benim uyku hariç hiç bişeyim yokkk bazen korkuyorum nie tepki vermiyor die:)
Merhaba canım çok sevindim bu güzel habere, inşallah benimdeçarşamba günü randevum güzel haberler veririm Allahın izniyle...
Sen herhalde detaylı ultrasona girdin. Benim bulundupum ilçede ki devlet hastanesinde eski ultrason olduğu için bu kadar detay göremiyoruz, ama çarşamba günü izmirdeki hastanede inşallah görürüz...
2li test ne zaman olucak şimdikaç aylıkken ?
Bir de hangi kan testlerinden oldun ?
Rahim ağzı uzunluğu bunu ilk kez duydum, nasıl bi şey ? Ölçüyolar mı anlamadım
Hayırlı cumalar canım ..aminnn
CANIM bebişini görmüşsün hadi gözün.aydın ...benim randevum 28 haziranda ikili test için çagırdı,rahim ağzı uzunlugu ne ki ,bu haftalarda ilk defa duydum
ikili test ne zaman yapılıyor acaba?
Merhaba Arkadaşlar doktora gidip testlere başlayanlar var mı ben henüz gitmedim iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum da geç mi olur bilmiyorum...
12.Hafta diye duymuştum ama umarım yanılmıyorumdur...
benden şimdilik sadece tam idrar ve kan testi istedi..çok ayrıntılı testler...
sonuçları maille sordum önemli bir şey yok geldiğinde konuşuruz detaylı demiş..
umarım yoktur bi sorun..
hımm anladım canım ben devlet memuruyum sanırım ondan heyete gırersem zaten 240 gune kadar cıkıyor rapor ama ucretsız ızın gıbı oluyor. 40 gun kesintili oluyor sadece maaşımdan.
Canim daha bebegin hareketini yada seyirmesini hissedemessin o segirme dedigin bağırsak hareketlerin :)
Bebegin kesesi solda ise kiz sagda ise erkek derler kontrolüne gidince sor doktoruna kese soldami sagdami diye.
Ben inanmıyorum gerçi bunlara ama sordum doktora yinede solda dedi :)
Bende hep öyle biliyordum hatta 2 doktora da özellikle sordum kendimi hazırlayayım diye solda mı sağda mı dedim ortada rahmin içinde dedilerama içime erkek olacak gibi geldiğinden kendimi buna hazırlıyorum.
ikili test ne zaman yapılıyor acaba?
Bende kako ve badem yaginin iyi oldunu okudum ben simde bebe yag suruyorum oncedende kullanirdim ama simdi duzenli kullaniyorum karnim buyumeye baslayinca krem kullancam kremini duymadim
yarın fıstık cok heyecanlıyımmm:18:
Hadi bakalim hayırlısı canim kalp atisini duydun mu hic
benimde bebek gittiğimde ortada duruyorda ama sol yumurtadan atılmış doktorum öyle dedi bu durumda kızmı olcak
duydum duydum canım bonk bonk diye atıyordu mercimeğım.. Şimdi görmeye gidecegiz aynı haylazlıkla devammı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?