2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ayyy ne güzel amin canım bunun mutluğuğu anlatılamaz gerçekten hemde çok gurur verici bir duygu rabbim kötü gözlerden korusun inşallah

Slm kizlar hayirli cymalar rabbim bebeklerimize saglik sihat uzun omurler nasip etsin..

boşver sana çeksin oğlanın babasına çekeni ilerde beynini yer
ayy inşallahh yeterrrr diye bağırasım geldi az önce tuttum kendimi yaaaaa cinsiyet öğrenip ona cicikler almak istiyorummm
bende bende
biran önce doğum iznine ayrılmak istiyorum bi kaç ay geçsin riskli gebelik raporu alcammm...
nasıl bu riskli gebelik raporu?? heyet mı veriyor bende mı alsam ne yapsam
Selam kızlar.. Ancak bakabiliyorumm iyisinizdir inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyiyiz canım cok sükür yarın bebiş görmeye gidecegiz heyacan tavan
saat 1 de randevumuz var. en son gittiğimizde sadece keseyi görmüştük. dua edin anneler , bebeğimi görebileyim bugün:)
amin canım göreceksin insallah. Ama buyuk hayallere kapılma. Ben bir halta benzetemedim çünkü bakalım şimdi neye benzeyecek
Slm kizlar hayirli cymalar rabbim bebeklerimize saglik sihat uzun omurler nasip etsin..
amin canım cümlemizin evlatlarını bağışlasın rabbım

Son düzenleme:

2. gebeliğin verdiği bir rahatlık var ama ben yine çok heycanlıyım. hayatımı tepeden tırnağa değiştircek bi olay...bu duyguyu bilsemde...hamilelik, doğum...ilk sene tüm bunları düşündükçe kalbim yerinden fırlıyor :))) biraz korku,,,mutluluk,,,belirsizlik

Merhabalar, dr kontrolumuz vardı 9+2 ile uyumlu bebişim kolları, bacakları gayet netti ve hatta bacaklarını hareket ettirdi resmen meleğim . Çok mutluyum Rabbim tamamına erdirsin inşallah
2.86 cm crl uzunluğu
2 haftada 3 kat artmış neredeyse
Minik zeytinim
Sonraki randevumuz 1 temmuz da
2li test ve rahim ağzı uzunluğu kontrol edilecek o sebeple vajinal muayneye psikolojik olarak hazır gelmesinin dedi
1 ayda 2 kilodan fazla almışım hamurisine dikkat dedi
Kan testlerinde sorun yok çok şükür
böyle işte sevgili arkadaşlar
sabah bulantı yüzünden çıkardım çok fena oldum ama zeytinimi görünce hepsi geride kaldı
rahatsız olan kızlar bi an önce sağlığınıza kavusmaniz dileğiyle
biraz daha sabır şu 1 ay çabucak geçse hepimiz dahada rahatlayacagiz inşallah

slm
yarın doktor konturolum var 2 hafta once gıttıgımde tam tarıh vermedı 4 haftalık olabılır ozaman yarın 6 haftalık olucak kalp atıslarını duymayı cok ıstıyorum ama cevremdekılıer daha erken duyamazsın dıyor bakalım bı yarın olsunda 4 haftalıkken keseyıde goremezsın demsılerdı ama bızım ufaklık bıze el sallamıstı ondan dolayı yarın kalp atısları duyucagıma cok ıananıyorum duyamazsam herhalde duyana akdar 2 gunde bır doktorun kapısını asındırırm:)) benmı bukadar heyecanlıyım herkesmı benım gıbı anlayamıyorum

ayyy ne güzel amin canım bunun mutluğuğu anlatılamaz gerçekten hemde çok gurur verici bir duygu rabbim kötü gözlerden korusun inşallah

inşallah kuzum aminnnnn

demek artık kolları bacakları seçiliyor..
çok heyecanlandım
biz de yarın 8+4 oluyoruz gerçi usgye göre 8+6 bakalım nasıl bir görüntü bizi bekliyorr
içim kıpır kıpır..

bi de midem ağzımda
bebiş için önüme yarımlık şişe su koydum yudum yudum içmeye çalışıyorum...

ne güzel şanslısın o zaman seninki gelip yardım edecek kız bulantın varmı ben çok fenayım :26:

Evet çok güzeldi. . Hareket etti resmen annemde vardı yanımda yüzü bile seçiliyor dedi .
Normalde usg ye göre 1 gün geride ydi 3 gün ileri çıktı bu gün
tansiyonum çok düşük bol sıvı tüket dedi dr birde .sen sudan bahsedilen hatırladım

internetten baktım kalp atışı için şu bilgiyi buldum:

Ceninin kalbi ekranda ne zaman görülür?
Vajinal prob ile (vajina içine yerleştirilen monitör) altıncı haftada görülür. Abdominal prob ile (karından inceleme yapan monitör) yedinci hafta gibi görülür.

bende heyecanla kalp atışını bekliyorum bir hafta sonra dr gidicem

Hayırlı cumalar canım ..aminnn

CANIM bebişini görmüşsün hadi gözün.aydın ... benim randevum 28 haziranda ikili test için çagırdı,rahim ağzı uzunlugu ne ki ,bu haftalarda ilk defa duydum

heyet evet özelle eşim görüştü 350 tl veriosun 1 gece hastanede yatıyormuşsun gibi gösterior verior sonra :)

Merhaba canım çok sevindim bu güzel habere, inşallah benimdeçarşamba günü randevum güzel haberler veririm Allahın izniyle...
Sen herhalde detaylı ultrasona girdin. Benim bulundupum ilçede ki devlet hastanesinde eski ultrason olduğu için bu kadar detay göremiyoruz, ama çarşamba günü izmirdeki hastanede inşallah görürüz...
2li test ne zaman olucak şimdikaç aylıkken ?
Bir de hangi kan testlerinden oldun ?
Rahim ağzı uzunluğu bunu ilk kez duydum, nasıl bi şey ? Ölçüyolar mı anlamadım

Hayırlı cumalar canım ..aminnn

CANIM bebişini görmüşsün hadi gözün.aydın ... benim randevum 28 haziranda ikili test için çagırdı,rahim ağzı uzunlugu ne ki ,bu haftalarda ilk defa duydum

Ben geçen sene rahim ağzı kanseri öncü lezyonları sebebiyle Leep diye bi operasyon gecirdim
rahim ağzının bir kısmını aldılar bu sebeple yetmezlik riskim var Allah korusun 4. 5. Aylarda rahim ağzı açılıp erken doguma neden olabiliyor
tekrarlayan erken doğumlarda da bu kontrol yapılıyor
dr gerekli görürse serklaj adı verilen bi operasyonla 12.ya da 14. Hafta gibi bi dikisle rahim ağzını dikiyor
Malesef 3 aydan sonra riskli dönem bitmiyor aksine yeni başlıyor benim için
vajinal ultrasonla ölçüm yapılıyor gayet basit
dr a sorun isterseniz sizde uzunluğu normal mi diye garanti olmuş olur

30 günden fazla yok diğer ay tekrar para tekrar rapor...

hımm anladım canım ben devlet memuruyum sanırım ondan heyete gırersem zaten 240 gune kadar cıkıyor rapor ama ucretsız ızın gıbı oluyor. 40 gun kesintili oluyor sadece maaşımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…