Oo naptin bacim sen o kadarini yapamamm:)) bende ailelerimizden uzak oldugum icin korkuyorum kimseden destek yok Allah korusun basimiza bi is gelse hastaneye giderkn cocuklari emanet edecek kimse yok, var ama aile gibi olmuyor sonucta.. Esime kalsa dortleyelim diyor ama hele bir ikinci gelsin, salikli sihhatli sonra bakariz duruma :)praline canım bebek istemeni taktir ediyorum ve destekliyorum:) iki çocuklu bir anne olarak her ne kadar beceremesemde çocuk bakmak büyütmek bence zor değil ki benim iki çocuğumda zor çocuklar buna rağmen ev işinede onlarada yetişiyorum, yapi olarak hızlı hareket eden biriyim belkide ondan, bunaldigim çok zaman var ama kardeş candir, gerçekten büyüyorlar hemen, gorumcemin bir kızı var ağzı var dili yok yaramazlık yapmaz öğlene kadar uyur ona rağmen cocuk düşünmüyor, bende hayret ediyorum, onun ki gibi kızım olsa aynı anda üç tane büyütürum:) benim hep diyorum eşimle sıkıntım olmasa 4 çocuk yapardım çok istiyordum bunu gerçekten:) yap güzel arkadaşım iki yaş aralıkla dörtle:)
fırında yapabilirsin biraz haşlayıp borcama ser beşamel sos yap üstüne dök birazda kaşar rendele güzel oluyorOh be sknunda herkse cevap yazabildim :)) hizlisiniz yetisemiyorum. Bugun hava yagmurluydu arkadasla carsiya gittik cok cok yoruldum kiziim durmadi mizmizlandi hep
Yemek yapcam karnabahar tariiniz var mi guzel, ilk kez yapcamda :)
Ne giyse yakışıklı olacak bizim delikanlılar annesi:) yap bi papyonlu yelekli kombin:)kızlar sağolun yardımcı oldunuz:) kafam resmen çorba oldubir karar veriyim artık, sonucu bildiririm
Her şey deniyoruz canım kendi yemeklerimizden de veriyoruz bakmıyor bile. Kv televizyon açmış yedirmek için biz yokken ona bile pas vermemiş ne Yemeğe bakmış ne TV'ye... Dışarıda parkta ya da çeşitli yollarla deniyoruz ı ıh... Kapadı ağzını bebeğim açmıyor..Canim neler deniyorsun? Benim kizim.normalde yiyor ama biz yemek yerken bizimkilerden yemek istiyor, ona hazirladigim salcasiz tuzsuz yemegi agzina goturuncr sinirleniyor, agzina bikac kere verdik ve artil bizimkilerin daha lezzetli oldugunun farkinda.. Acaba sende daha lezzetli yiyecekler mi sunsan bebise?
Bide oyun kutusu aldik demistin nasil bisey merak ettim..
Kizlaaarrr ben hamileligi ozlediimm :)) sirf emzirmek icin birkac ay daha beklemek istiyorum, insallah Rabbim nasip ederse ikinco kuzumuda istiyorum artik :)
praline öyle imrendim ki sana keşke bende ikinciyi isteyebilseydim.gucum takatim yok birakmadilar ama hamilegi yavrumu beklefigim o gunleri oyle özlüyorum ki.goz yaslarima engel olamıyorum su an....rabbim en hayirlu zamanda anneligi tekrar tattirsin sana ins canim maşallah diyorum bu arada sana.
Malesef lohusalık kırk gün değil çocuk evlenene kadar galiba:)) hiç takılma canım madem cevabını veriyorsun insanlara.. Hassas olup da kendini üzme..Ayy okurken bile sinirlerim bozuldu canım. Ben herşeyin her zaman uygun bir dille açıkça söylenmesi taraftarıyım. Çevremdekilere bu şekilde davranıyorum baktım israrcilarsa bu benim çocuğum doğru veya yanlış ben böyle büyütmek istiyorum sana kötü birşey söylemiyorum diyorum. Ha arkasından gelmiyo mu laf geliyo ( aman çok biliyon sen de biz hiç büyütmedik sanki vs vs) ama o zaman da kulağımı tıkayıp geçiyorum.
Ama o lohusa kafası bana da gelip gelip gidiyo dediğin gibi. Bazen insanların yaptıkları çok batıyor mesela bu aralar çok alınganim biri bana karşı ufak bişi bile yapsa kabullenemiyorum hala lohusalıgin etkisi sürüyo mudur acaba( bu yazdığım seninkiyle alakasız oldu ama benim de içimi boşaltasim geldi idare et )
Valla yapmasak da YAŞ geçiyor bebekler hep zor olacak :) yapıp büyütmek Lazım sonra ne zaman sıra gelecek:) ben yaşlanıyorum artık cesaretim de gücüm de yok:)praline az önce emzırırken düşünüyodum kadın doğum doktorumu arayıp hamileyken emzırılir mi diye sorsam mi adam manyak mı bu der mi acaba diye Ben de çok özeniyorum hamileliğe geçen rüyamda hatta 2 bebek emziriyodum bi göğüs oglumunmus süt azdı onda diğeri de yenidogan bebeğim varmış onunmus ilk zamanlar süt gelince sert sert olurdu ya öyleydi o da :) o günden beri doğurasim var ama mantıklı düşününce tüm gün oğlumun dibindeyim nasıl olacak aklım almıyor bazen su içmeme bile fırsat vermiyor
cok sukur oldu bı bebısımız altın topumuz sukur verene :)Evet canim daha kucukmussun ne guzel erkenden anne olmussun, bende 24 yasindayim benimde vaktim var aslinda :)
denıycem bu tarıfı :)))praline karnabahari haşlayıp sarımsaklı yoğurtlu yapsbilirsin ya da ben hasliyorum sonra minik minik bölüyorum bir yumurta bir iki kaşık un yoğurt la harmanliyorum,üstüne kaşar peyniri serpip firinliyorim, haşlayıp Beşamel sosla karistiripta fırınlayabilirsin:)
hahahahaaa gozumde canlandırdım tuglerım dıken dıken oldu kalbım sıkıstı elım ayagım kalkmadı2.yi dusunen anneler saygiyla onunuzde egiliyor ve hep diyorum ben asla istemiyorum 2.bebek falan yok anam yok hele arka arkaya hic oyle hayal ettiniz gibi şirin degil bence 1 haftaligina 15 aylik yegenimle yengem bende kaldida stresten her yerim kabardi ucuklar cikti dudagimda biri uyuyor biri uyaniyor biri mama iciyor digeri normal yemek istiyor bebegimi bos buldugu anda kafasina beline pat pat vuruyor birlikte oynar diyorsunuz ya eline gecen oyuncagi bebegimin kafasina indiriyor mama sandalyesinde yemek yiyen oglumun alttan parmagini geriye bukuyor gormesem cocugun parmagini kiracak 1 hafta bebeklerin aglamalari aparymani inletti bunlar bi de kardes olsaydi dedim hayali bile dehsete dusurdu beni
ah tesekkur ederım canım sende genc annesın masallah :))))@asliayet canim küçücükmussun daha tazecik annee maşallah sana.
buna katılıyorum valla bazen bı lohusalık depresyonu gelıyor allahhhh kocaya catıyorum kızıyorum kusuyorum aslıı ıyı mısın dıyor erkek mılletı anlamıyor malesef :))Malesef lohusalık kırk gün değil çocuk evlenene kadar galiba:)) hiç takılma canım madem cevabını veriyorsun insanlara.. Hassas olup da kendini üzme..
yas kacValla yapmasak da YAŞ geçiyor bebekler hep zor olacak :) yapıp büyütmek Lazım sonra ne zaman sıra gelecek:) ben yaşlanıyorum artık cesaretim de gücüm de yok:)
Nasil memnun kaldin mi canim sitesine baktim simdi kutu icinden cikan oyuncaklar kitaplar falan nasil dikkat cekici mi kaliteli miDafiduck canım bizim bebekler dokuz aylık diye
Adımadımbüyüyoruz kutularından aldım adımadım sitesinde satılıyor...
Zeka kartlarından almadım. Aktiviteli oyun kutusu aldım.
Bir de bardabas var ama o 1 yaşla birlikte. Ona daha var bunu deneyeyim dedim...
Bende oyle olmustum iste:))hahahahaaa gozumde canlandırdım tuglerım dıken dıken oldu kalbım sıkıstı elım ayagım kalkmadı
ah tesekkur ederım canım sende genc annesın masallah :))))
buna katılıyorum valla bazen bı lohusalık depresyonu gelıyor allahhhh kocaya catıyorum kızıyorum kusuyorum aslıı ıyı mısın dıyor erkek mılletı anlamıyor malesef :))
yas kacheralde bebıs buyudukce evın anası rahatlıyor da rahatlıyor sonra bı bebıs daha haydaaa butun zorlukta basa don bunuda dusunmuyor degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?