2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım guvenlıkte adama karnını göster geçmene izin veriyorlar sağdan yada soldan.. Ben artık öyle yapıyorum olmayan karnımla hamile psikolojisine girdim. Sende öyle yap canım

Kiyamam ya sana esin de yaninda degilmis daha bir uzuldum bak simdi. Ben esim yanimdayken mizmizlaniyorum sukredeyim. Allah yardimcin olsun ama bak bitti iste okul nerdeyse kavusursunuz insallah:) yarin gidiyorum doktora dua ediyorum insallah bir sorun yoktur. Dun gece iyiydim sukur agrim sizim yoktu.

Günaydın kızlar .. Bende cumartesi dr a gittim . Bebeğin kalp sesini duydum .. Çok duygusal bir andı, tutamadım ağladım ... benim 7+6 hesabım 7+3 çıktı ... 1cm miş bebeğin boyu Doktor bana kola , konseve balık ve midye , adaçayı ve yeşil çay dan uzak dur, kepekli ekmek yerine tam bugday tercih et dedi. .. 16. haftaya kadar kendini yemek için zorlama. Canın ne istiyorsa onu ye ..16. haftadan sonra liste vereceğim ona göre çabuk sıkılırsın dedi. 16. haftadan sonra her gün en az 1 yumurta ,4 köfte büyüklüğü et , 2 tabak yoğut , 1 bardak süt içeceksin dedi. Kendini sıkma , ilk 16 hafta bebek için sadece folik asit önemli dedi.

canım hamile olduğunu söylersen kapıdan geçmeyebiliyosun ben korunmayı bıraktığımız anda geçmemeye başladım sorarlarsa da hamileyim diyorum

Canım neden seni marketten kovuyorlardı merak ettimm
Bu arada herkese günaydın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu decavit beni oldurdu. Zaten ilk donemlerde kabizlik oluyo diyolardi bi de ilac eklenince tam oldu. Birakiyorum bunu. Yerine onerebileceginiz hem vitamin hem folik iceren ilac var mi?

Bu decavit beni oldurdu. Zaten ilk donemlerde kabizlik oluyo diyolardi bi de ilac eklenince tam oldu. Birakiyorum bunu. Yerine onerebileceginiz hem vitamin hem folik iceren ilac var mi?

bulantımı azaltsın diye doktorum bana premesis verdi içinde folidoce içeriği kadar folik asit var b12 b6 falan baya bi vitaminde var canım doktoruna danışıp kullanabilirsin

gecen haftaya kadar hamıle degılmsım gıbı gezınıyordum ne bulantı ne kusma ne yorgunluk vardı 1 haftadır bulantı ve halsızlıkten ne hale geldım 6 senedır hegun yuruyerek geldıgım ısıme bu sabah gelemıycem zannettım yarı yolda bıttı gucum adım atamıycak gıbıydım bıde ben doguma akdar calısırım dıyodum bu gıdısle ılk 3 ayı zor tamamlıycam:)) doktor bı vıtamın verdı onu kullanayım bakalım degısır belkı

Istanbuldaki arkidislerim hangi hastanede takip ediliyosunuz acaba? Doğumu nerde planliyosunuz(inşallah nasip olursa tabi o günler)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canim. Ben nisa hastanesine asiye hanima gidiyorum. 1-2 defa beylikduzu kolan hastanesinde nihan hanima gittim oda cok iyi bi doktor ama randevu olmadigi icin coookkk bekliyorsun.. bu yuzden nisaya geri dondum evimizede yakın hem. Asiye hanimda cok cana yakin biri.. hayirlisiyla Allah nasip ederse dogumuda orda yaparim insaallah.. sen nereye gidiyosun?

bu decavit beni oldurdu. Zaten ilk donemlerde kabizlik oluyo diyolardi bi de ilac eklenince tam oldu. Birakiyorum bunu. Yerine onerebileceginiz hem vitamin hem folik iceren ilac var mi?

valla ben hamıle kalmadan once folbıol kullandım 1.5 kutu kadar hamıle kalınca doktor onun dozu bebıse yuksek gelır folık 1 al dedı sımdı onu ıcıyorum ılk 1-2 gun kabızlık yaptı bol bol kayası yedım sımdı ıyı bı sorun yok yatarken ıcıyorum bulantıda yapmıyor

Ben de yandan geçiyorum kimse de sormuyor neden geçmiyorsun diye
http://www.gebelikhaftalari.com/cin...belirleme-cin-takvimi-cinsiyet-hesaplama.html Deneyinn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim kız çıktı :)

bende aynen kan tahlili idrar tahlili ne var ne yoksa isticem kendimi cok iyi hissetmiyorum çünkü.Hala folic asite devam ben.Vitamin falan vermedi bana

kuzum inan hiç iyi değilim kafamı taşıyamıyorum yatıyorum bu sefer daha çok ağrıyor kendi doktoruma cuma kontrolum var bakalım sorcam bu arada balık yağı kullanıyormusun...

çok iyi anlıyorum seni .
balık yağı kullanmıyorum kullanamam zaten balıktan çok tiksindim hatta şimdi buraya yazarken bile içim kalkıyor. ekstra hiç birşey yiyemiyorum midem bulanıyor.o kadar ceviz fındık fıstık aldım öylece kalakaldı. ilk defa dün karnımı doyurabildim bakalım bugünde iyi gider inşallah.
sana tavsiyem şerbet yapıp iç kendini çok halsiz hissettiğinde yarım bardak suya bol şeker atıp iç . kısa süreliğine ayağa kaldırır seni. düzelecek inşallah

kızlar hangi folik asidi kullanıyorsunuz .. doktora sormayı unuttum oda birşey söylemedi.

canım guvenlıkte adama karnını göster geçmene izin veriyorlar sağdan yada soldan.. Ben artık öyle yapıyorum olmayan karnımla hamile psikolojisine girdim. Sende öyle yap canım

avm lerin giriş kapılarında dediğin gibi yapıyorum canım geçmiyorum ama benim takıntı yaptığım mağaza kapılarındaki alarm sistemleri..avm ye girdikten sonra her mağazaya giriş çıkışta korkuyorum

çok şükür benim yememde hiç bi sorun yok hatta yemek yemekten bıktım her 2 saatte bi karnım acıkıyor hayatımda bu kadar çok yemek yediğimi hatırlamam...hatta sabah bi kahvaltı yapardım ta akşma eve gidene kadar idare ederdi ama şimdi ne mümkün yemeden duramıyorum...bende çocuk için balık yağı iyi olur die düşünüyorum ton balığı falan yiyorum bnde cuma gini doktoruma sorcam hap içebilirsin derse içcem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…