2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ay kizlar bugun ne oldu eve geldim oglanin pisigi iyilessin diye bezini cikarip pijamasiyla evde dolassin dedim 3 gundurde kabizdi nasil olsa kaka da yapamiyor dedim evin her yerinde emekledi gezdi sen 3 gundur biriktirdigin kakayi yap bi guzel bacaklari çorapları gezindigi her yer bok icinde allahtan halilarim serili degil halili olan odada gezinmedi bi daha tovbe acmam altini

GECMIS LSUNNN aynısı benım basımada gelmıstı halıdada vardı o an kı sok halını unutamıyorum

/hayırlı aksamlarınız olsun hanımlr :)) ben geldıım.,
temızlık bıttı gıbı :)) yorgunum dostlaar.....
bu ocuk cook hareketlı hıc durmuyor ://
kanepelere tutunup gezıyor unıteye tırmanmaya calısıyor
yemesı ıyı gıbıyıyor yanı ama ben kalıyorum ne yapsam dusunuorum tasınıyorum yOK ( oyle bı saatı de yok ne zaman ısterse..
bızım yedıklerımızden verıyorum az tuz atıyorum yoksa yemıyor cok ugrastım ozel mamalar karıstırmaya baktım yemıyor bızımkımden verıyorum gayette guzel yıyor....
bız ne seversek onu sevıyor sıpa mesela ben corba sevmem oda ıcmıyor kac kee corba yaptım ıcmedı katı sevıyor :)
yogurt eh ıste meyveyı sevıyor ete bayılıyor bızde severız cok
kılosu az yaa acıkcsı annemler kv kp zayıf demese takmıyorum rahat bı anneyım herhal :)
boyuda 69 cm 28 ocak dogumustu hayırlısı ya demekkı gelısımı boyle dıyerek rahatlaıyorum ıstemedıgı hıc bıseye zorlamıyorum nasıl ısterse oyle ıns yanlıs bısey yapmıyorumdur....
uykusu bu aralar delı edıyor benı onceden 8 9 arası bayılır kalırdı sımdıııı en erken 10.5 gunduzde ıkı kere uyuyor yoruyor benı dostlar bu bebeee
2 dısı var tavsanımın cook yakısıklı benım bebısım ya kanım kaynıyooor opuyorum opuyorumm evlat bambaskaaa :))
benım telım bozuk 3 4 aydır tel kullanmıyorum esımde 4 ay once sıfır tel almıstı oda bozuldu garantıde suan foto cekemıyorum bu guzel zamanları kacırıyorum malesef ((
bugun baktım ust damakları sısmıs ıkı tane bırden cıkacak galıba kolay gelsın bana sımdı bıle nasıl ısırıyor gogsumu sız nasıl bas edıyorsunuz bu sorunla bayanlar?
ba ba ba baaaaa dyor sarkı calınca sallanıyor dızımde hoplatınca cıglık atıyor bol bol kafayı parkelere unteye sehpaya cakıyor (((
bol bol sırınlık yapıyor yıcem bn bu cocuuuuu gıderek daha yaramaz sevımlı bal kupu oluyor bebısler :))
cene dustu k bakmayın anneler hepınızı bebslerınızıde opuyormm

@eflalim sagol canim . hayirli olsun dişiniz zorlamasin ins.bizimde ustlerden biri görünüyo digeri de gelmek uzere ama ne zorluyor birde bunun sıkıntısını cekiyor hasta zaten.cok şükür halimize yinede.

aysimason başıniz sağolsun rabbim geride kalanlara bol sabır versin....Allahim devletimize Dirlik duzen ferahlik versin ins.ancak dua edebiliyruz((

mhulyak oh afiyet olsun minise iyi fikir oldu ya sutlac daha once vermistim yememisti cok oldu tekrar deniyeyim ins sever.

@t_ugba Masallah minise cok hareketki ggerçekten bizimki tembel.

@@bestemeste Sagol canim.Allah yardimcin olsun cçalışmadığım halde benim bünye da y anamadi bogaxim yaniyo hastalandım.ana ogul çekiyoruz.ins daha ilerlemeden toparlaniriz.

kızlar bir de benim oglan hala kajayi afedersiniz civik yapiyo body si kiyafeti tum degi s iyruz hep cikiyor disina çünkü.
sadece iki uc gunde bir yapiyo eskiden hergündu ek gida yemiyor ondan diye takmiyrdum ama normal mi simdi bilemedim

Kafayı yicem artık ya bu çpcuk niye uyumuyor ya daha doğrusu niye bu kadar sık uyanıyı
Canım burnu tıkanıksa ondan uyanabilir sık sıkmtemizlesen belki uyur biraz düşün biz bi grip oluyoruz uyumuyoruz artık değilki çocuklar uyusun..

hoş geldin canım teşekkür ederim..

Teşekkür ederim canım amin..

Canım burnu tıkanıksa ondan uyanabilir sık sıkmtemizlesen belki uyur biraz düşün biz bi grip oluyoruz uyumuyoruz artık değilki çocuklar uyusun..
Yok ya burnu gayet açık paşamın uyuyo ayağımda baya dalıyo 10 dakika sonra uyanıyo 22:00dan beri böyleyiz sinirimden ağladım artık ya. Ya bi yeri ağrıyo dicemde ayağımdayken ağrımıyoda hiç yatırdıktan 10-15 dakika sonra mı ağrıyo bu ya az önce yarım saat beklettim ayağımda gayet dalgın uyudu yatırıyorum 10-15dakika sonra uyanıyo. Valla sinirlerim bpzuldu iyice son bikaç haftadır böyleyiz. Ne dişmiş arkadaş ya çıkamadı bi öle derinin altında duruyo patlasada bi rahatlasam artık tabi dişse... Offff offf böyle devam ederse psikologluk olcam heralde

Hayırlı geceler şekerler.
Maşallah dediğim öküz 3 gün yaşamıyor! kesinleşti artık
İnsanın kendi evladına nazarı daha mı şok değiyor yaaa. Dün akşam burun aspiratörünü aylardır kullanıyoruz hiç gerek olmadı dedimmm; gece tıkandı hırıl hırıl hasta oldu sıpam.
Eşimle kafasını ellerini tutup öyle temizlemeye çalışıyoruz. Sanki bıçakla kesiyoruz öyle fena ağlıyor.
Kan yaş çok fena
Bi kova sümük çıkıyor
Bugün zor yemek yedirdim, az az o da pess diyorum kendime pesss

Gece nöbetteydik eşimle birde kustu gece uyanıp
Allah tüm hasta bebek ve çocuklara acil şifalar versin.

Bir de bir şey sorayım başka yapan var mı?
Parmağını ağzına sokuyor geriye kadar kendini durduk yere öğürttürüyor.
Bazen iki parmağını sokuyor gözünden yaş gelene öksürene kadar sokuyor.
Bu 2- 3 gündür yapmaya başladı.
Dün o kadar çok yaptı ki nihayet kendini kusturdu. Bugün daha az yaptı. Hiç yaşayan var mı böyle bir şey?

@eflalim çok sevindim regline, bu akşam mutfağı toplarken aklımdaydı nooldu acaba diyeÇok şükür olmuşsun.
Bu arada aman diyeyim yanlış anlaşılma olmasın. Ek gıda yemek vs konusu.
Yemeyen çocuğa her şey ama her şey denenir, yeter ki yesin. Bizim dediğimiz onla uğraş bunla uğraş yiyen çocuklar için geçerli.
Birde koruyabildiğimiz kadar koruyalım işte, kimin yapmaya gücü ne kadar yetiyorsa.

Duha22 çoook geçmiş olsun canımm çook bende üzüldüm sen öyle yazıncaAllah acil şifalar versin

Canım diştende olabilir uyku düzenleri bozuluyor..
Birde 10 dakika dagi yatsa biraz ara koy uykuları kırılıyor onun için yatmaz..

Geçmiş olsun canım bütün ocak benişleri hasta galiba
Biximkininde sade burnu tıkanıyor onike yeriyor bize..
Benim oğlumda parmağını boğazına kadar götürüyordu hatta dediğin gibi öğürüpkusana kadar götürüyordu boğazına ama şimdi bıraktı canım..

Canım diştende olabilir uyku düzenleri bozuluyor..
Birde 10 dakika dagi yatsa biraz ara koy uykuları kırılıyor onun için yatmaz..
Uyanıyo azcık emerse emiyo bazen hiç emmedi ayağıma yatırıyorum anında sızıyo. 20 dakikadır uyuyo bakslım artık. Sinirden benim uykum kaçtı ya uyur şimdi minnak oğlum benim :) teşekkğr ederim ilgilendiğin içinn :)

iyi bari senin minnak uyudu:))
Benimki hala direniyor:-(

Benimkide yattı çok şükür hadi hepinize bol uykular sabsha kadar bebişleriniz ağlamaz inş..

aysimason canim malesef hasta fena halde kadar cok sık araliklarla uyanfi ve agladi sesi kisildi aglamaktan.cigerleri dolu hiriltisi var.normal grip oluyrdu ilk kez boyle hastalandi.

Larkin sagol canim aynen aynen sanki iskence yapiyruz alt tarafi burnunu temizliyoz.sanki bizi anlattin size de cokkkk gecmis olsun.nazar o luyo artik hicbisey demiyrum ben hic uyanmaz diyrum mesela y a da tamam yoruldu b iki saat uyur ins dedigim anda uyaniyo beklenti icinde olmuycam dedim bende bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…