bende aktardan badem yağı almaya gittim verelim ama tüyleri kuvvetlendirir ve artı tüylenme yapar dedi bıraktım şimdi kayısı yağı ve vucut nemlendiricisi sürüyorum önemli olan nemlenmesi diye daha sonra lierac veya başka bişey neyse almayı düşünüyorum.
Güzel istekler özellikle çocuktan sonra şimdi bile sabahları mide bulantısı fln oluyor sürünerek kalkıyorum işe geliyorum çok gücüme gidiyor özeniyorum yatarak hamilelilk geçiren nazlı hanımlaraevet bebeğimle eşimle ilgilenim artık.eve gidip alelacele yemek yapmaktan bıktım usandım.içeri girdiğimde yemek kouları olsun evimde kurabiye kokuları olsun istiyorum.evim hep temiz olsun eşimi güzel karşılim istiyorum
bildiğimiz kadarıyla öyleAllahın gücüne gitmesinde kız iyidir ya :26: Allah tan hayırlısı
bu sefer yuzunuz guler insallah Allah isteyen herkesi evlat sahibi etsin cok zor gercekten sizi az da olsa anliyorum ben de bi kayip yasadim.. bu sefer yuzumuz gulecek insallah inaniyorum
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin miniklerini canim. Çok zor bi durum olsa gerek rabbim kimseye göstermesin. Allah hepimizin kucaklarına aldıgı günleri göstersin inşallah . 🙏🙏Hoşgeldin aramıza 😘
çok teşekkür ederim...inşaallah rabbim acılarını gösermicek hiç birimize...
ben yatmadan önce veya uyku arasında içiyorumm..uyurken protein emiliminin fazla olduğunu duymuştum...Güzel Anneler bir sorum olacak sizler sütünüzü ne zaman içiyorsunız? ben her sabah kahvaltı ile birlikte ballı süt içiyorum akşam içmek daha mı iyi acaba ???
Allah de ötesini bırak...
Hayirli cumalar kizlar. Allah dualarimizi kabul etsin. Hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize.benim gibi surekli uyuyan ve yorgun olan var mi
amin arkadaşım..hayırlı cumalar hepimize..
bende sürekli uyku modundayım
Benim kan testimde öğrendiğimde hcg araligim 6 haftalık oldugumu gösteriyordu. Bu haftada 7+2 olmam gerekiyordu ama doktor 5 haftalık olduğunu söyledi. Ondan kalp atisi duyulmadı.
Birde vitaminler canım ne zaman kullanilmaya baslaniyor ?
Güzel istekler özellikle çocuktan sonra şimdi bile sabahları mide bulantısı fln oluyor sürünerek kalkıyorum işe geliyorum çok gücüme gidiyor özeniyorum yatarak hamilelilk geçiren nazlı hanımlaraAllah herkese fırsat imkan versin
Sevgili anneler benim kafama takilan bisey var dr size folik asit icin ne verdi ben decavite baslamistim ama tarim gida da bi yakinimiz calisiyor bunu kullanma bunun icinden pis hayvan katkisi cikti ama bakanlikta arkasi saglam cikti dedi siz ne kullaniyorsunuz
hım tamam canım evet bebeğin haftasını gösteriyor dr son adet tarihini giriyor cihaz ona göre hesaplıyor ama bebeğin ölçüsüne göre bir kaç gün farklı çıkabiliyor mesela ben gittiğimde 6+4 dü son adete göre ama ultrasonda 6+1 çıktı
canım benim doktorum ne kesede ne de kalp atışında onu yapmadı.
Ben sorduğum da da hemen satı soruyor kendi hesaplıyor söylüyor. Bende cihazdan söylesin önde mi geride mi öğrenmek istiyorum. Onun için ne demek lazımki?
canım usg aleti bebeğin veya kesenin boyutunaa göre çıktıda yazıyor örneğin 7 hafta 1 günlük diyelim 7w1d yazar
6 hafta 5günlük diyelim 6w5d yazar ona göre sen önde mi değil mi kendin bakarak anlarsın..
:))) canım benim çok teşekkür ederim. eve gider gitmez bakacağım çünkü meraktan ölmüştüm.
Bende folic plus kullaniyorum. Gunde 2 defa mi aliyosunuzcanım benimki fobiol.
Folik asitlerle ilgili değişik söylemler var haklısın.
Bende folic plus kullaniyorum. Gunde 2 defa mi aliyosunuz
:26:
canım benimki fobiol.
Folik asitlerle ilgili değişik söylemler var haklısın.
Bu ultrason ciktilarinda kese boyutu yaziyor mu arkadaslar bilen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?