2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

haklısın canım.

hamilelik nasıl gidiyor canım senin de benim gibi bol miktarda uyku hali ve asabiyet var mı? kocamın başına birşey getirmeden doğurursam iyi olur. Adamı deli ediyorum çünkü :)

haklısın canım.

hamilelik nasıl gidiyor canım senin de benim gibi bol miktarda uyku hali ve asabiyet var mı? kocamın başına birşey getirmeden doğurursam iyi olur. Adamı deli ediyorum çünkü :)

valla bende tık yok. ne bulantı ne baş dönmesi ne gerginlik.. inşallah sizinde bian önce geçerr ya bende şey sorcam şu ağır kaldırma olayını etrafımdakiler çok abartıyo diye düşünüyorum da netten de bişi bulamadım. kaç kilodan sonra dikkat etmeliyiz ki.. ben 2 tane 10ar litrelik şişeler falan taşıyorum

kişiye göre değişiyor aslında kimisi 2 kg da sıkıntı yaşıyor kimisi daha fazlasında ama bence siz ağır kaldırmayın birde düşük riskiyle alakalı. riskiniz varmı bilmiyorum ama benim düşük riskim var. çok ağır kaldırmamaya çalışıyorum.

Yalnız gün içinde koluma taktığım çanta bence 2-3 kg civarında. Bence 2 tane 10 litre fazla lütfen kaldırmayın. Riske atmaya değmez.

canım sen istanbulda mısın hangi hastanede takip ediliyosun..

canım sen istanbulda mısın hangi hastanede takip ediliyosun..

canım ben muğlada yaşıyorum yeni atama ile geldim. buraya da alışmaya çalışıyorum. Ankaradan geldim. Sen hangi ildesin İstanbul mu?

canım ben muğlada yaşıyorum yeni atama ile geldim. buraya da alışmaya çalışıyorum. Ankaradan geldim. Sen hangi ildesin İstanbul mu?

evet cnm istanbuldayım. Bende eşimden ayrı şehirdeyim malesef oda karsa atandı aday memurluğu bitsin diye bekliyoruz umarım alışman kolay olur muğla güzel bi il sonuçta.. hamileliğinde musmutlu geçsin inşallah cnm

bilmem bünye ile ilgili sanırsam, ama ben sadece bazayı kaldırdım indirdim pembe akıntım oldu hemen ben 2 kilodan ağır bir şey taşımıyorum,, çok dikkat ediyorum ama her hamilelik farklı ama bana 2 tane 10LT biraz fazla geldi,,,,

teşekkür ederim canım inşallah hepimizinki güzel geçer.benim eşimde geçici görevle ekime kadar şehir dışında napalım idare edeceğiz. ebenimki en azında yakında sizinki bayağı bir uzakmış. Allah yardım etsin.

ya işte ilk gebelik olunca mı böyle oluyo ne bileyim. bi sıkıntım yok ya çok şükür heralde ondan rahatım. ama baza bence 20 lt. sudan daha kötü cnm. bende bikere mecbur kalıp kaldırmıştım bazayı da baya bi belim ağrımıştı

Maşallah

Bir an önce sıfırlamalısın. Bebeğinin bütün organları oluşuyor. Allah korusun bir sorun çıkarsa çok üzülürsün.

yeter ki sağlıkla huzurla mutlulukla hayırla doğum olsun, razıyım hergün olduğum iğnelere, ben clexan 0,4 kullanıyorum sen ?

clexane 0,4 ve 100'lük coraspin kullanıyorum.

saol cnm ya eylülde 1 yılı doluyo ama müdürü göndermicek sanırm . Allah herkese vicdan versin.

kızlarrrr aklıma takıldı acaba ağrı eşiği yüksek olanların mide bulantısı vs vs hamilelik belirtilerini daha az şiddette geçiriyor olabilir mi ?
aklıma takıldı da birden

haklısın canım.

inan bende herşeyi söylüyorum kayınvalideme olan kızgınlığımı düne kadar içime atardım sorun olmasın diye şimdi herşeyi söylüyorum hallerin geldi yine diyor bana hormanlarınmı yükseldi diyo gülermisin ağlarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…