2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar kaçıncı haftadan sonra karından bakılıyor meleklerimize. Ben Çarşamba gidicem inşallah yani yaklaşık 8+3 olucam. Acaba alttanmı bakılır yoksa yukarıdanmı. Yukardansa sıkışık gitmem lazım alttansa sıkışık olmamam lazım :/ şaştım kaldım :/

Allah'ım şükürler olsun...

maşallah,, hep böyle güzel haberlerin olur umarım :))) evet normal bende 2 haftada bir gidiyorum kontrole,,,
çook teşekkürler canım
umarım doğum hikayelerimizi de paylaşırız burda..

canım karından kesin görülür..
benim ilk 6+4te karından görülmüştü...

Mahinaz koru hastanesi neredeydi acaba? Muayene ucreti vs nasil bu arada?

Ankarayi ben de cok ozluyorum. Insaallah sana da nasib olur donersin canim hayirlisiyla. Bizim de tayinimiz cikacak mi bakalim. Neredesin simdi sen peki?
antalyanın elmalı diye bi köyündeyim ilçe gerçi de köyden farksız eşimle ünivde tanıştık ailesi burda yaşıyordu işi de burdaydı buraya yerleştik hayırlısı olsun belki bir gün gerçekten yerleşiriz ankaraya

Ben 2 ay oradayım, ama maalesef annemi getiremiycem yanımda Onlar doğuma yakın gelirler kısmet olursa

biz annee olcaz ama annemize deli gibi ihtiyacımız var çok özledim canım annemi burda kv bakmıyor bize yemek yapamıyorum koku hassasiyetim olduğu için canım annem taaaa oralardan beni düşünüyor

biz annee olcaz ama annemize deli gibi ihtiyacımız var çok özledim canım annemi burda kv bakmıyor bize yemek yapamıyorum koku hassasiyetim olduğu için canım annem taaaa oralardan beni düşünüyor

Olmaz mı hem de nasıl ihtiyacım var. Allah onları başımızdan eksik etmesin

Aa medstar bize çok yakın. Medisu ya gidiyorum ben de seyide soysal'ı çok önerdi arkadaşlarım

Ankara'daki doktorum da Mehmet Emin Soysal'ı önermişti. Çok yoğun oluyorlarmış, randevular sarkıyormuş diye duydum ben. Ünal Bey çok pozitif bir doktor. Antalyadakilerin aklında bulunsun.

Yeğenimle yürürken kaydım çimende ... Allahım esirgesin... Korkuyorum

İlk anda kanaman olmadıysa sıkma canını. Ben de çok sendeliyorum bu günlerde ayağım boşa gidiyor gibi oluyor. Dikkatli olmak lazım.

Son düzenleme:
Az önce popomun üstüne feci düştüm korkuyorum umarım bişi olmaz 😞😞

ahh ahh dikkat et düşmek pek iyi degil bende deli gibi çamaşır sepeti kaldırdım 1 saat sonra kahverengimsi bi akıntı geldi kasıklarımda agrıyor ayaklarını kaldır yat çok pişmanım çook

bende annemin yemeklerini özledim,,,,, makarnasını bile özledim,,,,

kızlar karnımda öyle bir şişlik var ki sanki sabahtan aksama bes kilo almış gibiyim, kabızlık mide yanması da cabası, midem yandıkça bastırsın diye yiyorum böyle bir kısır döngü içindeyim böyle giderse bir ayda on kilo alırım ben, ::S:S

Merhaba kizlar rabbim nasip ederse ben de geldim araniza.Bu sabah testim. Ocak ayinda dogum oluyor sezeryan oldugundan 38de aliniyor bebis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar rabbim nasip ederse ben de geldim araniza.Bu sabah testim. Ocak ayinda dogum oluyor sezeryan oldugundan 38de aliniyor bebis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı olsun aramıza hoşgeldin Allah hepimize bebişimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…