2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

yok canım onlar sadece alarm sistemi korkma. Zararı yok sana

yediğin halde tansiyonun düşük olması enteresan .
ton balığında okyanus balığı olduğu için ve derinlerde yaşadığı için ağır metaller var canım yemeni tavsiye etmez doktorun. benim doktor öyle demişti.
sor bakalım bizde öğrenmiş oluruz :)

kızlar hangi folik asidi kullanıyorsunuz .. doktora sormayı unuttum oda birşey söylemedi.

canım senle doğumumuz aynı görünüyor:)) sen bebişi gördün mü ve duyabildin mi kalp atışlarını ben en son 5+3 de gitmiştim dr ye çarşamba kalp atışları için gidicem çok heyecanlıyım

bir kez mi kullanıyorsun canım

evet canım günde bir kez kullanıyorum ama folik asit 4 ile 8. haftalar arası önemi olan bir vitaminmiş 8. haftadan sonra önemi kalmıyormuş pek yakında onu bıraktırıp multivitamin takviyesine geçirecek diye düşünüyorum genelde öyle yapıyor dr ler

bu cumartesi duydum canım ...ben 7+6 görününüyorum ama 7+3 müşüm ..1 cm di boyu

ben yaklaşık 7 aydır follbiol kullanıyordum zaten canım .. ama bazı doktorlar folbiolu bıraktırmış o yüzden sordum .. benim doktorum sormadı sacedece folik asit dışında 16. haftaya kadar hiç birşey önemli değil dedi.

sorarım ciciş bakalım ne dicek cumabebiş büyümüştür umarım ben yatarken sırt üstü hiç yatamıyorum bel fıtığından dolayı kuyruk sokumum batıyor yan yatmaya çalışıyorum ama gece bi uyanıyorum yüz üstü eller yastık altında enfesacaba sakıncası varmıki:)soracaklarımı hep not aldım sonra doktorun karşısında unuturyorum bide eşinle birlikte oluyormusun

yok canım olmuyorum lekelerim geldiği için o yüzden korkuyorum. cısss yapmıyorum . başka yöntemlerle idare ediyoruz
birde ilkini düşürdümya o yüzden bunu el bebek gül bebek dikkat ediyorum.
folbiolüm bitti en iyi folik asit hangisi acaba bugün aldıracamda

benimde ilki düştü bizde buna pamuklara sarcaz şimdiden bizde nerdeyse 2 aydır birlikte olmuyoruz benm lekem falanda yok ama korkuyoruz bişey olmasın die kendi başının çaresine bakıyor kuzum:) ben folbiol kullanıyorum bilmiorum iyimi kötümü:) coraspirin kullanıyorum bide progestron bu gittiğimde kullan yada kullanma dicek bakalım...

Kizlar benim gibi gogus agrisindan muzdarip olan var mi? Inanilmaz aciyor dokunamiyorum bile ne yapacagimi bilmiyorum.
canım bir şey yapamazsın ilkinde öyleydim ben ilk üç ay sürmüştü çok acır bilirim
canım aynen son üç ay iyi çünkü onların zaman kavramı yok henüz söylemedim söylemeyide düşünmüyorum son aylara kadar
canım karnının içi dar olanların hemen göbeği beliriyor
slm herkese kaç kilo ile hamile kaldınız???????
69 maalesef
Ya kızlar sizin keseniz yusyuvarlak mi benimki gibi olan varmı? Iki gün once yüzük gibi cok muntazamdi sonra byle bisi oldu :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çok normal korkma ilk hamileliğimde önce yuvarlaktı bebek yokken bebek oluşunca elips oldu
alkol mü var nasıl yani?
geçmiş olsun canım
canım şimdi nasıl besleniyorsun liste istiyorum senden:)
zararlı olur canım geçmiş olsun
ooo çok fazla ben veremem şahsen şimdi devlete gidiyorum cihazlar gayet güzel dr da iyi olursa süper ilgileniyor, benim doktorum iyi özelde kendi doktorumda var olmazsa ona gidicem muayene ücreti 50 tahlillere ekstra alıyorlarsa şimdi ki önceden alınmıyordu sistem değişti şimdi, sağlık ocağında devlette yaptırmak mantıklı
hoş geldin hayırlı olsun, benim rahmimde sağa dönük böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum rahmi arakaya dönük bir sürü kadın var dr gereksiz endişelendirmiş seni
Selam herkese Allah nasip ederse bende ocakta alıyorum bebeğimi kucağıma ❤️❤️

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
hayırlı olsun
Kizlar merhaba. Doktorum yurt disinda oldugundan acile gittim. Kahverengi lekeler hamilelerin yuzde 30unda olabiliyomus. Kesemize bakti iyi durumda dedi. Bol bo istirahat et dedi. Sizde kendinize dikkat edin ve hic birseyi atlamayin
gözün aydın canım sorun yokmuş
merhaba arkadaşlar bebeğimi çok sağlıklıymış dediğim gibi 3 gün geriden geliyor geç döllenme olmuş 15 ocak doğum tarihi görünüyor kalbimiz 176 atıyor
maşallah bebişine
canım mide yanmasına tahin öneririm şıp diye kesiyor
maşallah bebişe
canım korkma geç döllenme olmuş normal
lcw ve de factoya bakabilirsin fiyatları uygun
sen kesebilmişsin bunda canım çok istiyor tatlı ilkinde hiç yememeiştim
hiç vicdan azabı duyma şurda ilk üç ya böyle sonra zaten düzeleceksin erkekleri çok düşünmeye gelmez:)
Arkadaşlar kardeşlerim bende aranıza katıldım.
Rabbim nasip ederse bende 2015 ocak annesi olacağım inşallah
Rabbim meleklerimizi korusun inşallah
hayırlı olsun
ayy ayy maşallah tosuncuğa
Az önce popomun üstüne feci düştüm korkuyorum umarım bişi olmaz 😞😞
korkma canım Allah'a emanet yavrun
Merhaba kizlar rabbim nasip ederse ben de geldim araniza.Bu sabah testim. Ocak ayinda dogum oluyor sezeryan oldugundan 38de aliniyor bebis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun
hayırlı olsun
elmayı tek geçerim:)
iyi tatiller canım bol bol eğlenin
bügün ilk defa dışarda kahvaltı edebildim yürüdüm arkadasla kafa dağıttık cok iyi geldi kızlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ohhh sefan olsun canım
Kizlar kanamalarim azaldi derken şimdide ikili test korkusu basti ne zormus hamile olmak ikili test için sanirim en az 11+1 olmak lazim ben suan 9+2 yim...
canım ben ikili üçlü yaptırmıycam oğlum da da yaptırmadım çok gereksiz buluyorum
hayırlı olsun amin
Sabahtan beri uyku hali yerimden hiç kalkamiyirum. Tansiyonum çok düşük hissediyorum. Tuzlu ayran ictim değişim olmadı hiç. Ne yapmam gerekiyor tansiyonu yukseltmek için ?
maden suyu iç canım bolca
canım benim inşallah geçicek bu günler söylemesi kolay tabi ama sabırdan başka çare yok sabret bolca dua et Rabbim şifa versin sana
Allah sana bağışlasın kuzunu
canım gülü seven dikenine katlanır meleğin iyi olsunda azcık sık dişini
çok geçmiş olsun canım
uçak yolculuğunu doktoruna sor canım daha iyi olur
ay maşallah kuzuya
Bu decavit beni oldurdu. Zaten ilk donemlerde kabizlik oluyo diyolardi bi de ilac eklenince tam oldu. Birakiyorum bunu. Yerine onerebileceginiz hem vitamin hem folik iceren ilac var mi?
canım doktoruna sorman lazm
kızlar hangi folik asidi kullanıyorsunuz .. doktora sormayı unuttum oda birşey söylemedi.
folidoce
Günaydın arkadaşlar. Üşütmüşüm çok hastayım.
geçmiş olsun

:) napalım valla bende kendimi tutamıyorum ama en çok eşime birde uzakta ya söyleyeceğimi söylüyorum sonrada çok üzülüyorum. yazık adamın en suçu varki.

saol cnm ya eylülde 1 yılı doluyo ama müdürü göndermicek sanırm . Allah herkese vicdan versin.

Amin Artık insanlarımız da tuhaf. Herkesin biraz insanlık dersi alması lazım idarecilerin çoğununda idarecilik dersi...

canımmm herkese cevap yazmışsın yaa... çok sağol cok öpüyorum..

Günaydın güzel anneler ben hep yorgunum inşallah geçicek bu günler yavrum sağlıklı olsunda, her işi kendim yapıyorum ve hiç enerjim kalmıyor eşim hiç bir işe elini sürmüyor yani çok şanslısınız

Bir kaç tüyo:)

Mide yanmasına
: Tahin süper kızlar bir kaşık yiyin kesiyor sade yiyemezseniz tahin helvası yiyin bir çatal

Tansiyon düşüklüğüne: Maden suyu en güzeli tuzlu ayranla maden suyunu karıştırın hemen yükselir

Tansiyon yüksekliğine: Tuzsuz ayran bolca ve en az 3 litre su tabi stres yok:)

Kabızlığa: Kuru erik en güzel çözüm gün içinde kabızlığınız gidene kadar 10 tane falan yiyin kabızlık gidince yine 4-5 tane yiyin, birde bir gün gün kurusu kayısı bir gün kuru incir şeklinde dönüşümlü tüketin vücut alışıyor çünkü:)

Hamile giyim: Lcw en uygun gebe kıyafeti satan yer tabi tesettürlülere pek uygun yok ama:)

Sezaryen: Benim ilki maalesef sezaryen oldu bunu nasipse normal istiyorum ama yine sezaryen olursa kesenlikle gününden önce sezaryen olmam günü beklerim sancımı çekip giderim o sancı bebek için çok önemli bunu lütfen araştırın, tabi Rabbim hayırlı vakitte hayırlı doğum şeklini nasip etsin hepimize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…