selam kızlarrr...
bizim de yarın doktor randeumuz var çok heyecanlıyım
gerçi kalp atışını duyduk ama insan çok merak ediyor nasıl meleğim iyimi diye..
canımm aynı bizim gibi
biz de üiversitede tanıştık vee tam 7 yıl sonra evlendik...
Allah hiç ayırmasın birbirimizden...ne tuhaf ve güzel dimi üniversitede laylay gezerken şimdi ikimizden bir parça geliyorr
canım ben de sürekli seviyorum konuşuyorum bebişimle..
eminim hissediyodur...sıkı tutun meleğim diyorum hiç bırakma anneni
bu arada burdaki paylaşımlarımız iyiki var...siz de iyki varsınız....
canım çok üzüldüm ama bak yine Rabbim ikiz nasip etmiş sana..
inşallah hayırlısı ile kucağına alıcaksın onları..
Slm kizlar hayirli cymalar rabbim bebeklerimize saglik sihat uzun omurler nasip etsin..
boşver sana çeksin oğlanın babasına çekeni ilerde beynini yerah canım sorma doğdu doğalı öyle bana çekmişbabasına çekeydi uyurdu sabah çok zor oluyor sesleniyor hıımm tamam geliyorum diyorum geri uyuyorum sonra bir daha hadi annneeee park beşik olduğu için kendi çıkamıyor:)
bende bendeayy inşallahh yeterrrr diye bağırasım geldi az önce tuttum kendimiyaaaaa cinsiyet öğrenip ona cicikler almak istiyorummm
nasıl bu riskli gebelik raporu?? heyet mı veriyor bende mı alsam ne yapsambiran önce doğum iznine ayrılmak istiyorum bi kaç ay geçsin riskli gebelik raporu alcammm...
iyiyiz canım cok sükür yarın bebiş görmeye gidecegiz heyacan tavanSelam kızlar.. Ancak bakabiliyorumm iyisinizdir inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım göreceksin insallah. Ama buyuk hayallere kapılma. Ben bir halta benzetemedim çünkü bakalım şimdi neye benzeyeceksaat 1 de randevumuz var. en son gittiğimizde sadece keseyi görmüştük. dua edin anneler , bebeğimi görebileyim bugün:)
amin canım cümlemizin evlatlarını bağışlasın rabbımSlm kizlar hayirli cymalar rabbim bebeklerimize saglik sihat uzun omurler nasip etsin..
merhaba anne adayları ve kuzuları..
ilk randevumu aldım hayırlısıyla yarın gidicem.. Antalya da tavsiye üzerine bir prof. dan aldım randevuyu inşallah frekansımız tutar da tekrar arayış içerisine girmem. ikinci gebeliğim olduğu için biraz rahatım bu yüzden kızıyorum aslında kendime sanki ilk bebeğim kadar heyecanlanmamış gibiyim sizlerden de yaşayan var mı aynı duyguları...?
ayyy ne güzelamin canım bunun mutluğuğu anlatılamaz gerçekten hemde çok gurur verici bir duygu rabbim kötü gözlerden korusun inşallah
Merhabalar, dr kontrolumuz vardı 9+2 ile uyumlu bebişim kolları, bacakları gayet netti ve hatta bacaklarını hareket ettirdi resmen meleğim . Çok mutluyum Rabbim tamamına erdirsin inşallah
2.86 cm crl uzunluğu
2 haftada 3 kat artmış neredeyse
Minik zeytinim
Sonraki randevumuz 1 temmuz da
2li test ve rahim ağzı uzunluğu kontrol edilecek o sebeple vajinal muayneye psikolojik olarak hazır gelmesinin dedi
1 ayda 2 kilodan fazla almışım hamurisine dikkat dedi
Kan testlerinde sorun yok çok şükür
böyle işte sevgili arkadaşlar
sabah bulantı yüzünden çıkardım çok fena oldum ama zeytinimi görünce hepsi geride kaldı
rahatsız olan kızlar bi an önce sağlığınıza kavusmaniz dileğiyle
biraz daha sabır şu 1 ay çabucak geçse hepimiz dahada rahatlayacagiz inşallah
benim annem ankarada bn ankaraya yakın yerde otruyorum canım isteyince gidemiyorum hafta sonları anca kayınvalidem istanbulda gelsin die bekliorum iyi anlaşıyoruz şükür beni kırmaz bende kırmam onları nebiliyim aman ikili ilişki zor hiç sinirlenmiomusun de sinirleniyorum bazen tutumsuz düşüncesiz oluyo kendi kızına hamile olduğu günü öğrendiği günü gitti daha istnbulda düşün çocuk 7 yaşındakendi evi burda işte yokmu var ama görmezden geliosun bi iyilik kötülüğü örtüyor
saol canım ıctım bos su:)ıcak su yani..bide kpss hazırlanıyorum öyle uykum geliyor yaaaa sizlerdede öylemi
inşallah kuzum aminnnnn
demek artık kolları bacakları seçiliyor..
çok heyecanlandım
biz de yarın 8+4 oluyoruz gerçi usgye göre 8+6 bakalım nasıl bir görüntü bizi bekliyorr
içim kıpır kıpır..
bi de midem ağzımda
bebiş için önüme yarımlık şişe su koydum yudum yudum içmeye çalışıyorum...
slm
yarın doktor konturolum var 2 hafta once gıttıgımde tam tarıh vermedı 4 haftalık olabılır ozaman yarın 6 haftalık olucak kalp atıslarını duymayı cok ıstıyorum ama cevremdekılıer daha erken duyamazsın dıyor bakalım bı yarın olsunda 4 haftalıkken keseyıde goremezsın demsılerdı ama bızım ufaklık bıze el sallamıstı ondan dolayı yarın kalp atısları duyucagıma cok ıananıyorum duyamazsam herhalde duyana akdar 2 gunde bır doktorun kapısını asındırırm:)) benmı bukadar heyecanlıyım herkesmı benım gıbı anlayamıyorum
Slm kizlar hayirli cymalar rabbim bebeklerimize saglik sihat uzun omurler nasip etsin..
Merhabalar, dr kontrolumuz vardı 9+2 ile uyumlu bebişim kolları, bacakları gayet netti ve hatta bacaklarını hareket ettirdi resmen meleğim . Çok mutluyum Rabbim tamamına erdirsin inşallah
2.86 cm crl uzunluğu
Minik zeytinim
2li test ve rahim ağzı uzunluğu kontrol edilecek o sebeple vajinal muayneye psikolojik olarak hazır gelmesinin dedi
sabah bulantı yüzünden çıkardım çok fena oldum ama zeytinimi görünce hepsi geride kaldı
ne güzel şanslısın o zaman seninki gelip yardım edecekkız bulantın varmı ben çok fenayım :26:
boşver sana çeksin oğlanın babasına çekeni ilerde beynini yer
bende bende
nasıl bu riskli gebelik raporu?? heyet mı veriyor bende mı alsam ne yapsam
iyiyiz canım cok sükür yarın bebiş görmeye gidecegiz heyacan tavan
amin canım göreceksin insallah. Ama buyuk hayallere kapılma. Ben bir halta benzetemedim çünkü bakalım şimdi neye benzeyecek
amin canım cümlemizin evlatlarını bağışlasın rabbım
heyet evet özelle eşim görüştü 350 tl veriosun 1 gece hastanede yatıyormuşsun gibi gösterior verior sonra :)
2.86 cm crl uzunluğu
Minik zeytinim
Hayırlı cumalar canım ..aminnn
CANIM bebişini görmüşsün hadi gözün.aydın ...benim randevum 28 haziranda ikili test için çagırdı,rahim ağzı uzunlugu ne ki ,bu haftalarda ilk defa duydum
kac gunluk oluyor canım bu rapor canım? 40 gun rapor ıznım var benım normalde
30 günden fazla yok diğer ay tekrar para tekrar rapor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?