2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Benim de hiç boş kalmıyo sepetim illa yıkancak bişiler buluyorum bide daha çocuk yok o olsa br olacak halimiz bilmem ☺️

anladım canım neyse sağlık olsun bebişler için değer bence sağlıklı olsunlar da Allahın izni ile

Dimi daha tutunuyodur bebegim artik ucaga binene kadar uyuycam saliya kadar yatis :) ben kese olunca artik agri olmaz zannediyodum ama cogu kisi 7.haftaya kadar cekiyo agri benimkide herhalde ondandir tatlim saolun desteginiz icin :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Insallah bitanem insallah evet ya simdi daha iyiyim panige gerek yok normal olabilir stres yapmiycamki bebegim rahat buyusun :)

Ben de gebe oldugumu ogrendigimde kiyafetimle tok halde 54.5 gelmistim. Ama normalde sabahlari 53 geliyordum. Simdiyse sabahlari 51 geliyorum. Aksam da tas catlasa 52.5 falan oluyorum kiyafetli. Bulantilardan bir haftada eridim resmen. Yani aslinda bulanti cok bunaltmiyor ama herseyi yiyemiyorum. Bir kac bisi var rahat yiyebildigim. Kadin doguma ilk gittigimde 4saat bekledim. Acil hasta vardi. Keseyi gorebildim sadece. Kan testi idrar istedi ama sonucu gosteremedim doktora. Ertesi gun tekrar gitmem gerekicekti. Ilcede oldugum icin ve ogretmen oldugumdan gidemedim tekrar. Sonuclari da aile hekimi ve ebeye gosterdim. Hic bir sorun yok hatta cok guzel sonuclar demisti ebe ve aile hekimi. Ama simdi icime kurt dustu. Acaba vitamin falan bi ilac verir miydi ki doktor diye. Muayenede bi daha ne zaman geleyim diye sormamisim da. Kendi kendime 8.hafta bitince gitmeye karar verdim bakalim. Bi on gunum daha var o zamana kadar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam herkese Allah nasip ederse bende ocakta alıyorum bebeğimi kucağıma ❤️❤️

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Dun gittim cnm bende keseyi gordum soyledim kasik agrim oldugunu ama ilac bisey vermedi progesteronu kendi kafama gorede alamam dimi acaba lekem felan yok diyemi vermedi ki yaaa

Benim ilk gebeliğim bu.. anlıycan herşeyi yaşayarak öğreniyorum. Ama bu forumda gördüm ki her doktor farklı davranıyor bu konuda kimi ağrı olabilir diyor kimi yok diyor. Bana ne olur ne olmaz diye progestan verdi o zaman benimde lekelenmem yoktu.. Leke sonradan oldu. Allah bebişini de senide korusun..

Amin canım inş. Sanırım sennhastanedesin nasıl oldun şimdi ? Allah yardımcımız olsun güzel bir duygu hamilelik işte bazen böyle ufak tefek sorunlar çıkıyor inş.hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız 🙏 🙏 🙏

Allah de ötesini bırak...

burda öyle diyen biri yok sanırım canım ya.alttan bakınca bebek etkileniyor diyenler oldu ama tahrik olur gibi doktoru kasteden duymadım forumda..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de söylemiştim.. Bebeğe zararı olur diye korkuyorum demiştim. Tahrik olmak veya muayeneden çekinmek gelmedi aklıma hiç

Kizlar merhaba. Doktorum yurt disinda oldugundan acile gittim. Kahverengi lekeler hamilelerin yuzde 30unda olabiliyomus. Kesemize bakti iyi durumda dedi. Bol bo istirahat et dedi. Sizde kendinize dikkat edin ve hic birseyi atlamayin

merhaba arkadaşlar bebeğimi çok sağlıklıymış dediğim gibi 3 gün geriden geliyor geç döllenme olmuş 15 ocak doğum tarihi görünüyor kalbimiz 176 atıyor

İnşllh normaldir canım

Folik asit alman gerekiyor ama

Ben hiç kusmuyorum çok şükür ... Ama bu saatlerde fena oluyorum sonra geçiyor ama .. Geçmiş olsun sana da .. Bundan sonrası çok güzel geçer inşallah..

Acaba acıkıyor musun hafiften. ben acıkmaya başlayınca midem bulanmaya başlıyor.

Amin canim insallah korur senide korusun bebisinide canim sen kac haftaliksin canim ? Benim 5+0 oldu bugun benimde ilk ve azcik panik yapiyorum :)

Folik asit kullanıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…