kızlar merhaba..okul kapandığı gibi memlekete gitmeyi düşünüyorum bende ama acaba uçak yolculuğunu onaylıyor mu doktorlar bu dönemde? şu x raylar beni çok korkutuyor hava alanlarındakiler baya güçlüymüş.. bu aralar avm ye gitmeye korkar oldum mağaza kapılarındaki alarmlardan bile koşar adımlarla geçiyorum bebişe bişe olmasın diye ...birde sanırım tam 2 li testlerin yapılacağı dönemde ben memlekette oluyorum, orada başka bir doktora yaptırabilir miyiz acaba?
Doktora git canım mutlaka ağrın şiddetliyse. Ben okulun bitmesini hiç bu kadar istediğimi hatırlamıyorumgünler azalcağı yerde uzuyor sanki eşim de aylardır uzak yerde görevde. Okul bitince görev süresi bitiyo döncek ama şu günler geçmiyo bi türlü seminer ne yaa ne saçma bişey..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar merhaba..okul kapandığı gibi memlekete gitmeyi düşünüyorum bende ama acaba uçak yolculuğunu onaylıyor mu doktorlar bu dönemde? şu x raylar beni çok korkutuyor hava alanlarındakiler baya güçlüymüş.. bu aralar avm ye gitmeye korkar oldum mağaza kapılarındaki alarmlardan bile koşar adımlarla geçiyorum bebişe bişe olmasın diye ...birde sanırım tam 2 li testlerin yapılacağı dönemde ben memlekette oluyorum, orada başka bir doktora yaptırabilir miyiz acaba?
hamile pilatesini bende düşünüyorum zaten o kadar zor hareketler yok birde sen zorlayan bir şey olduğunda yapmazsın,,, tabii doktorla görüşmek çok önemli,,, belki sadece yürüyüş yeterli gelir tatlım,,, hamile pilatesine you tube da bakabilirsin,,, bu arada,,,
bende yoruldum bugün beni marketten kovuyorlardı ,,, altı üstü kaşar peyniri almaya gittim,,, pastörize olanından almak için,,,,,,,,,
Bu decavit beni oldurdu. Zaten ilk donemlerde kabizlik oluyo diyolardi bi de ilac eklenince tam oldu. Birakiyorum bunu. Yerine onerebileceginiz hem vitamin hem folik iceren ilac var mi?
valla canım bilemiyorum ki ben 5. Haftadan berri vuruluyorum. Risk vardı geçti ama şimdide korusun diye devam ettik. Bildiğin yataktan kalkamıyorum nasıl bir iğneyse artık.
Midesi bulanmayanlar neden neden demesin bende diyordum gördüm.
Yarın doktor kontrolum var inşallah hersey yolunda olur da doktor artık keser iğneyi.
Istanbuldaki arkidislerim hangi hastanede takip ediliyosunuz acaba? Doğumu nerde planliyosunuz(inşallah nasip olursa tabi o günler)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu decavit beni oldurdu. Zaten ilk donemlerde kabizlik oluyo diyolardi bi de ilac eklenince tam oldu. Birakiyorum bunu. Yerine onerebileceginiz hem vitamin hem folik iceren ilac var mi?
Ben de yandan geçiyorum kimse de sormuyor neden geçmiyorsun diyekızlar merhaba..okul kapandığı gibi memlekete gitmeyi düşünüyorum bende ama acaba uçak yolculuğunu onaylıyor mu doktorlar bu dönemde? şu x raylar beni çok korkutuyor hava alanlarındakiler baya güçlüymüş.. bu aralar avm ye gitmeye korkar oldum mağaza kapılarındaki alarmlardan bile koşar adımlarla geçiyorum bebişe bişe olmasın diye ...birde sanırım tam 2 li testlerin yapılacağı dönemde ben memlekette oluyorum, orada başka bir doktora yaptırabilir miyiz acaba?
http://www.gebelikhaftalari.com/cin...belirleme-cin-takvimi-cinsiyet-hesaplama.html Deneyinn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gecen haftaya kadar hamıle degılmsım gıbı gezınıyordum ne bulantı ne kusma ne yorgunluk vardı 1 haftadır bulantı ve halsızlıkten ne hale geldım 6 senedır hegun yuruyerek geldıgım ısıme bu sabah gelemıycem zannettım yarı yolda bıttı gucum adım atamıycak gıbıydım bıde ben doguma akdar calısırım dıyodum bu gıdısle ılk 3 ayı zor tamamlıycam:)) doktor bı vıtamın verdı onu kullanayım bakalım degısır belkı
kuzum inan hiç iyi değilim kafamı taşıyamıyorum yatıyorum bu sefer daha çok ağrıyor kendi doktoruma cuma kontrolum var bakalım sorcam bu arada balık yağı kullanıyormusun...
Ben de yandan geçiyorum kimse de sormuyor neden geçmiyorsun diye
Benim kız çıktı :)
canım guvenlıkte adama karnını göster geçmene izin veriyorlar sağdan yada soldan.. Ben artık öyle yapıyorum olmayan karnımla hamile psikolojisine girdim. Sende öyle yap canım
kızlar hangi folik asidi kullanıyorsunuz .. doktora sormayı unuttum oda birşey söylemedi.
çok iyi anlıyorum seni .
balık yağı kullanmıyorum kullanamam zaten balıktan çok tiksindim hatta şimdi buraya yazarken bile içim kalkıyor. ekstra hiç birşey yiyemiyorum midem bulanıyor.o kadar ceviz fındık fıstık aldım öylece kalakaldı. ilk defa dün karnımı doyurabildim bakalım bugünde iyi gider inşallah.
sana tavsiyem şerbet yapıp iç kendini çok halsiz hissettiğinde yarım bardak suya bol şeker atıp iç . kısa süreliğine ayağa kaldırır seni. düzelecek inşallah
kızlar hangi folik asidi kullanıyorsunuz .. doktora sormayı unuttum oda birşey söylemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?