2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar kanamalarim azaldi derken şimdide ikili test korkusu basti ne zormus hamile olmak ikili test için sanirim en az 11+1 olmak lazim ben suan 9+2 yim...

Kizlar kanamalarim azaldi derken şimdide ikili test korkusu basti ne zormus hamile olmak ikili test için sanirim en az 11+1 olmak lazim ben suan 9+2 yim...

Evet canım o kaygı hiç bitmiyor. Arkadaşlarım hamileyim artık kafana rahat diyor, şimdide değişik kaygılar başlıyor. Kalp atisi duyulacak mi, 2 li test iyi çıkacak mi, doğum nasıl olacak .....

bende de var aynı stresler var tatlım, ama stersin bir yararı yok aksine zararı çok,,, stres erken doğuma bile neden olabiliyor,, onun için kalbini refah tut,, herşey olacağını bulur de tatlım, meşgale bul kendine,,misal ben örgü örmeye başladım, veyahut komedi filmleri izle,,,,kafanı dağıtacak bir şeyler bul,,, bebeğinle konuş, artık yavaş yavaş karındakilerimizle bağ kurmaya başlamamız gerekiyor :))))

hic olmasın 2 test doğruluk payı cok düşük bir test canım o yüzden umursamıyorım ben:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öğretmen olan arkadaşlarım seminer döneminde rapor almayı düşünen var mı? Ben sabahları sürünerek kalkıyorum kafamı kaldıramıyorum okulda acaba okul kapanınca rapor alıp seminerlere katılmasam mı diyorum

miğde yanması varsa eğer az ve sık ye, miğdeni çok doldurma suyu bile azar azar iç,, sakız çiğne,, asitli, acılı yiyeceklerden uzak dur,,,,
miğde bulanması varsa eğer,, yatak ucuna tuzlu krekerlerden koy, sabah kalkınca ondn ye ve yarım saat sonra yataktan kalk,,, genelde kokular etkilediğii için çok kokan çok baharatlı yemeklerden biraz uzak dur,, yeşiil elma iyi geliyor, patates haşlaması, cacık, ayran ,,kıacası kokusuz yemekler yenebiliyor gene az ve sık ye,,, ,,,,hangi kokulardan miğden bulandığını anlamaya çalış onlardan biraz uzak dur,,,,
eğer su içemiyor ve çok çıkartıyorsan hemen hastaneye git,,,,
umarım kısa sürelidir hemen geçer,,,

slmnasılsınız benim biraz kasıklarımda agrı var birde lekelenmem devam ediyor sümüksü akıntı kahverengi

bende öğretmenim canım 30 gündür raporluyum raporum karne günü bitiyor istesem doktor yine verir kanamam olduğu için ama seminer 3 saatlik bir çalışma olduğu için ben seminer döneminde okula gitmeyi planlıyorum..

Evet canım o kaygı hiç bitmiyor. Arkadaşlarım hamileyim artık kafana rahat diyor, şimdide değişik kaygılar başlıyor. Kalp atisi duyulacak mi, 2 li test iyi çıkacak mi, doğum nasıl olacak .....

hic olmasın 2 test doğruluk payı cok düşük bir test canım o yüzden umursamıyorım ben:)

ne kadar zormuş hamile olmak bebeğim için sürekli dua ediyorum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize 2li test inşallah çok iyi sonuçları getirir..

ne kanaması cnm benimde sümüksi çook açık pembe gibi kahve gibi akıntım var sence neden

Aslında 3 saat olduğu için çok zor olmaz canım haklısın

ne kanaması cnm benimde sümüksi çook açık pembe gibi kahve gibi akıntım var sence neden

canım benim bende 5+4 ten beri kanamam var hemde kıpkırmızı ara ara oluyor sonrasında kahverengi akıntı oluyor sonrakesiliyor sonra tekrar süreç başlıyor ilk olduğunda düşük önleyici ilaç yaptılar sonra doktoruma gittim kaç kere bakıuoruz kesede sıkıntım yok bebeişim 1 hafta önde gelişimi iyi kalp atısı hızlı doktor önemseme dedi ama 3 kere aynı şeyi yasayınca Ankara ya gittim orda iyi bir doktora gittim saolsun kanama olduğu için alttan muayeneye cesaret edemiyrlarldı doktor baktı alttan ve hiç sorun yine göremediler en sonunda doktor aldı karsısına ve dedi ki kılcal damar catlaması oluyrmuş bebek geliştiği için o bölgeye kan akılı hızlanıyormuş ve döl yolu denen bölgede kılcal damar catlaması oluyormuş kahverengi akıntıda kan orada bekleyince akıntımla atılıyormuş doktor keyfini çıkar dedi benim sebebimi söyle çözdüler sen de doktoruna git mukakkak sebebini bulsunlar kesede kanama alanı yoksa bebekte sorun yoksa kılcal damar çatlaması oluyr nette baktım yasayanlar var gebelikte kılcal damar kanaması yaz çıkıyor..

Canim ben alamayacağı m rapor sabah ve gece kotu sadece midem idare ederim diyorum doktor zofran diye bir bulanti ilaci verdi gunde bir tane içiyor m cok rahat ettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim oldu bir kere, o gün boğazıma hakim olamayıp hamur işi tüketmiştim,, balon gibi şişmiştim resmen,,,,
tuzdan biraz uzak dur tatlım,,,
birde bol bol su iç,, su içmek şişmeyi önlüyor,,,

Haklısın su içmek önlüyo cnm işte dikkat etmek önemli eldicez artık :)

Merhaba arkadaslar bende gecen sene 2013 Kasım annesiydim bu senede bebeğim 7aylıkken 2.ye hamile kaldığımı öğrendim..şu anda 8 haftalık hamileyim. İnşallah sezeryanla doğum yaptığım için erken alınması gerekmez o yüzden çok endişeliyim. Herkesin hayırlı güzel keyifli hamilelik geçirmesini ve sonrasında sorunsuz bir doğum yapıp bebeğinizi kucağınıza :49sağlıkla almanızı diliyorum Rabbimden

Canımmm ne kanaması bu sıkıntılı bir durum değildir inş

Sabahtan beri uyku hali yerimden hiç kalkamiyirum. Tansiyonum çok düşük hissediyorum. Tuzlu ayran ictim değişim olmadı hiç. Ne yapmam gerekiyor tansiyonu yukseltmek için ?

Seminer dönemini iple çekiyorum canım, öğrenci olmadıkça yorulmayız, birkaç saatliğine okulda kalmaya razıyım. Rapora daha çok ihtiyacımız olacağı dönemler gelecek

Sabahtan beri uyku hali yerimden hiç kalkamiyirum. Tansiyonum çok düşük hissediyorum. Tuzlu ayran ictim değişim olmadı hiç. Ne yapmam gerekiyor tansiyonu yukseltmek için ?

bol bol dinlen tatlım,, vücudun bebeğe alışmaya çalışıyor ayrıca da vücudun bebek için çok çalışıyor,,,,
ani hareketlerden sakın, aniden kalkma misal,,,
ilk 13 hafta böyle,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…