2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar uyumaktan kafamı kaldıramıyorum yastıkla karrdeş olduk resmen daha yastığa gitmeden uyuyorum işte devamlı uyku apnesi halindeyim sabah kopamıyorum yataktan bide kalçam çok ağrımaya başladı...mide bulantısı yemek yemede sıkıntı yokkk...

ahhhh bıraksalar bende uyuyacam:)) paşam sabah beş buçukta kalkıyor

Günaydınnnn

Ne güzel hep burdasınız ben takip edemiyorum sizi işlerin yoğunluğundan her geldiğimde sayfa sayfa atlıyor valla yetişemiyorum

Benimde iki gündür mide bulantım başladı. Hayırlısı artık yeterki iyi olsunlarda meleklerimiz herşeye değer en çokta sabah kalktığımda bulanıyordu netten okudum uyanır uyanmaz daha ayaklarımız yere basmadan tuzlu kraker yiyorum çubuk kraker cidden işi yarıyor bugün test ettim sabah bulanmadı gün içinde işyerindede limon yiyorum ara ara böyle az az

Hoşbuldum cnm . Evet bende şanslı olduğumun farkındayım zaten böyle devam eder umarım. Zaten ben ne kadar kız bebek istiyosam etrafımdaki insanlar bi okadar erkeeeekkk senin bebeğin diyo. Dediğiniz gibi netten de baktım kese fasülyemsi olanlar hep erkek bebek sahibi olmuşlar.

Günaydın canım,işe yarıyorsa ne güzel:)

ay canım o tez doğruysa benim şimdi kızım olacak:) ama işte doğru olmayabiliyor

ya bende senle aynı durumdayım ya :26:

benim ilk yuvarlaktı kesem son gittiğimde fasülyemsi olmuştu yarın nasıl olucak bakalım çok merak ettim

canım sana katılıyorum o bahsettigin kıpırtıları bende duymaya başladım arada... belkide 2 hamilelik oldugu için ama duyuyorum :))))

Benim de bulantilarim var malum. Ilk uc gun asiri yogundu. Sonra azaldi baya cok sukur. 2 kilo verdim hemen. Bugun sabah da bi bardak sutle yarim muz yiyeyim dedim. Yerken cok zorlanmadim ama uzerinden iki dakika gecmeden cikardim direk. Sute tepki gosterdi sanki midem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sana katılıyorum o bahsettigin kıpırtıları bende duymaya başladım arada... belkide 2 hamilelik oldugu için ama duyuyorum :))))
:)) bende hissediyorum eminim ama sık olmuyor nadir keşke tam hissedeceğim zamanlar gelse çok güzel
sıvı olduğu için bulanmış olabilir, bulantın olunca katı şeyler ya bastırdıktan sonra sıvı tüket

Kızlar şu peş peşe alıntıları nasıl yapabiliyorsunuz biri bana anlatsın :)

Canım alntı ile cevapla yazısının sağında + işaret var ya ona tıklıyorsun alıntılamak istediğin mesaja yani kaç tane istersen alıntılıyorsun

kızlar doktora gittiğimde kese ay şeklindeydi, 6,5 haftalık ayy böyle minik kurtçuğum benim kıpır kıpır o an gördüğümde gerçekten allahım her isteyene nasip et diye geçirdim ilk... gerçekten güzel bir his...

benim iş arkadaşlarıma pek tahammülüm yoktu şimdi iyiice tahammülsüz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…