Kizlar kanamalarim azaldi derken şimdide ikili test korkusu basti ne zormus hamile olmak ikili test için sanirim en az 11+1 olmak lazim ben suan 9+2 yim...
Kizlar kanamalarim azaldi derken şimdide ikili test korkusu basti ne zormus hamile olmak ikili test için sanirim en az 11+1 olmak lazim ben suan 9+2 yim...
Günaydınlar kızlar
Bana göre 8. Hafta doktora giren 6. Haftadayim. Bugün sabaha karşı mide yanmasiyla uyandım. Sabah 7 ye kaari uyutmadi. Sonra da çıkardım ve rahatladım. Ilk mide bulantim ve çıkarmam oldu. Çok kotuydu
Ne yapmam gerek bu sabah bulantısı için ?
Inşallah bir daha yaşamam. Bütün enerjimi aldı
Öğretmen olan arkadaşlarım seminer döneminde rapor almayı düşünen var mı? Ben sabahları sürünerek kalkıyorum kafamı kaldıramıyorum okuldaacaba okul kapanınca rapor alıp seminerlere katılmasam mı diyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canım o kaygı hiç bitmiyor. Arkadaşlarım hamileyim artık kafana rahat diyor, şimdide değişik kaygılar başlıyor. Kalp atisi duyulacak mi, 2 li test iyi çıkacak mi, doğum nasıl olacak .....
bende de var aynı stresler var tatlım, ama stersin bir yararı yok aksine zararı çok,,, stres erken doğuma bile neden olabiliyor,, onun için kalbini refah tut,, herşey olacağını bulur de tatlım, meşgale bul kendine,,misal ben örgü örmeye başladım, veyahut komedi filmleri izle,,,,kafanı dağıtacak bir şeyler bul,,, bebeğinle konuş, artık yavaş yavaş karındakilerimizle bağ kurmaya başlamamız gerekiyor :))))
hic olmasın 2 test doğruluk payı cok düşük bir test canım o yüzden umursamıyorım ben:)
bende öğretmenim canım 30 gündür raporluyum raporum karne günü bitiyor istesem doktor yine verir kanamam olduğu için ama seminer 3 saatlik bir çalışma olduğu için ben seminer döneminde okula gitmeyi planlıyorum..
ne kanaması cnm benimde sümüksi çook açık pembe gibi kahve gibi akıntım var sence neden
Öğretmen olan arkadaşlarım seminer döneminde rapor almayı düşünen var mı? Ben sabahları sürünerek kalkıyorum kafamı kaldıramıyorum okuldaacaba okul kapanınca rapor alıp seminerlere katılmasam mı diyorum
benim oldu bir kere, o gün boğazıma hakim olamayıp hamur işi tüketmiştim,, balon gibi şişmiştim resmen,,,,
tuzdan biraz uzak dur tatlım,,,
birde bol bol su iç,, su içmek şişmeyi önlüyor,,,
Sabahtan beri uyku hali yerimden hiç kalkamiyirum. Tansiyonum çok düşük hissediyorum. Tuzlu ayran ictim değişim olmadı hiç. Ne yapmam gerekiyor tansiyonu yukseltmek için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?