Arkadaşlar sizleri çok takip edemiyorum, yapmış olduğunuz paylaşımları kaçırdığım içinde üzülüyorum valla ne yalan söyleyim, çalıştığım için hiç vaktim olmuyor...
Bende beslenme konusunda kafama takılanlar var, sizler nasıl besleniyorsunuz ? Doktorum bana bu ilk 3 ay için bol bol su içmen yeterlidir dedi, tuvalete gitmekten usandım artık öyle diyim, günde 2 litreyi geçmeye çalışıyorum...
Onun haricinde sabahları pekmez tahin yiyorum yerkende çok zorlanıyorum, birde günde mutlaka4-5tane kayısı yiyorum, kurutulmuş siyah üzümde yiyiorum gün içinde 10 tane kadar. Daha ne yapıyım söyleyin bana![]()
bana doktorum her gun mutluka 1 yumurta ( bunu asla atlamamalıymışım), 2 bardak süt, ceviz, fındık, badem ve bir öğun et bir öğün sebze yemeği verdi. sebze yemeğinin yanında yoğurt, et yemeğinin yanında ise mutlaka bol limonlu salata ve etin yanında süt ürünleri tüketmemem gerektiğini söyledi( demir emilimi için) . ekmek ise tam buğday ekmeği olmalıymış. bir de hafta da iki kere balık. ama ben ne yazık ki yiyemiyorum. yeme düşüncesi bile midemi bulundırmaya yetiyor. balık yerine geçebilecek gıdalar alıyorum. 3 ay bitiminde de balık hapı artık.