2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bol bol dinlen tatlım,, vücudun bebeğe alışmaya çalışıyor ayrıca da vücudun bebek için çok çalışıyor,,,,
ani hareketlerden sakın, aniden kalkma misal,,,
ilk 13 hafta böyle,,,,,

Canım sinava hazırlanıyorum ve 3,5 ay kaldı. Bu aylar benim için çok önemli. Bebek sağolsun tüm enerjimi alıyor. Yarında devam ederse tansiyon takibi yaptiracam sağlık ocaginda.

Kızlar su içemiyorum yaa su içince midem bulanıyo off

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabahtan beri uyku hali yerimden hiç kalkamiyirum. Tansiyonum çok düşük hissediyorum. Tuzlu ayran ictim değişim olmadı hiç. Ne yapmam gerekiyor tansiyonu yukseltmek için ?

Şekerli bişey ye dengele cnm benim yükseliyo düşürmeye çalışıyor limon içiyorum sıkıp

Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin

Uzulme arkadasim..sende biliyosun tabi AMA hepsi geciyor..benimde ilk hamileligim hastanelerde acillerde gecti bulanti mide yanmasi mahvetti beni..AMA 12.haftada bicak gibi kesildi..Allah yardimcin olsun..az kaldi ..

Çok geçmiş olsun cnm yaa çok üzüldüm

Gmiş olsun sılam... Ben de hastaneden çıktım bugün haftasonun evde olayım dedim kollarımda ter kalmadı serum için... Ve o kadar seruma yiyen ben değilmiştim gibi aynen devam...

Cok gecmis olsun canim benim ya kac haftaliksin ne zaman biterki bu durum ya dr bisi demiyo mu tatlim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Kıyamam sana canım yaa ... Sıla 12.haftadan sonra keser dedi benim dr senin ki ne diyor.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok sagolun canlarim diğer hamileliklerimi adam akıllı hatırlamıyorum ne kadar sürdü ama 3 aydan fazla olduguna eminim
Benim bulantidan daha çok canımı sikan halsizligim elimi kaldırmaya dermanim yok evde hiçbir şey yapamıyorum evim perişan cocuklarim perişan esim perişan ve ben perisanim
Hergün yatarken ertesi sabah iyi olmayi diliyorum ama yok sanki her geçen gün daha da kötü oluyorum ve korkuyorum sanki hic iyi olamicakmisim gibi geliyor bana
Çaresizlik kadar zor birsey yokmuş bunu Bikere daha anladım bu hamilelik bana hayatımin en büyük dersi oldu belkide ..
Psikolojikmen çökmüş durumdayım hayata küstüm resmen oysaki bu bebegi ve bu hamileligi cok istemiştim hic böyle bir hamilelik hayal etmemistim bu sefer herşey daha farklı olucakti ...

Istanbuldaki arkidislerim hangi hastanede takip ediliyosunuz acaba? Doğumu nerde planliyosunuz(inşallah nasip olursa tabi o günler)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadasim toparlanmaya calis. Seni cok iyi anliyorum. Cok zor bir durumdasin Allah yardimcin olsun. Dualarimiz seninle insaallah. Tez zamanda toparlanirsin umarim. Keske yakininda sana yardimci olabilecek bir yakinin olsaydi. Hem cocuklar hem es hem ev hem hamilelik hem de boyle bulanti vs. Iyi kaldiriyorsun yine canim. Cok guclu bir bayanmissin masaallah. Isyan etme, bolca dua et.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam hanımlar nasılsınız benım gecen hafta avuciçi kadar kahverengi kanamam geldi doktor yat dınlen dedı bıde myomlarımdan dolayı dusuk rıskı ve 20çhaftadan sonraada erken doğum rıskı olabılır dedı nolur dua edın Rabbim korusun meleğimi ve beni tabi tüm hepimizi

çok şükür lekeler 1 gün sürdü geçti. sanırım adet günü gelince öyle oldu.

Allah razı olsun canım kazasız belasız sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
her gün rüyamda aynı bebeği görüyorum ve emziriyorum sürekli.
daha ilk gebelik daha önceden yaşamadığım bir şey emzirmek ama çok gerçekci görüyorum
bilinçaltıma kazındı sanki :))

geçmiş olsun canım.ben neden rüya göremiyorum ya一

Ben de rüya göremiyorum bebeğimle ilgili keşke rüyamda görebilsem özledim minişimi😏😊👶👼

Ben de rüya göremiyorum bebeğimle ilgili keşke rüyamda görebilsem özledim minişimi😏😊👶👼

Sidal sen Seyide hanıma gidiyorsun sanırım, ben de antalyada olduğum dönem ona muayene olmuştum aynı zamanda annemin doktoru. Hatırladığım kadarı ile randevuları baya dolu, temmuz ağustosta antalyada ona muayene olmayı düşünüyorum, randevu almada sorun yaşıyor musun?

Kızlar belki hatırlarsınız ilk mesajda yazmıştım ben tam 10 yılda 8. tüp denememde hamile kaldım. O nedenle aşırı dikkat ediyoruz eşimle. Yemek bile yapmadım 2 aydır eşim herşeyi yapıyor saolsun. Ama sürekli yatmaktan belim sırtım ağrıyor. Düzenli sporla bel fıtığım ağrımaz olmuştu tüm ağrılar geri döndü. Doktorum 12. haftada ağır olmayan spor yapabilirsin dedi. Hamile pilatesine başlıcam ama korkuyorum birşey olur diye. Herşeyi ince eleyip sık dokumaktan yoruldum.

Kizlar slm 1haftadir sumuksu kahverengi akintim var ve idrardan sonra vajinada yanma var cik korkuyorum yarin sabah kontrolum var dua edin bebegime bisiy ilmasin

Canım randevuda sorun yaşamıyorum, her gittiğimde bi sonraki randevuyu planlıyo. Sadece çok yoğun olduğu için sıra bekliyorum bir iki saat kadar. Sen de randevuda sıkıntı yaşamazsın bence

hamile pilatesini bende düşünüyorum zaten o kadar zor hareketler yok birde sen zorlayan bir şey olduğunda yapmazsın,,, tabii doktorla görüşmek çok önemli,,, belki sadece yürüyüş yeterli gelir tatlım,,, hamile pilatesine you tube da bakabilirsin,,, bu arada,,,
bende yoruldum bugün beni marketten kovuyorlardı ,,, altı üstü kaşar peyniri almaya gittim,,, pastörize olanından almak için,,,,,,,,,

geçmiş olsun canım.ben neden rüya göremiyorum ya一

sağol canım.
valla 1 haftadır görüyorum sürekli . çok değişik bir his çok gerçek gibi görüyorum. çok güzel bir duygu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…