2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
benim kesemde yuvarlak bir hafta sonra da doktora gidicez bakalım ne durumda kalp atışını da duycaz inşallahhh

bende sata göre 7+1 dim gittiğimde ama 6+5 çıkmıştı o gün duydum kalp atışlarını 3 gün geçdöllenme görünüyor çok güüzel bir duygu herşey yolundadır canım inşallah :)

slm herkese bende 7+1 gunluk hamıleyım ve cokta heyecanlıyım .coçuğum olcak ilkinde yaşadığım acemilikleri yaşamamak istiyorum

ben özel sektördeyim.nasip olursa gebelik devamında zaten kökünden işten ayrılcam ben bikaç ay sonra

işte bende kökünden kazımak için riskli gebelik raporu alcam sonra doğum iznine ayrılcam dönüşü olmadanda istifa etcemm yeter bebeişime bakayım artık çok özledik biz onu...

işte bende kökünden kazımak için riskli gebelik raporu alcam sonra doğum iznine ayrılcam dönüşü olmadanda istifa etcemm yeter bebeişime bakayım artık çok özledik biz onu...

evet bebeğimle eşimle ilgilenim artık.eve gidip alelacele yemek yapmaktan bıktım usandım.içeri girdiğimde yemek kouları olsun evimde kurabiye kokuları olsun istiyorum.evim hep temiz olsun eşimi güzel karşılim istiyorum

Kızlar eger bugün bulantim olmassa ve olsada serum almadan vomex ile geçerde doktor yarın cikabilirsin hastaneden dedi inşallah bugun hiçbir sorun olmaz insallah biter artik bulantılar yarın evimde uyumak istiyorum :)))

Bugün ultrason yapılacak bebeğimi kontrol edicek doktor heyecanlıyım onu gorucem icin sali günü görmüştüm hastaneye her girip çıktığımda ultrasonda bebegi kontrol ediyorlar hastanede olmanin tek güzel yani benim ve bebeğimin sürekli kontrol altında olduğunu bilmek :)

Son düzenleme:
canım bitki çaylarından bi süre uzak durmalıymışız

saol canım midem altüst hiç birşey istemiyorum bari çay içeyim dedim benim 2.gebeliğim ilkinde ada çayı içmeyin maydanoz yemeyin demişlerdi kuşburnuyu hatırlayamadım oyüzden sorayım dedim

bizim bi buluşmamız var ben işten çıkıp eşimi almaya gidiyorum oda pert bende pert şu andaki durumum zaten hep uyku hali hiç yemek yapasım gelmio ama mecburum yapmaya çalışıyorum ev temziliği almış başını gidio dursun boş ver yapılır diorum yemeği yeyip hemen tünüyorum valla dört gözle kayınvalidemi bekliyorum...

saol canım midem altüst hiç birşey istemiyorum bari çay içeyim dedim benim 2.gebeliğim ilkinde ada çayı içmeyin maydanoz yemeyin demişlerdi kuşburnuyu hatırlayamadım oyüzden sorayım dedim

bende limonlu çay içiyorum sadece çok açık..nane maydonoz yeşillikde yemiyorum valla .bence limonlu açık çay iç yada limonlu ılık su

ben kayınvalidemle tüm ipleri kopardım kavga ettim gelmesin bana istemiyorum.annemlere yakınım canım isteyince gidip yemek yiyip eve geçiyoruz.ama canımın istediklerini söyleyemiyorum o yüzden yapabiliyosam evde yapıyorum.dün mesela patlıcan musakka yapim dedim öyle uyduruk yapmışımki iyice midem bulandı

Selam kızlar.. Ancak bakabiliyorumm iyisinizdir inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar aramızda sigara içen yoktur di mi?

Günqydın, ben varım. Ama 2 paketten 7-8 taneye düşürdüm onlarda yarım gibi bırakmaya çalışıyorum. Doktorum slim super light önerdi, tamamen bırakırsam yaşayacağım stresinde etkisi olurmuş. Mümkün olduğunca az içmeye çalış tabi diye uyardı.

Sabh sabah hic gulcem yoktu gittin mi dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…