çok yüksek değil ama bence şimdiden şekerli gıdalardan biraz uzak dur tatlım,,, tatlı, baklava, şeker, hamur işi v.b.
İstanbul da oturuyorsan eğer H&M mağazasına bak tatlım,,,,
gerçi yaz bitinceye kadar göbekler çok belli olmaz göğüsden roba elbiseler de giyebeilirsin tatlım,,
Mrb cnm bende senin gibi giyim sitesi arayisi icindeyim ama bir coguna baktm cok ucuk fiyatlar.lcw dan gobek kismi bebek baskili iki bady bi tanede hamilelik tayti almistim ewde giymek icin.fiyatlari uygun.
Elif gittinmi doktora 9 da gidecektin hani keseyi gormussun gözün aydin benim kese 11.7 cikti doktora dedim aradaki fark geç yumurtlamadan olamazmi normalde 4 gün geriden geliyorum dedim yok haftaya yine bakalim dedi seni tekrar ne zamana cagirdi ustdenmi bakti ultrasonla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya erken gittim dayanamadik evet ustten bakti 8.5 mm dedi bilmiyorum daha cok minik dedi gec dollenme olmus dedi bende yumurtlama tarihini soyleyince tamam dedi minik iyi dedi 2 hafta sonra cagirdi bi daha oyle dedi yani bakalim benim birz sancim var iste sende durumlaar nasil kendini iyi hissediyosan sorun yok canim benim takma kafani bunlar bence
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Yok kendimi iyi hissediyorum seninle zaten ayni gidiyoruz bir gün farkla iyi oluyor birbirimizi takip ediyoruz yumurtlamamizda ayni doktor kese göründüğü halde diş gebelik değil ama kimyasal olabilir dedi bu doktora gitmem daha haftaya gel dedi başka doktora gitcem haftaya
Evet evet tabiki kullaniyorum folik asit. Folic plus kullaniyorum ogrendigim gunden beri. Bunun disinda demir ilaci vitamin vs bisi kullanmiyorum. Umarim gerekli falan degildir. Acaba daha mi erken gitsem muayeneye bilemedim.
Evet hatunlar ya. Hamur işi ve şekerden simdiden uzak durabilirsek biz rahat ederiz ilerde. Hamilelik şekeri diye bi muhabbet var malum. Bebek icinde anne icinde riskli. Daha ona bakmalarina aylar var ama kontrollu gidilirse sorun olmaz inşallah
Bndeeeeeeeee antepliyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet hatunlar ya. Hamur işi ve şekerden simdiden uzak durabilirsek biz rahat ederiz ilerde. Hamilelik şekeri diye bi muhabbet var malum. Bebek icinde anne icinde riskli. Daha ona bakmalarina aylar var ama kontrollu gidilirse sorun olmaz inşallah
ben baya bir kilolu hamile kaldım o yüzden çok korkuyorum şekerden, hamile kaldığımı öğrendiğim andan kestim tatlıyı , ve geçen gün tokluk şekerim 90 çıktı,,, gayet iyi,,, baya bir şaşırdım,, mutlu oldum,, yani olmayacak şey değil, dikkat edildikten sonra :))))
Yazi Ankara'da geciricem. Ailem Ankara'da. Ordan bakabilirim bahsettigin magazaya. Yozgat'in ilcesinde gorev yapiyorum ben. Dolayisiyla onlime alisveris daha caip benim icin.
Kızlar bebişimi gördüm bugün kontrolde, nasıl özlemişim:) annesini görünce kalbi güp güp attı yine heycandan mercimeğimin☺️ 1.33 cm olmuşuz😊 doktor çok iyi dedi, allaha şükür... 7+4 teyiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım merhaba. Ben de başka şehirdeyim ama yazı ankarada geçiricem. hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun ankarada, araştırdın mı?
ben yemek yapamıyorum bayanlar, yaparken insanlıktan çıkıyorum ve yaptığım yemeklerde çok lezzetsiz oluyor eşim yapıyor şimdi yemek,, ayy nasıl vicdan azabı duyuyorum adam çalışıyor bütün hafta , hafta sonu da yemek yapıyor bana;((((
Dikkat edersen canım almassın.. Canınn istedigi bişi olumca ye ama faxla degil
Bn ilk hamileliğimde kılo konusunda cok buyuk yanlışa düştüm:)
Aynı şeyleri yasamak istemiyorum birkez daha....
77 kılo ile hamile kalmıstım..... 92 kılo ile doguma gittim.. Bebek küçükken anlamadım kılolu halımın yan etkılerini:)
Ama yazgelip üstüme basıma bişi bulamayınca eşimn fidan gibi kendimin bidon gii oldugunu görünce dedim ki olmuyo yaklasık 1 senede 25 kıloya yakın werdim .. 85 kılodan 61 e düştüm şükür.. Hamile kalmam süpriz oldu bana .. Kızımda ilaç tedavisiyle kalmıstım ki ikincisindede öle olur dwmişlerdi drum.. Ama rabbim dogal yoldan nasip etti.. Şimdi saglıklı beslenmeye calısıyorum canım... Kilo bnm psikoljımı alt üst ediyo.. Bnde astım var.. Gögsüm sıkısıyo carpıntım oluyo kılolu olursam...
Bunları anlattım yeni anne olcaklara bnm düştügüm yanlışa düşmeyin.. Hem bebişiniz hem kendininiz için...
İlerde kılo yüzündn cektigim sıkıntıları anlatırım
Eveeeeet yoksa sende mi?
Canim ben arastirmadim ama ablam iki dogumunda da lokman hekime gitmisti. Cok da memnun kalmisti. Orayi bi denerim. Memnun kalmazsam arayis icine girerim sanir
Bir de kizlar bir iki hamile giysisi almak istiyorum. Su an ihtiyac yok ama yaz biterken buyumus olucak gobis. Ogretmen oldugum icin surekli insan icine cikmak durumundayim. Son ana da birakmak istemiyorum alisverisimi. Yavas yavas alayim diyorum parca parca. Onerebileceginiz online alisveris yapabilecegim bir site var mi? Hani fiyatlari cok ucuk olmayan.
kızlarrrrr ben de ankarada geçiricem yazın bi kısmını sonra annemi de alır gelirim :)Canım merhaba. Ben de başka şehirdeyim ama yazı ankarada geçiricem. hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun ankarada, araştırdın mı?
Bende ilk doğumumu lokman hekim de yapmistim doktorum çok iyiydi başka yere gittigi için etimed hastanesine geçtim ama hala kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?