2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Oo naptin bacim sen o kadarini yapamamm:)) bende ailelerimizden uzak oldugum icin korkuyorum kimseden destek yok Allah korusun basimiza bi is gelse hastaneye giderkn cocuklari emanet edecek kimse yok, var ama aile gibi olmuyor sonucta.. Esime kalsa dortleyelim diyor ama hele bir ikinci gelsin, salikli sihhatli sonra bakariz duruma :)

praline karnabahari haşlayıp sarımsaklı yoğurtlu yapsbilirsin ya da ben hasliyorum sonra minik minik bölüyorum bir yumurta bir iki kaşık un yoğurt la harmanliyorum,üstüne kaşar peyniri serpip firinliyorim, haşlayıp Beşamel sosla karistiripta fırınlayabilirsin:)

Ayyyy kizlar gecmisi oku oku bitmiyor valla benim ogrencilerim gibi ceneniz dusmus onlarda hic susmuyor soyle goz gezdirdim de
Pinking Tree oyun kartlari bende almak istiyorum videosunu da izletmem artik diyorum oyun kutusu nasil birsey markasi ne yazarmisin cnm
Nego oglusun duzelir zamanla bi arkadas yazmisti dikkat cekmek icin yapiyor aslinda gelisimsel birsey
2.yi dusunen anneler saygiyla onunuzde egiliyor ve hep diyorum ben asla istemiyorum 2.bebek falan yok anam yok hele arka arkaya hic oyle hayal ettiniz gibi şirin degil bence 1 haftaligina 15 aylik yegenimle yengem bende kaldida stresten her yerim kabardi ucuklar cikti dudagimda biri uyuyor biri uyaniyor biri mama iciyor digeri normal yemek istiyor bebegimi bos buldugu anda kafasina beline pat pat vuruyor birlikte oynar diyorsunuz ya eline gecen oyuncagi bebegimin kafasina indiriyor mama sandalyesinde yemek yiyen oglumun alttan parmagini geriye bukuyor gormesem cocugun parmagini kiracak 1 hafta bebeklerin aglamalari aparymani inletti bunlar bi de kardes olsaydi dedim hayali bile dehsete dusurdu beni

Oh be sknunda herkse cevap yazabildim :)) hizlisiniz yetisemiyorum. Bugun hava yagmurluydu arkadasla carsiya gittik cok cok yoruldum kiziim durmadi mizmizlandi hep
Yemek yapcam karnabahar tariiniz var mi guzel, ilk kez yapcamda :)
fırında yapabilirsin biraz haşlayıp borcama ser beşamel sos yap üstüne dök birazda kaşar rendele güzel oluyor

Nego canimbenim niye böyle kendine haksızlık ediyorsun cocuk bu gayet normal canim ne olur üzülme normal olduğunu düşünüyorum cunku daha cok kucul iyi kotu ayirt etnesi zarar verdiginin farkinda olmasi icin.

praline canim ayni yastaymisiz.24 yasindayim..ben seni benden buyuksundur sanıyordum.....dogur canim dogur güzelce buyut ikisini de ins.
ben karnabahari normal Salçalı yemegini yapiyrum canim patates pişirir gibi.esim öyle seviyor benim pek aram yok karnabaharla.

@asliayet canim küçücükmussun daha tazecik annee maşallah sana.

Şu misafirler gelmeden ben sarmaları bitireceğim galiba birde geliyorlar yemek yo napayım erken gelseydiniz derim beklemekten sıkılıp sıkılıp yedim derim

Bu arada kızlar kusura bakmayın cevaplayamıyorum ama oluyorum Nego her çocuk farklı olur ben ne çocuklar gördüm seninki önlerinde melek kalı güzel arkadaşım anneliğini sorgulayıp durma sıkma canını olurmu:))

kızlar sağolun yardımcı oldunuz:) kafam resmen çorba oldu bir karar veriyim artık, sonucu bildiririm
Ne giyse yakışıklı olacak bizim delikanlılar annesi:) yap bi papyonlu yelekli kombin:)

Her şey deniyoruz canım kendi yemeklerimizden de veriyoruz bakmıyor bile. Kv televizyon açmış yedirmek için biz yokken ona bile pas vermemiş ne Yemeğe bakmış ne TV'ye... Dışarıda parkta ya da çeşitli yollarla deniyoruz ı ıh... Kapadı ağzını bebeğim açmıyor..

Güzel anne kv ile konuşsan da anlamayacak bence Can'ını Sıkma sen sıkılmadıkça o sıkılır. Bir de aslında sahiplenmrleri izlemeleri de güzel bu ileride avantajın olur. Eksiğini alırlar oyun oynarlar vs. Benim eltimin bebeğine de sahip çıkıp seviyorlar benimkini dışlıyorlar ben de ona ğzülüyorum mesela. Her fırsatta kıyaslıyorlar kendilerince. Evet bit yerde içim burkuluyor ama asla umursamıyorum mecburen.
Sen de takma.. Bir kere de cevabını hazırla ve söyle.. Senin battaniyelerini istesem alırdım yerini biliyorum de bir şey de.. Bir kere demen yeterli. Sonrasına da öok takılma Abdullah'ı boşalır bırakır gezersiniz sonra :))

Malesef lohusalık kırk gün değil çocuk evlenene kadar galiba:)) hiç takılma canım madem cevabını veriyorsun insanlara.. Hassas olup da kendini üzme..

Valla yapmasak da YAŞ geçiyor bebekler hep zor olacak :) yapıp büyütmek Lazım sonra ne zaman sıra gelecek:) ben yaşlanıyorum artık cesaretim de gücüm de yok:)

@Girlboymom canım geçen sormuştun ben seni hep olumlu ve iyiniyeti görüyorum bu enayilik mi bilmiyorum ama inan uzun vadede sen huzurla ve kazançlı çocukların aile hayatın mutlu olur..

Iki çocuklu annesin idolümüz oldun:) her şeye yetişiyorsun çalışıyorsun
Ev işlrni yapıyorsun

Kendini hırpalama kendini didiklemr bence... Insanlar hep mutluluk ayağına gelecek sanıyor ama sen onlardan değilsin mutlu olmay çalışıyorsun daha ne olsun hem kendin hem eşin hem de çocukların için yapabileceğinin en iyisi bu:)

Evet canim daha kucukmussun ne guzel erkenden anne olmussun, bende 24 yasindayim benimde vaktim var aslinda :)
cok sukur oldu bı bebısımız altın topumuz sukur verene :)
sende cok gencsın masallah ıstıyorsan olsun hayırlı olur ınsallah bende 4 dıyorum bebıseen hayırlısından :))

denıycem bu tarıfı :)))

hahahahaaa gozumde canlandırdım tuglerım dıken dıken oldu kalbım sıkıstı elım ayagım kalkmadı
@asliayet canim küçücükmussun daha tazecik annee maşallah sana.
ah tesekkur ederım canım sende genc annesın masallah :))))
Malesef lohusalık kırk gün değil çocuk evlenene kadar galiba:)) hiç takılma canım madem cevabını veriyorsun insanlara.. Hassas olup da kendini üzme..
buna katılıyorum valla bazen bı lohusalık depresyonu gelıyor allahhhh kocaya catıyorum kızıyorum kusuyorum aslıı ıyı mısın dıyor erkek mılletı anlamıyor malesef :))
Valla yapmasak da YAŞ geçiyor bebekler hep zor olacak :) yapıp büyütmek Lazım sonra ne zaman sıra gelecek:) ben yaşlanıyorum artık cesaretim de gücüm de yok:)
yas kac heralde bebıs buyudukce evın anası rahatlıyor da rahatlıyor sonra bı bebıs daha haydaaa butun zorlukta basa don bunuda dusunmuyor degılım

Nasil memnun kaldin mi canim sitesine baktim simdi kutu icinden cikan oyuncaklar kitaplar falan nasil dikkat cekici mi kaliteli mi

Bende oyle olmustum iste:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…