GECMIS LSUNNN aynısı benım basımada gelmıstıAy kizlar bugun ne oldu eve geldim oglanin pisigi iyilessin diye bezini cikarip pijamasiyla evde dolassin dedim 3 gundurde kabizdi nasil olsa kaka da yapamiyor dedim evin her yerinde emekledi gezdi sen 3 gundur biriktirdigin kakayi yap bi guzelbacaklari çorapları gezindigi her yer bok icinde allahtan halilarim serili degil halili olan odada gezinmedi bi daha tovbe acmam altini
Canım burnu tıkanıksa ondan uyanabilir sık sıkmtemizlesen belki uyur biraz düşün biz bi grip oluyoruz uyumuyoruz artık değilki çocuklar uyusun..Kafayı yicem artık ya bu çpcuk niye uyumuyor ya daha doğrusu niye bu kadar sık uyanıyı
hoş geldin canım teşekkür ederim..Kızlarım merhaba
bütün geçmişi okudum alıntıladım ama yazarken şarjım bitti kaandı tlf.
hastalar geçmiş olsun bizde o kervandayız ablamlar izne geldiler 1gun bizde kalıp beraber annemlere gittik ilçeye ablamın kızı asya'm prensesim gripti ondan arhana geçti sonra ablamın eşime halama ve en son bana geldi 2.5 yaşındaki sıpa bulaştırdı herkese
Arhan da ateş kusma yok şükür sadece sümüklü:)
az önce sehpanın üstüne çıktı yanında olmasan nolurdu bilmiyorum tutunup geziyor her yeri kısa surede olsa tutunmadan duramıyor daha vakti var demekki bütün çekmeceleri boşaltıyor geçen gün kendi şifonyerini boşaltmış zıbınları falan
babasını görünce baba baba başlıyor dede diyor mam diyordu unuttu tersten gel gel yapıyor alkış yapıyor ama asla biz isteyince değil keyfi yetince
@Mrssuperfine canım çok hareketliler artık kan damlası kullanıyor muydun eflalim,faydasını gördü iştah için
yürüme konusunda ablamın kızı 10aylıkken tam,anlamıyla yürüyordu olabilir yani
aysimason geldim canm geçmiş olsun paşama
@Girlboymom özledim seni kız
@minione veririsin canım diyetisyen önemli bende başlamak istiyorum yoksa yemekte ayarım yok fena yiyorum ama zayıf olmak istiyorum yaa 5versem,şu an için yeterli
@eflalim test yaptın mı yada regl oldun mu aklım,orda :)
mıhlama konusunda eşim,Rizeli mısır unu tereyağı mıhlama peyniri geliyor bize ama,hemen,bitiriyoruz maalesef
kv memlekette gelirken getirir artık
İki üç gün yemiyorlar canım donra yine yer..Diş çıktı yine yemiyoryiyemiyor ağrıdan kuzum
Teşekkür ederim canım amin..Sağol canım
Ne güzel maşallah canım darısı başımıza
canim ben dedigin gibi yapiyorum ama yazdigin gibi karisan cokk iste en basta esim aliyor neyse be mevzu uzar:)
cok Gecmis olsun canim
canim fedakarlik konusunda abartma gercekten ilerde pisman olabiliyorsun insaallah olmayiz insaallah bizim yavrularimiz hayirli cikar, ben gezerin bez ayakkabisini aldim esnek oluyor tabani oglum sevdi
asi olamadik hasta oldugu icin
bende isyiyorum boyamak
oluyorum tabi
canim yaziyim dedim unuttum oldum sukur, erken ve az oldum ama suphe yok oldun tamam diyorum:)
Yok ya burnu gayet açık paşamın uyuyo ayağımda baya dalıyo 10 dakika sonra uyanıyo 22:00dan beri böyleyiz sinirimden ağladım artık ya. Ya bi yeri ağrıyo dicemde ayağımdayken ağrımıyoda hiç yatırdıktan 10-15 dakika sonra mı ağrıyo bu ya az önce yarım saat beklettim ayağımda gayet dalgın uyudu yatırıyorum 10-15dakika sonra uyanıyo. Valla sinirlerim bpzuldu iyice son bikaç haftadır böyleyiz. Ne dişmiş arkadaş ya çıkamadı bi öle derinin altında duruyo patlasada bi rahatlasam artık tabi dişse... Offff offf böyle devam ederse psikologluk olcam heraldeCanım burnu tıkanıksa ondan uyanabilir sık sıkmtemizlesen belki uyur biraz düşün biz bi grip oluyoruz uyumuyoruz artık değilki çocuklar uyusun..
Canım diştende olabilir uyku düzenleri bozuluyor..Yok ya burnu gayet açık paşamın uyuyo ayağımda baya dalıyo 10 dakika sonra uyanıyo 22:00dan beri böyleyiz sinirimden ağladım artık ya. Ya bi yeri ağrıyo dicemde ayağımdayken ağrımıyoda hiç yatırdıktan 10-15 dakika sonra mı ağrıyo bu ya az önce yarım saat beklettim ayağımda gayet dalgın uyudu yatırıyorum 10-15dakika sonra uyanıyo. Valla sinirlerim bpzuldu iyice son bikaç haftadır böyleyiz. Ne dişmiş arkadaş ya çıkamadı bi öle derinin altında duruyo patlasada bi rahatlasam artık tabi dişse... Offff offf böyle devam ederse psikologluk olcam heralde
Geçmiş olsun canım bütün ocak benişleri hasta galibaHayırlı geceler şekerler.
Maşallah dediğim öküz 3 gün yaşamıyor! kesinleşti artık
İnsanın kendi evladına nazarı daha mı şok değiyor yaaa. Dün akşam burun aspiratörünü aylardır kullanıyoruz hiç gerek olmadı dedimmm; gece tıkandı hırıl hırıl hasta oldu sıpam.
Eşimle kafasını ellerini tutup öyle temizlemeye çalışıyoruz. Sanki bıçakla kesiyoruz öyle fena ağlıyor.
Kan yaş çok fena
Bi kova sümük çıkıyor
Bugün zor yemek yedirdim, az az o dapess diyorum kendime pesss
Gece nöbetteydik eşimle birde kustu gece uyanıp
Allah tüm hasta bebek ve çocuklara acil şifalar versin.
Bir de bir şey sorayım başka yapan var mı?
Parmağını ağzına sokuyor geriye kadar kendini durduk yere öğürttürüyor.
Bazen iki parmağını sokuyor gözünden yaş gelene öksürene kadar sokuyor.
Bu 2- 3 gündür yapmaya başladı.
Dün o kadar çok yaptı ki nihayet kendini kusturdu. Bugün daha az yaptı. Hiç yaşayan var mı böyle bir şey?
@eflalim çok sevindim regline, bu akşam mutfağı toplarken aklımdaydı nooldu acaba diyeÇok şükür olmuşsun.
Bu arada aman diyeyim yanlış anlaşılma olmasın. Ek gıda yemek vs konusu.
Yemeyen çocuğa her şey ama her şey denenir, yeter ki yesin. Bizim dediğimiz onla uğraş bunla uğraş yiyen çocuklar için geçerli.
Birde koruyabildiğimiz kadar koruyalım işte, kimin yapmaya gücü ne kadar yetiyorsa.
Duha22 çoook geçmiş olsun canımm çook bende üzüldüm sen öyle yazınca Allah acil şifalar versin
Uyanıyo azcık emerse emiyo bazen hiç emmedi ayağıma yatırıyorum anında sızıyo. 20 dakikadır uyuyo bakslım artık. Sinirden benim uykum kaçtı ya uyur şimdi minnak oğlum benim :) teşekkğr ederim ilgilendiğin içinn :)Canım diştende olabilir uyku düzenleri bozuluyor..
Birde 10 dakika dagi yatsa biraz ara koy uykuları kırılıyor onun için yatmaz..
iyi bari senin minnak uyudu:))Uyanıyo azcık emerse emiyo bazen hiç emmedi ayağıma yatırıyorum anında sızıyo. 20 dakikadır uyuyo bakslım artık. Sinirden benim uykum kaçtı ya uyur şimdi minnak oğlum benim :) teşekkğr ederim ilgilendiğin içinn :)
Neyyy uyudumu kim dedii uyudu diyee :) uyandı yine sıpa ağrı kesici verdim artık deniyim bakayım bide pturduğumuz pdaya salona geçtik yere yatırcam bakalım nasıl olcakkiyi bari senin minnak uyudu:))
Benimki hala direniyor:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?