2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar
Ben de 3-4 gündür tuvalete çıkamıyorum. Kuru kayısı, sebze falan yiyim yarın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar
Ben de 3-4 gündür tuvalete çıkamıyorum. Kuru kayısı, sebze falan yiyim yarın.

Cnmmm bnde öyleydm doktora gittim şurup verdi ıkınma hiç tehlikeli olablr tmm mı? Annem hoşaf yaptı zeytin yağı içtm düzelmedi

Merhaba cnm ben daha önce platese gittim bu konuyu plates hocasina sordum eger hamililikten once duzenli plates yapiyor isen hamileliktede gidebilirsin dedi ama daha once yapmiyorsan olmaz dedi bence sende bu ugurda çok ugrasmissin gitme derim bizim bir arkadas spor yaparken yanlış hareket sonrasi 7aylikken dogum yaptı

arkadaşlar 9+3 üm ben ve bugün aynada baktım kilom değişmemiş ama sanki hafif göbeğimde büyüme var gibi sizinde öyle mi? netten baktım 16. haftadan sonra büyümeye başlar diyor ama dikkat ettim karnımda az biraz büyüme var gbi..

Mudurun agzina laf vermek gibi bir korkum olmasa alicam ben ama cok hain bir adam. Sabah surunerek cikiyorum yataktan. Geceleri surekli kabus goruyorum bu aralar. Sabah uyanip bebegim korkmasin diye kendimi sakinlestiriyorum ama o kadar etkileniyorum ki. Bi de bazen geceleri siddetli karin agrim oluyor iplik iplik cekiliyor sanki o da korkutuyor bni. Bu sali doktora gidicem. Bitsin su okul Allahim bi de seminer cikti basimiza...

Cnmmm bnde öyleydm doktora gittim şurup verdi ıkınma hiç tehlikeli olablr tmm mı? Annem hoşaf yaptı zeytin yağı içtm düzelmedi

Olmassa ben de doktora söylerim canım. Şu aralar kuru şeyler yedim. Şimdi düzeldi mi peki?

Doktora git canım mutlaka ağrın şiddetliyse. Ben okulun bitmesini hiç bu kadar istediğimi hatırlamıyorum günler azalcağı yerde uzuyor sanki eşim de aylardır uzak yerde görevde. Okul bitince görev süresi bitiyo döncek ama şu günler geçmiyo bi türlü seminer ne yaa ne saçma bişey..

benimde belimin kıvırımı gitti, kol pantolon falan giymiyorum artık, ((( daha karnımda şişkinlik yok ama 10. haftada yavaş yavaş çıkmaya başlıyor,,,,, yani seninki de normaldir,,,,

benimde belimin kıvırımı gitti, kol pantolon falan giymiyorum artık, ((( daha karnımda şişkinlik yok ama 10. haftada yavaş yavaş çıkmaya başlıyor,,,,, yani seninki de normaldir,,,,

cumartesi gününden beri tansiyonla uğraşıyorum büyük-9 küçük-5 hiç iyi değilim acile gittim akşam bana tuzlu ayran iç dio dedim onu bende biliyorum...ne yapcam bilmiyorum işe gelirken ölçtüm şimdi 10-5 olmuştu....

benim de büyük 9 - küçük 6 çıkmıştı doktorda. doktor hamilesin böyle olması normal demişti.
ben de diyordum kötüyüm ayakta duramıyorum sürekli tansiyonum düşüyor baygınlık geçiriyorum diye. normal başlarda olur dedi.

zayıfladığım halde kotun düğmesini kapatamıyorum sıkıştırıyor. çok hoşuma gidiyor bir an önce göbüşüm şişsin bebişim büyüsün hamile kıyafetleri alayım :)

gunaydın kızlar.prolupon depot fena canımı yaktı,oturamıyorum resmen,boynum tutulmuş,felaket bulantılarım var.Boş mideyi çıkartıyorum..
Halsizlik var fena halde.Birde bugun pazartesi
nasıl geçer bilmiyorum ki

Günaydın canım, ah o iğne yüzünden ben de oturamadım birkaç gün. Bulantıları iğne artırıyor olabilir mi? Ben de hiç midem bulanmıyor diye dolanıyordum ortalarda, iğneyi yaptırdıktan sonra sabahları mide bulantılarım başladı.

valla canım bilemiyorum ki ben 5. haftadan berri vuruluyorum. risk vardı geçti ama şimdide korusun diye devam ettik. Bildiğin yataktan kalkamıyorum nasıl bir iğneyse artık.
Midesi bulanmayanlar neden neden demesin bende diyordum gördüm.
Yarın doktor kontrolum var inşallah hersey yolunda olur da doktor artık keser iğneyi.

kuzum inan hiç iyi değilim kafamı taşıyamıyorum yatıyorum bu sefer daha çok ağrıyor kendi doktoruma cuma kontrolum var bakalım sorcam bu arada balık yağı kullanıyormusun...

kızlar merhaba..okul kapandığı gibi memlekete gitmeyi düşünüyorum bende ama acaba uçak yolculuğunu onaylıyor mu doktorlar bu dönemde? şu x raylar beni çok korkutuyor hava alanlarındakiler baya güçlüymüş.. bu aralar avm ye gitmeye korkar oldum mağaza kapılarındaki alarmlardan bile koşar adımlarla geçiyorum bebişe bişe olmasın diye ...birde sanırım tam 2 li testlerin yapılacağı dönemde ben memlekette oluyorum, orada başka bir doktora yaptırabilir miyiz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…