En iyisi cnm sadece cocuk kiyaslayanlar icin degil psikoloji bozmaya çalışan insanlardan uzak durmak cok iyi geliyo cok yakınım biriyle baglarimi kopardigimdan beri cok daha iyiyim, cocuk kiyaslayanlarlada gorusmemeyi düşünüyorum instagram da akademisyen anne var 3,5 yasinda akilli bir oglu var 3 yaşında konusmus sonra bülbül gibj sakimis bizim cocuklarda oyle olur diye düşünüyorum konuşarak anlatmasada anne diye cekistiriyo istediğine ulastiriyo en azindan akillilar cok sukur birde benim oglum kiyaslanan cocuktan once emekledi, yurudu, dis cikardi,ek gidaya erken alisti, memeyi bıraktı ama onlar icin sadece benimki 1 ay buyuk ya normalmis halbuki bu saydiklarimi o cocuk aylar sonra yavas yavas yapti daha yeni yataktan surunerek iniyormus kıyaslarsam benim oglan 6 aydir iniyo ama işte goze gelmiyorgunaydin anneler
valla kiyaslamaya kalkarsak bizucurumdan atalim kendimizi yaA,resmen birakin iki cumleyi tek kelimemiz yok anne dede disinda
tmm zamn zamn takiyorum kafama niye boyle diyw ama ben bile akrani parkta gorunce ayy diyorumneler soyluyo bnmkinde tik yok deyince kv olsun ailem olsun bana kiziyorlar,zekiliginden konusmuyo o diye,ck sukur ki birde onlar tepki verse heralde insan moralmen cokerdi
asla kiyas yapmiyorum cunku konusmuyor ama hepimizi avucuna alip parmaginda oynatan bilmis bir oglum var ,her coxugun gelisimi kendine ozgudur,kiyas yapan insanlarla mumkyn olsugunca gorusmemk daha iyi bence
kesinlikle katiliyorumEn iyisi cnm sadece cocuk kiyaslayanlar icin degil psikoloji bozmaya çalışan insanlardan uzak durmak cok iyi geliyo cok yakınım biriyle baglarimi kopardigimdan beri cok daha iyiyim, cocuk kiyaslayanlarlada gorusmemeyi düşünüyorum instagram da akademisyen anne var 3,5 yasinda akilli bir oglu var 3 yaşında konusmus sonra bülbül gibj sakimis bizim cocuklarda oyle olur diye düşünüyorum konuşarak anlatmasada anne diye cekistiriyo istediğine ulastiriyo en azindan akillilar cok sukur birde benim oglum kiyaslanan cocuktan once emekledi, yurudu, dis cikardi,ek gidaya erken alisti, memeyi bıraktı ama onlar icin sadece benimki 1 ay buyuk ya normalmis halbuki bu saydiklarimi o cocuk aylar sonra yavas yavas yapti daha yeni yataktan surunerek iniyormus kıyaslarsam benim oglan 6 aydir iniyo ama işte goze gelmiyor
Bende öyleyim bu aralar birsey yapasim gelmiyo yaptigim soru cevap, sebep sonuc, iliskili sorular soruyorum hayvanlara ilgisi var ve topa tableti aliyo anne ihh diyo ne aciyim diyorum ha hav diyo :) dolabi acmami isaretliyo ne veriyim sana diyorum amma (elma) diyo boyle gidiyo simdilik etkinlik yapmıyorum bende 2 yasindan sonra başlarız bizdekesinlikle katiliyorum
aynen bnmkide herseyde onden basladi disimiz erken cikti,cok erken emekledi cok erken yurudu
napalim gec konusuversinler dimi
akademisyenanneyi bende ilgiyle takip ediyorum
isten gelip yaptigi oyunlara enerjisine hayranim
ama kendimde ne oyle bir enerji goruyorum
nede o kdr oyun oynayacak kapasite
bu aralar cok tembellestim cok
Inşallah istahi açılır cnm dis cikarma doneminde istahsizlik oluyor cok fazla dert etme benim ilk çocuğumda cok zayif istahsizdi cok uzulurdum iştah açıcı, balik yagi kullandim kar etmemisti kucukken ağzında tutardi lokmalari biraz buyuyunce de karnim agriyo diyerek geri cevirirdi suan 10 yaşında ilkokul 2.siniftan itibaren istahi bir acildi maşallah hala tombis kilo vercem diyo :) suan oglumu istahsiz gorursem uzulmuyorum kızım bir tecrübe oldu harab etmistim kendimiMerhaba herkese...
Biz de doktora gittik bugün. Oğlum kilo almıyor 3 aydırdır. Kilosu düşük çıktı ysşıtlarına göre. Vitamin, balık yağı ve vitamini mama yazdı doktorumuz. İnşallah iştahı açılır oğlumun. Sürekli de diş çıkartıyor.
Sevindim canım sonradan iştahı açıldığına :) dediğin gibi üzülmemek lazım herhalde. İnşallah benim oğlum da öyle olur. Sağlıklı olsunlar da önemli olan o önce.Inşallah istahi açılır cnm dis cikarma doneminde istahsizlik oluyor cok fazla dert etme benim ilk çocuğumda cok zayif istahsizdi cok uzulurdum iştah açıcı, balik yagi kullandim kar etmemisti kucukken ağzında tutardi lokmalari biraz buyuyunce de karnim agriyo diyerek geri cevirirdi suan 10 yaşında ilkokul 2.siniftan itibaren istahi bir acildi maşallah hala tombis kilo vercem diyo :) suan oglumu istahsiz gorursem uzulmuyorum kızım bir tecrübe oldu harab etmistim kendimi
hayırlı olsun canım, gerçekten güzelmiş. Hangi firma? Bizde alıcaz, mutfak halım 2 tane, 1 oturma odası, bir çocuk odası, 4 tane lazım bize.Nego canim bir ara hali ortusunden bahsetmistik aldin mi bilmiyorum. Ben yeni aldim.bugun elime ulasti. Resmini senle paylasayim dedim hemen
Faceden siparis verdim kapida odeme ile 60 tl. Baya arastirdim, piyasadaki renkleri begenmiyordum bu baya icime simdiEki Görüntüle 1898277
Ya canım gerçekten konuşma ile zeka alakalı değil, gönül ister konuşsun ama onun vakti gelmemiş, gönül neler istiyor değil migunaydin anneler
valla kiyaslamaya kalkarsak bizucurumdan atalim kendimizi yaA,resmen birakin iki cumleyi tek kelimemiz yok anne dede disinda
tmm zamn zamn takiyorum kafama niye boyle diyw ama ben bile akrani parkta gorunce ayy diyorumneler soyluyo bnmkinde tik yok deyince kv olsun ailem olsun bana kiziyorlar,zekiliginden konusmuyo o diye,ck sukur ki birde onlar tepki verse heralde insan moralmen cokerdi
asla kiyas yapmiyorum cunku konusmuyor ama hepimizi avucuna alip parmaginda oynatan bilmis bir oglum var ,her coxugun gelisimi kendine ozgudur,kiyas yapan insanlarla mumkyn olsugunca gorusmemk daha iyi bence
yani kıyassa bu da kıyas, o bebekde sizinkinin yaptıklarını yapamamış ama bu ne onu geri yapar ne seninkini ileri, her bebek kendi özünde değerlendirilir. Fabrikadan çıkmadı ya bunlar hepsi bir ayar olsun :)En iyisi cnm sadece cocuk kiyaslayanlar icin degil psikoloji bozmaya çalışan insanlardan uzak durmak cok iyi geliyo cok yakınım biriyle baglarimi kopardigimdan beri cok daha iyiyim, cocuk kiyaslayanlarlada gorusmemeyi düşünüyorum instagram da akademisyen anne var 3,5 yasinda akilli bir oglu var 3 yaşında konusmus sonra bülbül gibj sakimis bizim cocuklarda oyle olur diye düşünüyorum konuşarak anlatmasada anne diye cekistiriyo istediğine ulastiriyo en azindan akillilar cok sukur birde benim oglum kiyaslanan cocuktan once emekledi, yurudu, dis cikardi,ek gidaya erken alisti, memeyi bıraktı ama onlar icin sadece benimki 1 ay buyuk ya normalmis halbuki bu saydiklarimi o cocuk aylar sonra yavas yavas yapti daha yeni yataktan surunerek iniyormus kıyaslarsam benim oglan 6 aydir iniyo ama işte goze gelmiyor
2 yaş aktivite için geç canım, çok güzel basit ama çok eğlenceli aktiviteler var.Bende öyleyim bu aralar birsey yapasim gelmiyo yaptigim soru cevap, sebep sonuc, iliskili sorular soruyorum hayvanlara ilgisi var ve topa tableti aliyo anne ihh diyo ne aciyim diyorum ha hav diyo :) dolabi acmami isaretliyo ne veriyim sana diyorum amma (elma) diyo boyle gidiyo simdilik etkinlik yapmıyorum bende 2 yasindan sonra başlarız bizde
canım kaç aydır tartmıyorum ben işin açığı, aynı duruyor zaten :) tartsam biliyorum moralim bozulacak. İnşaallah sizin vitamin mama işe yararMerhaba herkese...
Biz de doktora gittik bugün. Oğlum kilo almıyor 3 aydırdır. Kilosu düşük çıktı ysşıtlarına göre. Vitamin, balık yağı ve vitamini mama yazdı doktorumuz. İnşallah iştahı açılır oğlumun. Sürekli de diş çıkartıyor.
montessori aktiviteleri yapıyoruz bizNe gibi oyunlar oynuyorsunuz çocuklarınızla?
cok ama cok sevindim yaa masallah darisi bizeminione benim oğlumda gıdıgıdı mınımını başka birşey söylediği yoktu ama son 10 gündür dili çözüldü maşallah sürekli anne mu ne diye soruyor tek heceli iki heceli kelimeleri söylemeye başladı hepsi konuşacak zamanla ayy çok konuştu bile diyeceğiz sanırım ziraa yeğenim bizi canımızdan bezdiriyordu :) bizde evde genelde boğuşma saklanbaç yakalamaca bizimki pek oturmalı sakin oyunlar sevmez mıknatıslı olta ile balık yakalamaya bayılıyor kule yapıyoruz bultak oynuyoruz resim yapıyoruz çadır kurup içinde oturoyoruz birkaç dakika tabi hergün parkada gitmeye çalışıyoruz sizler neler yapıyorsunuz bilmiyorum fikirlere açığım
Evt ama çok kısa sürüyor oyunumuz fazla umutlu olmamanı dilerim bugün oyun hamuruyla oynadık daha önce yemeye çalıltığı için ortadan kaldırmıştık çok şaşırtıcı ama bir saat oynadık ilk defa oturdu ve oyun oynadıcok ama cok sevindim yaa masallah darisi bize
oglumun ruh ikizi konustuysa bizimkide yakindir o zmn
evin ici mutfaj banyoda dahil oyuncak icinde,heryerde bir lego parcasi var,takiyo ama hmn skiliyor bana taktirmayi daha cok seviyor,legolardan kopru yapiyorum oglum hadi altindan arabalarini gecirelim diyorum hemn arabalarini getirip geciriyor sadece bu oyun 5 dk suruyor
surwkli elimden tutup otuncaklarini koydugum dolaba goturuyo ordan yeni birsey aliyoruz iceri gidip oynamasi iki dk suruyor
aktivitelerden ziyade surekli ilgili kovalama saklanbac kedi gibi gezinmeli oyunlari daha cok seviyor
su olta ile balik oyuncagini sanki erken yapamax diyordum ama aklima yatti ilgisini cekebilir bizde alip deneyelim bakalim
Ben kaşenin içine uzun kışlık kazak giyerdim düğmeleri kapatmadan üstünüde şal ile kapatıyordum...Comeziniz olarak bisey sorucam.
Kış geliyor mont kaban olarak doğuma yakın ne giyilir? Geçen yılki mont ve kabanlar düğmeleri kapyeni de almak istemiyorum. Panco tavsiye etti bir arkadaşım. Siz ne tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?