- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
korkma canım bende ciddi düşük riski vardı ama bebiş bırakmadı annesini.ilaç ve istrahatle kesildi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok sevindim canım inşallah birdaha olmaz kanaman sen yinede dikkat et kendine :)
Tamam canim ekledim listeye hayırlı olsun:)
Off canim ya senle ben nolcaz böyle bilmiyorum doktor serum olmadan yaşamaya baslamadan cikamazsin diyor serum almiyayim dedim bugun doktorun yaninda fenalastim doktorda görüyorsunuz halinizi serum almadan olmaz sabretceksin başka care yok diyor off çok sıkıldım artık
Sen serumu alip evine gidiyorsun hic degilse benim öyle bir sansimda yok mecburum hastanede kalmaya yavrularim hergün ellerinde çiçeklerle ziyaretime geliyorlar biseyden haberleri yok hala iyiki söylemişiz yoksa bu sebepten kardeşlerine düşman olurlardi bebek seni hasta etti evde kalmiyorsun onun yüzünden diye küçük hep anne eve gel diyor büyük oglum hiçbişey söylemiyor o zaten hep icine kapaniktir anlatmaz bisey
Aman canim dikkat et kendine inşallah birsey olmazçoookk teşekkür ederim canım evet doktora ilk kanamam olduğunda gitmiştim hatta kanama bitmek üzereydi o zaman bir sorun olmadığını söyledi olası bir durum dedi haftaya perşembe randevum var o zaman tekrar bakıcaz
ben okşayıp söyledim :) nisan mayıs ayı bebek için en bereketli ay derler :)Hey hey hamisler tami tamina 104 kisiyiz dünyanın her bir yerinden aynı ayda bebislerimizi kucaklamayi bekleyen 104 kocaman kalpli anne :)
Biliyordum 100 kişiyi gecicemizi bu ay cok bereketli gerçekten .
Bebis sayimiz 104 dende fazla ikiz bebis bekleyen hamislerimiz var çünkü.
Hiçbirinizi göremicem sesinizi bile duyamicam ama inanin bebislerinizi ve sizleri cok seviyorum iyiki bu site var ve iyiki bizler bu topik altinda hep beraberiz rabbim hep iyi ve guzel haberler vermexi nasip etsin simdi herkes gobisini güzelce bi oksayip bebeğim seni çok seviyorum desin eminim hissedicektir :)))
Sıla ağlattın beni canım ya inşallah sende evde kalacak duruma tez zamanda gelirsin ... Ben sana göre çok az yaşıyorum ama yerlere yapışıyorum seni düşünemiyorum .. Tez zamanda kesilir inşallahh
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hey hey hamisler tami tamina 104 kisiyiz dünyanın her bir yerinden aynı ayda bebislerimizi kucaklamayi bekleyen 104 kocaman kalpli anne :)
Biliyordum 100 kişiyi gecicemizi bu ay cok bereketli gerçekten .
Bebis sayimiz 104 dende fazla ikiz bebis bekleyen hamislerimiz var çünkü.
Hiçbirinizi göremicem sesinizi bile duyamicam ama inanin bebislerinizi ve sizleri cok seviyorum iyiki bu site var ve iyiki bizler bu topik altinda hep beraberiz rabbim hep iyi ve guzel haberler vermexi nasip etsin simdi herkes gobisini güzelce bi oksayip bebeğim seni çok seviyorum desin eminim hissedicektir :)))
bugün et kokusu bana ağır geldi mesela canım.
canım ekşi ve tuzlu çekiyor. tatlıyı çok sevmeme rağmen canım istemiyor.
bu arada çatlaklar için lierac diye krem varmış onu alayım diyorum..cok iyi diyor yorumlar fikri olan var mı
Cok sevindim canım inşallah birdaha olmaz kanaman sen yinede dikkat et kendine :)
canım ben kullandım kakao yağı badem yağı ama yok çok güzel çatladım:)
amin canım amin
inşallah canım
canım aldırıyor günde iki porsiyon meyve yemen lazım ben sırf meyveyle beslenmiştim:) mesela yarım elma yarım muz gibi yersen bir kaç çeşit meyvenin tadına bakmış olursun:)
canım mutlaka ceviz badem ve yumurta ye yoğurt süt peynirde
senin çifte olacak mutluluğun:)
Inş. Canım 6 yıllık açık hasret kapanacak inş. 😊
Allah de ötesini bırak...
ah canım benim bende 3-4 kere kıpkırmızı kanama oldu lekelenmeleri saymıyorum bile artık 5+4 te başladı şuan 8+5 oldum perişan oldum sinirlerim yerle bir oldu dün doktorda ağladım doktor sağolsun 20 dakika zaman ayırdı bana ve kanamanın bebekten gelmediğini öğrendim ama hala korkuyorum doktora git ama sakın işi hafife alma...
korkma canım bende ciddi düşük riski vardı ama bebiş bırakmadı annesini.ilaç ve istrahatle kesildi.
benim canım deli gibi kırmızı et ve tatlı şeyler çekiyor şerbetlitatlı midemi bulandırıyor sütlü tatlı ağzımı sulandırıyor :) çok garip bi hamilelik geçiriyorum :)
canım ben kullandım kakao yağı badem yağı ama yok çok güzel çatladım:)
amin canım amin
inşallah canım
canım aldırıyor günde iki porsiyon meyve yemen lazım ben sırf meyveyle beslenmiştim:) mesela yarım elma yarım muz gibi yersen bir kaç çeşit meyvenin tadına bakmış olursun:)
canım mutlaka ceviz badem ve yumurta ye yoğurt süt peynirde
senin çifte olacak mutluluğun:)
Inş. Canım 6 yıllık açık hasret kapanacak inş. 😊
Allah de ötesini bırak...
Catlak beyaz ve ince tenlilerde oluyormus bide genetikmis
ben hep takipteyim ama yazmak için ceseratimi toplayamıyorum..
inşaallah bende ocak annesiyim.aralık ayında 6 aylık doğum yaparak ikiz bebeklerimi kaybettim ve maalesef ki hala kaybetme korkusunu taa içimde yaşıyorum... ve tekrar ikiz bekliyorum rabbimin izni ile...ne olur benim içinde dua edin...
ben tüm darda zorda ve hasta hamiş arkadaşıma dua ediyorum..rabbim bizleri ve kimseyi evladıyla sınamasın...
yaşım 30 sat 12 nisan çift yumurta ikizi...
Canim ağlama ben artık ağlamaktan yoruldum bugun doktorun karşısında da ağladım evde cocuklarim var artık kalmak istemiyorum burda diye oda cocuklariniza bu durumda faydaniz değil zarariniz olur dedi haklida ben evde bagira cagira kusarken çocuklar odalarina kaciyolardi duymamak gormemek icin ..
Sabredicem başka carem yok rabbim hepimizin yardımcısı olsun ...
Canim gecmis olsun inşallah bu kez saglicakla alirsin kucagina
Ne güzel eşinle sevdiniz bebeğinizi demek :)ne kadar çokuz maşallah.
eşimle dediğini yaptık ve onu çok sevdiğimizi ve onu beklediğimizi söyledik canım.
Canim keşke simdiye kadar yazsaydin sakin çekinme bizimle paylas hersesini insan en yakınlarına bile soyleyemediklerini.burda yazabiliyor.ben)hep takipteyim ama yazmak için ceseratimi toplayamıyorum..
inşaallah bende ocak annesiyim.aralık ayında 6 aylık doğum yaparak ikiz bebeklerimi kaybettim ve maalesef ki hala kaybetme korkusunu taa içimde yaşıyorum... ve tekrar ikiz bekliyorum rabbimin izni ile...ne olur benim içinde dua edin...
ben tüm darda zorda ve hasta hamiş arkadaşıma dua ediyorum..rabbim bizleri ve kimseyi evladıyla sınamasın...
yaşım 30 sat 12 nisan çift yumurta ikizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?