avm lerin giriş kapılarında dediğin gibi yapıyorum canım geçmiyorum ama benim takıntı yaptığım mağaza kapılarındaki alarm sistemleri..avm ye girdikten sonra her mağazaya giriş çıkışta korkuyorum
çok şükür benim yememde hiç bi sorun yok hatta yemek yemekten bıktım her 2 saatte bi karnım acıkıyor hayatımda bu kadar çok yemek yediğimi hatırlamam...hatta sabah bi kahvaltı yapardım ta akşma eve gidene kadar idare ederdi ama şimdi ne mümkün yemeden duramıyorum...bende çocuk için balık yağı iyi olur die düşünüyorum ton balığı falan yiyorum bnde cuma gini doktoruma sorcam hap içebilirsin derse içcem...
canım ben folidoce kullanıyorum folbiol kullanıyordum onu bıraktırdı doktorum
kızlar hangi folik asidi kullanıyorsunuz .. doktora sormayı unuttum oda birşey söylemedi.
bir kez mi kullanıyorsun canım
canım senle doğumumuz aynı görünüyor:)) sen bebişi gördün mü ve duyabildin mi kalp atışlarını ben en son 5+3 de gitmiştim dr ye çarşamba kalp atışları için gidicem çok heyecanlıyım
evet canım günde bir kez kullanıyorum ama folik asit 4 ile 8. haftalar arası önemi olan bir vitaminmiş 8. haftadan sonra önemi kalmıyormuş pek yakında onu bıraktırıp multivitamin takviyesine geçirecek diye düşünüyorum genelde öyle yapıyor dr ler
yediğin halde tansiyonun düşük olması enteresan .
ton balığında okyanus balığı olduğu için ve derinlerde yaşadığı için ağır metaller var canım yemeni tavsiye etmez doktorun. benim doktor öyle demişti.
sor bakalım bizde öğrenmiş oluruz :)
sorarım ciciş bakalım ne dicek cumabebiş büyümüştür umarım ben yatarken sırt üstü hiç yatamıyorum bel fıtığından dolayı kuyruk sokumum batıyor yan yatmaya çalışıyorum ama gece bi uyanıyorum yüz üstü eller yastık altında enfes acaba sakıncası varmıki:)soracaklarımı hep not aldım sonra doktorun karşısında unuturyorum bide eşinle birlikte oluyormusun
yok canım olmuyorum lekelerim geldiği için o yüzden korkuyorum. cısss yapmıyorum .başka yöntemlerle idare ediyoruz
birde ilkini düşürdümya o yüzden bunu el bebek gül bebek dikkat ediyorum.
folbiolüm bitti en iyi folik asit hangisi acaba bugün aldıracamda
canım bir şey yapamazsın ilkinde öyleydim ben ilk üç ay sürmüştü çok acır bilirimKizlar benim gibi gogus agrisindan muzdarip olan var mi? Inanilmaz aciyor dokunamiyorum bile ne yapacagimi bilmiyorum.
canım aynen son üç ay iyi çünkü onların zaman kavramı yok henüz söylemedim söylemeyide düşünmüyorum son aylara kadarBen kızıma demedim kardeş gelcek dıye nette okudum son üç ay kala demek lazımmış sabırsızlanıuomuş sinirlenıyorlarmış bıde Allah korusun bi düşük falan oldumu cocuklara izah zor oluyormuş ama farkedıyoda ben gecıştırıyom bide kardeş istedını sürekli dıyo :)))
canım karnının içi dar olanların hemen göbeği beliriyorGiremedim ne zamandir kizlar. Sayfalar carsaf carsaf okuyamayacagim. Bulantili serumdaki arkadaslar noldu gelismeler iyi mi onu merak ettim. Silam ozellikle sen canim hastanede misin hala acaba? Bu arada kizlar. 7+2 bitti bugun cok sukur. Giderek hamileligimi unutuyorum ters hareketle gelen kramp sanciyla kendime geliyorum ve yatmaya basliyorum :) onun disinda midem dolu dolu olmasina rgmen agzim hic bos durmuyo. Allahtan az az yiyorum. Bi de igne kullanan arkadaslara sorum olacak. Benim karin bildiginiz baya sis artik. Kasik bolgemle birlescek nerdeyse. Gazim yok eminim. Acaba diyorum bu igneler mi sisiriyor beni bu kadar
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
69 maalesefslm herkese kaç kilo ile hamile kaldınız???????
canım çok normal korkma ilk hamileliğimde önce yuvarlaktı bebek yokken bebek oluşunca elips olduYa kızlar sizin keseniz yusyuvarlak mi benimki gibi olan varmı? Iki gün once yüzük gibi cok muntazamdi sonra byle bisi oldu :what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
alkol mü var nasıl yani?Ya bnde kefirimi yillardr evde mayalarim. Ama hamilelkte cekindim braz dokta sormayi da unuttum.% 1kadar alkol var ya icinde ilk 3 ayda oldgumuzdn zarari olurmu diye ama normalde bi gida muhendisi olarak soyleyebilirimki kefir en mükemmel gidalrdan biridir
geçmiş olsun canımselam kızlar nasılsınız
dün akşam öyle bir baş ağrısına tutuldum ki size anlatamam, resmen bayıldım diyebilirim,korkudan ilaç da içmedim sabaha kadar o ağrıyı çektim hala da ağrıyoiki gündür gayet ıyıydım bulantılar gecmışti bugun yıne hıç halim yok offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
canım şimdi nasıl besleniyorsun liste istiyorum senden:)Dikkat edersen canım almassın.. Canınn istedigi bişi olumca ye ama faxla degil
Bn ilk hamileliğimde kılo konusunda cok buyuk yanlışa düştüm:)
Aynı şeyleri yasamak istemiyorum birkez daha....
77 kılo ile hamile kalmıstım..... 92 kılo ile doguma gittim.. Bebek küçükken anlamadım kılolu halımın yan etkılerini:)
Ama yazgelip üstüme basıma bişi bulamayınca eşimn fidan gibi kendimin bidon gii oldugunu görünce dedim ki olmuyo yaklasık 1 senede 25 kıloya yakın werdim .. 85 kılodan 61 e düştüm şükür.. Hamile kalmam süpriz oldu bana .. Kızımda ilaç tedavisiyle kalmıstım ki ikincisindede öle olur dwmişlerdi drum.. Ama rabbim dogal yoldan nasip etti.. Şimdi saglıklı beslenmeye calısıyorum canım... Kilo bnm psikoljımı alt üst ediyo.. Bnde astım var.. Gögsüm sıkısıyo carpıntım oluyo kılolu olursam...
Bunları anlattım yeni anne olcaklara bnm düştügüm yanlışa düşmeyin.. Hem bebişiniz hem kendininiz için...
İlerde kılo yüzündn cektigim sıkıntıları anlatırım
zararlı olur canım geçmiş olsunkızlar birsey soracağım hamilelikte yakı zararlı olurmu boynum tutulmuş fena.yasa havlu ısıtıp bölgeye mı koyayım.bügün doktora gidecektim ama yeni hastanesi ile evrak işi bitmediğinden hasta kabul edemiyor salıya kaldı benim iş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ooo çok fazla ben veremem şahsen şimdi devlete gidiyorum cihazlar gayet güzel dr da iyi olursa süper ilgileniyor, benim doktorum iyi özelde kendi doktorumda var olmazsa ona gidicem muayene ücreti 50 tahlillere ekstra alıyorlarsa şimdi ki önceden alınmıyordu sistem değişti şimdi, sağlık ocağında devlette yaptırmak mantıklıhamıle oldugumu gecen ay ogrendım bebeıs daha 6+4 ozel ahsataneye gıdıyoruz daha sımdıden 300-400 verdık kan testı muane ucretı saglık taraması vs devlete gıdeyım dıyorum ozamanda makıneler ıyı degıl dıyorlar doktor yeterınce zaman ayırmıyor dıyorlar bebek saglıklı olsun herseye katlanıcaz tabıde ozel hastanelerın bukadar pahalı olması cok sacma zaten sıgortadan bızden aldıklarının 2 katınıda alıyorlar
hoş geldin hayırlı olsun, benim rahmimde sağa dönük böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum rahmi arakaya dönük bir sürü kadın var dr gereksiz endişelendirmiş seniMerhaba kızlr bende aranıza yeni katıldım 6hafta 2günlük benimkide
Pztesi dr a gidicem kalp atışları için ama benim rahimim arkaya doğru kıvrılmış dedi dr düzelmezse bebek beslenemezmiş
düzelirmi sizce ve sol kalçam cok agrıyo tedirginim kızlar yaaaaa
hayırlı olsunSelam herkese Allah nasip ederse bende ocakta alıyorum bebeğimi kucağıma ❤️❤️
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
gözün aydın canım sorun yokmuşKizlar merhaba. Doktorum yurt disinda oldugundan acile gittim. Kahverengi lekeler hamilelerin yuzde 30unda olabiliyomus. Kesemize bakti iyi durumda dedi. Bol bo istirahat et dedi. Sizde kendinize dikkat edin ve hic birseyi atlamayin
maşallah bebişinemerhaba arkadaşlar bebeğimi çok sağlıklıymış dediğim gibi 3 gün geriden geliyor geç döllenme olmuş 15 ocak doğum tarihi görünüyor kalbimiz 176 atıyor
canım mide yanmasına tahin öneririm şıp diye kesiyorbayanlar dün ve ondan önce ki gün miğde yanması yüzünden neredeyse ölücektim, yemek borum eriyip gidicek sandım,,, birde dün neredeyse hiç bir şey yemedim,,,
dün internette araştırdım,,, genelde ikinci trimester ile başlıyormuş ama benim gibi miğde sorunları olan kişilerde daha erken olabiliyormuş ve gerçekten dikkat etmek gerekiyormuş,,, çünkü proteston hormonu yüzünden miğde ile yemek borumuzun arasında ki kapakçıkta gevşeme olabiliyormuş ( bilmem anlatabildin mi)))
İnternette araştırma yaptım ve uygulamaya başladım ve bugün çok daha iyiyim,,,
yemek daha sık ve daha az yiyorum,,,,
aç kalmıyorum kesinlikle yalnız ,,,,
yemek yerken su dahi içmiyorum ,,
çünkü miğdeyi çok doldurmamak gerekiyor,,
suyu da artık büyük bardakta değil, küçük bardakta ve yudum yudum içiyorum,
sakız çiğniyorum,,,
benim gibi dertten muzadrip olanlar için yazıyorum,,,
çünkü neredeyse gavizcon u içicektim ama gerek kalmadı)))
maşallah bebişeKızlar bebişimi gördüm bugün kontrolde, nasıl özlemişim:) annesini görünce kalbi güp güp attı yine heycandan mercimeğimin☺️ 1.33 cm olmuşuz😊 doktor çok iyi dedi, allaha şükür... 7+4 teyiz
canım korkma geç döllenme olmuş normalKizlar SATA gore 5+6 olmam lazim ultrasonda5+0 cikti doktora söyledim ben yyaklasik 18 gün yumyum catladi diye ama haftaya bidaha bakmamiz lazim dedi kese 11.7 mm benim gibi olan varmi aranizda cvp bekliyorum
lcw ve de factoya bakabilirsin fiyatları uygunBir de kizlar bir iki hamile giysisi almak istiyorum. Su an ihtiyac yok ama yaz biterken buyumus olucak gobis. Ogretmen oldugum icin surekli insan icine cikmak durumundayim. Son ana da birakmak istemiyorum alisverisimi. Yavas yavas alayim diyorum parca parca. Onerebileceginiz online alisveris yapabilecegim bir site var mi? Hani fiyatlari cok ucuk olmayan.
sen kesebilmişsin bunda canım çok istiyor tatlıben baya bir kilolu hamile kaldım o yüzden çok korkuyorum şekerden, hamile kaldığımı öğrendiğim andan kestim tatlıyı , ve geçen gün tokluk şekerim 90 çıktı,,, gayet iyi,,, baya bir şaşırdım,, mutlu oldum,, yani olmayacak şey değil, dikkat edildikten sonra :))))
hiç vicdan azabı duyma şurda ilk üç ya böyle sonra zaten düzeleceksin erkekleri çok düşünmeye gelmez:)ben yemek yapamıyorum bayanlar, yaparken insanlıktan çıkıyorum ve yaptığım yemeklerde çok lezzetsiz oluyor eşim yapıyor şimdi yemek,, ayy nasıl vicdan azabı duyuyorum adam çalışıyor bütün hafta , hafta sonu da yemek yapıyor bana;((((
hayırlı olsunArkadaşlar kardeşlerim bende aranıza katıldım.
Rabbim nasip ederse bende 2015 ocak annesi olacağım inşallah
Rabbim meleklerimizi korusun inşallah
ayy ayy maşallah tosuncuğaselam kızlar...
şöyle bi geçmişe baktı herkes iyi sanırım...
yeni arkadaşlar da hoşgelmişlerr
bu gün bebişimizi gördükkk
maşallahı varr
8+4 olmamıza rağmen 9+4 gibiymiş...doktor iri bi bebek olucak galiba dedi...
ki 2,5 kilo da verdim bulantılardan..demek depolar sağammış
başı poposu belli artık çok heyecanlandım görünce..2 hafta sonra yine çağırdı..2 haftada bir çağırıyor baştan beri...
gerçi çalıştığım kurum karşılıyor para ödemiyorum ama yine de normal mi kii..
neyse bebişi görürüm bol bol...
korkma canım Allah'a emanet yavrunAz önce popomun üstüne feci düştümkorkuyorum umarım bişi olmaz 😞😞
hayırlı olsunMerhaba kizlar rabbim nasip ederse ben de geldim araniza.Bu sabah testim. Ocak ayinda dogum oluyor sezeryan oldugundan 38de aliniyor bebis.
hayırlı olsunMerhaba herkese hayırlı doğumlar diliyorum muhtemel doğum 13 görünüyor ama oğlumu sezeryanla dooğurduğum için bu da ynı olacak ve sanırım 3 ocakta doğum yapacağım zaten nişan tarihimiz de 31 ocaktı. ocağın son annesi olucam. Hepinize sevgiler...
elmayı tek geçerim:)Günaydınlar kızlar
Bana göre 8. Hafta doktora giren 6. Haftadayim. Bugün sabaha karşı mide yanmasiyla uyandım. Sabah 7 ye kaari uyutmadi. Sonra da çıkardım ve rahatladım. Ilk mide bulantim ve çıkarmam oldu. Çok kotuydu
Ne yapmam gerek bu sabah bulantısı için ?
Inşallah bir daha yaşamam. Bütün enerjimi aldı
iyi tatiller canım bol bol eğleninGünaydın kızlar Ankara yine kapalı ve yağışlı bi hava...ben de kızımla tatil için bavul hazırliyoruz bakalım memlekete gideceğim biraz :))
ohhh sefan olsun canımbügün ilk defa dışarda kahvaltı edebildim yürüdüm arkadasla kafa dağıttık cok iyi geldi kızlar.
canım ben ikili üçlü yaptırmıycam oğlum da da yaptırmadım çok gereksiz buluyorumKizlar kanamalarim azaldi derken şimdide ikili test korkusu basti ne zormus hamile olmak ikili test için sanirim en az 11+1 olmak lazim ben suan 9+2 yim...
hayırlı olsun aminMerhaba arkadaslar bende gecen sene 2013 Kasım annesiydim bu senede bebeğim 7aylıkken 2.ye hamile kaldığımı öğrendim..şu anda 8 haftalık hamileyim. İnşallah sezeryanla doğum yaptığım için erken alınması gerekmez o yüzden çok endişeliyim. Herkesin hayırlı güzel keyifli hamilelik geçirmesini ve sonrasında sorunsuz bir doğum yapıp bebeğinizi kucağınıza :49sağlıkla almanızı diliyorum Rabbimden
maden suyu iç canım bolcaSabahtan beri uyku hali yerimden hiç kalkamiyirum. Tansiyonum çok düşük hissediyorum. Tuzlu ayran ictim değişim olmadı hiç. Ne yapmam gerekiyor tansiyonu yukseltmek için ?
canım benim inşallah geçicek bu günler söylemesi kolay tabi ama sabırdan başka çare yok sabret bolca dua et Rabbim şifa versin sanaCok sagolun canlarim diğer hamileliklerimi adam akıllı hatırlamıyorum ne kadar sürdü ama 3 aydan fazla olduguna eminim
Benim bulantidan daha çok canımı sikan halsizligim elimi kaldırmaya dermanim yok evde hiçbir şey yapamıyorum evim perişan cocuklarim perişan esim perişan ve ben perisanim
Hergün yatarken ertesi sabah iyi olmayi diliyorum ama yok sanki her geçen gün daha da kötü oluyorum ve korkuyorum sanki hic iyi olamicakmisim gibi geliyor bana
Çaresizlik kadar zor birsey yokmuş bunu Bikere daha anladım bu hamilelik bana hayatımin en büyük dersi oldu belkide ..
Psikolojikmen çökmüş durumdayım hayata küstüm resmen oysaki bu bebegi ve bu hamileligi cok istemiştim hic böyle bir hamilelik hayal etmemistim bu sefer herşey daha farklı olucakti ...
Allah sana bağışlasın kuzunuselam hanımlar nasılsınız benım gecen hafta avuciçi kadar kahverengi kanamam geldi doktor yat dınlen dedı bıde myomlarımdan dolayı dusuk rıskı ve 20çhaftadan sonraada erken doğum rıskı olabılır dedı nolur dua edın Rabbim korusun meleğimi ve beni tabi tüm hepimizi
canım gülü seven dikenine katlanır meleğin iyi olsunda azcık sık dişiniKızlar belki hatırlarsınız ilk mesajda yazmıştım ben tam 10 yılda 8. tüp denememde hamile kaldım. O nedenle aşırı dikkat ediyoruz eşimle. Yemek bile yapmadım 2 aydır eşim herşeyi yapıyor saolsun. Ama sürekli yatmaktan belim sırtım ağrıyor. Düzenli sporla bel fıtığım ağrımaz olmuştu tüm ağrılar geri döndü. Doktorum 12. haftada ağır olmayan spor yapabilirsin dedi. Hamile pilatesine başlıcam ama korkuyorum birşey olur diye. Herşeyi ince eleyip sık dokumaktan yoruldum.
çok geçmiş olsun canımgunaydın kızlar.prolupon depot fena canımı yaktı,oturamıyorum resmen,boynum tutulmuş,felaket bulantılarım var.Boş mideyi çıkartıyorum..
Halsizlik var fena halde.Birde bugun pazartesi
nasıl geçer bilmiyorum ki
uçak yolculuğunu doktoruna sor canım daha iyi olurkızlar merhaba..okul kapandığı gibi memlekete gitmeyi düşünüyorum bende ama acaba uçak yolculuğunu onaylıyor mu doktorlar bu dönemde? şu x raylar beni çok korkutuyor hava alanlarındakiler baya güçlüymüş.. bu aralar avm ye gitmeye korkar oldum mağaza kapılarındaki alarmlardan bile koşar adımlarla geçiyorum bebişe bişe olmasın diye ...birde sanırım tam 2 li testlerin yapılacağı dönemde ben memlekette oluyorum, orada başka bir doktora yaptırabilir miyiz acaba?
ay maşallah kuzuyaGünaydın kızlar .. Bende cumartesi dr a gittim . Bebeğin kalp sesini duydum .. Çok duygusal bir andı, tutamadım ağladım ... benim 7+6 hesabım 7+3 çıktı ... 1cm miş bebeğin boyuDoktor bana kola , konseve balık ve midye , adaçayı ve yeşil çay dan uzak dur, kepekli ekmek yerine tam bugday tercih et dedi. .. 16. haftaya kadar kendini yemek için zorlama. Canın ne istiyorsa onu ye ..16. haftadan sonra liste vereceğim ona göre çabuk sıkılırsın dedi. 16. haftadan sonra her gün en az 1 yumurta ,4 köfte büyüklüğü et , 2 tabak yoğut , 1 bardak süt içeceksin dedi. Kendini sıkma , ilk 16 hafta bebek için sadece folik asit önemli dedi.
canım doktoruna sorman lazmBu decavit beni oldurdu. Zaten ilk donemlerde kabizlik oluyo diyolardi bi de ilac eklenince tam oldu. Birakiyorum bunu. Yerine onerebileceginiz hem vitamin hem folik iceren ilac var mi?
folidocekızlar hangi folik asidi kullanıyorsunuz .. doktora sormayı unuttum oda birşey söylemedi.
geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar. Üşütmüşüm çok hastayım.
geçmiş olsun[/QUOTE .!.:Teşekkür ederim.
http://www.gebelikhaftalari.com/cin...belirleme-cin-takvimi-cinsiyet-hesaplama.html Deneyinn
inan bende herşeyi söylüyorum kayınvalideme olan kızgınlığımı düne kadar içime atardım sorun olmasın diye şimdi herşeyi söylüyorum hallerin geldi yine diyor bana hormanlarınmı yükseldi diyo gülermisin ağlarmısın
saol cnm ya eylülde 1 yılı doluyo ama müdürü göndermicek sanırm . Allah herkese vicdan versin.
canım bir şey yapamazsın ilkinde öyleydim ben ilk üç ay sürmüştü çok acır bilirim
canım aynen son üç ay iyi çünkü onların zaman kavramı yok henüz söylemedim söylemeyide düşünmüyorum son aylara kadar
canım karnının içi dar olanların hemen göbeği beliriyor
69 maalesef
canım çok normal korkma ilk hamileliğimde önce yuvarlaktı bebek yokken bebek oluşunca elips oldu
alkol mü var nasıl yani?
geçmiş olsun canım
canım şimdi nasıl besleniyorsun liste istiyorum senden:)
zararlı olur canım geçmiş olsun
ooo çok fazla ben veremem şahsen şimdi devlete gidiyorum cihazlar gayet güzel dr da iyi olursa süper ilgileniyor, benim doktorum iyi özelde kendi doktorumda var olmazsa ona gidicem muayene ücreti 50 tahlillere ekstra alıyorlarsa şimdi ki önceden alınmıyordu sistem değişti şimdi, sağlık ocağında devlette yaptırmak mantıklı
hoş geldin hayırlı olsun, benim rahmimde sağa dönük böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum rahmi arakaya dönük bir sürü kadın var dr gereksiz endişelendirmiş seni
hayırlı olsun
gözün aydın canım sorun yokmuş
maşallah bebişine
canım mide yanmasına tahin öneririm şıp diye kesiyor
maşallah bebişe
canım korkma geç döllenme olmuş normal
lcw ve de factoya bakabilirsin fiyatları uygun
sen kesebilmişsin bunda canım çok istiyor tatlıilkinde hiç yememeiştim
hiç vicdan azabı duyma şurda ilk üç ya böyle sonra zaten düzeleceksin erkekleri çok düşünmeye gelmez:)
hayırlı olsun
ayy ayy maşallah tosuncuğa
korkma canım Allah'a emanet yavrun
hayırlı olsun
hayırlı olsun
elmayı tek geçerim:)
iyi tatiller canım bol bol eğlenin
ohhh sefan olsun canım
canım ben ikili üçlü yaptırmıycam oğlum da da yaptırmadım çok gereksiz buluyorum
hayırlı olsun amin
maden suyu iç canım bolca
canım benim inşallah geçicek bu günler söylemesi kolay tabi ama sabırdan başka çare yok sabret bolca dua et Rabbim şifa versin sana
Allah sana bağışlasın kuzunu
canım gülü seven dikenine katlanır meleğin iyi olsunda azcık sık dişini
çok geçmiş olsun canım
uçak yolculuğunu doktoruna sor canım daha iyi olur
ay maşallah kuzuya
canım doktoruna sorman lazm
folidoce
geçmiş olsun
kızlar aramızda sigara içen yoktur di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?