Mahinaz koru hastanesi neredeydi acaba? Muayene ucreti vs nasil bu arada?
canım koru hastanesi balgatta ama aydan hoca koru hastanesinin hemen arkasında ek binasında özel muaynehanesinde bakıyor doğumu koruda yaptırıyor muayne ücreti 300 ama ben geçmişte dış gebelik ve düşük yaşadığım için Aydan hoca riskli gebeliklerle ilgileniyor onun için gidiyorum ve çok memnunum
Muayene ucreti baya fazlaymis. Beni asar o zaman orasi :/ zaten cok sukur simdilik riskli bir durumum da yok bakalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çook teşekkürler canımmaşallah,, hep böyle güzel haberlerin olur umarım :))) evet normal bende 2 haftada bir gidiyorum kontrole,,,
Arkadaşlar kaçıncı haftadan sonra karından bakılıyor meleklerimize. Ben Çarşamba gidicem inşallah yani yaklaşık 8+3 olucam. Acaba alttanmı bakılır yoksa yukarıdanmı. Yukardansa sıkışık gitmem lazım alttansa sıkışık olmamam lazım :/ şaştım kaldım :/
Allah'ım şükürler olsun...
antalyanın elmalı diye bi köyündeyim ilçe gerçi de köyden farksız eşimle ünivde tanıştık ailesi burda yaşıyordu işi de burdaydı buraya yerleştik hayırlısı olsun belki bir gün gerçekten yerleşiriz ankarayaMahinaz koru hastanesi neredeydi acaba? Muayene ucreti vs nasil bu arada?
Ankarayi ben de cok ozluyorum. Insaallah sana da nasib olur donersin canim hayirlisiyla. Bizim de tayinimiz cikacak mi bakalim. Neredesin simdi sen peki?
Ben 2 ay oradayım, ama maalesef annemi getiremiycem yanımdaOnlar doğuma yakın gelirler kısmet olursa
Öylemi hadi inşallah canım ya :) ben o zaman sıkışık gideyimki daha net görelim :) teşekkür ederim canım mucxcanım karından kesin görülür..
benim ilk 6+4te karından görülmüştü...
biz annee olcaz ama annemize deli gibi ihtiyacımız varçok özledim canım annemi burda kv bakmıyor bize yemek yapamıyorum koku hassasiyetim olduğu için canım annem taaaa oralardan beni düşünüyor
Aa medstar bize çok yakın. Medisu ya gidiyorum ben de seyide soysal'ı çok önerdi arkadaşlarım
Az önce popomun üstüne feci düştümkorkuyorum umarım bişi olmaz 😞😞
Yeğenimle yürürken kaydım çimende ... Allahım esirgesin... Korkuyorum
Az önce popomun üstüne feci düştümkorkuyorum umarım bişi olmaz 😞😞
Kızlar sıla hastaneden çıktımı?
Nesi vardi ki ben kcirmisim??
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
biz annee olcaz ama annemize deli gibi ihtiyacımız varçok özledim canım annemi burda kv bakmıyor bize yemek yapamıyorum koku hassasiyetim olduğu için canım annem taaaa oralardan beni düşünüyor
Bulantıdan dolayı hastanede yatıyor
Merhaba kizlar rabbim nasip ederse ben de geldim araniza.Bu sabah testim. Ocak ayinda dogum oluyor sezeryan oldugundan 38de aliniyor bebis.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?