2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Folik asit alman gerekiyor ama

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Folik asit kullanıyormusun

Evet evet tabiki kullaniyorum folik asit. Folic plus kullaniyorum ogrendigim gunden beri. Bunun disinda demir ilaci vitamin vs bisi kullanmiyorum. Umarim gerekli falan degildir. Acaba daha mi erken gitsem muayeneye bilemedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bildiğim kadarı ile ilk dönem de başka vitamin vermiyorlar. Diğerlerine 3 ayda başlıyorlar .. Merak etme allahın izni ile hiç bişey olmaz :)

benim de 7. haftaya kadar sürdü tatlım, birde adet olmam gerekende ağrım oldu ama bir gün sürdü,,, yani panik olma,,,,

bayanlar dün ve ondan önce ki gün miğde yanması yüzünden neredeyse ölücektim, yemek borum eriyip gidicek sandım,,, birde dün neredeyse hiç bir şey yemedim,,,
dün internette araştırdım,,, genelde ikinci trimester ile başlıyormuş ama benim gibi miğde sorunları olan kişilerde daha erken olabiliyormuş ve gerçekten dikkat etmek gerekiyormuş,,, çünkü proteston hormonu yüzünden miğde ile yemek borumuzun arasında ki kapakçıkta gevşeme olabiliyormuş ( bilmem anlatabildin mi)))
İnternette araştırma yaptım ve uygulamaya başladım ve bugün çok daha iyiyim,,,
yemek daha sık ve daha az yiyorum,,,,
aç kalmıyorum kesinlikle yalnız ,,,,
yemek yerken su dahi içmiyorum ,,
çünkü miğdeyi çok doldurmamak gerekiyor,,
suyu da artık büyük bardakta değil, küçük bardakta ve yudum yudum içiyorum,
sakız çiğniyorum,,,

benim gibi dertten muzadrip olanlar için yazıyorum,,,
çünkü neredeyse gavizcon u içicektim ama gerek kalmadı )))

Kızlar bebişimi gördüm bugün kontrolde, nasıl özlemişim:) annesini görünce kalbi güp güp attı yine heycandan mercimeğimin☺️ 1.33 cm olmuşuz😊 doktor çok iyi dedi, allaha şükür... 7+4 teyiz

Mide bulantım oluyo bu aralar dedim doktora tamam ilaç yazıyım dedi, reçeteyi verdim eczacıya 40 milyon dedi böyle oldum kızlar😳 oha dedim ya almıyom anasını satıyım😜

Aynen canım bende de mide yanması başladı, hakbuki çok sağlan bi midem vardı normalde anlamadım nie böyle oldu. Soğuk süt içince iyi geliyo canım
Ay

Evet canım tek yumurta ikizlerin :) her ikiz olana bu rahim dikişi atılıyormu acaba? Rabbim yardımcın olsun canım. Benimde Çarşamba belli olacak ikiz olup olmadığı. Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏

Allah'ım şükürler olsun...

Bir sürü test istemişti doktor kızlar, ayrıntılı check up tan geçirdi zaten önce. Bugün tahlil sonuçları çıktı allaha şükür tertemiz. Sadece şekerim yüksek çıktı yaa sınır 110 benim 112 niyeki acep

Amin canim insallah korur senide korusun bebisinide canim sen kac haftaliksin canim ? Benim 5+0 oldu bugun benimde ilk ve azcik panik yapiyorum :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Biz 7+2 olduk teyzesi.. 5 haftalıkken bende senin gibiydim o kadar tedirgindim ki çok normal zaten bu.. ilaç falan daha iyi oldum zaten 4 haftalıkken öğrenmiştim.. Tecrubesizlik de çok etkili oluyor.. Artık yaşayıp göreceğiz.. Ağır iş yapma bence, ufak tefek şeylerini yine yap ama.. Eee hamile bayanız di mi hopidi hopidi zıplamak olmaz.. Dua edelim birbirimize

Kizlar SATA gore 5+6 olmam lazim ultrasonda5+0 cikti doktora söyledim ben yyaklasik 18 gün yumyum catladi diye ama haftaya bidaha bakmamiz lazim dedi kese 11.7 mm benim gibi olan varmi aranizda cvp bekliyorum

Ben de acayip sinirli asabi bisi oldum. Cok alinganim bi kere. Esim sakasina bisi dede cildiriyorum. Pofffg iyice cekilmez oldum yavvv (

Bir de kizlar bir iki hamile giysisi almak istiyorum. Su an ihtiyac yok ama yaz biterken buyumus olucak gobis. Ogretmen oldugum icin surekli insan icine cikmak durumundayim. Son ana da birakmak istemiyorum alisverisimi. Yavas yavas alayim diyorum parca parca. Onerebileceginiz online alisveris yapabilecegim bir site var mi? Hani fiyatlari cok ucuk olmayan.

Bennn ben dun dr gittim normalde sata gore 6+ 0 ama benm gec yumurtlama olunca 13 mayista yumurtladim 4+6 cikti kesemde 8.5 mm cikti panik yapma oluyo

İstanbul da oturuyorsan eğer H&M mağazasına bak tatlım,,,,
gerçi yaz bitinceye kadar göbekler çok belli olmaz göğüsden roba elbiseler de giyebeilirsin tatlım,,

Mrb cnm bende senin gibi giyim sitesi arayisi icindeyim ama bir coguna baktm cok ucuk fiyatlar.lcw dan gobek kismi bebek baskili iki bady bi tanede hamilelik tayti almistim ewde giymek icin.fiyatlari uygun.

Bennn ben dun dr gittim normalde sata gore 6+ 0 ama benm gec yumurtlama olunca 13 mayista yumurtladim 4+6 cikti kesemde 8.5 mm cikti panik yapma oluyo

Elif gittinmi doktora 9 da gidecektin hani keseyi gormussun gözün aydin benim kese 11.7 cikti doktora dedim aradaki fark geç yumurtlamadan olamazmi normalde 4 gün geriden geliyorum dedim yok haftaya yine bakalim dedi seni tekrar ne zamana cagirdi ustdenmi bakti ultrasonla

çok yüksek değil ama bence şimdiden şekerli gıdalardan biraz uzak dur tatlım,,, tatlı, baklava, şeker, hamur işi v.b.

banada yazdı doktorum bugün 1lira 29 kuruş tuttu benimki de ama içermiyim bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…