2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayyy ne oluyor size kış önü hepinizi bir bebek telaşı sardı:) yapın yapın ya ben bu halimle ikinciyi yaptıysam sizler ne duruyorsunuz, samimiyim eşim beni eskisi gibi sevse değer verse 4 tane çocuğum olurdu:)
ha hay bekle canım zaten hazır olmak çok önemli:)
yok canım doğruymuş öğretmeniyle konuştum

amin canım sağol, konuştum canım öğretmenle eşime söyledim sabah konuyu
Bugün misafirim var evi dünden temizşedim ama yinede toplamak gerekiyor bir tencere sarma sarılmayı bekliyor ya kızlar bi el atsanız ne güzel olur:))
canım ben ayağımda sallarken sarıyorum sarmamı tavsiye ederim:)

canım inşallah olmaz benim eşim kk yı bilmiyor bile bilse kötü olur

Hanımlar öğretmenle konuştum, bizimki kanı kaynayınca sıkma huyu var maalesef bir türlü bıraktıramadık, sürekli arkadaşlarını sıkıyormuş iteliyormuş, o huyunu biliyorumda artırmış orda, öğretmenleri gözlemliyormuş bu hafta sadece belli kişilere mi ne zaman yapıyor diye, pazartesi pedagog gelecekmiş onunla görüşülecek o da gözlemliycekmiş, zaten o demiş gözlemleyin diye, bizimlede görüşür sanırım, çok üzgünüm bizim yüzümüzden bu halde biliyorum hep eşimle sorunlarımız yüzünden üzüntüden ağlıyorum çok kötüyüm çok, berbat bir anne olduğum ispatlandı...

Velilerden arayan olmuş çocuğumuzu sıkmış diye öğretmen diyor hep adını söyleyip sınıf içinde sivriltmek istemiyoruz, bu sefer çocuklar her şeyi onun üstüne atarlar adı çıkar, kenara çekip uyarıyoruz diyor, derslerde faaliyetlerde çok iyi bizi üzmüyor bir tek bu huyu var diyor, o da diğer öğrenciler için sıkıntı diyor ki bende zaten asla kimsenin çocuğuna zarar vermesini istemem, nasıl kendi çocuğuma yapılmasını istemiyorsam başkasınada benim çocuğum yapmasın, öğretmen anlayışım için teşekkür etti, ne veliler var benim çocuğum yapar kızamazsınız diye tepki veren

Ne yapıcam ben diğer veliler gelipte bana hesap sorsa ağlarım hemen...

Okula giderken hep diyorum oğlum lütfen sıkma arkadaşlarını bak seni okula almazlar bir daha diyorum tamam anne diyor , çıkışta soruyorum yaptım diyor niye diyorum unuttum diyor, nasıl unutur nasıl sürekli söylemekten bıktım artık

arkadaşları yinede çok seviyormuş hep adını söylüyorlarmış

esım kk yı bılıyor zatn 24 saat evde yanında yazmadım hıc ama yazdıgımıda bılıyordur laptoptan gırıyorum hesebım hep acık hıc karıstırdıgını gormedım ama resım koymam bı facıa olur netı bıle kapatır zaten onun ıstemedıgı bıseyıde ben yapmak ıstemm kesınlıkle benım tercıhım deyım ...
siz koyabılırsınız hepımız kadınız ee kac aydır bı muhabetımız var bısey olacagından degıl tabı kı

ayyy uzulme kıyamam ne berbat annesı kendne haksızlıgın alasını yapıyrsun samımı soyluyorum olabılır cocuk bu ınsallah duzellır 4 5 yasındakı bı bebekten bahsedıyoruz olabılır boyle seyleeer sana soyle boyle yap dıe tavsıye veremem cunku nasıl asılır bı bılgım yok cozumun kolay olması ıyı dıleklerımı sunabılıyorum sadece :))) UZULME LUTFEN

Sağol canım dua en iyi ilaç dua et bizim için

Cnmmmmm yaaaa sacmalamaaa
Sen cokkk tatli bir annesinnnn
Oglun daha cok minikkkk bebek sayilir dahha o,dune kdr yuksri babanneye cikan sonra asagi inen minik bir tipti o cevresi o kadarcikti biranda kendini okulda buldu
Cok dogal bence yaptiklari
İyiki erkenden verdin anaokuluna
İnanki seneye daha bilincli olacak
Hele ilkokulda dahada artacak cevreye olan uyumu insallah Allahin izniyle tabi
Lutfen kendini suclama,minik adamida op bnm icinnn yerim ben o cilginiii

@Girlboymom aynen canim kizima arkadas olur, top havuzu alcam salonun ortasina ikisini oturtcam hayallerim var :))

@Mrssuperfine canim ramazan ayi geliyor bahar aylarina artik, ramazandan sonra ya yaz yada sonbahar ideal bence :)) esimde ben istiyoruz Rabbim nasip ederse insallah..

@asliayet kac yasindasn canim merak ettim? Valla ayni muhabbetler bizdede oluyor yaninda bi tane daha olsaydi ayy ne sirin cok eglenceli :)) hrm hazir emzirme ekgida uyku filan hepsi tazeyken aklimizda ikinciyide aradan cikarmak en iyisi :))

[QUOTE hihaami, post: 43044544, member: 614553"] praline az önce emzırırken düşünüyodum kadın doğum doktorumu arayıp hamileyken emzırılir mi diye sorsam mi adam manyak mı bu der mi acaba diye Ben de çok özeniyorum hamileliğe geçen rüyamda hatta 2 bebek emziriyodum bi göğüs oglumunmus süt azdı onda diğeri de yenidogan bebeğim varmış onunmus ilk zamanlar süt gelince sert sert olurdu ya öyleydi o da :) o günden beri doğurasim var ama mantıklı düşününce tüm gün oğlumun dibindeyim nasıl olacak aklım almıyor bazen su içmeme bile fırsat vermiyor[/QUOTE]
Canim bende kizimin pesindetim tuvalete basil gittigimi bir gorsen halime acirsin, zor olcak biliyorum ama istiyorum yinede, zaten ben kardes istiyorum olmusken arkadas gibi buyusunler ikisiyle birlikte aktiviteler yapabileyim istiyorum, 4-5 sene ara koysam ilgi alanlari ve ihtiyaclari degisiyor, oylede baska zorluklar doguyor, 7-8 sene koysam rahat olur ama bu seferde cok tas farki olcak kizim yalniz buyusun istemiyorum..

Hemen ikinci bebegi isteyen anneler hayraninizim :) ben su an anca bebis es ve ev islerine yetisiyorum hattq ev islerine tamm yetisemiyorum bide ikinci olsaa hemen abooovv dusunemiyorum :))
Az once kizamik asimizi olduk 2. 3. Gun ates yapabilir dedi ebemiz yapmaz insallahh
Opuyorum heepinizii oglan uyudu yemek yapayim bende ac kalmayalim :)

Canim bence kimseyi kendi hayatimiza bu kadar mudahele ettirmemeliyiz, ben yurtdisinda oldugum icin o acidan cok rahatim.. Ama hayatima mudahele ettirmem rahatsiz oldugum noktada soylerim, bir arkadasm var burda ben cocuk istiyorum dedikce aa cok zor aman hele bir gor sonra deyip duruyor, kendisi istemiyor anliyorum ama beni niye durdurmaya calisiyot onu bi turlu anlamadim en sonunda 'peygamberimiz mujdeleyin nefret ettirmeyin' demis sen neden her seferinde bana boyle soyluyorsun vs dedim mantikli bi sekilde derdimi anlattim daha hic bisey soylemiyor.. Kesinlikle susma, hayatin boyunca muhattap olacagin birisi, daha kotu olmadan bastan konus, kendimi eksik hissediyorum, sizin tevrubelerinize guveniyorum ama surekli bisey demeyin ben danistigim zaman soyleyin diye anlat bence derdini

21 yasındayım cogunuzdaan hatta hepınızden kucugum en gencınız benım uleyyyn :)))

Canim sonucta internete sizmis oluyor.. Kimse uzerine alinmasin sozum meclisten disari ama sonucta birbirimize tam tanimiyoruzki bir sekilde ters giden bisey olabilir.. Bilmiyorum yani.. Benim esim cok kati ya asla izin vermiyor haftasonu sonbahar yapraklari arasinda kizimla resimlerimizi cekti, bazilarinda yuzlerimiz gorunmuyor ona bile izin vermedi instagrama koymama

praline canım bebek istemeni taktir ediyorum ve destekliyorum:) iki çocuklu bir anne olarak her ne kadar beceremesemde çocuk bakmak büyütmek bence zor değil ki benim iki çocuğumda zor çocuklar buna rağmen ev işinede onlarada yetişiyorum, yapi olarak hızlı hareket eden biriyim belkide ondan, bunaldigim çok zaman var ama kardeş candir, gerçekten büyüyorlar hemen, gorumcemin bir kızı var ağzı var dili yok yaramazlık yapmaz öğlene kadar uyur ona rağmen cocuk düşünmüyor, bende hayret ediyorum, onun ki gibi kızım olsa aynı anda üç tane büyütürum:) benim hep diyorum eşimle sıkıntım olmasa 4 çocuk yapardım çok istiyordum bunu gerçekten:) yap güzel arkadaşım iki yaş aralıkla dörtle:)

Canim senin anneliginle bir ilgisi yok bunun her cocuk bu tipseyler yapabiliyor, bir arkafasimim oglu itiyor cocuklari, o daha tehlikeli mesela, 1 yasindaki cocugu masayadogeu itekledigini dusun.. Ki anne baba arasinda hicbir problem yok.. Ogluna desen siktignda arkadaslarinin cani aciyor uzuluyorlar, cici yapmayo ogret onunyerine, sikmak istediginde cici yapsin mesela..

Ev islerine bende yetisemiyorum, zaten oyle bir durum olursa evi asla takmayacm kafaya, bir supururum tamam yani, daginikve pasakli olcam kabul :)) yurtdisinda olmanin bu yonude avantaj gelen gidsn fazla olmuyor, birde evimiz cok sade bizim toz alma derdimde yok 70m² :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…