2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Sıla ağlattın beni canım ya inşallah sende evde kalacak duruma tez zamanda gelirsin ... Ben sana göre çok az yaşıyorum ama yerlere yapışıyorum seni düşünemiyorum .. Tez zamanda kesilir inşallahh

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aman canim dikkat et kendine inşallah birsey olmaz

Hey hey hamisler tami tamina 104 kisiyiz dünyanın her bir yerinden aynı ayda bebislerimizi kucaklamayi bekleyen 104 kocaman kalpli anne :)
Biliyordum 100 kişiyi gecicemizi bu ay cok bereketli gerçekten .
Bebis sayimiz 104 dende fazla ikiz bebis bekleyen hamislerimiz var çünkü.
Hiçbirinizi göremicem sesinizi bile duyamicam ama inanin bebislerinizi ve sizleri cok seviyorum iyiki bu site var ve iyiki bizler bu topik altinda hep beraberiz rabbim hep iyi ve guzel haberler vermexi nasip etsin simdi herkes gobisini güzelce bi oksayip bebeğim seni çok seviyorum desin eminim hissedicektir :)))

ben okşayıp söyledim :) nisan mayıs ayı bebek için en bereketli ay derler :)
şükürler olsun Rabbime.. Allah evlat isyeten herkese bu duyguları nasip ettirsin bize de kucağımıza alacağımız günü göstersin .

Canim ağlama ben artık ağlamaktan yoruldum bugun doktorun karşısında da ağladım evde cocuklarim var artık kalmak istemiyorum burda diye oda cocuklariniza bu durumda faydaniz değil zarariniz olur dedi haklida ben evde bagira cagira kusarken çocuklar odalarina kaciyolardi duymamak gormemek icin ..
Sabredicem başka carem yok rabbim hepimizin yardımcısı olsun ...

ne kadar çokuz maşallah.
eşimle dediğini yaptık ve onu çok sevdiğimizi ve onu beklediğimizi söyledik canım.

bugün et kokusu bana ağır geldi mesela canım.
canım ekşi ve tuzlu çekiyor. tatlıyı çok sevmeme rağmen canım istemiyor.

benim canım deli gibi kırmızı et ve tatlı şeyler çekiyor şerbetlitatlı midemi bulandırıyor sütlü tatlı ağzımı sulandırıyor :) çok garip bi hamilelik geçiriyorum :)

bu arada çatlaklar için lierac diye krem varmış onu alayım diyorum..cok iyi diyor yorumlar fikri olan var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kako ve badem yaginin iyi oldunu okudum ben simde bebe yag suruyorum oncedende kullanirdim ama simdi duzenli kullaniyorum karnim buyumeye baslayinca krem kullancam kremini duymadim

çoookkk zor bir durum gerçekten insan panik oluyor korkuyor strese giriyor ben gördüğümde nasıl uyandığımı şaşırdım ne yapacağımı bilemedim şok geçirdim resmen hemen doktorumu aradım biraz uzakta doktor ilaçları filan yazdı kullandım ama içime sinmiyor korkum var artık dayanamayıp gittim kese etrafında kanlanma yok bir sorun görünmüyor ilaçları iç sadece dedi ben şu an sata göre 6+4 usgye göre 7+4 üm perşembe tekrar gidicemmm
Allah hepimizin yarıdmcısı olsun
ama dr bana alttan bakmadı

korkma canım bende ciddi düşük riski vardı ama bebiş bırakmadı annesini.ilaç ve istrahatle kesildi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok geçmiş olsun canım bende risk görmedi ama dinlen ve ilaçları iç dedi hala progestan içmeye devam ediyorum peki senin riskin bitti mi umarım devam etmiyordur

ben hep takipteyim ama yazmak için ceseratimi toplayamıyorum..

inşaallah bende ocak annesiyim.aralık ayında 6 aylık doğum yaparak ikiz bebeklerimi kaybettim ve maalesef ki hala kaybetme korkusunu taa içimde yaşıyorum... ve tekrar ikiz bekliyorum rabbimin izni ile...ne olur benim içinde dua edin...
ben tüm darda zorda ve hasta hamiş arkadaşıma dua ediyorum..rabbim bizleri ve kimseyi evladıyla sınamasın...

yaşım 30 sat 12 nisan çift yumurta ikizi...

Canim gecmis olsun inşallah bu kez saglicakla alirsin kucagina

Ah bitanem çabucak geçsin ..unutalım bu sıkıntıları tez zamanda inşallahh

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne kadar çokuz maşallah.
eşimle dediğini yaptık ve onu çok sevdiğimizi ve onu beklediğimizi söyledik canım.
Ne güzel eşinle sevdiniz bebeğinizi demek :)
Canim keşke simdiye kadar yazsaydin sakin çekinme bizimle paylas hersesini insan en yakınlarına bile soyleyemediklerini.burda yazabiliyor.
Hoşgeldiniz ikizlerinle beraber kocaman bir aile olduk burda :)
İnşallah bu sefer ikizlerini sağlıkla kucağına aldigin gunleride gormek nasip olucak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…