2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kız derdi ne o saatte kalkıyor:)

ah canım sorma doğdu doğalı öyle bana çekmiş babasına çekeydi uyurdu sabah çok zor oluyor sesleniyor hıımm tamam geliyorum diyorum geri uyuyorum sonra bir daha hadi annneeee park beşik olduğu için kendi çıkamıyor:)

Ya ultrasonda hafta yazıo yanı o cenın haftalıgıymıs... Cenın haftalıgı dedıgım yumurta ıle spermın bulustugu gun bırıncı gun oluomus... Bazı makıneler cenın yasını gosterıomuss

hım tamam canım evet bebeğin haftasını gösteriyor dr son adet tarihini giriyor cihaz ona göre hesaplıyor ama bebeğin ölçüsüne göre bir kaç gün farklı çıkabiliyor mesela ben gittiğimde 6+4 dü son adete göre ama ultrasonda 6+1 çıktı

maşallah canım

geçer o haller 12. haftadan sonra pamuk gibi olucaz

Pcnm bnm dediğim fark o değill bnm cenın yasım 6+4 ama adet gunume gore 8 haftaya gırdım bgn bnm gec dollnme olmasınada ıhtımal yok cunku kaliteli günde bırlıkte olduk sonra 20 gun esım burda yoktuu

Pcnm bnm dediğim fark o değill bnm cenın yasım 6+4 ama adet gunume gore 8 haftaya gırdım bgn bnm gec dollnme olmasınada ıhtımal yok cunku kaliteli günde bırlıkte olduk sonra 20 gun esım burda yoktuu

yok canım anladım seni doktorlar ilişki gününe göre hesaplamıyor ya adetin ilk gününe göre hesaplıyor e o zaman iki hafta fazla oluyor çünkü yumurtlama adetten iki hafta sonra falan oluyor, ilişkiye göre hesaplarsak daha küçük oluyorlar onu diyorsun heralde:) yine yanlış anlamayım

Ewet cnm makinede 6+4 cıktı ama herkesde öle oluo dımı bbşin gelısımınde bısı yok yanı

ayy inşallahh yeterrrr diye bağırasım geldi az önce tuttum kendimi yaaaaa cinsiyet öğrenip ona cicikler almak istiyorummm

olur canım öyle dalgalanmalar hep hormonlardan erkekse hemen gösteriyor o zaman almaya başlarsınız kız 20. haftayı geçiyor bazen:)

Ewet cnm makinede 6+4 cıktı ama herkesde öle oluo dımı bbşin gelısımınde bısı yok yanı

yok canım korkma ilk dediğim gibi işte dr girmiştir son adeti ama senin bebişin boyuna posuna göre ölçüm yapınca cihaz ona göre yazmıştır haftasını yani sorun yok korkma

kolaylık versin o zaman kuzum sana 1'ken 2 olcaklar diğeride böle olursa vay haline

ben kaçar kızlar iyi günler size

ayy inşallahh yeterrrr diye bağırasım geldi az önce tuttum kendimi yaaaaa cinsiyet öğrenip ona cicikler almak istiyorummm

bende biraz önce ciciklerie bakıyorum ama riskli dönemi atlatayım alıcam...ilk hamiş keten tarzı bişey aldım ama daha giymedim malum havalardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…