- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
bol bol dinlen tatlım,, vücudun bebeğe alışmaya çalışıyor ayrıca da vücudun bebek için çok çalışıyor,,,,
ani hareketlerden sakın, aniden kalkma misal,,,
ilk 13 hafta böyle,,,,,
Sabahtan beri uyku hali yerimden hiç kalkamiyirum. Tansiyonum çok düşük hissediyorum. Tuzlu ayran ictim değişim olmadı hiç. Ne yapmam gerekiyor tansiyonu yukseltmek için ?
Merhaba arkadaslar bende gecen sene 2013 Kasım annesiydim bu senede bebeğim 7aylıkken 2.ye hamile kaldığımı öğrendim..şu anda 8 haftalık hamileyim. İnşallah sezeryanla doğum yaptığım için erken alınması gerekmez o yüzden çok endişeliyim. Herkesin hayırlı güzel keyifli hamilelik geçirmesini ve sonrasında sorunsuz bir doğum yapıp bebeğinizi kucağınıza :49sağlıkla almanızı diliyorum Rabbimden
meyve suyu, ayran, çorba bile olur,,,,Kızlar su içemiyorum yaa su içince midem bulanıyo off
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlarr. Sıla hastaneden çıkmışsın şükür. İnşallah bulantılarda biter bir an önce. Önceki gebeliklerinde kaçıncı haftaya kadar sürmüştü? Ben 8. haftadayım sanki biraz azaldı hassasiyet özellikle kokulara karşı. Mide hep bulanıyo ama kusma yok
Uzulme arkadasim..sende biliyosun tabi AMA hepsi geciyor..benimde ilk hamileligim hastanelerde acillerde gecti bulanti mide yanmasi mahvetti beni..AMA 12.haftada bicak gibi kesildi..Allah yardimcin olsun..az kaldi ..
Canım yaa Allah yardımcın olsun. Sıla sen vomex a yı günde kaç defa alıyorsun? Bana sabah, ögle, akşam vermişlerdi 3dafa onun hiçmi etkisi yok.Birde canım biliyorum çok zor geliyor yemesi ama aç kalma hiç açlık daha berbat ediyor beni.Migdenin yatışması için zencefil çayını dene yedikten sonra 5 , 6 yudum içsen yeterli.Bende hastaneden çıktıktan sonra senin gibi oluyordum benim migdemi sakinleştirdi biraz.Umarım bir an önce düzelirsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok geçmiş olsun cnm yaa çok üzüldüm
Gmiş olsun sılam... Ben de hastaneden çıktım bugün haftasonun evde olayım dedim kollarımda ter kalmadı serum için... Ve o kadar seruma yiyen ben değilmiştim gibi aynen devam...
Aramıza hoş geldin. Kesin sezeryan dediğine göre ilk bebek değil.
Sılacım geçmiş olsun. Çok zor senin durumun Allah yardımcın olsun. Kaçıncı haftaya kadar sürmüştü bu durum önceki gebeliklerinde?
Cok gecmis olsun canim benim ya kac haftaliksin ne zaman biterki bu durum ya dr bisi demiyo mu tatlim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Kıyamam sana canım yaa ... Sıla 12.haftadan sonra keser dedi benim dr senin ki ne diyor.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok sagolun canlarim diğer hamileliklerimi adam akıllı hatırlamıyorum ne kadar sürdü ama 3 aydan fazla olduguna eminim
Benim bulantidan daha çok canımı sikan halsizligim elimi kaldırmaya dermanim yok evde hiçbir şey yapamıyorum evim perişan cocuklarim perişan esim perişan ve ben perisanim
Hergün yatarken ertesi sabah iyi olmayi diliyorum ama yok sanki her geçen gün daha da kötü oluyorum ve korkuyorum sanki hic iyi olamicakmisim gibi geliyor bana
Çaresizlik kadar zor birsey yokmuş bunu Bikere daha anladım bu hamilelik bana hayatımin en büyük dersi oldu belkide ..
Psikolojikmen çökmüş durumdayım hayata küstüm resmen oysaki bu bebegi ve bu hamileligi cok istemiştim hic böyle bir hamilelik hayal etmemistim bu sefer herşey daha farklı olucakti ...
Canim hic korkma..
Icin rahat etmiyorsa da hemen doktora git..
Bende de lekelenme ve kanamalar olmustu..
En son kanamamdan sonra doktor dinlenmem gerektigini tembihledi rahim asagdaymis vs..
Bunlar oluyor canim yapacak tek sey var dikkat edip bol bol dua etmek..
InsaAllah saglicakla 9 ayini dolduracaksin canim..
çok şükür lekeler 1 gün sürdü geçti. sanırım adet günü gelince öyle oldu.
Allah razı olsun canım kazasız belasız sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
her gün rüyamda aynı bebeği görüyorum ve emziriyorum sürekli.
daha ilk gebelik daha önceden yaşamadığım bir şey emzirmek ama çok gerçekci görüyorum
bilinçaltıma kazındı sanki :))
Şekerli bişey ye dengele cnm benim yükseliyo düşürmeye çalışıyor limon içiyorum sıkıp
Ben de rüya göremiyorum bebeğimle ilgili keşke rüyamda görebilsem özledim minişimi😏😊👶👼
Canım randevuda sorun yaşamıyorum, her gittiğimde bi sonraki randevuyu planlıyo. Sadece çok yoğun olduğu için sıra bekliyorum bir iki saat kadar. Sen de randevuda sıkıntı yaşamazsın benceSidal sen Seyide hanıma gidiyorsun sanırım, ben de antalyada olduğum dönem ona muayene olmuştum aynı zamanda annemin doktoru. Hatırladığım kadarı ile randevuları baya dolu, temmuz ağustosta antalyada ona muayene olmayı düşünüyorum, randevu almada sorun yaşıyor musun?
Kızlar belki hatırlarsınız ilk mesajda yazmıştım ben tam 10 yılda 8. tüp denememde hamile kaldım. O nedenle aşırı dikkat ediyoruz eşimle. Yemek bile yapmadım 2 aydır eşim herşeyi yapıyor saolsun. Ama sürekli yatmaktan belim sırtım ağrıyor. Düzenli sporla bel fıtığım ağrımaz olmuştu tüm ağrılar geri döndü. Doktorum 12. haftada ağır olmayan spor yapabilirsin dedi. Hamile pilatesine başlıcam ama korkuyorum birşey olur diye. Herşeyi ince eleyip sık dokumaktan yoruldum.
geçmiş olsun canım.ben neden rüya göremiyorum ya一
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?