Bu ultrason ciktilarinda kese boyutu yaziyor mu arkadaslar bilen var mi?
Canım bende bakanlıkta gıda mühendisiyim: Dediğin gbi olsa analiz sonuçları bizimde önümüze geliyo. görmeme şansımız olmazdı. Kaldı ki bahsettiğin vitamin gıda takviyesi değil ilaç yani gıda tarım bakanlığıyla ilgisi yok cnm. Bende hamilelikten önceki 3 aydan beri folbiol kullanıyorum..
Kahverengi akintisi olan var mi? Panik yapmak istemiyorum ama bende 3 gundur var. Dikkat etmiyo muyum acaba kendime
eğer bebek görünmüyorsa kese boyu yazar ama bebek görünmeye başladığından itibaren bebeğin boyu yazmağa başlar ,,,
haklısın canım.
hamilelik nasıl gidiyor canım senin de benim gibi bol miktarda uyku hali ve asabiyet var mı? kocamın başına birşey getirmeden doğurursam iyi olur. Adamı deli ediyorum çünkü :)
valla bende tık yok. ne bulantı ne baş dönmesi ne gerginlik.. inşallah sizinde bian önce geçerrya bende şey sorcam şu ağır kaldırma olayını etrafımdakiler çok abartıyo diye düşünüyorum da netten de bişi bulamadım. kaç kilodan sonra dikkat etmeliyiz ki.. ben 2 tane 10ar litrelik şişeler falan taşıyorum
kişiye göre değişiyor aslında kimisi 2 kg da sıkıntı yaşıyor kimisi daha fazlasında ama bence siz ağır kaldırmayın birde düşük riskiyle alakalı. riskiniz varmı bilmiyorum ama benim düşük riskim var. çok ağır kaldırmamaya çalışıyorum.
Yalnız gün içinde koluma taktığım çanta bence 2-3 kg civarında. Bence 2 tane 10 litre fazla lütfen kaldırmayın. Riske atmaya değmez.
canım sen istanbulda mısın hangi hastanede takip ediliyosun..
Anladm cnm.birseyler yazio ama hangisi boy olcusu bilemedim.
canım ben muğlada yaşıyorum yeni atama ile geldim. buraya da alışmaya çalışıyorum. Ankaradan geldim. Sen hangi ildesin İstanbul mu?
valla bende tık yok. ne bulantı ne baş dönmesi ne gerginlik.. inşallah sizinde bian önce geçerrya bende şey sorcam şu ağır kaldırma olayını etrafımdakiler çok abartıyo diye düşünüyorum da netten de bişi bulamadım. kaç kilodan sonra dikkat etmeliyiz ki.. ben 2 tane 10ar litrelik şişeler falan taşıyorum
eğer CRL diye yazıyorsa bu bebeğin boyunu gösterir, kese içi bazen sadece D harfi ve yanında rakamlar oluyor veya GS harfleri oluyor diyor tatlım,,,
evet cnm istanbuldayım. Bende eşimden ayrı şehirdeyim malesef oda karsa atandı aday memurluğu bitsin diye bekliyoruzumarım alışman kolay olur muğla güzel bi il sonuçta.. hamileliğinde musmutlu geçsin inşallah cnm
bilmem bünye ile ilgili sanırsam, ama ben sadece bazayı kaldırdım indirdim pembe akıntım oldu hemen ben 2 kilodan ağır bir şey taşımıyorum,, çok dikkat ediyorum ama her hamilelik farklı ama bana 2 tane 10LT biraz fazla geldi,,,,
MaşallahKızlar gnaydın dün hiç yazamadım sabahdan dr kontrolum vardı pıt pıtlarımızı duyduk allahıma bin şükür rabbım bana bunu yasattı ona hamdolsun verdiklerine bin şükür allaha inanmayanları hercekden anlamıyorum bir canlı buyuyo bnmle bedenımle birlikte rabbım herkese yasatsın ınsallahh... Kalp atıslarını duymayıp renklı damarlara bakınca aglamaya basladım ustune bide kalp atısı gelınce ballı kaymak oldu sel oldu ortalık drda sarıldı korkma cok saglıklı tepe taklak yatıoo bak rahat ol dedi.. Dedi tepek taklak yatıomus bebiş yanı...
Bir an önce sıfırlamalısın. Bebeğinin bütün organları oluşuyor. Allah korusun bir sorun çıkarsa çok üzülürsün.Günqydın, ben varım. Ama 2 paketten 7-8 taneye düşürdüm onlarda yarım gibi bırakmaya çalışıyorum. Doktorum slim super light önerdi, tamamen bırakırsam yaşayacağım stresinde etkisi olurmuş. Mümkün olduğunca az içmeye çalış tabi diye uyardı.
yeter ki sağlıkla huzurla mutlulukla hayırla doğum olsun, razıyım hergün olduğum iğnelere, ben clexan 0,4 kullanıyorum sen ?
canım ben muğlada yaşıyorum yeni atama ile geldim. buraya da alışmaya çalışıyorum. Ankaradan geldim. Sen hangi ildesin İstanbul mu?
teşekkür ederim canım inşallah hepimizinki güzel geçer.benim eşimde geçici görevle ekime kadar şehir dışında napalım idare edeceğiz. ebenimki en azında yakında sizinki bayağı bir uzakmış. Allah yardım etsin.
haklısın canım.
hamilelik nasıl gidiyor canım senin de benim gibi bol miktarda uyku hali ve asabiyet var mı? kocamın başına birşey getirmeden doğurursam iyi olur. Adamı deli ediyorum çünkü :)
clexane 0,4 ve 100'lük coraspin kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?