onu duymadım valla ben ankara başkent hast.göğşen önalan beye gidiyorum
canım gerçekten ilginç bugün gidebilirsem sorucam,nette satılıyor ya onlar onda da 12. haftadan itibaren yazıyor, duyuluyorsa ne güzel bende dinlerim:)valla ben duydum hatta kalp atımı sayısı da 136 falandı. aslında ben ilk kalp atısını o cihazla duydum taa 6 haftalıkken, hatta benim geç döllenme olduğu için doktor ultrasonda ancak iki hafta sonra duyabildi, siz düşünün artık, yanlıs dicem ama yanlıs olsa tam benim bebegi hissettigim yerin üstünde kalp atısını bulmazdı kız o kadar gezdirdi sadece orda duydu
:)) yap canım nazını niyazını hamilelik kraliçelik:)Ay biz kadinlar cooook fenayiz yaabaktim canim illa da sunu cekiyor diye bi durumum yok kocam rahat ohhh ben bulanti cekiyorum o da biraz babaliga alissin dedim, cigkofte istiyorum(etsiz olanlardan tabi) ille dedim gonderdim disari. Su an kendime gulmekten oluyorum meger ben ne zilliymisim yahuuu:) eylemlerim devam edecektir anayim ben ana :)
keseyi gördükten sonra değere gerek yok canım boş yere kanın gitmesinMerhaba arkadaslar bende hamileyiimm.. 2. Kez kontrole gittim bugun ve ilkez keseyi gördükk.. Minicik ilk fotografı var bebeğimizin:) benim bi sorum olacak ben özele gidiyorum ama ne ilkinde nede bugun hiç tahlil yapılmadı.. Yani degerim katlanıyormu hiç bakmadılar. İlk gebe oldugumu ögrendiğimde degerim 202 .7 fi. Tekrar bakmaları gerekmiyormu?
ben acayip yiyorum canım maalesefkızlar ta tatlı yiyebilrn var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızzz yazmayın böyle canım istiyorlili88 sana yazdım da tel kafayı yedi:).aman yiyelim içelim güzelleşelim :)
canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsunKızlar ben yine kusmaktan helak oldum ve hastaneye gittik serum bağlandı ....şimdi biraz daha iyiyim..
Sizler iyisinizdir umarım...
yapar canım hemen siyah kuru erik al gün içinde git gel ye süper gideriyor kabızlığıKızlar bu vitamin decavit kabızlık yapıyor olabilir mi ?? Ili gündür kötü durumdayım
:)) ilkinde sen gibiydim şimdi tatlı da tatlı diyorum:)resmen tatlıdan tiksindim bir insanın canı tatlı olan hiç mi bişey istemez illa tuzlu acı olacak
aman canım perdeyi iyi ki asmamışısın hamilelikte yükseğe uzanmak tehlikeliBugun gelemedim bakamadım size napiyosunuz umarım herkescikler iyidir 😘 manyak gibi salonun perdesini söktüm yıkadım takmaya mecalim kalmadı eşim taktı sagolsun. Düz tül olsa kolayda kruvaze çok uğraştırıcı simdi yamuldum uzanıyorum öyle 😳
maşallah canımRabbime binlerce kez şükürler olsun bugün kanamam veya akıntım olmadı şükürler olsun umarım bebiş de iyidir
canım çatlayacak olan ne sürerse sürsün çatlar dene istersen sen tedbirini al annene bak o çatlamışsa sende çatlarsınbu arada çatlaklar için lierac diye krem varmış onu alayım diyorum..cok iyi diyor yorumlar fikri olan var mı
ayyy maşallah canımHey hey hamisler tami tamina 104 kisiyiz dünyanın her bir yerinden aynı ayda bebislerimizi kucaklamayi bekleyen 104 kocaman kalpli anne :)
Biliyordum 100 kişiyi gecicemizi bu ay cok bereketli gerçekten .
Bebis sayimiz 104 dende fazla ikiz bebis bekleyen hamislerimiz var çünkü.
Hiçbirinizi göremicem sesinizi bile duyamicam ama inanin bebislerinizi ve sizleri cok seviyorum iyiki bu site var ve iyiki bizler bu topik altinda hep beraberiz rabbim hep iyi ve guzel haberler vermexi nasip etsin simdi herkes gobisini güzelce bi oksayip bebeğim seni çok seviyorum desin eminim hissedicektir :)))
inşallah canımInş. Canım 6 yıllık açık hasret kapanacak inş. 😊
Allah de ötesini bırak...
Rabbim bu bebeklerini sana bağışlasın sağsalim doğup büyüsünler inşallah içini ferah tut stres yapma canım hoş geldinben hep takipteyim ama yazmak için ceseratimi toplayamıyorum..
inşaallah bende ocak annesiyim.aralık ayında 6 aylık doğum yaparak ikiz bebeklerimi kaybettim ve maalesef ki hala kaybetme korkusunu taa içimde yaşıyorum... ve tekrar ikiz bekliyorum rabbimin izni ile...ne olur benim içinde dua edin...
ben tüm darda zorda ve hasta hamiş arkadaşıma dua ediyorum..rabbim bizleri ve kimseyi evladıyla sınamasın...
yaşım 30 sat 12 nisan çift yumurta ikizi...
doğruluk payı var canım:)Catlak beyaz ve ince tenlilerde oluyormus bide genetikmis
hoş geldin hayırlı olsun, herkesin belirtisi faklı seninkide normalslm arkadaslar bu siteye evlenmeden önce dahil olmuştum evlilik öncesi güzel paylaşımlarda bulunmuştum çok güzel bir yer şimdide hayatımın en güzel bir anını bebeğimin geleceği günü dört gözle bekleyerek yine yeniden buraya geldim :)
kızlar şuan 6+6 günlük gebeyim halsizlik ve sürekli uykulu olmak dışında hiçbirşeyim yok çok şükür... bulantılarım yok benim gibi olan arkasşlar var mı?
Allah şifa versin canımBulantım yok dedim durdum kendimi nazar ettim bugün sabaha karşı kalktım mide boş çıkaramıyorum da içim çıktı rapor aldım gitmicem işe pazartesiye kadar akşama kadar baygın yattım şiddetli geçiren arkadaşların allah yardımcısı olsun ben buna bile dayanamıyorum
hey maşallah gece gece:) ben o saatde uyuyordum:)IYI geceler kızlar ben minik kızımla bu saatte hamur yogurdum pogaca için. ..sabah halsiz oluyorum maalesef + bulantılarakşam biraz iyi oluyorum prenseste keyiflendi hamurla ugrasinca:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah canımbiz de kesemizi gorduk ve kalp atislarinu duyduk 7. haftamizda. darisi 12. haftada cinsiyeti ogrenmeye olur ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir şey olmaz canım korkmaHalsizlikten bulantidan bagisiklik sistemim coktu sanirim. Normal de asla cikmayan ucuk geldi beni buldu simdi. Ne yapmam gerek tehlikeli olur mu bebek icin bilgisi tecrubesi olan var mi kizlar ??( Bebege birsey olmaz dimi
:)) sende bendensin çıkarmıyorum ama bulandıkça yiyorumGünaydın canlar:) Bulantılı bir sabah benim için, çıkardıkça inadına yemeye devam ediyorum, biliyorum ben kazancam en sonunda
ben içmiyorum canım kabız ediyor gaz yapıyor yoğurt ayran peynir kefir tüketiyorum, ne zaman içtiğin önemli değilGüzel Anneler bir sorum olacak sizler sütünüzü ne zaman içiyorsunız? ben her sabah kahvaltı ile birlikte ballı süt içiyorum akşam içmek daha mı iyi acaba ???
Allah de ötesini bırak...
amin canım sağol senidnegününüz her kötü gününüzden daha güzel olsun...
kızlarr çilek konusundaki desteğiniz içn teşekkür ederim
bütün meyveler de az çok ilaç var sanırım kabukları soyulmucaksa suda bekletiyorum ben de yarım saat kadar...
4.ayda başlıyım diyorum ama doktora da sorucam...
bebe yağı-kakao yağı iyi diye duymuştum ama araştırmak gerek..
bi de piyasada pahalı kremler var son zamanlara doğru kullansam mı gerek var mı bilemedim..
canım iyiki hatırlattın doktoruma sorayım ben onu...
dediğin gibi hep hormonlu tavuklar..
köy tavuğunu nerde bulabilirz ki :18:
Sılacım sen kilo verdin mi?
inşallah tez zamanda kavuşursun sağlığına..
çok fenasın canımm
eşim de sorup duruyor canının istedği bişey var mı diye ama hamilelikten önce daha çok isterdi
ne yazıkki canım hiçbişey istemiyor ..
canım ben de ilk öğrendiğim zaman yaptırdım bi de doktor istedi toplamda 2 kez yaptırmış oldum...
doktor keseyi gördükten sonra gerek yok dedi...yabi sen keseyi gördüysen için rahat olsun...
benim direk kan gelmişti hemen koştum doktora ben antalyanın bi ilçesindeyim burda hastane filan yok var da yok yani imkansızlık var bu ilçede en yakın hastane 50 km uzaklıkta ama hemen gittim hiç düşünmeden umarım bi daha kanamamız filan olmaz dua edicem
Canım daha çok erken o seyirmeleri duymak icin birak bizim hissetmemizi ultrasonda bile bebwgin hareketlerini bu aylarda cok dikkatli takip edilirse görülebilir ama 10 haftayı dolduranlar yavaş yavaş seyirmeleri hissetmeye başlayabilir az kaldı:)
Kızlar gnaydın dün hiç yazamadım sabahdan dr kontrolum vardı pıt pıtlarımızı duyduk allahıma bin şükür rabbım bana bunu yasattı ona hamdolsun verdiklerine bin şükür allaha inanmayanları hercekden anlamıyorum bir canlı buyuyo bnmle bedenımle birlikte rabbım herkese yasatsın ınsallahh... Kalp atıslarını duymayıp renklı damarlara bakınca aglamaya basladım ustune bide kalp atısı gelınce ballı kaymak oldu sel oldu ortalık drda sarıldı korkma cok saglıklı tepe taklak yatıoo bak rahat ol dedi.. Dedi tepek taklak yatıomus bebiş yanı...
bugun ise yürüyerek geldimm.Benım hala tek taraflı batmalar devam edıyor.Bebek nasıl bir altyapı çalışması yapıyorsa artık?.
Sanırım arkasından gelecek kardeşleri için bildiğin gökdelen dikiyor
yarın 10.00 da doktor amcasına gıdecegız.Melek görmeye dua edin kızlar herşey yolunda olsun
günaydınnnGünaydın güzel ocak anneleriii uzun süredir sayfaya gelemiyordummm bi ses verim dedim
canım çok yürüme yarım saatden fazla yürümek zararlı dikkat et, birde ban başlasam çatlıycam evdebugun ise yürüyerek geldimm.Benım hala tek taraflı batmalar devam edıyor.Bebek nasıl bir altyapı çalışması yapıyorsa artık?.
Sanırım arkasından gelecek kardeşleri için bildiğin gökdelen dikiyor
yarın 10.00 da doktor amcasına gıdecegız.Melek görmeye dua edin kızlar herşey yolunda olsun
yemek ye mutlaka yemezsen miden daha cok bulanıyorinşallah canım hepimizin melekleri sağlıklıdır inşallah :)
günaydın annelernasılsınız bugün ben gece kusarak yattım uyumakta zorlandım mide bulantısınDAN sabah normal gibi ama bıraksanız akşama kadar yemek yemem
günaydınnn
canım çok yürüme yarım saatden fazla yürümek zararlı dikkat et, birde ban başlasam çatlıycam evde
ohh senin yakın randevun bende 19 una aldım 10+4 olucaz, güzel haberler getirirsin inşaallah
Benim asıl korkun şundan ben 17 nisan da düşük yaptım 5 haftadan sonra gelişmemişti bebeğim 7 haftada düştü. Onda da hiç bir belirti yoktu. Şimdi bişey olmayınca korkuyorum kötü bi durum mu var acaba diye
yemek ye mutlaka yemezsen miden daha cok bulanıyor
canım ben bugun 10. haftayım ama sanırım ultrasonda 9 çıkacak. 1 hafta geç döllenme var sanırım..
3 haftada 1 cagırıyor doktor benım. 12. haftada da tarama için gideriz artık..
Çok heyecanlıyım cok..
Yok canım 15 dakika sabah 15 dakika da akşam evden-işe,işten-eve
:)) ohh iyiymiş benimki bir ay sonra diyor bakalım özelide deniycemde ne zaman bilmiyorum özelin imkanı iyi devletin de dr iyi
azmış canım yürü tabi o zaman:) diyene bak desen bir kere alışveriş aşkına 3 saat yürümüştüm
yemek ye mutlaka yemezsen miden daha cok bulanıyor
canım ben bugun 10. haftayım ama sanırım ultrasonda 9 çıkacak. 1 hafta geç döllenme var sanırım..
3 haftada 1 cagırıyor doktor benım. 12. haftada da tarama için gideriz artık..
Çok heyecanlıyım cok..
Yok canım 15 dakika sabah 15 dakika da akşam evden-işe,işten-eve
ne güzel canım benim dr özeldeki eh iştehaha. valla canım Burda ozelde en iyi doktorlar toplandı. Çünkü burdaki en büyük özel hastanenin aynı zamanda da ortakları .
Devlette idealist doktorlar var ama malesef cok kalabalık bende calıştığım için saatler uymuyor.
Slm Kızlar Allah nasip ederse bende Ocak annelerinden olucam. SAT 19 Nisan. Tahmini Doğum tarihimde 24 Ocak. Şuan 6+6 dayım. Ne bi mide bulantısı ne baş dönmesi , h,ç bişeyim yok çok şükür. hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum :) bide son ultrasonumda yani 6+2de kesemin şekli biraz ovaldi doktor progestan başladı o yüzden umarım bişi olmazz:44: Allah herkese evladını sağlığıyla kucağına almayı nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?