2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
@asliayet canım sen beni oğlumu görmedin mi, eklemeye çalışırım ilk fırsatta ama bende seni görmek isterim:)
BUYUK OGLUNLa senı gormedım ekledıgınızde ben yazmıyordum uzaktan takıp edıyodum meraktan olmustum :)
esım cooook karsı buraya yazdıgımın bıle farkında degıl :/bosar allah vermeye cok cok katı

Pazara gidip geldik antrede oturup kaldık oğlumla gitti poşetin içinden bir salatalık aldı yemek istedi bende yıkamak için aldım amaaaan almaz olaydım koptu kıyamet bir saat ağlamış salatalığı veriyorum istemiyor birdaha bemi dövüyor felaket bu çocuk napacam bilmiyorum

Eşin öyle dese sen yarın okula gidincede böyle yapacak şuan bunu çözmeniz gerktiğini anlatsan belki olumlu yaklaşır..

Pisik için kadir tugcu tavsiyesiyle büyük oğluma Eau borique % 3 solüsyon yaptırmıştık eczanede eski bir formül, birde günde iki kere ultralan pomad sürmüştük çok iyi geliyor özellikle solüsyon kızlar, oğlumunki kanıyordu artık pişiği, sivilce gibi kabarıp kanıyordu, şimdi miniğimde kaç gündür pişik, desitin bepanthol hametan hiç işe yaramıyor, eşim bugün sudocrem almış boşa almışsın yaramaz işe dedim, en iyisi bu solüsyondan yaptırmak yine, tavsiye ederim

Böyle güzel güzel giydiriyorsun(maşallah) sonra da göze geliyorsun... Yapma etme kardeşim... İkisini bir çift giydirme... Bence...
Ben kalabalığa çıkarken özensiz giydiriyorum ki rahat edeyim...
Nacizane...

Herkese selam...
2 gündür çok fenayım... Midemi bozdugum yetmezmiş gibi göbek çevremde bir sancı var gelip gidiyor. Dün kızımı tasiyamiyordum... Kollarımda dernan kalmadı resmen... Allahtan annem geldi de bize baktı... Kızımı Kucağımdam düşürmekten korktum. Annem gelene kadar mama sandalyesine bağladım. Neyseki bugün sancı dışında daha iyiyim. Umarım bir an önce geçer. Eşim safra kesesi yada apandisit olabilir diyor. İnşallah değildir...
Bizde durum böyle...
Hep konuşuldu da geçmişte aramaya fırsatım olmadı. Joie ya da mothercare araba koltuğu kullanan var mıydı??
Birde 9-25 kg düşünüyoruz uygun mu sizce??

Canım safta kesesi olbilir diyecektim sen yazmışsın. Bayramda ben de senin gibiydim şimdi hastane hastane koşturuyorum. Ihmal etme. Yüm batın ultrason yaptır mutlaka. Çok geçmiş olsun..

Anam ne Çene ne çene :))

Yetişemiyorum kızlar siZe... Bebişim Ağzına hiçbir şey sürmüyor (

Canim neler deniyorsun? Benim kizim.normalde yiyor ama biz yemek yerken bizimkilerden yemek istiyor, ona hazirladigim salcasiz tuzsuz yemegi agzina goturuncr sinirleniyor, agzina bikac kere verdik ve artil bizimkilerin daha lezzetli oldugunun farkinda.. Acaba sende daha lezzetli yiyecekler mi sunsan bebise?
Bide oyun kutusu aldik demistin nasil bisey merak ettim..

Kizlaaarrr ben hamileligi ozlediimm :)) sirf emzirmek icin birkac ay daha beklemek istiyorum, insallah Rabbim nasip ederse ikinco kuzumuda istiyorum artik :)

Bizimkide öyle ya elinden bişey alalım basıyo yaygarayı çok mu sinirli olcak nedir ya ama ben ağlasada aldıysam vermiyorum ağlayarak bişeyler yaptırıcanı öğrenmesin diye dikkatini başka şeylere yönlendirmeye çalışıyorum hemen

Çoook geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah

KizlR aksam aksam.usenmedim kurabiye yaptim, dort tanesinide huplettim
Afiyet bal şeker olsunn :)

Sizlere yazmadan daliyrum kusurums bakmayın kızlar döncem araniza ins . oglus toparlsnsin.
kv ler vardi.torun sevdası nedir bunlardaji anlamıyorum. Daha dun ordaydik bugün gunduz pat diye kp geldi asagidn basti zile cocugumuz olmadan once kesinlikle böyle gelmezdi.evli barkli aileyiz uygun hali uygunsuz hali var. oglum uyuyrdu sipanin uyuycagi tuttu gec oldu e gondersem ayip olur cagirdim kv yi de yemege geldiler neyse.ben artik bir arays gelmekten cok bunaliyrum onceden cok severdim Allah var ne olduysa hamilelik ve dogumdan itibaren kv acayiplesti.surekli bilmislik yapiyo bir o olsa kp esim inanın bıktım artik yahu herkesin bebegi var herkesin ki kiynetli yokk abdullah başka.beni bi annneligimle oglumla başbaşa birakmadilar psikolojik olarak.bi guvenmefiler.dogum yaptığım ilk zananlardaki gibi tekrar ruhen çöküntü yaşamaktan cok korkuyrum su an saatlerce aglayasim var ama degmez bunlar icin.ama işin gercegi kv benim bilincli anne olmamı kabullenemiyo niye anlamiyrum iki de sevinsene.cok sukur okuyan araştıran rabbine tevekkül etmeyi bilen insanim.buyuklenme gibi oldu ama siz anladiniz beni.ben su an artik tikandim boylelerine nasıl davranilir nasil konusulur? kv kp ve esimle daha fazla papaz olmadan soyleyin arkadaşlar((
Kv hergun radyoda pedagog dinleyip bize akil veren bi kadın. Ne yapsak zararli oyle olmaz su yapilmaz bu yedirilmez vs vs. Ki kac kez cahilligine sahit oldum oğluma karsi davranislarinda. simdi ben de bilerek abdullah a uygun olmayan şeyleri deyince.sen zararlı ben zararlı diyerek işin icinden çıkılmiyor.brnde baktim olmuyo saliverdim baska secenek yok.yok üşür şunu giydir.bunu giydir onumuzde kis resmen bana disari çıkma diye alttan alttan psikolojik baskı uyguluyo ennn kaldiramadim zoruma giden şey. Kendi bi gun evde kalsa bir bunsldim ki nasıl der.daha cok sey var ama yaxilmiyor.o seviyeye geliyrum ki bazen Allahtan hayirlisino isteseymisim evlat degil de diyrum anneligimden sogutttular.Allah onlara akil fikir bana da sabir versin.cok doluyum kizlar cok.Allahim oglumla yavrumla aramiza kimseyi sokmasın.o bizim evladımiz.kp ve kv nin degil.
bir de bana çalış şartlar musait diyo kv o bakacakmis allah muhafaza.esime kesinlikle dedim sonra ananin babanin simarttigi cocugu terbiye et nasıl efiyorsan diye. şükür o da guvenmiyo annesine. Hala kv abdullahin uc tane bakıcısı var diyo.istemiyrum cunku diger eltilerin cocuklarina bakamam ben diyerk resti cejti.bize gelince tamam.razi olamam ben buna.Allahimmm ne dertliymisim uzun oldu hakkinizi helal edin.

praline öyle imrendim ki sana keşke bende ikinciyi isteyebilseydim.gucum takatim yok birakmadilar ama hamilegi yavrumu beklefigim o gunleri oyle özlüyorum ki.goz yaslarima engel olamıyorum su an....rabbim en hayirlu zamanda anneligi tekrar tattirsin sana ins canim maşallah diyorum bu arada sana.

Ayy okurken bile sinirlerim bozuldu canım. Ben herşeyin her zaman uygun bir dille açıkça söylenmesi taraftarıyım. Çevremdekilere bu şekilde davranıyorum baktım israrcilarsa bu benim çocuğum doğru veya yanlış ben böyle büyütmek istiyorum sana kötü birşey söylemiyorum diyorum. Ha arkasından gelmiyo mu laf geliyo ( aman çok biliyon sen de biz hiç büyütmedik sanki vs vs) ama o zaman da kulağımı tıkayıp geçiyorum.

Ama o lohusa kafası bana da gelip gelip gidiyo dediğin gibi. Bazen insanların yaptıkları çok batıyor mesela bu aralar çok alınganim biri bana karşı ufak bişi bile yapsa kabullenemiyorum hala lohusalıgin etkisi sürüyo mudur acaba( bu yazdığım seninkiyle alakasız oldu ama benim de içimi boşaltasim geldi idare et )

Anaa alıntıyi ekleyememisim önceki mesajıma

praline az önce emzırırken düşünüyodum kadın doğum doktorumu arayıp hamileyken emzırılir mi diye sorsam mi adam manyak mı bu der mi acaba diye Ben de çok özeniyorum hamileliğe geçen rüyamda hatta 2 bebek emziriyodum bi göğüs oglumunmus süt azdı onda diğeri de yenidogan bebeğim varmış onunmus ilk zamanlar süt gelince sert sert olurdu ya öyleydi o da :) o günden beri doğurasim var ama mantıklı düşününce tüm gün oğlumun dibindeyim nasıl olacak aklım almıyor bazen su içmeme bile fırsat vermiyor

hihami kv en ufak bi saygısızlıgi kabul etmez ha ragatsiz olduğunu yuzune söylemek saygısızlık mi tabiki degil ama kv göre öyle. Uygun dille söylüyorum misal oğluma battaniyedini üstünü başını yanimda tasiyrum her zaman kv gidiyoruz gelirken uyuyo oluyo battaniyemi ortiyrum sirtina kendinin milattan kalma kıymetli battaniyeliri var onu da vereyim mi ört üşür. Kac kez dedim gerek yok anne o yeterli.illa varecek. Her seferinde ısrarla soyluyo.yani benimkini begenmiyo.cok basit bunu mu kafaya takiyrsun diyebilirsin ama takiyrum elimde degil.ya soyluyrum bir kere yok yine dediğim dedik caldigim düdük.hey Allahim.

Aynısından bendede var
Canım takma diyeceğim ama takılöayacak gibi bir durum değil..

Kp ve eşim iyi allaha şükür hayatta anneliğimi sorgulamazlar eşim herşeyi görüyor nasıl abdullahın üzerine düştüğümü görüyor kp derde hiç birşeyime karışmaz torununu sever okadar ama kv aynı senin anlattığın gibi hiçbirşeyi beğenmez oğluma zayıf der eşimden korktuğu için fazla ileriye gitmiyor..

Bazen düşünüuorumda acaba bizde yaşlanınca böylemi olacağız gelinlerimiz bizden illallah edeceklermi..
Böyle yapsalar hayatta gelinimin yüzüne bakmam ha haa haa ben çözdüm olayı yaşlılık sendromu bak ben düşünmekle bile dominant kaynana oldum bundan vöyle kv ne derse he seyip uygulamıyacağım
Yaşasın kötülük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…