2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
çok yüksek değil ama bence şimdiden şekerli gıdalardan biraz uzak dur tatlım,,, tatlı, baklava, şeker, hamur işi v.b.

Evet hatunlar ya. Hamur işi ve şekerden simdiden uzak durabilirsek biz rahat ederiz ilerde. Hamilelik şekeri diye bi muhabbet var malum. Bebek icinde anne icinde riskli. Daha ona bakmalarina aylar var ama kontrollu gidilirse sorun olmaz inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İstanbul da oturuyorsan eğer H&M mağazasına bak tatlım,,,,
gerçi yaz bitinceye kadar göbekler çok belli olmaz göğüsden roba elbiseler de giyebeilirsin tatlım,,

Yazi Ankara'da geciricem. Ailem Ankara'da. Ordan bakabilirim bahsettigin magazaya. Yozgat'in ilcesinde gorev yapiyorum ben. Dolayisiyla onlime alisveris daha caip benim icin.

Mrb cnm bende senin gibi giyim sitesi arayisi icindeyim ama bir coguna baktm cok ucuk fiyatlar.lcw dan gobek kismi bebek baskili iki bady bi tanede hamilelik tayti almistim ewde giymek icin.fiyatlari uygun.

Evet ebru ya baktim acayip fazla fiyatlar. Boyle bi kac site daha baktim yuzden asagi bisi bulmak imkansiz gibi. Lcw dan da bir iki pantolon begendim ama ilerki aylar icin uygun. Yaz sezonuna da giriyoruz. Kislik bulmak zor olacak sanirim.

Ya erken gittim dayanamadik evet ustten bakti 8.5 mm dedi bilmiyorum daha cok minik dedi gec dollenme olmus dedi bende yumurtlama tarihini soyleyince tamam dedi minik iyi dedi 2 hafta sonra cagirdi bi daha oyle dedi yani bakalim benim birz sancim var iste sende durumlaar nasil kendini iyi hissediyosan sorun yok canim benim takma kafani bunlar bence

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Yok kendimi iyi hissediyorum seninle zaten ayni gidiyoruz bir gün farkla iyi oluyor birbirimizi takip ediyoruz yumurtlamamizda ayni doktor kese göründüğü halde diş gebelik değil ama kimyasal olabilir dedi bu doktora gitmem daha haftaya gel dedi başka doktora gitcem haftaya

Bencede o kadar karamsar seni uzen bir dr la devam etme canim baska bi dr icin bekle bence insallah hemn bebisi hemde kalp sesini duyarsin canim benim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Zaten başka bişey gerekmez ki demir sınraki aylarda alıyosun
Benimki coraspin ve follibol mu ne
İki tane kullanıyorum şimdi...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben baya bir kilolu hamile kaldım o yüzden çok korkuyorum şekerden, hamile kaldığımı öğrendiğim andan kestim tatlıyı , ve geçen gün tokluk şekerim 90 çıktı,,, gayet iyi,,, baya bir şaşırdım,, mutlu oldum,, yani olmayacak şey değil, dikkat edildikten sonra :))))

Kizlar valla aglicam su yazdiklarinizi okuyunca! Ya ne guzel en azindan yiyebiliyorsunuz bari su donemde kilo filan takmayin biraz tadini cikarin bosverin herkes ne derse desin. Keske ben de kilo alabilsem icim rahat edicek bebegime iyi bakiyorum diyebilicem ama. Sukredin arkadaslar.

Canım merhaba. Ben de başka şehirdeyim ama yazı ankarada geçiricem. hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun ankarada, araştırdın mı?

Ahh gozun aydin canim. 7+3 le geliyoruz pesinizden o zaman biz de artik 1 cm i gecmisizdir. :) esimle patlayacagiz sanki 5 gun once dr a giden biz degilmisiz de aylar olmus gibi geliyor. 9. Haftayi nasil bekleriz bilmiyorum:)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

ben yemek yapamıyorum bayanlar, yaparken insanlıktan çıkıyorum ve yaptığım yemeklerde çok lezzetsiz oluyor eşim yapıyor şimdi yemek,, ayy nasıl vicdan azabı duyuyorum adam çalışıyor bütün hafta , hafta sonu da yemek yapıyor bana;((((

Canım merhaba. Ben de başka şehirdeyim ama yazı ankarada geçiricem. hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun ankarada, araştırdın mı?

Canim ben arastirmadim ama ablam iki dogumunda da lokman hekime gitmisti. Cok da memnun kalmisti. Orayi bi denerim. Memnun kalmazsam arayis icine girerim sanirim.

Ben de yemek yapamiyorum. Esim pisiriyor. Ama o pisirirken dahi kokusunu alirsam cok kotu oluyorum. Bir an once duzeliriz insaallah.

Evt cnm kilo her hastalığın başı kesınlıkle katılıuorum.negğzel cnm Rabb'inin armağanı şükürler oldun isteyen herkese nasip etdsın benimde ikinci

Canim ben arastirmadim ama ablam iki dogumunda da lokman hekime gitmisti. Cok da memnun kalmisti. Orayi bi denerim. Memnun kalmazsam arayis icine girerim sanir

Bende ilk doğumumu lokman hekim de yapmistim doktorum çok iyiydi başka yere gittigi için etimed hastanesine geçtim ama hala kararsizim

sizin yazınızı okuyunca bende baktım netten fiyatlar ne kadar yüksek ufacık şortlar bile 99 tl yazmışlar acaba biz ne zaman bol kıyafetler giymeye başlarız ki 5. aydan sonra mı ? o zaman eylüle denk geliyor..

Bende ilk doğumumu lokman hekim de yapmistim doktorum çok iyiydi başka yere gittigi için etimed hastanesine geçtim ama hala kararsizim

lokman hekim sincanda erkek olan doktor var ona çok iyi diyorlar baya da ünlü ben de belki yazın ona bi görünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…