Hey hey hamisler tami tamina 104 kisiyiz dünyanın her bir yerinden aynı ayda bebislerimizi kucaklamayi bekleyen 104 kocaman kalpli anne :)
Biliyordum 100 kişiyi gecicemizi bu ay cok bereketli gerçekten .
Bebis sayimiz 104 dende fazla ikiz bebis bekleyen hamislerimiz var çünkü.
Hiçbirinizi göremicem sesinizi bile duyamicam ama inanin bebislerinizi ve sizleri cok seviyorum iyiki bu site var ve iyiki bizler bu topik altinda hep beraberiz rabbim hep iyi ve guzel haberler vermexi nasip etsin simdi herkes gobisini güzelce bi oksayip bebeğim seni çok seviyorum desin eminim hissedicektir :)))
Geçmiş olsun Kar_Tanem.Arkadaşlar çok sağolun.
Allah'a emanet yavrularınız. Hoşçakalın.
Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar.
Aslında normal doğum olabiliyormuş, ama doktorum riske girmek istemem dedi, çünkü tam teşekküllü bi hastane değil ben küçük bi ilçede oturuyorum. Doktorda bu yüzden normal doğum istemedi, aslında doktorum normal doğum konusunda çok ısrarcı ama...
Canım ne güzel yazmışsın duygulandım.. Zaten bu hamilelik beni çok duygusal yaptı sulugöz oldum, nerde çocukla bebekle ilgili bişey okusam ağlıyorum duygulanıyorum. Anne olmak harika bişeymiş..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bulantım yok dedim durdum kendimi nazar ettim bugün sabaha karşı kalktım mide boş çıkaramıyorum da içim çıktı rapor aldım gitmicem işe pazartesiye kadar akşama kadar baygın yattım şiddetli geçiren arkadaşların allah yardımcısı olsun ben buna bile dayanamıyorum
Valla 3ltyiî geçiyo günlük içtiğim su.. Ama tık yok hemoroide çevirmese iyi..
biz de kesemizi gorduk ve kalp atislarinu duyduk 7. haftamizda. darisi 12. haftada cinsiyeti ogrenmeye olur ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canlar:) Bulantılı bir sabah benim için, çıkardıkça inadına yemeye devam ediyorum, biliyorum ben kazancam en sonunda
Ben sabah süt akşamda yatmadan yoğurt yiyorum. Rahat uyumami sağlıyorGüzel Anneler bir sorum olacak sizler sütünüzü ne zaman içiyorsunız? ben her sabah kahvaltı ile birlikte ballı sü
t içiyorum akşam içmek daha mı iyi acaba ???
Allah de ötesini bırak...
Güzel Anneler bir sorum olacak sizler sütünüzü ne zaman içiyorsunız? ben her sabah kahvaltı ile birlikte ballı süt içiyorum akşam içmek daha mı iyi acaba ???
Allah de ötesini bırak...
ye ekşiyi çıkar Ayşeyi, ye tatlıyı çıkar Hakkıyı :)
ben köy tavuğu dışında yemiyorum. hamile olduğumu öğrendikten sonra da sadece bir kere yedim ne olur ne olmaz diye. bence yeme canım normal tavuk . çocuklara bile yedirilmemesi gerekiyor bence. yakınında yetiştirilengüvenebileceğin bi yer varsa ordan al bence.
3haftadır en ufak lekelenme olmadı canım.ben ilk kahve lekede gittim doktora hemen önlem aldık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim doktorum kesinlikle yeme dedi. en fazla hormon tavukta varmış. sonra çocuk bir doğuyo bakıyoruz bi gözü büyük, bir gözü küçük mesela dedi. hep hormonlu şeylerden bebekte anormallikler oluyo dedi. ben haftada 1 gün köy tavuğu alıyorum hormonsuz böyle bi imkanım var, bulabiliyorum. sizin de bulma şansınız varsa market tavuğu yemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?