2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ya kozlar bişi dicem bana gülceksiniz. Ya kızımn bn usglerini falan hep saklamaıdtım sonra onu sakladım ortalıkta durmasın diye hani özel ya
Bı seferde bulamuyorum Allahım delircem
Bu arada bnmde solumda bebiş kızcem mı olcak kızım gibi bitane daha
Ya kızlar bumlar işin espirisi de rabbim onun cinsiyetini coktan belirledi bizede sabredip hayırlısını istemek düşüyo ....

Herkes de farkli oluyor bence canim cunku herkes baska bisi yaziyor bende bebe yag kullaniyorum sadece

Güzel istekler özellikle çocuktan sonra şimdi bile sabahları mide bulantısı fln oluyor sürünerek kalkıyorum işe geliyorum çok gücüme gidiyor özeniyorum yatarak hamilelilk geçiren nazlı hanımlara Allah herkese fırsat imkan versin

bu sefer yuzunuz guler insallah Allah isteyen herkesi evlat sahibi etsin cok zor gercekten sizi az da olsa anliyorum ben de bi kayip yasadim.. bu sefer yuzumuz gulecek insallah inaniyorum

Biricik kızıma hamişken bütün herseyini saklamıstım ... Sonuclar usgler herseyi onları buldum sükür
Usgnin ilk ögrendigimde 5 hafta 5 günlükken usgnin arkasına sunları yazmısım...
Canım yawrum...cok heyecanlı ve panik bi anne seni bekliyor..
Korkuyorum.....
Canım yawrum herseyim benim sen dogmadan daha cok sewiyorum seni...şimdi bi fındık kadar bile degilsin..
Allaha, rabbime emanetsin.canım kanım askımın gülü Seni cook sewiyorum

Sevgili annen merve..
Bunu okuyunca cok agladım ... Kızımda bakıyo bana noluyo diye :)

Saglikli olsunda canim iki hafta geriden gelsin bosver. Vitaminleri daha soylemedI dr sanirim 11-12 aylarda ilk bebgimde oyle baslamistim. Suanda sadece folik asit aliyorum ben

aynen sabah resmen sürünerek gidiyorum benmde bulantılarım başladı çok zor geçiyo valla :26:

canım benimki fobiol.

Folik asitlerle ilgili değişik söylemler var haklısın.

canım benim doktorum ne kesede ne de kalp atışında onu yapmadı.

Ben sorduğum da da hemen satı soruyor kendi hesaplıyor söylüyor. Bende cihazdan söylesin önde mi geride mi öğrenmek istiyorum. Onun için ne demek lazımki?

canım usg aleti bebeğin veya kesenin boyutunaa göre çıktıda yazıyor örneğin 7 hafta 1 günlük diyelim 7w1d yazar
6 hafta 5günlük diyelim 6w5d yazar ona göre sen önde mi değil mi kendin bakarak anlarsın..

Son düzenleme:

:))) canım benim çok teşekkür ederim. eve gider gitmez bakacağım çünkü meraktan ölmüştüm.

Kahverengi akintisi olan var mi? Panik yapmak istemiyorum ama bende 3 gundur var. Dikkat etmiyo muyum acaba kendime

canım benimki fobiol.

Folik asitlerle ilgili değişik söylemler var haklısın.

Canım bende bakanlıkta gıda mühendisiyim: Dediğin gbi olsa analiz sonuçları bizimde önümüze geliyo. görmeme şansımız olmazdı. Kaldı ki bahsettiğin vitamin gıda takviyesi değil ilaç yani gıda tarım bakanlığıyla ilgisi yok cnm. Bende hamilelikten önceki 3 aydan beri folbiol kullanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…