2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hadi inşallah canım. Evet bak sürekli bebişi görmek kontrol altında olmak gercekten harika bişi olmalı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saat 1 de randevumuz var. en son gittiğimizde sadece keseyi görmüştük. dua edin anneler , bebeğimi görebileyim bugün:)

Alttan bakıyorlar mı tatlım ya

Alttan bakıyorlar mı tatlım ya
yok canım alttan muayene olmuyor genelde 6. haftada gidersen zaten karından ultrasonla keseyi ve bebeişini görebiliyor ama 5. haftada gidersen göremedikleri zaman alttan bakıyorlar bence en iyisi 6. haftaya kadar sabredip ultrasonla görmek :)

İçimi rahatlattın çooooook korkuyorumda :))

İçimi rahatlattın çooooook korkuyorumda :))

korkmana gerek yok düşük bir ihtimal ama göremezsen sana alttan muayeneyi teklif edebilir sen kendin istemediğini söylersin 1 hafta daha beklersin ne olursa olsun alttan muayenenein bebeğe zararı olup olmadığı kanıtlanmamış yani zararı vardır da denemiyor zararı yoktur da denmiyor

benim annem ankarada bn ankaraya yakın yerde otruyorum canım isteyince gidemiyorum hafta sonları anca kayınvalidem istanbulda gelsin die bekliorum iyi anlaşıyoruz şükür beni kırmaz bende kırmam onları nebiliyim aman ikili ilişki zor hiç sinirlenmiomusun de sinirleniyorum bazen tutumsuz düşüncesiz oluyo kendi kızına hamile olduğu günü öğrendiği günü gitti daha istnbulda düşün çocuk 7 yaşında kendi evi burda işte yokmu var ama görmezden geliosun bi iyilik kötülüğü örtüyor

bende limonlu çay içiyorum sadece çok açık..nane maydonoz yeşillikde yemiyorum valla .bence limonlu açık çay iç yada limonlu ılık su

saol canım ıctım bos su:)ıcak su yani..bide kpss hazırlanıyorum öyle uykum geliyor yaaaa sizlerdede öylemi

Güzel Anneler bir sorum olacak sizler sütünüzü ne zaman içiyorsunız? ben her sabah kahvaltı ile birlikte ballı süt içiyorum akşam içmek daha mı iyi acaba ???

Allah de ötesini bırak...

sabah da iç, gece yatarken de hem gece yatarken içilen süt, rahatlatır uykunu getirir,,,

selam kızlarrr...
bizim de yarın doktor randeumuz var çok heyecanlıyım
gerçi kalp atışını duyduk ama insan çok merak ediyor nasıl meleğim iyimi diye..

canımm aynı bizim gibi
biz de üiversitede tanıştık vee tam 7 yıl sonra evlendik...
Allah hiç ayırmasın birbirimizden...ne tuhaf ve güzel dimi üniversitede laylay gezerken şimdi ikimizden bir parça geliyorr

canım ben de sürekli seviyorum konuşuyorum bebişimle..
eminim hissediyodur...sıkı tutun meleğim diyorum hiç bırakma anneni
bu arada burdaki paylaşımlarımız iyiki var...siz de iyki varsınız....

canım çok üzüldüm ama bak yine Rabbim ikiz nasip etmiş sana..
inşallah hayırlısı ile kucağına alıcaksın onları..

merhaba anne adayları ve kuzuları..
ilk randevumu aldım hayırlısıyla yarın gidicem.. Antalya da tavsiye üzerine bir prof. dan aldım randevuyu inşallah frekansımız tutar da tekrar arayış içerisine girmem. ikinci gebeliğim olduğu için biraz rahatım bu yüzden kızıyorum aslında kendime sanki ilk bebeğim kadar heyecanlanmamış gibiyim sizlerden de yaşayan var mı aynı duyguları...?

wouuh süper bir taktik,,, bende şimdi bir yazı okudum, çevrende ki insanlara söylediğin anda söylemen gerekiyormuş çocuğa, çünkü bebekle ilgili konuşmalara onu da dahil etmek gerekiyormuş,,,
ha birde eğer kötü hamilelik geçiyorsak bunu da çocuğa bebeğin yapmadığını ikna etmek gerekiyormuş,, çünkü direkt annesiyle ilgilenmesini önleyen kardeş olarak görüyorlarmış,,,
iki çocuk cidden zor ama bir o kadar da güzel sanırsam,,,,,,

Bende de var pıhtılaşma ve ben de küçük bir ilçede yaşıyorum. Bakalım hayırlısı inşallah

yeter ki sağlıkla huzurla mutlulukla hayırla doğum olsun, razıyım hergün olduğum iğnelere, ben clexan 0,4 kullanıyorum sen ?

Slm kızlar...
Herkese hayırlı cumalar nasılsınız..
Bn uyuyorumda uyuyorum.. Bu halım nolcak bilmiyorum :))
Bugun 10. Haftamıza girdik. Elhamdulıllah. Kozımla ikimiz yataktayız kızım basımı oksayıp mırıldanıyo . Babasına cok duskundu bu aralar bana dıskun. Nasıl sewoyo bni.. Anne dıyıp yuzumu oksamalar sarılmalar . Yarabbim sana şükürler olsun
İyiki kızcem varrr uleynnnn

Aynen biraz daha duygularimi bastırdım sanki: (ne bileyim günlük tutmaya bile başlamadim ilkinde oo albüm yapmistim ultrason resimlerinden belkide duygularimizi ilk cocukla paylasiyoruz ya içimizdeki sevinci ilk çocuğumuzu öperek tatmin ediyoruz ilkinde yalnizdik ne bileyim zamanla duzelir ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen binlerce şükür ilk çocuğun kız olması'nin guzeligini ikinci dogunca daha iyi anliycaz sanirim kızlar doğuştan anaç oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…