- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
Merhaba kızlar
Ben de 3-4 gündür tuvalete çıkamıyorum. Kuru kayısı, sebze falan yiyim yarın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar belki hatırlarsınız ilk mesajda yazmıştım ben tam 10 yılda 8. tüp denememde hamile kaldım. O nedenle aşırı dikkat ediyoruz eşimle. Yemek bile yapmadım 2 aydır eşim herşeyi yapıyor saolsun. Ama sürekli yatmaktan belim sırtım ağrıyor. Düzenli sporla bel fıtığım ağrımaz olmuştu tüm ağrılar geri döndü. Doktorum 12. haftada ağır olmayan spor yapabilirsin dedi. Hamile pilatesine başlıcam ama korkuyorum birşey olur diye. Herşeyi ince eleyip sık dokumaktan yoruldum.
Öğretmen olan arkadaşlarım seminer döneminde rapor almayı düşünen var mı? Ben sabahları sürünerek kalkıyorum kafamı kaldıramıyorum okuldaacaba okul kapanınca rapor alıp seminerlere katılmasam mı diyorum
Cnmmm bnde öyleydm doktora gittim şurup verdi ıkınma hiç tehlikeli olablr tmm mı? Annem hoşaf yaptı zeytin yağı içtm düzelmedi
Olmassa ben de doktora söylerim canım. Şu aralar kuru şeyler yedim. Şimdi düzeldi mi peki?
Şurubu içince evet düzeldi cnm
Sevindim canım. Allah sağlık versin.
Amin hepimize Allah yardm etsn cnm :)
Doktora git canım mutlaka ağrın şiddetliyse. Ben okulun bitmesini hiç bu kadar istediğimi hatırlamıyorumMudurun agzina laf vermek gibi bir korkum olmasa alicam ben ama cok hain bir adam. Sabah surunerek cikiyorum yataktan. Geceleri surekli kabus goruyorum bu aralar. Sabah uyanip bebegim korkmasin diye kendimi sakinlestiriyorum ama o kadar etkileniyorum ki. Bi de bazen geceleri siddetli karin agrim oluyor iplik iplik cekiliyor sanki o da korkutuyor bni. Bu sali doktora gidicem. Bitsin su okul Allahim bi de seminer cikti basimiza...
arkadaşlar 9+3 üm ben ve bugün aynada baktım kilom değişmemiş ama sanki hafif göbeğimde büyüme var gibi sizinde öyle mi? netten baktım 16. haftadan sonra büyümeye başlar diyor ama dikkat ettim karnımda az biraz büyüme var gbi..
benimde belimin kıvırımı gitti, kol pantolon falan giymiyorum artık,((( daha karnımda şişkinlik yok ama 10. haftada yavaş yavaş çıkmaya başlıyor,,,,, yani seninki de normaldir,,,,
cumartesi gününden beri tansiyonla uğraşıyorum büyük-9 küçük-5 hiç iyi değilim acile gittim akşam bana tuzlu ayran iç dio dedim onu bende biliyorum...ne yapcam bilmiyorum işe gelirken ölçtüm şimdi 10-5 olmuştu....
benimde belimin kıvırımı gitti, kol pantolon falan giymiyorum artık,((( daha karnımda şişkinlik yok ama 10. haftada yavaş yavaş çıkmaya başlıyor,,,,, yani seninki de normaldir,,,,
gunaydın kızlar.prolupon depot fena canımı yaktı,oturamıyorum resmen,boynum tutulmuş,felaket bulantılarım var.Boş mideyi çıkartıyorum..
Halsizlik var fena halde.Birde bugun pazartesi
nasıl geçer bilmiyorum ki
Günaydın canım, ah o iğne yüzünden ben de oturamadım birkaç gün. Bulantıları iğne artırıyor olabilir mi? Ben de hiç midem bulanmıyor diye dolanıyordum ortalarda, iğneyi yaptırdıktan sonra sabahları mide bulantılarım başladı.
benim de büyük 9 - küçük 6 çıkmıştı doktorda. doktor hamilesin böyle olması normal demişti.
ben de diyordum kötüyüm ayakta duramıyorum sürekli tansiyonum düşüyor baygınlık geçiriyorum diye. normal başlarda olur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?