Ahh gozun aydin canim. 7+3 le geliyoruz pesinizdeno zaman biz de artik 1 cm i gecmisizdir. :) esimle patlayacagiz sanki 5 gun once dr a giden biz degilmisiz de aylar olmus gibi geliyor. 9. Haftayi nasil bekleriz bilmiyorum:)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
çok yüksek değil ama bence şimdiden şekerli gıdalardan biraz uzak dur tatlım,,, tatlı, baklava, şeker, hamur işi v.b.
sizin yazınızı okuyunca bende baktım netten fiyatlar ne kadar yüksek ufacık şortlar bile 99 tl yazmışlar acaba biz ne zaman bol kıyafetler giymeye başlarız ki 5. aydan sonra mı ? o zaman eylüle denk geliyor..
lokman hekim sincanda erkek olan doktor var ona çok iyi diyorlar baya da ünlü ben de belki yazın ona bi görünürüm
Bende ilk doğumumu lokman hekim de yapmistim doktorum çok iyiydi başka yere gittigi için etimed hastanesine geçtim ama hala kararsizim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sizin yazınızı okuyunca bende baktım netten fiyatlar ne kadar yüksek ufacık şortlar bile 99 tl yazmışlar acaba biz ne zaman bol kıyafetler giymeye başlarız ki 5. aydan sonra mı ? o zaman eylüle denk geliyor..
kızlarrrrr ben de ankarada geçiricem yazın bi kısmını sonra annemi de alır gelirim :)
Çoğu değişti doktorlarin ama hastane genel olarak iyi yani dr um beni en başından beri normale yönlendirdi...olumsuz hava verip paniklendirmedi gayet desteklediler doğum sonrasi ilgi daha onemli aslında
Arkadaşlar kardeşlerim bende aranıza katıldım.
Rabbim nasip ederse bende 2015 ocak annesi olacağım inşallah
Rabbim meleklerimizi korusun inşallah
Arkadaşlar kardeşlerim bende aranıza katıldım.
Rabbim nasip ederse bende 2015 ocak annesi olacağım inşallah
Rabbim meleklerimizi korusun inşallah
Ablam ilkini etlikteki ikincisini de sincandaki lokman hekimde dogurdu. Sincandakinden daha cok memnun kalmisti. Doktoru hala orda midir bilemiyorum.
5.aya karinlar biraz buyur gibi ama normalde giydigim pantolonlarin belleri biraz rahatsiz edebilir gibi. O yuzden rahat bisiler almak lazim 4.ayda sanki.
Ohhh ne guzel. Annelerimiz olmasa napariz. Bizim tayin durumumuz da var. Haziran sonuna dogru belli olacak. Olursa tayinimiz temelli ankya gelebiliriz insaallah.
Ablam da dogum sonrasi surecte de cok memnun kalmisti. Ilgi alaka, dogum oncesi ve sonrasinda tek kisilik oda. Hemsirelerin ilgili tavri vs. O yuzden ben de dogumu bile orada istiyorum ama bakalim. Yazin gittigimde doktordan alacagim elektrige bagli biraz :)
Kizlar ankda gittigimiz doktorlarla ilgili birbirimizi bilgilendirelim madem. Lokman hekim muayene ucretleri ve dogum ucretleriyle ilgili de gayet uygundu. Ben temmuzda gidicem ancak. O zaman yazarim izlenimlerimi sizlere de.
Hem sürekli ultrasonda iyi değilmiş bebek için gerekli gereksiz girmeyin dedi buradan bi arkadaş geçenlerde. Birde kalp atışını görmek için ısı veriyorlar dedi. Nasıl bişeyse artık 😒😒 zaten işten izin almak ayrı dert ben daha hamile olduğumuda söylemedim kimseye zor oluyor izin almak
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bende ankaradayım ben koru hastanesi prof Aydan Biri ye gidiyorum çok memnunum
keşke ben de temelli ankaraya dönebilsem inanılmaz özlüyrum
Mahinaz koru hastanesi neredeydi acaba? Muayene ucreti vs nasil bu arada?
canım koru hastanesi balgatta ama aydan hoca koru hastanesinin hemen arkasında ek binasında özel muaynehanesinde bakıyor doğumu koruda yaptırıyor muayne ücreti 300 ama ben geçmişte dış gebelik ve düşük yaşadığım için Aydan hoca riskli gebeliklerle ilgileniyor onun için gidiyorum ve çok memnunum
Mahinaz koru hastanesi neredeydi acaba? Muayene ucreti vs nasil bu arada?
Arkadaslar ilk hamileliğimde 8. hafta bebeğimin kalbi durunca Ankara da kürtaj oldum Koru hastanesinde balgat tı sanırım semti.. çalşanlar ,doktorum Ümit bey çok ilgiliydi..
Canim ben arastirmadim ama ablam iki dogumunda da lokman hekime gitmisti. Cok da memnun kalmisti. Orayi bi denerim. Memnun kalmazsam arayis icine girerim sanirim.
Ben de yemek yapamiyorum. Esim pisiriyor. Ama o pisirirken dahi kokusunu alirsam cok kotu oluyorum. Bir an once duzeliriz insaallah.
kızlarrrrr ben de ankarada geçiricem yazın bi kısmını sonra annemi de alır gelirim :)
selam kızlar...
şöyle bi geçmişe baktı herkes iyi sanırım...
yeni arkadaşlar da hoşgelmişlerr
bu gün bebişimizi gördükkk
maşallahı varr
8+4 olmamıza rağmen 9+4 gibiymiş...doktor iri bi bebek olucak galiba dedi...
ki 2,5 kilo da verdim bulantılardan..demek depolar sağammış
başı poposu belli artık çok heyecanlandım görünce..2 hafta sonra yine çağırdı..2 haftada bir çağırıyor baştan beri...
gerçi çalıştığım kurum karşılıyor para ödemiyorum ama yine de normal mi kii..
neyse bebişi görürüm bol bol...
Sağol tatlımm:) insan özlüyo bebişini dimi, doğsunlar da bol bol görürüz artkk:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?