benim kesemde yuvarlak bir hafta sonra da doktora gidicez bakalım ne durumda kalp atışını da duycaz inşallahhh
Canım alntı ile cevapla yazısının sağında + işaret var ya ona tıklıyorsun alıntılamak istediğin mesaja yani kaç tane istersen alıntılıyorsun
aynen ya masaya kafamı bile koyamıyom
biran önce doğum iznine ayrılmak istiyorum bi kaç ay geçsin riskli gebelik raporu alcammm...
ben özel sektördeyim.nasip olursa gebelik devamında zaten kökünden işten ayrılcam ben bikaç ay sonra
işte bende kökünden kazımak için riskli gebelik raporu alcam sonra doğum iznine ayrılcam dönüşü olmadanda istifa etcemm yeter bebeişime bakayım artık çok özledik biz onu...
kızlar aramızda sigara içen yoktur di mi?
arkadaşlar hamilelikte kuşburnu çayı içiliyormuydu????
canım bitki çaylarından bi süre uzak durmalıymışız
Günaydın güzel ocak anneleriii uzun süredir sayfaya gelemiyordummm bi ses verim dedim
evet bebeğimle eşimle ilgilenim artık.eve gidip alelacele yemek yapmaktan bıktım usandım.içeri girdiğimde yemek kouları olsun evimde kurabiye kokuları olsun istiyorum.evim hep temiz olsun eşimi güzel karşılim istiyorum
saol canım midem altüst hiç birşey istemiyorum bari çay içeyim dedim benim 2.gebeliğim ilkinde ada çayı içmeyin maydanoz yemeyin demişlerdi kuşburnuyu hatırlayamadım oyüzden sorayım dedim
bizim bi buluşmamız var ben işten çıkıp eşimi almaya gidiyorum oda pert bende pert şu andaki durumum zaten hep uyku hali hiç yemek yapasım gelmio ama mecburum yapmaya çalışıyorum ev temziliği almış başını gidio dursun boş ver yapılır diorum yemeği yeyip hemen tünüyorum vallaDört gözle kayınvalidemi bekliyorum...
kızlar aramızda sigara içen yoktur di mi?
bugun ise yürüyerek geldimm.Benım hala tek taraflı batmalar devam edıyor.Bebek nasıl bir altyapı çalışması yapıyorsa artık?.
Sanırım arkasından gelecek kardeşleri için bildiğin gökdelen dikiyor
yarın 10.00 da doktor amcasına gıdecegız.Melek görmeye dua edin kızlar herşey yolunda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?