Oyyy kıyamam kuzuyaaysimason canim malesef hasta fena halde kadar cok sık araliklarla uyanfi ve agladi sesi kisildi aglamaktan.cigerleri dolu hiriltisi var.normal grip oluyrdu ilk kez boyle hastalandi.
Larkin sagol canim aynen aynen sanki iskence yapiyruz alt tarafi burnunu temizliyoz.sanki bizi anlattin size de cokkkk gecmis olsun.nazar o luyo artik hicbisey demiyrum ben hic uyanmaz diyrum mesela y a da tamam yoruldu b iki saat uyur ins dedigim anda uyaniyo beklenti icinde olmuycam dedim bende bundan sonra
İnşallah bundan sonra uyumuştur:))Neyyy uyudumu kim dedii uyudu diyee :) uyandı yine sıpa ağrı kesici verdim artık deniyim bakayım bide pturduğumuz pdaya salona geçtik yere yatırcam bakalım nasıl olcakk
SiZe iyi uykularrr bizde uyuruz inşallah
Uyudu çok şükür ya ayyy ne geceydi ama :) gözlerimi zor açıyorummmİnşallah bundan sonra uyumuştur:))
biz de aynıyız .. Doktor devam sütü yada muhallebi dedi. Ben pirinç unu veriyorum. 9.30 gibi yediriyorum. Bi yarım saat bırakıyorum. Sonra uyumaya götürüyorum. Ama bu aralar nerdeyse yarım saatte bir uyanıyor. Pes ettim yanımda yatiriyorum. Agladikca ya süt ya emzik. Pert durumdayım...nnightsaill ahh cnm su zirt pirt uyanmalarin nedenini birde ben cozsemmm hadi sizin dis bizimkisi ne peki ?
Birde bi hafta oldu hazir mama sma devam sutu vermiyorum uyumadan evvel,beni emip iki uc cekiyor iste uyuyor acmi ondanmi uyaniyor bende anlamadim
Devam sutu verneyen arkadaslar siZler aksam emZiripmi uyutuyosunuz? En son sut harici saat kacta ne veriyorsunuz ve gece sizinkiler kac defa kalkiyor akil verin bizde o yontemi deneyelim biraz
Ya ben gece mamasida vrrdim bisey degismediki yinr uyandi. Doktor dediki bana ki mantikli geldi eger uyuyosa ac oldugu icin kimse uyanmaz baska bi sıkıntisi vardir dedi. Hic uyumasa acliktan olabilir. Hic kimse acliktan uyanmaz dedi. Uyuyo simdi zibidi ama bana bi hal oldu uykuyu cok seven ben gunduzleri uyuyamiyorum iki haftadir falan onceden sabahlari Çağlar uyudumu hemen bende uyurdum ama 2 haftadir ole yatiyorum dönüp duruyorumnnightsaill ahh cnm su zirt pirt uyanmalarin nedenini birde ben cozsemmm hadi sizin dis bizimkisi ne peki ?
Birde bi hafta oldu hazir mama sma devam sutu vermiyorum uyumadan evvel,beni emip iki uc cekiyor iste uyuyor acmi ondanmi uyaniyor bende anlamadim
Devam sutu verneyen arkadaslar siZler aksam emZiripmi uyutuyosunuz? En son sut harici saat kacta ne veriyorsunuz ve gece sizinkiler kac defa kalkiyor akil verin bizde o yontemi deneyelim biraz
Cok guldum coook hosuma gitti hic duymamistim iyi geldi valla yuzum guldu azcik :)Bende alinti yapamiyorum
Tum hastalara gecmis olsun acill sifalar diliyorumm
Annmle cay iciyoruz gecmisten bahsediyoruz misafirlikte uyumusum ve altima isimisim 4-5 yaslarimda,annm cok utanmis misafirlikte,hemen bir kocakari lafi soyledi eskilerden cok guldum :))) bezini acip haliyi kirleten bebisli annelere gelsin
"Erkegin sozune,bebegin gotune guven olmaz" mis
Hahahaaa desene kacari yokkminione sma sütüme göre veriyorum canm dun 1defa 120 cc içti bazen 2-3gun içmediği oluyor bazen günde 2defa içiyor
yatarken versem de vermesemde uyanıyor muhallebi versem de uyanıyor emzirip yatırsam da uyanıyor her şekilde yani kaçarı yok :) :)
Yok cnm yok bizimki agri degil resmen oyunculukminione nnightsaill kızlar doktorun dediği doğru bi sıkıntıları olmasa uyanmazlar aç olmalarıda uyandırır onları ama düşük bi ihtimal..
Bide gaz sancısı falanda olabilir benim oğlum uyumadımı neresi ağrısa kendini belli ediyor bi dikkat etseniz belki bebişlerinizde belli eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?