2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ah bitanem çabucak geçsin ..unutalım bu sıkıntıları tez zamanda inşallahh

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah canim insallah geride vay be ne bulantı cektik bu sipalar yüzünden dicez :)

inşaallah canım çok sağol...sende tez zamanda sağlığına ve yavrularına kavuş inşaallah..

ye ekşiyi çıkar Ayşeyi, ye tatlıyı çıkar Hakkıyı :)

Sizin caniniz belli seyleri cekiyor mu ya benim hic bisi cekmiyor limonu elma gibi yerdim simdi yiyemiyorum sutlu tatlilara bayirilirm hiic gozum gormuyor bu lafa gore benim cocuk ne olcak belli degil

ayy maaşallah ne kadar çokuzz hepimiz hayırlısıyla sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşaallah. ben daha şimdiden konuşuyorum bebeğimle zaten hep seviyorum onu.. umarım hissediyordur

bu sefer yuzunuz guler insallah Allah isteyen herkesi evlat sahibi etsin cok zor gercekten sizi az da olsa anliyorum ben de bi kayip yasadim.. bu sefer yuzumuz gulecek insallah inaniyorum

slm arkadaslar bu siteye evlenmeden önce dahil olmuştum evlilik öncesi güzel paylaşımlarda bulunmuştum çok güzel bir yer şimdide hayatımın en güzel bir anını bebeğimin geleceği günü dört gözle bekleyerek yine yeniden buraya geldim :)
kızlar şuan 6+6 günlük gebeyim halsizlik ve sürekli uykulu olmak dışında hiçbirşeyim yok çok şükür... bulantılarım yok benim gibi olan arkasşlar var mı?

Ne güzel maşallahh hayırlı olsun canım, malesef bütün günçalıştığım için sürekli uyanık olmak zorundayım, ama evde olmuş olsam uyurdum bütün gün herhalde, isteksizlik halsizlik zaten bende hep hakim olan bi durum
Çok şükürki şanslıyız benimde bulantım yok

Merhaba canım ... Bizde 7+2 yiz inşaallah.. Bende şuan senin gibiyim.. Bazen bir uyku bir bitkinlik oluyor ki sorma..

Hey maşallahhhhh ne guzel ne mutlu bize ☺️😊 dedimmm ki bende hihih 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin canım aramıza. Bebişinde hayırlı olsunnn 😘

aynen canım ya bende çalışıyorum eve gitsemde yatsam diye hayaller kuruyorum :)) canım seninde hayırlı olsun inşallah , umarım böyle geçer gebeliğimiz.

Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin miniklerini canim. Çok zor bi durum olsa gerek rabbim kimseye göstermesin. Allah hepimizin kucaklarına aldıgı günleri göstersin inşallah . 🙏🙏Hoşgeldin aramıza 😘

inşallah böyle güzel geçer hepimizin hamileliği rabbim bize meleklerimizin o güzel yüzünü göstermeyi nasip eder inşallah

Insallah duyarsin canim benimde sat 14 nisan pazartesi gittik kalbinin attigini gosterdi haftaya bi kontrole gel dedi bakalim

Benim kan testimde öğrendiğimde hcg araligim 6 haftalık oldugumu gösteriyordu. Bu haftada 7+2 olmam gerekiyordu ama doktor 5 haftalık olduğunu söyledi. Ondan kalp atisi duyulmadı.

Birde vitaminler canım ne zaman kullanilmaya baslaniyor ?

çok geçmiş olsun canım bende risk görmedi ama dinlen ve ilaçları iç dedi hala progestan içmeye devam ediyorum peki senin riskin bitti mi umarım devam etmiyordur

3haftadır en ufak lekelenme olmadı canım.ben ilk kahve lekede gittim doktora hemen önlem aldık

bol bol su iç aç karına kayısı erik ye canım.Üzerine de yine suyu ihmal etme :).vitamin ilaçları bende hep kabızlık yapar malesef ::)

Valla 3ltyiî geçiyo günlük içtiğim su.. Ama tık yok hemoroide çevirmese iyi..

bu arada çatlaklar için lierac diye krem varmış onu alayım diyorum..cok iyi diyor yorumlar fikri olan var mı

Ben de lierac almayı düşünüyorum. Bugün tv de izledim çatlakların ana sebebi kalsiyum eksikliğiymiş eksik olursa nolursa olsun çatlarmış. Kalsiyumu iyi alıp tatlı badem yağı da kullanılabilirmiş

Bulantım yok dedim durdum kendimi nazar ettim bugün sabaha karşı kalktım mide boş çıkaramıyorum da içim çıktı rapor aldım gitmicem işe pazartesiye kadar akşama kadar baygın yattım şiddetli geçiren arkadaşların allah yardımcısı olsun ben buna bile dayanamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…