Ahh canım çıktım hastaneden cikmasina ama eve geleli 2 kez kustum ve bulantılarım cok var yine ama artık hastanede yatmak istemiyorum geldigimden beri yatak tuvalet arasi mekik dokudum yine ...
Sanki 10 gun hastanede yatip serum alan ben degilim hiçbir iyileşme yok cok Üzgünüm((
Ellerde yüzde şişme yaşayan varmı benim gibi 8 haftada :)
Tuz da şişme yapıyor, ben tuzsuz yemeye çalışıyorum şişmemek için.
bende annemin yemeklerini özledim,,,,, makarnasını bile özledim,,,,
Aynen herşeyini öZledim anneciğimin burda kv de besleniyoruz beş altın gündür ama bıktı biZden artık yemek yapmıyor((((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yapmıyormu? Allahım yaa sonrada yaşlılıkta onlara kim bakacak acaba hiç düşünmüyorlarmı.Allah yardım etsin canım geçecek bu günler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahh canım çıktım hastaneden cikmasina ama eve geleli 2 kez kustum ve bulantılarım cok var yine ama artık hastanede yatmak istemiyorum geldigimden beri yatak tuvalet arasi mekik dokudum yine ...
Sanki 10 gun hastanede yatip serum alan ben degilim hiçbir iyileşme yok cok Üzgünüm((
Günaydın,merhaba. Kızlar benim yüzümde sivilceler çıkıyo yaa, ergenlik dönemine gerimi döndüm ne, hamilelikten diyo kimisi, sizde durum nedir ?
Günaydınlar kızlar
Bana göre 8. Hafta doktora giren 6. Haftadayim. Bugün sabaha karşı mide yanmasiyla uyandım. Sabah 7 ye kaari uyutmadi. Sonra da çıkardım ve rahatladım. Ilk mide bulantim ve çıkarmam oldu. Çok kotuydu
Ne yapmam gerek bu sabah bulantısı için ?
Inşallah bir daha yaşamam. Bütün enerjimi aldı
Yani şöyle yapıyor ama örneğin akşam yemeği iki mücver filan doymuyoruz öğlen fındık yesen yetmez mi diyor üzülüyorum benim annem taa nerelerden beni düşünmüş de buzluğa atmış mantıları börekleri
valla anne gibi yok...
insan bunu hergeçen gün daha iyi anlıyor..
Aynen herşeyini öZledim anneciğimin burda kv de besleniyoruz beş altın gündür ama bıktı biZden artık yemek yapmıyor((((
Ahhh canımmm ahhhh çok zor gerçekten benim de yaptığım yenmiyor şu zor dönemleri Allahın izniyle atlatmak istiyorumhiç yoktan iyidir burada benim hiç bir tanıdığım yok, ve yemek yapamıyorum, yaptığım yemek de yenmiyor,, (çok kötü oluyor) tencere yemeğini özledim,, eşim bir şeyler yapıyor ama oda yeterli değil,,,, bugün belki esnaf lokantasına giderim ama çok da yemek yiyemiyorum,,, annemi özledim, eşşek kadarım ama özledim ;((((((
Ellerde yüzde şişme yaşayan varmı benim gibi 8 haftada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?