kızlar aramızda sigara içen yoktur di mi?
hadi inşallah canım. Evet bak sürekli bebişi görmek kontrol altında olmak gercekten harika bişi olmalı :)Kızlar eger bugün bulantim olmassa ve olsada serum almadan vomex ile geçerde doktor yarın cikabilirsin hastaneden dedi inşallah bugun hiçbir sorun olmaz insallah biter artik bulantılar yarın evimde uyumak istiyorum :)))
Bugün ultrason yapılacak bebeğimi kontrol edicek doktor heyecanlıyım onu gorucem icin sali günü görmüştüm hastaneye her girip çıktığımda ultrasonda bebegi kontrol ediyorlar hastanede olmanin tek güzel yani benim ve bebeğimin sürekli kontrol altında olduğunu bilmek :)
Merhaba arkadaslar bende hamileyiimm.. 2. Kez kontrole gittim bugun ve ilkez keseyi gördükk.. Minicik ilk fotografı var bebeğimizin:) benim bi sorum olacak ben özele gidiyorum ama ne ilkinde nede bugun hiç tahlil yapılmadı.. Yani degerim katlanıyormu hiç bakmadılar. İlk gebe oldugumu ögrendiğimde degerim 202 .7 fi. Tekrar bakmaları gerekmiyormu?
saat 1 de randevumuz var. en son gittiğimizde sadece keseyi görmüştük. dua edin anneler , bebeğimi görebileyim bugün:)
yok canım alttan muayene olmuyor genelde 6. haftada gidersen zaten karından ultrasonla keseyi ve bebeişini görebiliyor ama 5. haftada gidersen göremedikleri zaman alttan bakıyorlar bence en iyisi 6. haftaya kadar sabredip ultrasonla görmek :)Alttan bakıyorlar mı tatlım ya
yok canım alttan muayene olmuyor genelde 6. haftada gidersen zaten karından ultrasonla keseyi ve bebeişini görebiliyor ama 5. haftada gidersen göremedikleri zaman alttan bakıyorlar bence en iyisi 6. haftaya kadar sabredip ultrasonla görmek :)
İçimi rahatlattın çooooook korkuyorumda :))
ben kayınvalidemle tüm ipleri kopardım kavga ettim gelmesin bana istemiyorum.annemlere yakınım canım isteyince gidip yemek yiyip eve geçiyoruz.ama canımın istediklerini söyleyemiyorum o yüzden yapabiliyosam evde yapıyorum.dün mesela patlıcan musakka yapim dedim öyle uyduruk yapmışımki iyice midem bulandı
Sabh sabah hic gulcem yoktugittin mi dr a
bende limonlu çay içiyorum sadece çok açık..nane maydonoz yeşillikde yemiyorum valla .bence limonlu açık çay iç yada limonlu ılık su
Güzel Anneler bir sorum olacak sizler sütünüzü ne zaman içiyorsunız? ben her sabah kahvaltı ile birlikte ballı süt içiyorum akşam içmek daha mı iyi acaba ???
Allah de ötesini bırak...
Alttan bakıyorlar mı tatlım ya
aynen canım bende eşimi çok seviyorum benim herşeyim evlenmek için 6 yıl bekledik birbirimizi üniversitede tanıştık sonra işleri yoluna koyana kaadar bekledik birbirimizi 1.5 yılı geçti evliyiz şükürler olsun sevgim hiç azalmadı sürekli artıyor rabbim korusun
rabbim tüm sevenleri korusun
ama anneme de aşığım o da benim herşeyim
Hey hey hamisler tami tamina 104 kisiyiz dünyanın her bir yerinden aynı ayda bebislerimizi kucaklamayi bekleyen 104 kocaman kalpli anne :)
Biliyordum 100 kişiyi gecicemizi bu ay cok bereketli gerçekten .
Bebis sayimiz 104 dende fazla ikiz bebis bekleyen hamislerimiz var çünkü.
Hiçbirinizi göremicem sesinizi bile duyamicam ama inanin bebislerinizi ve sizleri cok seviyorum iyiki bu site var ve iyiki bizler bu topik altinda hep beraberiz rabbim hep iyi ve guzel haberler vermexi nasip etsin simdi herkes gobisini güzelce bi oksayip bebeğim seni çok seviyorum desin eminim hissedicektir :)))
ben hep takipteyim ama yazmak için ceseratimi toplayamıyorum..
inşaallah bende ocak annesiyim.aralık ayında 6 aylık doğum yaparak ikiz bebeklerimi kaybettim ve maalesef ki hala kaybetme korkusunu taa içimde yaşıyorum... ve tekrar ikiz bekliyorum rabbimin izni ile...ne olur benim içinde dua edin...
ben tüm darda zorda ve hasta hamiş arkadaşıma dua ediyorum..rabbim bizleri ve kimseyi evladıyla sınamasın...
yaşım 30 sat 12 nisan çift yumurta ikizi...
dün benim akıllı bıdığım çorabını kendi kendine giydi nasıl seviniyor ben abi oldum artık küçük abi oldum diyor:)) hazır tavında yavrum hemen kardeşe alıştırayım dedim
ben: tabi oğlum sen abi oldun artık büyüdün kıyafetlerini kendin giyebilirsin kardeşin olsa ona da öğretirsin değil mi dedimpek fenayım
oğlum: tabi öğretirim ben ona dedi
ben: senin canın çok sıkılıyor ya onunla oyun oynarsınız lego oynarsınız yap boz oynarsınız kitap okursunuz sen ona her şeyi öğretirsin abisi yemek yemeyi oynamayı dedim ayy nasıl seviniyor
oğlum: anne bana kardeş alsana
ben: tamam oğlum alırım
oğlum: nerden alınıyor diyor
ben: Allah veriyor oğlum dedim
oğlum: hıııımm tamam yaşasınnnn ben abi oluyorum ama kardeşlerim ne zaman gelecek dedi
ben : biraz beklememiz lazım oğlum sen biraz daha büyümüş olacaksın dedim
ilk defa kardeş istedi gayet ciddi olarak hiç istemezdi çünkü sabah da sesleniyor güya kardeşini çağırıyor emreee diye
Bende de var pıhtılaşma ve ben de küçük bir ilçede yaşıyorum. Bakalım hayırlısı inşallah
merhaba anne adayları ve kuzuları..
ilk randevumu aldım hayırlısıyla yarın gidicem.. Antalya da tavsiye üzerine bir prof. dan aldım randevuyu inşallah frekansımız tutar da tekrar arayış içerisine girmem. ikinci gebeliğim olduğu için biraz rahatım bu yüzden kızıyorum aslında kendime sanki ilk bebeğim kadar heyecanlanmamış gibiyim sizlerden de yaşayan var mı aynı duyguları...?
Slm kızlar...
Herkese hayırlı cumalar nasılsınız..
Bn uyuyorumda uyuyorum.. Bu halım nolcak bilmiyorum :))
Bugun 10. Haftamıza girdik. Elhamdulıllah. Kozımla ikimiz yataktayız kızım basımı oksayıp mırıldanıyo . Babasına cok duskundu bu aralar bana dıskun. Nasıl sewoyo bni.. Anne dıyıp yuzumu oksamalar sarılmalar . Yarabbim sana şükürler olsun
İyiki kızcem varrr uleynnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?