2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ayy inanıtmısın az önce bende bunu düşünüyordum acaba ben bu ay hamile kalabilirmiyim öxledim o günleri keşke olsa:))

Bizimkide öyle ya elinden bişey alalım basıyo yaygarayı çok mu sinirli olcak nedir ya
benimki yeni huy edinmiş kendine o ara acıkmıştı herhalde ağlamasını görsen normalde babasını arardım susardı bu sefer babada kesmedi..,

aysimason kiz bende cok düşüyorum oglumun üstüne ama anlayan yok ki.kp le sorunum yok cokkk şefkatli o kadar bir de habire yedirme meraki var ama oglum yemiyor o ayri...kendi halinde bir dede garibim.
Biliyorum canım düştüğünü ama grl götki kv. Deler yargılamak için onu görmezd n geliyor

saol canım alkışlayan eller dert görmesin

ben öglecuyım öyle bir sansım var dicen ama sabah ta uyumuyorum ki yemek yapıyorum ortalığı bakıcıya hazır ediyorum engelli koşu mübarek benimkisi

canımmm Geçmiş olsunnn bende coook özledim seni ve arhanı bi denk gelemiyoruz

kızlar şimdi 9 ayımız bitiyor (18ocak) bu ay özel aşı menenjit var başka aşı var mı
Yok sanırım canım kızamık yapıldı mı size ye nı gurdı takvıme

aminnn bestem Allah binkat yardımcın olsun bende bazen stresten bi hal oluyorum bazen çatlayasım geliyor

ayy cook güldüm ama geçm us olsun

haha bu bebekler ınsanlara karsı otorıte böle bırakmadı

canım ben hep 39 giyıyordum benım buyumedı malesef sen odem toplamış olabılırsın

bız kullanmıyoruz ama drlar 1yastan önce verıyor mu

Hem temizlik yapardik hem sarmalar hem mAmalarrrr aksama kdr yerdikkkjj
Cekistirmeee sohbettt temizlik yarida kalirdi
ah ah ne güzel olurduu

ay ne komık koy yerınde öyle oluyor ayıp hersey ondamlar ıcıce olunca herkes Herse yı bölmek istıyor sehırdede meraklı ondamlar var ama köyde hacıdan ilıskıler fazla samımı ben sevmıuorurm ınşallah köyde yasamam sadece mısafırlık ıyı

Yengem iftira attı abim ona inanıp eşime söyledi rşimde abime inandı bundan ağırı olamaz herhalde
ayy sınır oldum canım ya

bende anlamıyorum ınan bende bu ara buna benzer bıseynyasadım dolabımdan dosyamı çalan ondalı evragım bar düşün arkadaş tabı 50 yasında yavuz hırsız ev sahıbıno bastırırmıs bana bırde demez mı dosyam kayıp sınıf annesı eksogım var seton ve o aldı deyıp bana getırdı düşün canım sıkıldı yüzüne vurmak ıstemedım ama bugün toplantı var zumre ısrar edersr hocam ayıp yaa dour baslıucam yeter mılletın sırtından gecındıgı ınsanların bürde evrak ssaklasam düşün fotokopısını bırakıyorum doldurmamak uçun benımkını almış yaa benum adım ımzam var gostrrsen ne olacak demeyecek mı mufettıs gercı adımı kapatıp tekrar adını yazsrdı daksille

canım çocuk abattıyo olabılır mı sana nasıl bagırdıgını kızdıgını oyun uçun de yapmasını söyle mesela sen emir ol o ogretmen olsun çocuklar bazen normalnuyarıyı kaldıramıyır anneler hıc bagırmayınca ogretmen ufacık bagırsa dövdü oluyor sahıt oldum çocuk bunlar tabı her çocuk uçun gecerlı de yıl gpstersın bello gercekten kötü boş et yapıyodurnogretmen ben özel yerlerın öğretmenlerıne malesef guvenmıyorum hepsıne defol tabı çok az para öle cook ısnyaptırılan stajer ogretmenler oluyor onlarda cocuklara tahammıl edemıyor bazıları okul oncesı yaygınlastırma politikasından dolayı 4yıllık unıversıte mezunu bıle calıstırmıyor dıkkat et esınede onun söylediği haklı cıkmıs günü anlatma boyle bısey olmuş napalım günü bısey soylersın eğer sen cozemezsen...bence ogretmene gör ve em64t okula sız bagırıyorsunız dour gelmek ısemıypr dersennkendıne çeki dUzen verır gercekten yaramaz degılse emır emon ol herşey hallolur sonuçta çocuk bu hıperaktıf ve davranış problemınplmadıgı sürece duzelıyorlat daha sene bası benum sınıfta hiperaktif olduğuna emın oldugumız bu çocuk var düşün babannr gelıne goturme pıskologa diyormuş kadında cahılnfalan degıl ama bu cocuga gercekten yardım da et yoksa dıgernvelıler cocuklarına zarar verdıgımıcın okuldan attıracak düşün arkamındonmemle arkadaşına tekme sandalye çarpıyor sinir oldummm

BUYUK OGLUNLa senı gormedım ekledıgınızde ben yazmıyordum uzaktan takıp edıyodum meraktan olmustum :)
esım cooook karsı buraya yazdıgımın bıle farkında degıl :/bosar allah vermeye cok cok katı
Allah korusun kızzz

Eki Görüntüle 1657629
Oğluma pufuduk ayakkabı aldım ayacıkları üşümesin:))
güle güle guy dur bızımde bunlardan boy boy var goyer bu yıl tabı abladan dolayı kırmızı falan karısık gıyecek napalım

saol canım ıse yaramazsa denerım

geçm us olsun ben o marka kullanmadım ama 9-25 kulanıyorum çok memnunum

bende yetısemıyorum onan canım boşver dal sohbete sen

KizlR aksam aksam.usenmedim kurabiye yaptim, dort tanesinide huplettim
Agıyetnolsun benum de edom almıs babanaysak kuruyor dayanamadıgımı biliyor sonrada çok yeme dıyor gıcık aksam o kadar kızdım ki sabahtan beri ac gezıyorum bide oyle dıyor ılı cocukla bazennonlara yedıreyım dour yemedıgım oluyor aglayacaktım dedım yarın bir paket alıp karşında yemezsem
canım bu günlerde sanırım herkeste var cocuklar pek bir sevimli süt hormonları tavan yaptırıyor ben bıle doğursam mı diyorum sonra kendımee çimdik atıyorumama sana yakışır nasıl olsa tek kalmayacaklar uzakta uğraş olur doğur gitsin

sanırım lohusalık ve annelık hormonları bu ara tavan canım bende bazen millete bir iki cakasım geliyor

haha gercekten zor canım praline çok istiyor inş olur ama ıste denon anneler yardım eder bende tahammül ede rom diyorsan yada eve tüm gun yardımcı alma sansın saçarsa dogur yoksa oynatmaya az kalır micinik iki tane buzun arkadaş büyüğü 2.5 yaşında bebek bakım sonrası krese gönderdı kafayı yıyecektı çok hareket lı buyuk oku oglan emzırtmıyordu kucuk oğlanı

o tarz kadına yapacak pek bilet yok sadece senın onu tınlamadıgını gostereceksın benum kaynana yaslı hali gelmiş bana iyiki öyle yoksa dır dır surekli kocasını cekiştiriyor bbana neler etmezdi simdi de bisey soyleyınce ben alınıyorum ya hemen diyorki kp gibi hep gaz ve pohpohlama ıle gıdıyormusum en ufak elestrıye gelemıyormusum sanki sen cok geliyorsun bana çok mu yardım ettınızde elestrıyorsunız madem yaslısınız elestrımeyın genç olup gelen oldu mu bınyemegımı yapan bıle olmadı annem saolsun 10 gün durdu ona bıle esım evde bırı olunca rahat edemedı ama 3. Çocuk olursa başka memlekete hıdınce annemı 3 ay yanımda kaldıracagım oma da kızacağım yeter evın kaçmıyor ya hep yalnız bıraktınız dıyecegım gamze hersrye yeter mantıgı var herkeste bırgun yetemedıımı gosterecegım çok kötü olacak sen kaynananın yanında kesinlikle çocuk uyumuyo durmıyo günü sıkayetlenme yapma sen bakamıyor olursun herşey kendi seyrınde olsum.. Ben bigün görumcemın yanında dedımki ipek yemiyo neden bulamıyorum bıktım dedım acaba benmi iyiy bakamıyorum yediremiyorum kadın demez mi olabılır kaynar su döküldü kafama ondan sonra akıllandım onun küçük kızı ıpekten zayıfmıs düşün bebekkken ama ıste sen eğer acırsan kendıne elestırısen milletr daha kötü yapar

Ayy inanıtmısın az önce bende bunu düşünüyordum acaba ben bu ay hamile kalabilirmiyim öxledim o günleri keşke olsa:))
hahha sende doğur

Günaydın güzellikler hayatın acı yüzü ile karşılaşınca yorgun sinirli bi kadın oldum bugün bütün işleri bırakıp arkadasla bebelerımı alıp dışarda kahvaltıya gıdecegım kuzularıma vakur ayırayım yoksa vicdan azabı yakıyo benı koştur koştur onlarla ilgilendigim halde boyle bir mola hepımıze iyi gelecek

Günaydınlar herkesee

Ohhh afiyet bal şeker olsunn :))

Kızlar ya benim oğlanın uyuma sebebi yatağındanmış heralde. Sanırım yatak dar geliyo paşama. Çok dönüyo zibidi döndükçede kenarlara çarpıto(park yatak yumuşak kenarları ama eli kolı değdikçe ses çıkarıyo) oda onu uyandırıyo sanırım 2 gecedir oturduğumuz odada yerde yatıyoruz daha iyi :) tek sıkıntı babamızla ayrı yatıyorum...

Kızımda hıc ayrı yatmamıstık sond oglusta hızım yatağa terfı edınce babasını kızım gece bazen kendı yatagına kovuyor onan onceden ayrı yatanlara kızardım ama şartlar boyle yaptı bızı sende merak etme bazen kocanı çağır oturma odasına oda katılsın sıze nen kendımı yalnız hıssedıyorum esım olmadıında hıcbııse yaramasada varlıgı yeter olmayınca ona sinir oluyorum kavga edesım gelıyor tek basıma evlıyım gıbı hıssedıyorum destek şart

Böyle güzel güzel giydiriyorsun(maşallah) sonra da göze geliyorsun... Yapma etme kardeşim... İkisini bir çift giydirme... Bence...
Ben kalabalığa çıkarken özensiz giydiriyorum ki rahat edeyim...
Nacizane...
canım ya evde olsa giydiririm ama bu tarz kıyafetleri yok benimkilerin, düğünede eşofman giydiremem ki:)
çok geçmiş olsun
KizlR aksam aksam.usenmedim kurabiye yaptim, dort tanesinide huplettim
afiyet olsun bu arada bende çikolata yemek istiyorum dün puding yaptım yok kesmedi
hadi hayırlısı canım Allah kalbine göre versin

canım ne diyeceğimi bilemiyorum inan ne yapılır, takma desem e takılıyor elde olsa zaten takmazsın, keşke derman olsam sana, he he deyip bildiğini işlemekten başka çare görünmüyor
aaa bak sen hadi bakalım isteyene gelsin bebiş:)

canım beni biliyorsunuz az çok öyle ay oğlum ne yapsa haklı ayy tabi yapacak diyen bir anne değilim, tam tersi her zaman kural koyan bir anneyim, hata yaptıysa uyaran başka çocuklara haksızlık yapmasına izin vermeyen bir naneyim, bunu sana özelden yazayım canım müsait olunca cevaplarsın

eşime sabah söyledim çok tepki vermedi konuş öğretmenle dedi bende ya oğluma takarsa daha kötü davranırsa dedim bilmiyorum kafam karışık
ohh süper olur canım afiyet olsun

park yatağınızın ebatı küçük mü canım bizimki çok büyüktü 3 yaşına kadar kullanmıştı oğlum döne döne yatabiliyordu

Haftasonları yanımızda yatıcak inşallah :) bizde 2 yıldır hiç ayrı yatmamıştık alışmışım garip geldi :) Nego ya yatağımız 60cm/120cm. Bizim oğlana çift kişilik yatak lazım ya çok dönüyo sağa sola çok gidiyo :) dün gece mesela bi baktım kafası benim yastığın altına girmiş eziyodum nerdeyse:) cift yastik kullanuiyorum alttaki iceri girmis biraz orda bosluga sokmus kafayi sipa :)

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar :))
Ve onların bal küpleri:))

praline hihami ben de ben de Bebiş istiyorum küçücük yumuşacık mis kokulu ten.. elleri dua eder gibi yumru yumru. Çok özledim :))) elbiselerine bakıyorum da mini mini, eski fotoları karıştırıuorm bu hafta:))

Hamile kalırsam bu hamileliğimde eşimin uzakta OLMASINA da gerek kalmayacak. 3 sene içinde de yurtdışı Görevimiz bitecek o Sırada orada doğsun büyüsün biraz da dil öğrensinler yatkınlıklaro olsun hehe:))

Eşim de bir çılgınlık yapamazsak bit daha yapamayız diyor)) bı sefer bahar annesi olalım ama kızlar :)) hep birlikte:)

Hamileyken emziryorlar, bunu tr de annelerden duydum ama yurtdışında Karnı kocaman hala emziriyor anneler gördüm. Doğuma bir kala bıraktırabiliyor bazı doktorlar o kadar:)

koyde yasamak zor bı o kadarda guzel sevıyorum burayı ılk zamanlar cooook dedıkodumuzu yaptılar kımseyle gorusmuyorla evden cıkmıyorlar dıye :))
sımdı alıstılar :))

hihami praline Pinking Tree hahaaa aysimason hahahaaa dunde aksam baktım oglan kendı kendıne oynuyordu bızde karsısında oturuyoruz esıme "herifcigimm sunun yanına bı bebıs daha koysak oynasalar ıkı bebe ohh ne rahtlık" dedım hemen agzı kulaklarında yok anam bende cesaret :))) daha cok gencım hele bı tane yeter hem sezeryan allah olmayanlara versın dıyerek sıze sabır dılıyorum

Nego ben cocuk gelısımı menzunuyum staj yaptım kreste bı tane ırem dıye bı cocuk vardı nasıl seker en sevdıgım cocuktu anasına gıtmıs demıs kı aslı abla bana kızıyor oysakı ona cok ılgılı davranırdım hoca bana bı azar cektı sok oldum tabı ben oglun belkı ılgı cekmekte ıstemıs olabılır ogretmenıyle konus oglum yapar eder dıyede ona kızma fırsatı verme

aysimason canim yazamadım bir türlü Allah yengeni islah etsin neyseki hallolmus esin anlamis.ins birdaha yasanazsininz boylelerinden ne kadar uzak o kadar iyi.

Nego canim oglus ların maşallahi var buyul neysede küçüğü cok süsleme bebekler daha cok dikkat çekiyor. ALLAHIM ESIRGESIN...kiyafetlrini de cok begendim.son olarsk buyuge neye karar verdin canim.

I imspecial haklisin canim kendin fisratini verince baska l ari daha cok firsat ariyo.

Teşekkür ederim canım halloldu ama benim içim o kadına açılmaz artık zaten abimle annemi üzüyor diye sevmiyordum şimdi hepten vitti göxümde..

Bu arada ev bulmuşlar hayırlısıyla da yarın taşınıyorlar..

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim beni dinlddiniz allah razı olsun sizden..

Bir de birsey sorucam kizlar foto koymuyorsunuz ya esim kizar diye.hos benimki de k u zmisti koymaya cekiniyrum o neyse de.sanal ortam ozel sonucta istefiklerimiz goruyo kk da paylaşıyoruz ilerde başımız filan agrimaz ins.yani ne sakncasi olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…