2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar sıla hastaneden çıktımı?

Ahh canım çıktım hastaneden cikmasina ama eve geleli 2 kez kustum ve bulantılarım cok var yine ama artık hastanede yatmak istemiyorum geldigimden beri yatak tuvalet arasi mekik dokudum yine ...
Sanki 10 gun hastanede yatip serum alan ben degilim hiçbir iyileşme yok cok Üzgünüm ((

Cok gecmis olsun canim benim ya kac haftaliksin ne zaman biterki bu durum ya dr bisi demiyo mu tatlim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Merhaba kizlar rabbim nasip ederse ben de geldim araniza.Bu sabah testim. Ocak ayinda dogum oluyor sezeryan oldugundan 38de aliniyor bebis.
Aramıza hoş geldin. Kesin sezeryan dediğine göre ilk bebek değil.

Sılacım geçmiş olsun. Çok zor senin durumun Allah yardımcın olsun. Kaçıncı haftaya kadar sürmüştü bu durum önceki gebeliklerinde?

Gmiş olsun sılam... Ben de hastaneden çıktım bugün haftasonun evde olayım dedim kollarımda ter kalmadı serum için... Ve o kadar seruma yiyen ben değilmiştim gibi aynen devam...

Çok geçmiş olsun cnm yaa çok üzüldüm

ahh ahh dikkat et düşmek pek iyi degil bende deli gibi çamaşır sepeti kaldırdım 1 saat sonra kahverengimsi bi akıntı geldi kasıklarımda agrıyor ayaklarını kaldır yat çok pişmanım çook

Gittim doktora birşey yokmuş çok şükür .. Kalp atışı için salı günü gidecektik zaten kalp atışımızda gördü doktor yatıyorum şimdi ... Ben de çok korktum ama bişey yok dedi doktor

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlk anda kanaman olmadıysa sıkma canını. Ben de çok sendeliyorum bu günlerde ayağım boşa gidiyor gibi oluyor. Dikkatli olmak lazım.

Gittim doktora dayanamadım çok şükür bir sorun yok dedi kalp atışınızda gördü doktor. Kuyruk sokumum çok ağrıyor.. Ama bebek iyiyimiş. Sen de çok dikkat et kendime . Kendimizi pamuklara sarmamız lazım sanırım

Merhaba herkese hayırlı doğumlar diliyorum muhtemel doğum 13 görünüyor ama oğlumu sezeryanla dooğurduğum için bu da ynı olacak ve sanırım 3 ocakta doğum yapacağım zaten nişan tarihimiz de 31 ocaktı. ocağın son annesi olucam. Hepinize sevgiler...

Oh çok sevindim. İçin rahat güzel bir uyku çek şimdi. Yarın da bol bol dinlen.

Oh çok sevindim. İçin rahat güzel bir uyku çek şimdi. Yarın da bol bol dinlen.

Eşim evde yoktu Allah razı olsun bi arkadaşım geldi o da hamile eşi ile birlikte götürdüler beni . Bana kalsa gitmedim yine de.. Dediğin gibi güzel bi dinlenmem lazım . Midem bulanıyor fena sen nasılsın

Eşim evde yoktu Allah razı olsun bi arkadaşım geldi o da hamile eşi ile birlikte götürdüler beni . Bana kalsa gitmedim yine de.. Dediğin gibi güzel bi dinlenmem lazım . Midem bulanıyor fena sen nasılsın

Ben iyiyim çok şükür. Ara ara midemde yanma ekşime karışımı bir his oluyor ama çok rahatsız etmiyor.

Az önce popomun üstüne feci düştüm korkuyorum umarım bişi olmaz 😞😞

canım bir şey olmaz dicektim ama zaten doktora gitmişin çok şükür...

bi de annem hep derki hamileyken poponun üzerine düşersen kızın olurmuş
bakalım tutucak mı

canım bir şey olmaz dicektim ama zaten doktora gitmişin çok şükür...

bi de annem hep derki hamileyken poponun üzerine düşersen kızın olurmuş
bakalım tutucak mı

İyiyimiş :) kız gibi geliyo bana da :) ilk çocuk hayalim erkekti hep ama allah ne verirse artık hiç farketmez sağlığı yerinde olsun yeter

Günaydın kızlar, sabahın en erken saatinde uyandık bebeğimle :)) Merhaba demeden geçmek istemedik
Bugün hava çok güzel, yağmur var diyolardı ama...

Günaydın kızlar, sabahın en erken saatinde uyandık bebeğimle :)) Merhaba demeden geçmek istemedik
Bugün hava çok güzel, yağmur var diyolardı ama...

Gunaydin.. ben de erkenciyim senjn gibi :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın,merhaba. Kızlar benim yüzümde sivilceler çıkıyo yaa, ergenlik dönemine gerimi döndüm ne, hamilelikten diyo kimisi, sizde durum nedir ?

Benim zaten sivilceye meyilli bir cildim var, hamilelik başından beri artış oldu. Ben daha çok kepekten şikayetçiyim Bir arkadaşımın yüzü hamileyken sivilce içindeydi. Geçenlerde doğum yaptı sivilceden eser kalmamış. Dokunmadığın sürece kendi kendine geçiyormuş.

Canım yaa Allah yardımcın olsun. Sıla sen vomex a yı günde kaç defa alıyorsun? Bana sabah, ögle, akşam vermişlerdi 3dafa onun hiçmi etkisi yok.Birde canım biliyorum çok zor geliyor yemesi ama aç kalma hiç açlık daha berbat ediyor beni.Migdenin yatışması için zencefil çayını dene yedikten sonra 5 , 6 yudum içsen yeterli.Bende hastaneden çıktıktan sonra senin gibi oluyordum benim migdemi sakinleştirdi biraz.Umarım bir an önce düzelirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…