2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
deneyimli annelere sorum var,,,
benim bebek sağ tarafta hafiften ikigündür oramda sanki içeriden çimdikliyorlarmış gibi bir hissiyat var ve canım hafiften yanıyor,,, bu rahim kasılması mı? gaz mı? bebeğin hareketi olduğunu sanmıyorum ama çok nadirde olsa bazı Kadınlar erkenden anlayabiliyormuş ama bebeğin hareketi olduğunu sanmıyorum,,,,
doktorumu arayım mı????

2li test için 13+1 de çağırdı 1 temmuz a denk geliyor. Tam kan sayımı , ıdrar ve rubella gibi testler istemişti dr geçen kontrolde çoğunu aile hekimliğinde yaptırdım digerlerini de devlet hastanesinde yaptırdım. Bedavaya getirdim bu sayede
Özel hastanede doktorum ve ultrason cihazları gayet iyi sanırım bunun da etkisi oldu net görüntüde.
testler için devlet hastanesine gittiğimde geçen hafta hiç bir şey belli değildi.muhtemelen baya eskiydi aletleri

Hayırlı cumalar canım ..aminnn

CANIM bebişini görmüşsün hadi gözün.aydın ... benim randevum 28 haziranda ikili test için çagırdı,rahim ağzı uzunlugu ne ki ,bu haftalarda ilk defa duydum

ikili test ne zaman yapılıyor acaba?

Merhaba Arkadaşlar doktora gidip testlere başlayanlar var mı ben henüz gitmedim iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum da geç mi olur bilmiyorum...

ikili test ne zaman yapılıyor acaba?

12.Hafta diye duymuştum ama umarım yanılmıyorumdur...
Merhaba Arkadaşlar doktora gidip testlere başlayanlar var mı ben henüz gitmedim iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum da geç mi olur bilmiyorum...

benden şimdilik sadece tam idrar ve kan testi istedi..çok ayrıntılı testler...
sonuçları maille sordum önemli bir şey yok geldiğinde konuşuruz detaylı demiş..
umarım yoktur bi sorun..

Teşekkür ederim.

Hayirli cumalar kizlar. Allah dualarimizi kabul etsin. Hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize. benim gibi surekli uyuyan ve yorgun olan var mi

Arkadaşlar mrb 7 haftalık gebeyim ve çok acım yediğimi çıkaramıyom bulantılarım halsizliğim fln keyfim hiç yok ne olcak bu böyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende hep öyle biliyordum hatta 2 doktora da özellikle sordum kendimi hazırlayayım diye solda mı sağda mı dedim ortada rahmin içinde dediler ama içime erkek olacak gibi geldiğinden kendimi buna hazırlıyorum.

Bende hep öyle biliyordum hatta 2 doktora da özellikle sordum kendimi hazırlayayım diye solda mı sağda mı dedim ortada rahmin içinde dediler ama içime erkek olacak gibi geldiğinden kendimi buna hazırlıyorum.

benimde bebek gittiğimde ortada duruyorda ama sol yumurtadan atılmış doktorum öyle dedi bu durumda kızmı olcak

Bende kako ve badem yaginin iyi oldunu okudum ben simde bebe yag suruyorum oncedende kullanirdim ama simdi duzenli kullaniyorum karnim buyumeye baslayinca krem kullancam kremini duymadim

bende aktardan badem yağı almaya gittim verelim ama tüyleri kuvvetlendirir ve artı tüylenme yapar dedi bıraktım şimdi kayısı yağı ve vucut nemlendiricisi sürüyorum önemli olan nemlenmesi diye daha sonra lierac veya başka bişey neyse almayı düşünüyorum.

Selam kızlar sanırım bende sizler gibi ocak 2015 annesi olucam. Bugün kesemiz görmeye gittik 2 tane gördük yani ikiz annesi olucam kısmetse.normalde doğum tarihim 6 şubat ama galiba ikizler 40 hafta beklemiyorlarmış benim gibi ikiz bebek bekleyen deneyimli anne adayları varmı aranızda. merak ettiğim bir sürü konu var da

Sevgili anneler benim kafama takilan bisey var dr size folik asit icin ne verdi ben decavite baslamistim ama tarim gida da bi yakinimiz calisiyor bunu kullanma bunun icinden pis hayvan katkisi cikti ama bakanlikta arkasi saglam cikti dedi siz ne kullaniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…