Acaba acıkıyor musun hafiften. ben acıkmaya başlayınca midem bulanmaya başlıyor.
Folik asit alman gerekiyor ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Folik asit kullanıyormusun
Evet evet tabiki kullaniyorum folik asit. Folic plus kullaniyorum ogrendigim gunden beri. Bunun disinda demir ilaci vitamin vs bisi kullanmiyorum. Umarim gerekli falan degildir. Acaba daha mi erken gitsem muayeneye bilemedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dimi daha tutunuyodur bebegim artik ucaga binene kadar uyuycam saliya kadar yatis :) ben kese olunca artik agri olmaz zannediyodum ama cogu kisi 7.haftaya kadar cekiyo agri benimkide herhalde ondandir tatlim saolun desteginiz icin :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Aynen canım bende de mide yanması başladı, hakbuki çok sağlan bi midem vardı normalde anlamadım nie böyle oldu. Soğuk süt içince iyi geliyo canımbayanlar dün ve ondan önce ki gün miğde yanması yüzünden neredeyse ölücektim, yemek borum eriyip gidicek sandım,,, birde dün neredeyse hiç bir şey yemedim,,,
dün internette araştırdım,,, genelde ikinci trimester ile başlıyormuş ama benim gibi miğde sorunları olan kişilerde daha erken olabiliyormuş ve gerçekten dikkat etmek gerekiyormuş,,, çünkü proteston hormonu yüzünden miğde ile yemek borumuzun arasında ki kapakçıkta gevşeme olabiliyormuş ( bilmem anlatabildin mi)))
İnternette araştırma yaptım ve uygulamaya başladım ve bugün çok daha iyiyim,,,
yemek daha sık ve daha az yiyorum,,,,
aç kalmıyorum kesinlikle yalnız ,,,,
yemek yerken su dahi içmiyorum ,,
çünkü miğdeyi çok doldurmamak gerekiyor,,
suyu da artık büyük bardakta değil, küçük bardakta ve yudum yudum içiyorum,
sakız çiğniyorum,,,
benim gibi dertten muzadrip olanlar için yazıyorum,,,
çünkü neredeyse gavizcon u içicektim ama gerek kalmadı)))
Evet canım tek yumurta ikizlerin :) her ikiz olana bu rahim dikişi atılıyormu acaba? Rabbim yardımcın olsun canım. Benimde Çarşamba belli olacak ikiz olup olmadığı. Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏Amin canım inş. Hayırlısıyla alırız benimkiler ikiz di söylemişmiydim sana hatırlamıyorum 12.haftada rahimime diikiş (serklaj) atılacak düşmemeleri için büyüdükçe rahim yolu kısalıyor ve düşüğe sebep oluyormuş inş. Hayırlısıyla onuda atlatırım 🙏🙏ben evdeyim çok şükür ama baş dönmesi felaket etkiliyor beni Bayılacak gibi oluyor ve bulantılarım var yediklerimden hiç tat alamıyorum bunlar güzel sonuçlar inş. Hayırlısıyla bugünlerimizi atlatacağız 😊
Allah de ötesini bırak...
Amin canim insallah korur senide korusun bebisinide canim sen kac haftaliksin canim ? Benim 5+0 oldu bugun benimde ilk ve azcik panik yapiyorum :)
Kizlar SATA gore 5+6 olmam lazim ultrasonda5+0 cikti doktora söyledim ben yyaklasik 18 gün yumyum catladi diye ama haftaya bidaha bakmamiz lazim dedi kese 11.7 mm benim gibi olan varmi aranizda cvp bekliyorum
Bir de kizlar bir iki hamile giysisi almak istiyorum. Su an ihtiyac yok ama yaz biterken buyumus olucak gobis. Ogretmen oldugum icin surekli insan icine cikmak durumundayim. Son ana da birakmak istemiyorum alisverisimi. Yavas yavas alayim diyorum parca parca. Onerebileceginiz online alisveris yapabilecegim bir site var mi? Hani fiyatlari cok ucuk olmayan.
Bir de kizlar bir iki hamile giysisi almak istiyorum. Su an ihtiyac yok ama yaz biterken buyumus olucak gobis. Ogretmen oldugum icin surekli insan icine cikmak durumundayim. Son ana da birakmak istemiyorum alisverisimi. Yavas yavas alayim diyorum parca parca. Onerebileceginiz online alisveris yapabilecegim bir site var mi? Hani fiyatlari cok ucuk olmayan.
Bennn ben dun dr gittim normalde sata gore 6+ 0 ama benm gec yumurtlama olunca 13 mayista yumurtladim 4+6 cikti kesemde 8.5 mm cikti panik yapma oluyo
Bir sürü test istemişti doktor kızlar, ayrıntılı check up tan geçirdi zaten önce. Bugün tahlil sonuçları çıktı allaha şükür tertemiz. Sadece şekerim yüksek çıktı yaa sınır 110 benim 112 niyeki acep
Mide bulantım oluyo bu aralar dedim doktora tamam ilaç yazıyım dedi, reçeteyi verdim eczacıya 40 milyon dedi böyle oldum kızlar😳 oha dedim ya almıyom anasını satıyım😜
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?