Ayy inanıtmısın az önce bende bunu düşünüyordum acaba ben bu ay hamile kalabilirmiyim öxledim o günleri keşke olsa:))Canim neler deniyorsun? Benim kizim.normalde yiyor ama biz yemek yerken bizimkilerden yemek istiyor, ona hazirladigim salcasiz tuzsuz yemegi agzina goturuncr sinirleniyor, agzina bikac kere verdik ve artil bizimkilerin daha lezzetli oldugunun farkinda.. Acaba sende daha lezzetli yiyecekler mi sunsan bebise?
Bide oyun kutusu aldik demistin nasil bisey merak ettim..
Kizlaaarrr ben hamileligi ozlediimm :)) sirf emzirmek icin birkac ay daha beklemek istiyorum, insallah Rabbim nasip ederse ikinco kuzumuda istiyorum artik :)
benimki yeni huy edinmiş kendine o ara acıkmıştı herhalde ağlamasını görsen normalde babasını arardım susardı bu sefer babada kesmedi..,Bizimkide öyle ya elinden bişey alalım basıyo yaygarayı çok mu sinirli olcak nedir ya
Biliyorum canım düştüğünü ama grl götki kv. Deler yargılamak için onu görmezd n geliyoraysimason kiz bende cok düşüyorum oglumun üstüne ama anlayan yok ki.kp le sorunum yok cokkk şefkatli o kadar bir de habire yedirme meraki var ama oglum yemiyor o ayri...kendi halinde bir dede garibim.
saol canım alkışlayan eller dert görmesin
ben öglecuyım öyle bir sansım var dicen ama sabah ta uyumuyorum ki yemek yapıyorum ortalığı bakıcıya hazır ediyorum engelli koşu mübarek benimkisiI imspecial @minioneaysimason cok sagolun canlar sizin kuzularda hastaymis Allah im tum yavrularimuza sifa versin ins onlar hasta olmasinnn.
ne zormuş meger bi hastslaniyo uyumuyor uyku duzeni degisiyo huyu degisiyo mizmiz da miz miz oluyo kucaktan inmiyo yemiyo icmiyo vs vs en kötüsü de anne olarak ben cokkk geriliyrum sizde boyle oluyor musunuz yeter artik oglum diye soyleniyrum bi ben mi boyleyim.
nnightsaill aynen dün yengeme de dedim calisiyo o da. gece uyuyamadan ise gitmek nasil olurdu dedim cokk kötü
canımmm Geçmiş olsunnn bende coook özledim seni ve arhanı bi denk gelemiyoruzKızlarım merhaba
bütün geçmişi okudum alıntıladım ama yazarken şarjım bitti kapandı tlf.
hastalar geçmiş olsun bizde o kervandayız ablamlar izne geldiler 1gun bizde kalıp beraber annemlere gittik ilçeye ablamın kızı asya'm prensesim gripti ondan arhana geçti sonra ablamın eşime halama ve en son bana geldi 2.5 yaşındaki sıpa bulaştırdı herkese
Arhan da ateş kusma yok şükür sadece sümüklü:)
az önce sehpanın üstüne çıktı yanında olmasan nolurdu bilmiyorum tutunup geziyor her yeri kısa surede olsa tutunmadan duramıyor daha vakti var demekki bütün çekmeceleri boşaltıyor geçen gün kendi şifonyerini boşaltmış zıbınları falan
babasını görünce baba baba başlıyor dede diyor mam diyordu unuttu tersten gel gel yapıyor alkış yapıyor ama asla biz isteyince değil keyfi yetince
Pinking Tree canım çok hareketliler artık kan damlası kullanıyor muydun eflalim,faydasını gördü iştah için
yürüme konusunda ablamın kızı 10aylıkken tam,anlamıyla yürüyordu olabilir yani
aysimason geldim canm geçmiş olsun paşama
I imspecial özledim seni kız
@minione veririsin canım diyetisyen önemli bende başlamak istiyorum yoksa yemekte ayarım yok fena yiyorum ama zayıf olmak istiyorum yaa 5versem,şu an için yeterli
Nego test yaptın mı yada regl oldun mu aklım,orda :)
mıhlama konusunda eşim,Rizeli mısır unu tereyağı mıhlama peyniri geliyor bize ama,hemen,bitiriyoruz maalesef
kv memlekette gelirken getirir artık
Yok sanırım canım kızamık yapıldı mı size ye nı gurdı takvımekızlar şimdi 9 ayımız bitiyor (18ocak) bu ay özel aşı menenjit var başka aşı var mı
aminnn bestem Allah binkat yardımcın olsun bende bazen stresten bi hal oluyorum bazen çatlayasım geliyorGecmis olsun canim bende cok soyleniyorum yeter artik oglum diye sonucta bizde insaniz dimi...
İşte o gece uyuyamayip uykusuz uykusuz sabah 6 bucukta uyanip 7 de yollara dusenlerdenim bu vücut bu yükü ne kadar daha ceker bilemiyorum allah yardimcim olsun
ayyAy kizlar bugun ne oldu eve geldim oglanin pisigi iyilessin diye bezini cikarip pijamasiyla evde dolassin dedim 3 gundurde kabizdi nasil olsa kaka da yapamiyor dedim evin her yerinde emekledi gezdi sen 3 gundur biriktirdigin kakayi yap bi guzelbacaklari çorapları gezindigi her yer bok icinde allahtan halilarim serili degil halili olan odada gezinmedi bi daha tovbe acmam altini
haha bu bebekler ınsanlara karsı otorıte böle bırakmadıBu uyanma problemi salgın mi nedir uyanmadan uyuyordu artık, 2 gündür bizde de başladı öyle de kötü agliyo ki yine gaz problemi var sanırım
Az önce de hayret ettim kızlar oğluşuma. Temizliğe kadın gelmişti kahvaltı ettirmek için mama sandalyesine oturttum kadın gezinip duruyo Abla diye sesleniyo kadınaAbla kelimesi de evde geçen bi kelime filan değil hatta ben artık yuzgoz olmayayım diye hanım diye hitap ediyordum bizimki kurdu samimiyeti
canım ben hep 39 giyıyordum benım buyumedı malesef sen odem toplamış olabılırsın
Yok cnm yok bizimki agri degil resmen oyunculuk
Cunku aglamiyor uyandigi gibi goz acik oturuyo bir derdi olsa mizirdar aglar inler resmen uyaniyor ve en ufak uyku mahmurlugu olmuyor
Birde resmen burda yanyana yatiyoruz ,birde kendimi sucluyordum erkenden ayirdik yatagini hatami ettim diye ki hiccc alakasi yokmuss ,yanindayim farkinda bile degilki kicini donup uyuyo,elini tutuyorum itiyor,tek kolayligi uyaninca ej azindan emZirmek rahat ama bu seferde uykum hic acilmadigi icin uykum goZumden akiyo gecen bahsetmistiniz uyuyakalmaktan meger ben odasindan alip salonda koktukta uyutup yatagina yatirana kdr uykum ondan kaciyormus
Ama cok istikrarli ve kararli bir sekilde donus yapicam insallahhh
Burda pisbogaz gibi yedim ama gelisim kilolu oldu ama donusum muhtesem olacakİnsALLAH tabi
Ayi gibi yemekten beslenmwkten sivilcelerimde azdi cildimin bir tedaviye ihtiyaci var,bu ay icinde 5 kg verip guzel bikac kiyafete ihtiyacim var,
Bu arada diger bir mevzu bnm hamilelikten once ayaklarim 39 du zaten Zar zor oluyordu simdi asla 39 olmuyooo bucuk yada 40 olmus
Sizinkilerde buyudumu kizlar
Mememe got gobek yetmezmis gibi birde ayak ciktu
bız kullanmıyoruz ama drlar 1yastan önce verıyor muBende katılıyorum dediklerine ne zaman uyudu oh be desem uyanıyo. Az önce (1-2saat önce) uyudu Çağlar diye yazdım yazmamdan 1 dakika bile geçmeden uyandı. Yemekte yemedi bugün öğlen hadi bakalım hayırlısı..
Bebeğine vitamin kullanmaya başlayan var mı? biz cumartesiden beri hasta olduğu için kullanıyoruz.
ah ah ne güzel olurduu
Hem temizlik yapardik hem sarmalar hem mAmalarrrr aksama kdr yerdikkkjj
Cekistirmeee sohbettt temizlik yarida kalirdi
ay ne komık koy yerınde öyle oluyor ayıp hersey ondamlar ıcıce olunca herkes Herse yı bölmek istıyor sehırdede meraklı ondamlar var ama köyde hacıdan ilıskıler fazla samımı ben sevmıuorurm ınşallah köyde yasamam sadece mısafırlık ıyıesımle aramız lımonı gıbı gıbı su ıkı gundur :))) dısarı gezmeye cıktık tabı sızın gıbı avm yok burda anacım tarlalar barajımız toprak yolumuz tavuklarımız var bol bol :)))
1 saat dolastık cok ıyı geldı regl olmustum cok karnım agrıyordu onada ıyı geldı ama yıne basladı((
koy zorlukları madde 1745: koylu cook meraklı kapını onunden gecıyoruz kadın taaa yola cıkıp arkamızdn bakıyor hıc yuruyuse cıkmıs ınsan gormemıs galıba yolda onumuzde ıkı kadın vardı ınanın en az 20 kere donup baktı allah allaaaahhhhh bızde bı acayıplık var zaarr
ayy sınır oldum canım yaYengem iftira attı abim ona inanıp eşime söyledi rşimde abime inandı bundan ağırı olamaz herhalde
bende anlamıyorum ınan bende bu ara buna benzer bıseynyasadım dolabımdan dosyamı çalan ondalı evragım bar düşün arkadaş tabı 50 yasında yavuz hırsız ev sahıbıno bastırırmıs bana bırde demez mı dosyam kayıp sınıf annesı eksogım var seton ve o aldı deyıp bana getırdı düşün canım sıkıldı yüzüne vurmak ıstemedım ama bugün toplantı var zumre ısrar edersr hocam ayıp yaa dour baslıucam yeter mılletın sırtından gecındıgı ınsanların bürde evrak ssaklasam düşün fotokopısını bırakıyorum doldurmamak uçun benımkını almış yaa benum adım ımzam var gostrrsen ne olacak demeyecek mı mufettıs gercı adımı kapatıp tekrar adını yazsrdı daksilleaysimason sıkma canını canımcım ya attığı iftira yanına kalmaz emin ol. Eşinin yaptığı tabikide yanlış ama bencede bi otur düzgünce anlat konuş kırıldığınıda söyle belki o zaman oda doğruyu görür. Hemen görmesede eninde sonunda görücektir. Yengeninde ne alıp veremediği var ki Allah Allah ben anlamıyorum bu insanları ya sizde kardeş sayılırsınız niye birbirlerine böyle kötülük yapar insanlar anlamam. Anlamadanda ölücem heralde keşke burdan yazmak yerine yapabileceğimiz bişey olsaydı...
canım çocuk abattıyo olabılır mı sana nasıl bagırdıgını kızdıgını oyun uçun de yapmasını söyle mesela sen emir ol o ogretmen olsun çocuklar bazen normalnuyarıyı kaldıramıyır anneler hıc bagırmayınca ogretmen ufacık bagırsa dövdü oluyor sahıt oldum çocuk bunlar tabı her çocuk uçun gecerlı de yıl gpstersın bello gercekten kötü boş et yapıyodurnogretmen ben özel yerlerın öğretmenlerıne malesef guvenmıyorum hepsıne defol tabı çok az para öle cook ısnyaptırılan stajer ogretmenler oluyor onlarda cocuklara tahammıl edemıyor bazıları okul oncesı yaygınlastırma politikasından dolayı 4yıllık unıversıte mezunu bıle calıstırmıyor dıkkat etKızlar canım çok sıkkın, oğlum öğretmeninden biri için bana hep kızıyor diyoroff diğer ogretmeniyle dialogumuz var hatta emirin sorunları için haftaya pedagogla görüşücez karar aldık, acaba hata mı ettim öğretmene karşı çok anlayışlı davrandım ben oğlumu biliuorum yapar falan demekle, offf ne yapıcam eşime söylemedim hiç, söylesem ben gondermeyelim demiştim diyecek, kv biliyor..
Allah korusun kızzzBUYUK OGLUNLa senı gormedım ekledıgınızde ben yazmıyordum uzaktan takıp edıyodum meraktan olmustum :)
esım cooook karsı buraya yazdıgımın bıle farkında degıl :/bosar allah vermeye cok cok katı
güle güle guy dur bızımde bunlardan boy boy var goyer bu yıl tabı abladan dolayı kırmızı falan karısık gıyecek napalımEki Görüntüle 1657629
Oğluma pufuduk ayakkabı aldım ayacıkları üşümesin:))
saol canım ıse yaramazsa denerımPisik için kadir tugcu tavsiyesiyle büyük oğluma Eau borique % 3 solüsyon yaptırmıştık eczanede eski bir formül, birde günde iki kere ultralan pomad sürmüştük çok iyi geliyor özellikle solüsyon kızlar, oğlumunki kanıyordu artık pişiği, sivilce gibi kabarıp kanıyordu, şimdi miniğimde kaç gündür pişik, desitin bepanthol hametan hiç işe yaramıyor, eşim bugün sudocrem almış boşa almışsın yaramaz işe dedim, en iyisi bu solüsyondan yaptırmak yine, tavsiye ederim
geçm us olsun ben o marka kullanmadım ama 9-25 kulanıyorum çok memnunumHerkese selam...
2 gündür çok fenayım... Midemi bozdugum yetmezmiş gibi göbek çevremde bir sancı var gelip gidiyor. Dün kızımı tasiyamiyordum... Kollarımda dernan kalmadı resmen... Allahtan annem geldi de bize baktı... Kızımı Kucağımdam düşürmekten korktum. Annem gelene kadar mama sandalyesine bağladım. Neyseki bugün sancı dışında daha iyiyim. Umarım bir an önce geçer. Eşim safra kesesi yada apandisit olabilir diyor. İnşallah değildir...
Bizde durum böyle...
Hep konuşuldu da geçmişte aramaya fırsatım olmadı. Joie ya da mothercare araba koltuğu kullanan var mıydı??
Birde 9-25 kg düşünüyoruz uygun mu sizce??
bende yetısemıyorum onan canım boşver dal sohbete senCanım safta kesesi olbilir diyecektim sen yazmışsın. Bayramda ben de senin gibiydim şimdi hastane hastane koşturuyorum. Ihmal etme. Yüm batın ultrason yaptır mutlaka. Çok geçmiş olsun..
Anam ne Çene ne çene :))
Yetişemiyorum kızlar siZe... Bebişim Ağzına hiçbir şey sürmüyor(
Agıyetnolsun benum de edom almıs babanaysak kuruyorKizlR aksam aksam.usenmedim kurabiye yaptim, dort tanesinide huplettim
canım bu günlerde sanırım herkeste var cocuklar pek bir sevimli süt hormonları tavan yaptırıyor ben bıle doğursam mı diyorum sonra kendımee çimdik atıyorumCanim neler deniyorsun? Benim kizim.normalde yiyor ama biz yemek yerken bizimkilerden yemek istiyor, ona hazirladigim salcasiz tuzsuz yemegi agzina goturuncr sinirleniyor, agzina bikac kere verdik ve artil bizimkilerin daha lezzetli oldugunun farkinda.. Acaba sende daha lezzetli yiyecekler mi sunsan bebise?
Kizlaaarrr ben hamileligi ozlediimm :)) sirf emzirmek icin birkac ay daha beklemek istiyorum, insallah Rabbim nasip ederse ikinco kuzumuda istiyorum artik :)
sanırım lohusalık ve annelık hormonları bu ara tavan canım bende bazen millete bir iki cakasım geliyorAyy okurken bile sinirlerim bozuldu canım. Ben herşeyin her zaman uygun bir dille açıkça söylenmesi taraftarıyım. Çevremdekilere bu şekilde davranıyorum baktım israrcilarsa bu benim çocuğum doğru veya yanlış ben böyle büyütmek istiyorum sana kötü birşey söylemiyorum diyorum. Ha arkasından gelmiyo mu laf geliyo ( aman çok biliyon sen de biz hiç büyütmedik sanki vs vs) ama o zaman da kulağımı tıkayıp geçiyorum.
Ama o lohusa kafası bana da gelip gelip gidiyo dediğin gibi. Bazen insanların yaptıkları çok batıyor mesela bu aralar çok alınganim biri bana karşı ufak bişi bile yapsa kabullenemiyorum hala lohusalıgin etkisi sürüyo mudur acaba( bu yazdığım seninkiyle alakasız oldu ama benim de içimi boşaltasim geldi idare et )
haha gercekten zor canım praline çok istiyor inş olur ama ıste denon anneler yardım eder bende tahammül ede rom diyorsan yada eve tüm gun yardımcı alma sansın saçarsa dogur yoksa oynatmaya az kalır micinik iki tane buzun arkadaş büyüğü 2.5 yaşında bebek bakım sonrası krese gönderdı kafayı yıyecektı çok hareket lı buyuk oku oglan emzırtmıyordu kucuk oğlanıpraline az önce emzırırken düşünüyodum kadın doğum doktorumu arayıp hamileyken emzırılir mi diye sorsam mi adam manyak mı bu der mi acaba diye Ben de çok özeniyorum hamileliğe geçen rüyamda hatta 2 bebek emziriyodum bi göğüs oglumunmus süt azdı onda diğeri de yenidogan bebeğim varmış onunmus ilk zamanlar süt gelince sert sert olurdu ya öyleydi o da :) o günden beri doğurasim var ama mantıklı düşününce tüm gün oğlumun dibindeyim nasıl olacak aklım almıyor bazen su içmeme bile fırsat vermiyor
o tarz kadına yapacak pek bilet yok sadece senın onu tınlamadıgını gostereceksın benum kaynana yaslı hali gelmiş bana iyiki öyle yoksa dır dır surekli kocasını cekiştiriyor bbana neler etmezdi simdi de bisey soyleyınce ben alınıyorum ya hemen diyorki kp gibi hep gaz ve pohpohlama ıle gıdıyormusum en ufak elestrıye gelemıyormusum sanki sen cok geliyorsunhihami kv en ufak bi saygısızlıgi kabul etmez ha ragatsiz olduğunu yuzune söylemek saygısızlık mi tabiki degil ama kv göre öyle. Uygun dille söylüyorum misal oğluma battaniyedini üstünü başını yanimda tasiyrum her zaman kv gidiyoruz gelirken uyuyo oluyo battaniyemi ortiyrum sirtina kendinin milattan kalma kıymetli battaniyeliri var onu da vereyim mi ört üşür. Kac kez dedim gerek yok anne o yeterli.illa varecek. Her seferinde ısrarla soyluyo.yani benimkini begenmiyo.cok basit bunu mu kafaya takiyrsun diyebilirsin ama takiyrum elimde degil.ya soyluyrum bir kere yok yine dediğim dedik caldigim düdük.hey Allahim.
hahha sende doğurAyy inanıtmısın az önce bende bunu düşünüyordum acaba ben bu ay hamile kalabilirmiyim öxledim o günleri keşke olsa:))
Ohhh afiyet bal şeker olsunn :))Günaydın güzellikler hayatın acı yüzü ile karşılaşınca yorgun sinirli bi kadın oldum bugün bütün işleri bırakıp arkadasla bebelerımı alıp dışarda kahvaltıya gıdecegım kuzularıma vakur ayırayım yoksa vicdan azabı yakıyo benı koştur koştur onlarla ilgilendigim halde boyle bir mola hepımıze iyi gelecek
Kızımda hıc ayrı yatmamıstık sond oglusta hızım yatağa terfı edınce babasını kızım gece bazen kendı yatagına kovuyor onan onceden ayrı yatanlara kızardım ama şartlar boyle yaptı bızı sende merak etme bazen kocanı çağır oturma odasına oda katılsın sıze nen kendımı yalnız hıssedıyorum esım olmadıında hıcbııse yaramasada varlıgı yeter olmayınca ona sinir oluyorum kavga edesım gelıyor tek basıma evlıyım gıbı hıssedıyorum destek şartGünaydınlar herkesee
Ohhh afiyet bal şeker olsunn :))
Kızlar ya benim oğlanın uyuma sebebi yatağındanmış heralde. Sanırım yatak dar geliyo paşama. Çok dönüyo zibidi döndükçede kenarlara çarpıto(park yatak yumuşak kenarları ama eli kolı değdikçe ses çıkarıyo) oda onu uyandırıyo sanırım 2 gecedir oturduğumuz odada yerde yatıyoruz daha iyi :) tek sıkıntı babamızla ayrı yatıyorum...
canım ya evde olsa giydiririm ama bu tarz kıyafetleri yok benimkilerin, düğünede eşofman giydiremem ki:)Böyle güzel güzel giydiriyorsun(maşallah) sonra da göze geliyorsun... Yapma etme kardeşim... İkisini bir çift giydirme... Bence...
Ben kalabalığa çıkarken özensiz giydiriyorum ki rahat edeyim...
Nacizane...
çok geçmiş olsunHerkese selam...
2 gündür çok fenayım... Midemi bozdugum yetmezmiş gibi göbek çevremde bir sancı var gelip gidiyor. Dün kızımı tasiyamiyordum... Kollarımda dernan kalmadı resmen... Allahtan annem geldi de bize baktı... Kızımı Kucağımdam düşürmekten korktum. Annem gelene kadar mama sandalyesine bağladım. Neyseki bugün sancı dışında daha iyiyim. Umarım bir an önce geçer. Eşim safra kesesi yada apandisit olabilir diyor. İnşallah değildir...
Bizde durum böyle...
Hep konuşuldu da geçmişte aramaya fırsatım olmadı. Joie ya da mothercare araba koltuğu kullanan var mıydı??
Birde 9-25 kg düşünüyoruz uygun mu sizce??
afiyet olsun bu arada bende çikolata yemek istiyorum dün puding yaptım yok kesmediKizlR aksam aksam.usenmedim kurabiye yaptim, dort tanesinide huplettim
hadi hayırlısı canım Allah kalbine göre versinCanim neler deniyorsun? Benim kizim.normalde yiyor ama biz yemek yerken bizimkilerden yemek istiyor, ona hazirladigim salcasiz tuzsuz yemegi agzina goturuncr sinirleniyor, agzina bikac kere verdik ve artil bizimkilerin daha lezzetli oldugunun farkinda.. Acaba sende daha lezzetli yiyecekler mi sunsan bebise?
Sizlere yazmadan daliyrum kusurums bakmayın kızlar döncem araniza ins . oglus toparlsnsin.
kv ler vardi.torun sevdası nedir bunlardaji anlamıyorum. Daha dun ordaydik bugün gunduz pat diye kp geldi asagidn basti zile cocugumuz olmadan once kesinlikle böyle gelmezdi.evli barkli aileyiz uygun hali uygunsuz hali var. oglum uyuyrdu sipanin uyuycagi tuttu gec oldu e gondersem ayip olur cagirdim kv yi de yemege geldiler neyse.ben artik bir arays gelmekten cok bunaliyrum onceden cok severdim Allah var ne olduysa hamilelik ve dogumdan itibaren kv acayiplesti.surekli bilmislik yapiyo bir o olsa kp esim inanın bıktım artik yahu herkesin bebegi var herkesin ki kiynetli yokk abdullah başka.beni bi annneligimle oglumla başbaşa birakmadilar psikolojik olarak.bi guvenmefiler.dogum yaptığım ilk zananlardaki gibi tekrar ruhen çöküntü yaşamaktan cok korkuyrum su an saatlerce aglayasim var ama degmez bunlar icin.ama işin gercegi kv benim bilincli anne olmamı kabullenemiyo niye anlamiyrum iki de sevinsene.cok sukur okuyan araştıran rabbine tevekkül etmeyi bilen insanim.buyuklenme gibi oldu ama siz anladiniz beni.ben su an artik tikandim boylelerine nasıl davranilir nasil konusulur? kv kp ve esimle daha fazla papaz olmadan soyleyin arkadaşlar((
Kv hergun radyoda pedagog dinleyip bize akil veren bi kadın. Ne yapsak zararli oyle olmaz su yapilmaz bu yedirilmez vs vs. Ki kac kez cahilligine sahit oldum oğluma karsi davranislarinda. simdi ben de bilerek abdullah a uygun olmayan şeyleri deyince.sen zararlı ben zararlı diyerek işin icinden çıkılmiyor.brnde baktim olmuyo saliverdim baska secenek yok.yok üşür şunu giydir.bunu giydir onumuzde kis resmen bana disari çıkma diye alttan alttan psikolojik baskı uyguluyo ennn kaldiramadim zoruma giden şey. Kendi bi gun evde kalsa bir bunsldim ki nasıl der.daha cok sey var ama yaxilmiyor.o seviyeye geliyrum ki bazen Allahtan hayirlisino isteseymisim evlat degil de diyrum anneligimden sogutttular.Allah onlara akil fikir bana da sabir versin.cok doluyum kizlar cok.Allahim oglumla yavrumla aramiza kimseyi sokmasın.o bizim evladımiz.kp ve kv nin degil.
bir de bana çalış şartlar musait diyo kv o bakacakmis allah muhafaza.esime kesinlikle dedim sonra ananin babanin simarttigi cocugu terbiye et nasıl efiyorsan diye. şükür o da guvenmiyo annesine. Hala kv abdullahin uc tane bakıcısı var diyo.istemiyrum cunku diger eltilerin cocuklarina bakamam ben diyerk resti cejti.bize gelince tamam.razi olamam ben buna.Allahimmm ne dertliymisim uzun oldu hakkinizi helal edin.
canım ne diyeceğimi bilemiyorum inan ne yapılır, takma desem e takılıyor elde olsa zaten takmazsın, keşke derman olsam sana, he he deyip bildiğini işlemekten başka çare görünmüyorpraline öyle imrendim ki sana keşke bende ikinciyi isteyebilseydim.gucum takatim yok birakmadilar ama hamilegi yavrumu beklefigim o gunleri oyle özlüyorum ki.goz yaslarima engel olamıyorum su an....rabbim en hayirlu zamanda anneligi tekrar tattirsin sana ins canim maşallah diyorum bu arada sana.
aaa bak sen hadi bakalım isteyene gelsin bebiş:)praline az önce emzırırken düşünüyodum kadın doğum doktorumu arayıp hamileyken emzırılir mi diye sorsam mi adam manyak mı bu der mi acaba diye Ben de çok özeniyorum hamileliğe geçen rüyamda hatta 2 bebek emziriyodum bi göğüs oglumunmus süt azdı onda diğeri de yenidogan bebeğim varmış onunmus ilk zamanlar süt gelince sert sert olurdu ya öyleydi o da :) o günden beri doğurasim var ama mantıklı düşününce tüm gün oğlumun dibindeyim nasıl olacak aklım almıyor bazen su içmeme bile fırsat vermiyor
canım beni biliyorsunuz az çok öyle ay oğlum ne yapsa haklı ayy tabi yapacak diyen bir anne değilim, tam tersi her zaman kural koyan bir anneyim, hata yaptıysa uyaran başka çocuklara haksızlık yapmasına izin vermeyen bir naneyim, bunu sana özelden yazayım canım müsait olunca cevaplarsınsaol canım alkışlayan eller dert görmesin
ben öglecuyım öyle bir sansım var dicen ama sabah ta uyumuyorum ki yemek yapıyorum ortalığı bakıcıya hazır ediyorum engelli koşu mübarek benimkisi
canımmm Geçmiş olsunnn bende coook özledim seni ve arhanı bi denk gelemiyoruz
Yok sanırım canım kızamık yapıldı mı size ye nı gurdı takvıme
aminnn bestem Allah binkat yardımcın olsun bende bazen stresten bi hal oluyorum bazen çatlayasım geliyor
ayycook güldüm ama geçm us olsun
haha bu bebekler ınsanlara karsı otorıte böle bırakmadı
canım ben hep 39 giyıyordum benım buyumedı malesef sen odem toplamış olabılırsın
bız kullanmıyoruz ama drlar 1yastan önce verıyor mu
ah ah ne güzel olurduu
ay ne komık koy yerınde öyle oluyor ayıp hersey ondamlar ıcıce olunca herkes Herse yı bölmek istıyor sehırdede meraklı ondamlar var ama köyde hacıdan ilıskıler fazla samımı ben sevmıuorurm ınşallah köyde yasamam sadece mısafırlık ıyı
ayy sınır oldum canım ya
bende anlamıyorum ınan bende bu ara buna benzer bıseynyasadım dolabımdan dosyamı çalan ondalı evragım bar düşün arkadaş tabı 50 yasında yavuz hırsız ev sahıbıno bastırırmıs bana bırde demez mı dosyam kayıp sınıf annesı eksogım var seton ve o aldı deyıp bana getırdı düşün canım sıkıldı yüzüne vurmak ıstemedım ama bugün toplantı var zumre ısrar edersr hocam ayıp yaa dour baslıucam yeter mılletın sırtından gecındıgı ınsanların bürde evrak ssaklasam düşün fotokopısını bırakıyorum doldurmamak uçun benımkını almış yaa benum adım ımzam var gostrrsen ne olacak demeyecek mı mufettıs gercı adımı kapatıp tekrar adını yazsrdı daksille
canım çocuk abattıyo olabılır mı sana nasıl bagırdıgını kızdıgını oyun uçun de yapmasını söyle mesela sen emir ol o ogretmen olsun çocuklar bazen normalnuyarıyı kaldıramıyır anneler hıc bagırmayınca ogretmen ufacık bagırsa dövdü oluyor sahıt oldum çocuk bunlar tabı her çocuk uçun gecerlı de yıl gpstersın bello gercekten kötü boş et yapıyodurnogretmen ben özel yerlerın öğretmenlerıne malesef guvenmıyorum hepsıne defol tabı çok az para öle cook ısnyaptırılan stajer ogretmenler oluyor onlarda cocuklara tahammıl edemıyor bazıları okul oncesı yaygınlastırma politikasından dolayı 4yıllık unıversıte mezunu bıle calıstırmıyor dıkkat etesınede onun söylediği haklı cıkmıs günü anlatma boyle bısey olmuş napalım günü bısey soylersın eğer sen cozemezsen...bence ogretmene gör ve em64t okula sız bagırıyorsunız dour gelmek ısemıypr dersennkendıne çeki dUzen verır gercekten yaramaz degılse emır emon ol herşey hallolur sonuçta çocuk bu hıperaktıf ve davranış problemınplmadıgı sürece duzelıyorlat daha sene bası benum sınıfta hiperaktif olduğuna emın oldugumız bu çocuk var düşün babannr gelıne goturme pıskologa diyormuş kadında cahılnfalan degıl ama bu cocuga gercekten yardım da et yoksa dıgernvelıler cocuklarına zarar verdıgımıcın okuldan attıracak düşün arkamındonmemle arkadaşına tekme sandalye çarpıyor sinir oldummm
Allah korusun kızzz
güle güle guy dur bızımde bunlardan boy boy var goyer bu yıl tabı abladan dolayı kırmızı falan karısık gıyecek napalım
saol canım ıse yaramazsa denerım
geçm us olsun ben o marka kullanmadım ama 9-25 kulanıyorum çok memnunum
bende yetısemıyorum onan canım boşver dal sohbete sen
Agıyetnolsun benum de edom almıs babanaysak kuruyordayanamadıgımı biliyor sonrada çok yeme dıyor gıcık aksam o kadar kızdım ki sabahtan beri ac gezıyorum bide oyle dıyor ılı cocukla bazennonlara yedıreyım dour yemedıgım oluyor aglayacaktım dedım yarın bir paket alıp karşında yemezsem
canım bu günlerde sanırım herkeste var cocuklar pek bir sevimli süt hormonları tavan yaptırıyor ben bıle doğursam mı diyorum sonra kendımee çimdik atıyorumama sana yakışır nasıl olsa tek kalmayacaklar uzakta uğraş olur doğur gitsin
sanırım lohusalık ve annelık hormonları bu ara tavan canım bende bazen millete bir iki cakasım geliyor
haha gercekten zor canım praline çok istiyor inş olur ama ıste denon anneler yardım eder bende tahammül ede rom diyorsan yada eve tüm gun yardımcı alma sansın saçarsa dogur yoksa oynatmaya az kalır micinik iki tane buzun arkadaş büyüğü 2.5 yaşında bebek bakım sonrası krese gönderdı kafayı yıyecektı çok hareket lı buyuk oku oglan emzırtmıyordu kucuk oğlanı
o tarz kadına yapacak pek bilet yok sadece senın onu tınlamadıgını gostereceksın benum kaynana yaslı hali gelmiş bana iyiki öyle yoksa dır dır surekli kocasını cekiştiriyor bbana neler etmezdi simdi de bisey soyleyınce ben alınıyorum ya hemen diyorki kp gibi hep gaz ve pohpohlama ıle gıdıyormusum en ufak elestrıye gelemıyormusum sanki sen cok geliyorsunbana çok mu yardım ettınızde elestrıyorsunız madem yaslısınız elestrımeyın genç olup gelen oldu mu bınyemegımı yapan bıle olmadı annem saolsun 10 gün durdu ona bıle esım evde bırı olunca rahat edemedı ama 3. Çocuk olursa başka memlekete hıdınce annemı 3 ay yanımda kaldıracagım oma da kızacağım yeter evın kaçmıyor ya hep yalnız bıraktınız dıyecegım gamze hersrye yeter mantıgı var herkeste bırgun yetemedıımı gosterecegım çok kötü olacak sen kaynananın yanında kesinlikle çocuk uyumuyo durmıyo günü sıkayetlenme yapma sen bakamıyor olursun herşey kendi seyrınde olsum.. Ben bigün görumcemın yanında dedımki ipek yemiyo neden bulamıyorum bıktım dedım acaba benmi iyiy bakamıyorum yediremiyorum kadın demez mi olabılır kaynar su döküldü kafama ondan sonra akıllandım onun küçük kızı ıpekten zayıfmıs düşün bebekkken ama ıste sen eğer acırsan kendıne elestırısen milletr daha kötü yapar
hahha sende doğur
ohh süper olur canım afiyet olsunGünaydın güzellikler hayatın acı yüzü ile karşılaşınca yorgun sinirli bi kadın oldum bugün bütün işleri bırakıp arkadasla bebelerımı alıp dışarda kahvaltıya gıdecegım kuzularıma vakur ayırayım yoksa vicdan azabı yakıyo benı koştur koştur onlarla ilgilendigim halde boyle bir mola hepımıze iyi gelecek
Günaydınlar herkesee
Ohhh afiyet bal şeker olsunn :))
Kızlar ya benim oğlanın uyuma sebebi yatağındanmış heralde. Sanırım yatak dar geliyo paşama. Çok dönüyo zibidi döndükçede kenarlara çarpıto(park yatak yumuşak kenarları ama eli kolı değdikçe ses çıkarıyo) oda onu uyandırıyo sanırım 2 gecedir oturduğumuz odada yerde yatıyoruz daha iyi :) tek sıkıntı babamızla ayrı yatıyorum...
Haftasonları yanımızda yatıcak inşallah :) bizde 2 yıldır hiç ayrı yatmamıştık alışmışım garip geldi :)Kızımda hıc ayrı yatmamıstık sond oglusta hızım yatağa terfı edınce babasını kızım gece bazen kendı yatagına kovuyor onan onceden ayrı yatanlara kızardım ama şartlar boyle yaptı bızı sende merak etme bazen kocanı çağır oturma odasına oda katılsın sıze nen kendımı yalnız hıssedıyorum esım olmadıında hıcbııse yaramasada varlıgı yeter olmayınca ona sinir oluyorum kavga edesım gelıyor tek basıma evlıyım gıbı hıssedıyorum destek şart
koyde yasamak zor bı o kadarda guzel sevıyorum burayı ılk zamanlar cooook dedıkodumuzu yaptılar kımseyle gorusmuyorla evden cıkmıyorlar dıye :))ay ne komık koy yerınde öyle oluyor ayıp hersey ondamlar ıcıce olunca herkes Herse yı bölmek istıyor sehırdede meraklı ondamlar var ama köyde hacıdan ilıskıler fazla samımı ben sevmıuorurm ınşallah köyde yasamam sadece mısafırlık ıyı
cok kıskanctır oyle boyle degıl amanıııınnAllah korusun kızzz
Teşekkür ederim canım halloldu ama benim içim o kadına açılmaz artık zaten abimle annemi üzüyor diye sevmiyordum şimdi hepten vitti göxümde..aysimason canim yazamadım bir türlü Allah yengeni islah etsin neyseki hallolmus esin anlamis.ins birdaha yasanazsininz boylelerinden ne kadar uzak o kadar iyi.
Nego canim oglus ların maşallahi var buyul neysede küçüğü cok süsleme bebekler daha cok dikkat çekiyor. ALLAHIM ESIRGESIN...kiyafetlrini de cok begendim.son olarsk buyuge neye karar verdin canim.
I imspecial haklisin canim kendin fisratini verince baska l ari daha cok firsat ariyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?