nasıl yani canım?
kız derdi ne o saatte kalkıyor:)
Ya ultrasonda hafta yazıo yanı o cenın haftalıgıymıs... Cenın haftalıgı dedıgım yumurta ıle spermın bulustugu gun bırıncı gun oluomus... Bazı makıneler cenın yasını gosterıomuss
kızlar doktora gittiğimde kese ay şeklindeydi, 6,5 haftalık ayy böyle minik kurtçuğum benim kıpır kıpıro an gördüğümde gerçekten allahım her isteyene nasip et diye geçirdim ilk... gerçekten güzel bir his...
benim iş arkadaşlarıma pek tahammülüm yoktu şimdi iyiice tahammülsüz oldum
hım tamam canım evet bebeğin haftasını gösteriyor dr son adet tarihini giriyor cihaz ona göre hesaplıyor ama bebeğin ölçüsüne göre bir kaç gün farklı çıkabiliyor mesela ben gittiğimde 6+4 dü son adete göre ama ultrasonda 6+1 çıktı
maşallah canım
geçer o haller 12. haftadan sonra pamuk gibi olucaz
Pcnm bnm dediğim fark o değill bnm cenın yasım 6+4 ama adet gunume gore 8 haftaya gırdım bgn bnm gec dollnme olmasınada ıhtımal yok cunku kaliteli günde bırlıkte olduk sonra 20 gun esım burda yoktuu
yok canım anladım seni doktorlar ilişki gününe göre hesaplamıyor ya adetin ilk gününe göre hesaplıyor e o zaman iki hafta fazla oluyor çünkü yumurtlama adetten iki hafta sonra falan oluyor, ilişkiye göre hesaplarsak daha küçük oluyorlar onu diyorsun heralde:) yine yanlış anlamayım
ayy inşallahh yeterrrr diye bağırasım geldi az önce tuttum kendimiyaaaaa cinsiyet öğrenip ona cicikler almak istiyorummm
Ewet cnm makinede 6+4 cıktı ama herkesde öle oluo dımı bbşin gelısımınde bısı yok yanı
ah canım sorma doğdu doğalı öyle bana çekmişbabasına çekeydi uyurdu sabah çok zor oluyor sesleniyor hıımm tamam geliyorum diyorum geri uyuyorum sonra bir daha hadi annneeee park beşik olduğu için kendi çıkamıyor:)
yok canım korkma ilk dediğim gibi işte dr girmiştir son adeti ama senin bebişin boyuna posuna göre ölçüm yapınca cihaz ona göre yazmıştır haftasınıyani sorun yok korkma
kolaylık versin o zaman kuzum sana 1'ken 2 olcaklar diğeride böle olursa vay haline
Hımm anladımm cnm... Saoll velet buuyusun bklımm 😃😃
büyür annesi ooo benim gibi yazarsın konuştuğu günleri:)
ayy inşallahh yeterrrr diye bağırasım geldi az önce tuttum kendimiyaaaaa cinsiyet öğrenip ona cicikler almak istiyorummm
sağol canım bende hazır alışmışken yapıyım bari dedim
şimdiden allah bağışlasın
izin alıp eve gidesim var sırf uyumak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?