş mii...
burda yağmur yağıyor... Kombi yanıyor...
Burda dün bütün gün yağmur yağdı ama soğuk değildi. Bugünde günlük güneşlik maşallah hafif bi rüzgar var sadece ama ılık esiyo çıktık gezindik geldik oğluşumla. Görevlendirme çalıştığım bi okul var burda oraya ziyarete gidicektim ama hastalık salgın varmış Zaten hasta Çağlar iyice hasta etmiyim diye vazgeçtim. Gezindik geldik yoruldu uyuduu şimdi :)
Çağlar'ın kızamık aşısı bugünde kaldı maalesef hasta olduğumuz için perşembe bakalım dedi ebemiz iyi olursa yapalım olmazsa bakarız yine dedi iyileşir inşallah kuZucuğumm

Saçı dökülen anneler ben evde saçımı balerin topuzu givi topluyorum hem dökülme olmuyor hem de şık duruyor ama gece vakti eşim geldiği Sırada balerin topuzum lohusa topuzuna Dönüyor:))) saç baş darmadağın, hiç şık yakalayamadı daha.

Toplanınca az dökülüyor sanki saç. Bir de vitamin takviyesi Şart...

Gecmis olsun canim bende cok soyleniyorum yeter artik oglum diye sonucta bizde insaniz dimi...
İşte o gece uyuyamayip uykusuz uykusuz sabah 6 bucukta uyanip 7 de yollara dusenlerdenim bu vücut bu yükü ne kadar daha ceker bilemiyorum allah yardimcim olsun

Kizlar siz ne aşısı yaptirdiniz 9.ayda asi yoktu istege bagli olan bi aşı vardi onu mu yaptirdiniz

Hahahaaa :))))
Seninki yine iyiymis cnm yaa
Bnmki gunduz lohusa topuzu gece seksenler kelebek toka topuzu :))))
Ama haklisin topuzken dokulmuyor
Zaten h sonu bile hep topuz
Unuttum fon cekmeyi masa yapmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…