2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlarr. Sıla hastaneden çıkmışsın şükür. İnşallah bulantılarda biter bir an önce. Önceki gebeliklerinde kaçıncı haftaya kadar sürmüştü? Ben 8. haftadayım sanki biraz azaldı hassasiyet özellikle kokulara karşı. Mide hep bulanıyo ama kusma yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uzulme arkadasim..sende biliyosun tabi AMA hepsi geciyor..benimde ilk hamileligim hastanelerde acillerde gecti bulanti mide yanmasi mahvetti beni..AMA 12.haftada bicak gibi kesildi..Allah yardimcin olsun..az kaldi ..

Gunaydin guzel annelerr bende erkenciyim bugun :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Günaydınlar kızlar
Bana göre 8. Hafta doktora giren 6. Haftadayim. Bugün sabaha karşı mide yanmasiyla uyandım. Sabah 7 ye kaari uyutmadi. Sonra da çıkardım ve rahatladım. Ilk mide bulantim ve çıkarmam oldu. Çok kotuydu

Ne yapmam gerek bu sabah bulantısı için ?

Inşallah bir daha yaşamam. Bütün enerjimi aldı

Son düzenleme:
Aynen herşeyini öZledim anneciğimin burda kv de besleniyoruz beş altın gündür ama bıktı biZden artık yemek yapmıyor ((((

Yapmıyormu? Allahım yaa sonrada yaşlılıkta onlara kim bakacak acaba hiç düşünmüyorlarmı.Allah yardım etsin canım geçecek bu günler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani şöyle yapıyor ama örneğin akşam yemeği iki mücver filan doymuyoruz öğlen fındık yesen yetmez mi diyor üzülüyorum benim annem taa nerelerden beni düşünmüş de buzluğa atmış mantıları börekleri

Kıyamam sana canım yaa ... Sıla 12.haftadan sonra keser dedi benim dr senin ki ne diyor.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tünaydın kızlarrrr
Günaydın,merhaba. Kızlar benim yüzümde sivilceler çıkıyo yaa, ergenlik dönemine gerimi döndüm ne, hamilelikten diyo kimisi, sizde durum nedir ?

benim de geçen hafta tam alnımın köşesinde çıban gibi bi sivilce çıkmıştı ve çok acıyordu
ama geçti 1 haftada kendi kendine...
ama cildim yağlıydı daha da yağlı şimdi...

doktorum bana yataktan hemen kalkma yarım saat kadar yat ve kraker ye demişti...
ama sabhları işe gitmek için acele ettiğimden ben yine fırlıyorum yataktan ve yine bulantılar

Günaydın kızlar Ankara yine kapalı ve yağışlı bi hava...ben de kızımla tatil için bavul hazırliyoruz bakalım memlekete gideceğim biraz :))

Günaydın kızlar bütün gün evdeyim ama sizin kadar sık göremiyorum nete geçmişte çok uzun okuyanadim bakalım yarin hastaye gidicem kalp atışlarını duymak için sanırım duyarsak atışları testte yapar doktorun şuana kadar daha hic test yapmadı kalp atomlarını duyalim öyle demişti

merhaba kızlar 2gündür çubuk kraker sayesinde midem fena değil çok şükür ağrılarım da azaldı ama çok halsizim oturduğum yerden kalkmak bile zor. sivilceden bahsetmişsiniz arkadaşlar aynen bende aynı durumdayım sadece adet döneminde bir iki tane çıkardı şimdi ergenlik döneminde gibi baya sivilcem oldu. cildim çok kururdu önceden şimdi pek kurumuyo cildim daha yağlı

kalp atışlarını duymaya son 5 gün

Aynen herşeyini öZledim anneciğimin burda kv de besleniyoruz beş altın gündür ama bıktı biZden artık yemek yapmıyor ((((

hiç yoktan iyidir burada benim hiç bir tanıdığım yok, ve yemek yapamıyorum, yaptığım yemek de yenmiyor,, (çok kötü oluyor) tencere yemeğini özledim,, eşim bir şeyler yapıyor ama oda yeterli değil,,,, bugün belki esnaf lokantasına giderim ama çok da yemek yiyemiyorum,,, annemi özledim, eşşek kadarım ama özledim ;((((((

bügün ilk defa dışarda kahvaltı edebildim yürüdüm arkadasla kafa dağıttık cok iyi geldi kızlar.

Ahhh canımmm ahhhh çok zor gerçekten benim de yaptığım yenmiyor şu zor dönemleri Allahın izniyle atlatmak istiyorum

Ellerde yüzde şişme yaşayan varmı benim gibi 8 haftada :)

benim oldu bir kere, o gün boğazıma hakim olamayıp hamur işi tüketmiştim,, balon gibi şişmiştim resmen,,,,
tuzdan biraz uzak dur tatlım,,,
birde bol bol su iç,, su içmek şişmeyi önlüyor,,,

Mutlu pazarlar kızlar 😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…