Kızlar sıla hastaneden çıktımı?
Ahh canım çıktım hastaneden cikmasina ama eve geleli 2 kez kustum ve bulantılarım cok var yine ama artık hastanede yatmak istemiyorum geldigimden beri yatak tuvalet arasi mekik dokudum yine ...
Sanki 10 gun hastanede yatip serum alan ben degilim hiçbir iyileşme yok cok Üzgünüm((
Aramıza hoş geldin. Kesin sezeryan dediğine göre ilk bebek değil.Merhaba kizlar rabbim nasip ederse ben de geldim araniza.Bu sabah testim. Ocak ayinda dogum oluyor sezeryan oldugundan 38de aliniyor bebis.
Sılacım geçmiş olsun. Çok zor senin durumun Allah yardımcın olsun. Kaçıncı haftaya kadar sürmüştü bu durum önceki gebeliklerinde?Ahh canım çıktım hastaneden cikmasina ama eve geleli 2 kez kustum ve bulantılarım cok var yine ama artık hastanede yatmak istemiyorum geldigimden beri yatak tuvalet arasi mekik dokudum yine ...
Sanki 10 gun hastanede yatip serum alan ben degilim hiçbir iyileşme yok cok Üzgünüm((
Ahh canım çıktım hastaneden cikmasina ama eve geleli 2 kez kustum ve bulantılarım cok var yine ama artık hastanede yatmak istemiyorum geldigimden beri yatak tuvalet arasi mekik dokudum yine ...
ahh ahh dikkat et düşmek pek iyi degil bende deli gibi çamaşır sepeti kaldırdım 1 saat sonra kahverengimsi bi akıntı geldi kasıklarımda agrıyor ayaklarını kaldır yat çok pişmanım çook
İlk anda kanaman olmadıysa sıkma canını. Ben de çok sendeliyorum bu günlerde ayağım boşa gidiyor gibi oluyor. Dikkatli olmak lazım.
Gittim doktora dayanamadım çok şükür bir sorun yok dedi kalp atışınızda gördü doktor. Kuyruk sokumum çok ağrıyor.. Ama bebek iyiyimiş. Sen de çok dikkat et kendime . Kendimizi pamuklara sarmamız lazım sanırım
Oh çok sevindim. İçin rahat güzel bir uyku çek şimdi. Yarın da bol bol dinlen.
Eşim evde yoktu Allah razı olsun bi arkadaşım geldi o da hamile eşi ile birlikte götürdüler beni . Bana kalsa gitmedim yine de.. Dediğin gibi güzel bi dinlenmem lazım . Midem bulanıyor fenasen nasılsın
Az önce popomun üstüne feci düştümkorkuyorum umarım bişi olmaz 😞😞
canım bir şey olmaz dicektim ama zaten doktora gitmişin çok şükür...
bi de annem hep derki hamileyken poponun üzerine düşersen kızın olurmuş
bakalım tutucak mı
Az önce popomun üstüne feci düştümkorkuyorum umarım bişi olmaz 😞😞
Günaydın kızlar, sabahın en erken saatinde uyandık bebeğimle :)) Merhaba demeden geçmek istemedik
Bugün hava çok güzel, yağmur var diyolardı ama...
Gunaydin.. ben de erkenciyim senjn gibi :/
Ohh maşallahhh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar...
Günaydın,merhaba. Kızlar benim yüzümde sivilceler çıkıyo yaa, ergenlik dönemine gerimi döndüm ne, hamilelikten diyo kimisi, sizde durum nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?