2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Sağol tatlımm:) insan özlüyo bebişini dimi, doğsunlar da bol bol görürüz artkk:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sizin yazınızı okuyunca bende baktım netten fiyatlar ne kadar yüksek ufacık şortlar bile 99 tl yazmışlar acaba biz ne zaman bol kıyafetler giymeye başlarız ki 5. aydan sonra mı ? o zaman eylüle denk geliyor..

Tam hamile görünümü 5.aydan sonra cikiyor ben ilk hamileliğimde pantolon body ve hamis tisortlerimle tamamladım ge-be ...lcw...defacto...dan yetti klasik hamile elbiselerinden giymedim hiç

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

lokman hekim sincanda erkek olan doktor var ona çok iyi diyorlar baya da ünlü ben de belki yazın ona bi görünürüm

Çoğu değişti doktorlarin ama hastane genel olarak iyi yani dr um beni en başından beri normale yönlendirdi...olumsuz hava verip paniklendirmedi gayet desteklediler doğum sonrasi ilgi daha onemli aslında

Bende ilk doğumumu lokman hekim de yapmistim doktorum çok iyiydi başka yere gittigi için etimed hastanesine geçtim ama hala kararsizim

Ablam ilkini etlikteki ikincisini de sincandaki lokman hekimde dogurdu. Sincandakinden daha cok memnun kalmisti. Doktoru hala orda midir bilemiyorum.

sizin yazınızı okuyunca bende baktım netten fiyatlar ne kadar yüksek ufacık şortlar bile 99 tl yazmışlar acaba biz ne zaman bol kıyafetler giymeye başlarız ki 5. aydan sonra mı ? o zaman eylüle denk geliyor..

5.aya karinlar biraz buyur gibi ama normalde giydigim pantolonlarin belleri biraz rahatsiz edebilir gibi. O yuzden rahat bisiler almak lazim 4.ayda sanki.

kızlarrrrr ben de ankarada geçiricem yazın bi kısmını sonra annemi de alır gelirim :)

Ohhh ne guzel. Annelerimiz olmasa napariz. Bizim tayin durumumuz da var. Haziran sonuna dogru belli olacak. Olursa tayinimiz temelli ankya gelebiliriz insaallah.

Ablam da dogum sonrasi surecte de cok memnun kalmisti. Ilgi alaka, dogum oncesi ve sonrasinda tek kisilik oda. Hemsirelerin ilgili tavri vs. O yuzden ben de dogumu bile orada istiyorum ama bakalim. Yazin gittigimde doktordan alacagim elektrige bagli biraz :)

Kizlar ankda gittigimiz doktorlarla ilgili birbirimizi bilgilendirelim madem. Lokman hekim muayene ucretleri ve dogum ucretleriyle ilgili de gayet uygundu. Ben temmuzda gidicem ancak. O zaman yazarim izlenimlerimi sizlere de.

Arkadaşlar kardeşlerim bende aranıza katıldım.
Rabbim nasip ederse bende 2015 ocak annesi olacağım inşallah
Rabbim meleklerimizi korusun inşallah

Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun burda sohbetle geçirdiğimiz mutlu gunlerimiz olsun bebislerimizi sağlıklı sıhhatli kucagimiza almak nasip olsun inşallah

hoş geldin tatlımmm rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı bebeklerimiz olsunnn

Kizlar ankda gittigimiz doktorlarla ilgili birbirimizi bilgilendirelim madem. Lokman hekim muayene ucretleri ve dogum ucretleriyle ilgili de gayet uygundu. Ben temmuzda gidicem ancak. O zaman yazarim izlenimlerimi sizlere de.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

kızlar bende ankaradayım ben koru hastanesi prof Aydan Biri ye gidiyorum çok memnunum

keşke ben de temelli ankaraya dönebilsem inanılmaz özlüyrum

Ewet zararlıymış bnm drumda dedi ısı verdiğimiz için 10 snyeden fazlası zararlı dedi bn biraz daha dinlemek istedim de😃😃😃 yok dedi.. Hem boraz zaman gecerek gidince birden büyüyo ya daha güzel bence büyüdüğünü görüoruz😃😃😃

kızlar bende ankaradayım ben koru hastanesi prof Aydan Biri ye gidiyorum çok memnunum

Mahinaz koru hastanesi neredeydi acaba? Muayene ucreti vs nasil bu arada?

keşke ben de temelli ankaraya dönebilsem inanılmaz özlüyrum

Ankarayi ben de cok ozluyorum. Insaallah sana da nasib olur donersin canim hayirlisiyla. Bizim de tayinimiz cikacak mi bakalim. Neredesin simdi sen peki?

selam kızlar...
şöyle bi geçmişe baktı herkes iyi sanırım...
yeni arkadaşlar da hoşgelmişlerr

bu gün bebişimizi gördükkk
maşallahı varr
8+4 olmamıza rağmen 9+4 gibiymiş...doktor iri bi bebek olucak galiba dedi...
ki 2,5 kilo da verdim bulantılardan..demek depolar sağammış

başı poposu belli artık çok heyecanlandım görünce..2 hafta sonra yine çağırdı..2 haftada bir çağırıyor baştan beri...
gerçi çalıştığım kurum karşılıyor para ödemiyorum ama yine de normal mi kii..
neyse bebişi görürüm bol bol...

Araştırayım canım onu da bi. Üniversite hastanesinde bi profesör bulabilir miyim diye düşünüyorum ama bakalım. 2li tarama testi de oraya denk geliyor, o önemli

maşallah,, hep böyle güzel haberlerin olur umarım :))) evet normal bende 2 haftada bir gidiyorum kontrole,,,

Sağol tatlımm:) insan özlüyo bebişini dimi, doğsunlar da bol bol görürüz artkk:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hem nasıııl. Ilacim bitti bahanesiyle gidecegim galiba ben :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…