2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Noluyor bebişlerimize ya hava değişimi falan mi bu hake getiriyo anlamadimki yada sık uyanma salgini başlamiş bebeklerde
Yaaa varya keske ayni sehirde hatta ayni semtte hatta ayni apartmanda otursaydik
Altin gunu gibi herhafta bir kisi uyuma gunu olsaydi o kisinin bebegini baksaydik o gun anneye kalsaydi
Hahahaaaaa
Ya resmen sacim acma boyama 3-4 saat suruyo diye kuafore gidemedim ben boyatmaya yaa evde kendim boyadim resmen sacimin renginin bir adi tonun ismi yok galiba yine iki kutu koyu kahve boya alip sacimi boyiycam durum bunu gosteriyor
Ya kizlar bir album yapayim
Tum sac renklerimi koyayim icine siyahda dahil gercekten birdaha oynamiycam kafama takmicam
Eger ki yokkk kumral yakisimus derseniz gidip kuafore boyaticam ama koyu kahve derseniz kendim boyayip bidaha ellemicem bikac sene anlastik mi hmn yapiyorummm

Hanımlar saç dökülmesi benimde derdim malum zaten daha ilkteki dökülme düzelmeden üstüne iki hamilelik oldu biri düşükle sonuçlanan

Bende saça dayanamam özellikle halıda gözüme çok batıyor süpürge çekmiyor hepsini iki günde bir halı fırçasıyla fırçalıyorum yoksa rahat edemiyorum hem halıda kabarıyor:)

Hayirdir ? Neden tomografi cekiliyor cnm ?

Hanımlar geçmişi okurken alıntı yapıyorum bir yandan da arada kaynamasın diye yazıyorum:)

Nazar konusunda bir bebeğe en çok anne ve babasının ki değer, mesela yemeyen bebeğiniz yedimi siz ayy yedi dediniz ya bitti işte o daha yemez:) aklınızdan bile geçirmeyin, ya da ayy ne güzel uyuyor dediniz daha uyumaz mümkünü yok:)

O yüzden bırakın dillendirmeyi aklınızdan geçirmemeye sevinmemeye çalışın , deli mi ne demeyin tecrübeyle sabit bu dediğim ben ne zaman söylesem tepetaklak olur çocuklarım

Birde en çok biz kanımız kaynayarak seviyoruz kendi yavrularımızı daha çok nazarımız değiyor bu yüzden

kızlar şimdi 9 ayımız bitiyor (18ocak) bu ay özel aşı menenjit var başka aşı var mı
menenjit özel mi 10. ayda mı yapılıyor bizde yaptıralım, büyüğe özel aşıları yaptırmadı eşim bir yandan da vicdanım rahat değil böyle
Nego hayırlı olsun canım dişiniz de reglinizde :) :)
ayy sağol canım nasıl gerilmiştim hamileysem diye aslında keşke mutlu bir evliliğim sağlam kalmış sinirlerim olsaydı da yine hamile olsaydım
ayy canım ya hem güldüm hem üzüldüm senin adına
canım ya az giriyorsun artık sık sık gel:)

yemek konusunda iyi yapıyorsun ben takıyorumda noluyor iyice delirdim
yerim senin şirin oğlunu sende öp
inşallah çok zorlamaz canım dişiniz
Kafayı yicem artık ya bu çpcuk niye uyumuyor ya daha doğrusu niye bu kadar sık uyanıyı
ahhh bir bilsem bir bilsem kendime çare olucam sonra size
İki üç gün yemiyorlar canım donra yine yer..
inşallah canım ya başa dönmeyelim de
bence havalardan nasıl hava değişimi bizim ruh halini etkiliyor onlarıda etkiliyor mesela her gün dışarı çıkarıyorsan ve artık azalttıysan o bile etkiliyor bebekleri
canım var ya aynısının geçirdim aklımdan dedim aaa aspiratörü kullanmıyoruz aylardır demez olaydım hasta oldu, yazdım bir mesajımda an çok kendi nazarımız değiyor bebeklerimize, geçmiş olsun benim iki paşamda hasta aynen, burun temizlemeye belli süre sonra alışıyor devam et istikrarlı şekilde, ilk günler yıkıyordu ortalığı şimdi nazlanarak ağlıyor

şükür değilmişim hamile

yok canım ya ek gıda konusunda sizler doğru olanı yapıyorsunuz ona asla itirazım yok ki benimki yesede keşke bende yapsam, özene bezene hazırladıklarımı yemedi ne yapalım nasip:)
canım hayırdır ne tomografisi
Su an kendi kendine alkis yapiyo benim sıpam ve mutlu oluyo :))
oyy yerim benimkide canım özellikle hayır diyorsam hemen gülerek alkış yapıyor güya sevimlilik yapıyor
var ya senide annenide seviyorum ya yine güldüm bildiğim bir sözdü bu sefer:)
canım gece uykusunua kaçta yatırıyorsan bir saat önce vereceksin muhallebiyi yatırırkende emzir, bizde işe yaramıyor pek yemiyor çünkü
doktorun bu sözüne katılamadım aç olunca uyanırım ben
Noluyor bebişlerimize ya hava değişimi falan mi bu hake getiriyo anlamadimki yada sık uyanma salgini başlamiş bebeklerde
kesinlikle hava değişimi
aaa bak sen akıllı bıdığa
kıııızz yazma böyle yazma gülmekten yüzüm ağrıdı aya büyüyor canım maalesef:)

ahh süper olurdu hatta evinide temizlerdik o annenin

canım ben saçının son halini beğendim bence çok yakışmış, şöyle karamel tonları sana çok hoş olur

Bende katılıyorum dediklerine ne zaman uyudu oh be desem uyanıyo. Az önce (1-2saat önce) uyudu Çağlar diye yazdım yazmamdan 1 dakika bile geçmeden uyandı. Yemekte yemedi bugün öğlen hadi bakalım hayırlısı..

Bebeğine vitamin kullanmaya başlayan var mı? biz cumartesiden beri hasta olduğu için kullanıyoruz.

Canım ne kullanıyorsunuz vitamin?

Ah keşke dediğin gibi aynı yerde olaydık da toplanaydık.

Hem temizlik yapardik hem sarmalar hem mAmalarrrr aksama kdr yerdikkkjj
Cekistirmeee sohbettt temizlik yarida kalirdi

Hem temizlik yapardik hem sarmalar hem mAmalarrrr aksama kdr yerdikkkjj
Cekistirmeee sohbettt temizlik yarida kalirdi
Ha hay yok yok geztapo gibi yaptırırdım ben sen merak etme ya düşünmesi bile güzel bir an geçek gibi geldi, pek sıkıldım hep kv hep kv içim yaşlandı

minione ay sen çok yaşa csnım ya gül gül öldüm
Ayak büyümesi bende de oldu şimdi eski haline döndü ki zaten ben 40 numara giyiyorum onun için en sevmediğim bölgem ayaklarım:))

Canım ben saçımı boyarken anneme bıraktım oğlumu sağ olsun kızkardeşim çok güzel bakıyor ona sende bırakabilecek birini bulursan boyanı yapabilirsin resim attıysan ben bi bakayım..

Benim ayaklarımı çok seviyo bebiş yahu heralde. Ayaklarımda gayet güzel uyuyo yatırınca uyanıyo bebiş ya canım oğlum ayrılamıyo benden :))

Kızlar moralim çok bozuk şuan hüngür hüngür ağlıyorum

BENIM bebısım aksam yemegını bızımle yıyor 6 gıbı sonar saat 9 10 gıbı meyve verıorum emzırerek uyutuyorum Sabah namazına yakın kalkıyor 4 5 arası masallah uyuyunca guzel uyur amanıın kıcınızı kasıyın uyumayan bebıslerın anasına sabırlar dılıyorum

haha buna katılıyorum ya ozellıkle esıme gosterıp baksanaaa nasıl tatlı ayakta duruyor dedıgım an paaat kafa bı yerlere gıdıyor (

canım ya az giriyorsun artık sık sık gel:)

yemek konusunda iyi yapıyorsun ben takıyorumda noluyor iyice delirdim
yerim senin şirin oğlunu sende öp
gelırım tabı tesekkurler :)))
aman sakın haaa relaxxx oluyoruzz takmıyoruz su an elıne elmayı verdım halıya tukuruyor sınırlenmıyoruuuum sakınn kalıyorummmm lalaalalalaaaaa
bende senın yakısıklılarını opuyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…