2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım ne güzel yazmışsın duygulandım.. Zaten bu hamilelik beni çok duygusal yaptı sulugöz oldum, nerde çocukla bebekle ilgili bişey okusam ağlıyorum duygulanıyorum. Anne olmak harika bişeymiş..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar çok sağolun.
Allah'a emanet yavrularınız. Hoşçakalın.
Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar.
Geçmiş olsun Kar_Tanem.

Bende de var pıhtılaşma ve ben de küçük bir ilçede yaşıyorum. Bakalım hayırlısı inşallah

bende öyle hemen gözlerim doluyor inş bebeğini bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır

IYI geceler kızlar ben minik kızımla bu saatte hamur yogurdum pogaca için. ..sabah halsiz oluyorum maalesef + bulantılar akşam biraz iyi oluyorum prenseste keyiflendi hamurla ugrasinca:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen bende öyleyim yataktan kalkmadan 5-6 tane çubuk kraker leblebi yiyorum biraz geciyor gibi gibi ...ama o his berbat:S

Maşallah 104 bebis varmış nisan yağmuru gibi bereketli bi ay olmus...Rabbim sağ salim evlatlarımıza kavusmayi nasip etsin inşallah: ))

biz de kesemizi gorduk ve kalp atislarinu duyduk 7. haftamizda. darisi 12. haftada cinsiyeti ogrenmeye olur ins

biz de kesemizi gorduk ve kalp atislarinu duyduk 7. haftamizda. darisi 12. haftada cinsiyeti ogrenmeye olur ins

İnşallah canım.

Halsizlikten bulantidan bagisiklik sistemim coktu sanirim. Normal de asla cikmayan ucuk geldi beni buldu simdi. Ne yapmam gerek tehlikeli olur mu bebek icin bilgisi tecrubesi olan var mi kizlar ?? ( Bebege birsey olmaz dimi

Günaydın canlar:) Bulantılı bir sabah benim için, çıkardıkça inadına yemeye devam ediyorum, biliyorum ben kazancam en sonunda

Güzel Anneler bir sorum olacak sizler sütünüzü ne zaman içiyorsunız? ben her sabah kahvaltı ile birlikte ballı süt içiyorum akşam içmek daha mı iyi acaba ???

Allah de ötesini bırak...

Günaydın canlar:) Bulantılı bir sabah benim için, çıkardıkça inadına yemeye devam ediyorum, biliyorum ben kazancam en sonunda

Günaydın güzel anne bendede bulantı oluyor ama çıkaramıyorum zaten Afedersin kusamam birde ben çubuk kraker yiyorum sabahları baş ucunda duruyor kalkmadan 1 2 tane ağzıma atıyorum..

Güzel Anneler bir sorum olacak sizler sütünüzü ne zaman içiyorsunız? ben her sabah kahvaltı ile birlikte ballı sü
t içiyorum akşam içmek daha mı iyi acaba ???

Ben sabah süt akşamda yatmadan yoğurt yiyorum. Rahat uyumami sağlıyor

Güzel Anneler bir sorum olacak sizler sütünüzü ne zaman içiyorsunız? ben her sabah kahvaltı ile birlikte ballı süt içiyorum akşam içmek daha mı iyi acaba ???

Ben gece yatarken içiyorum sabah bulantım olduğu için, ne zaman içildiğinin önemi yoktur diye düşünüyorum.

yok canım .. neyse onun yerine başka birşey yerim .. çok sağol cevabın için

3haftadır en ufak lekelenme olmadı canım.ben ilk kahve lekede gittim doktora hemen önlem aldık

benim direk kan gelmişti hemen koştum doktora ben antalyanın bi ilçesindeyim burda hastane filan yok var da yok yani imkansızlık var bu ilçede en yakın hastane 50 km uzaklıkta ama hemen gittim hiç düşünmeden umarım bi daha kanamamız filan olmaz dua edicem

çok sağol canım .. tamam bende bakacağım köy tavuğuna ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…