2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ben hiç içmiyordum eşim göreve gidince başlamıştım ama tek tük bebek için tedaviye başladığımda tamamen bıraktım günde 3 falan anca.. şimdi tık yok

Ben de bebeğimi öğrenince hemen bıraktım strese de girmedim bebeğimin sağlığı sigaradan çoooooookkkkk daha önemlii emzirmem bitene kadar da içmeyi düşünmüyorum inşAllah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence uuzn bi süre artık başlama bırakmışken

hamile bi arkadasimin kocasina gittikleri doktor bi kadin kendini 30 saniyede oldurtebilir sakin ol alttan al dogurana kadar demis

Süpermiş yaaaa valla kesinlikle doğru. Hele hamilelikte dehşet bişey oldum.

ben bebek denemeye karar verdiğimzden beri avm lerde ki kapılardan geçmiyorum,, rahatsıım diyorum tamam diyorlar, havalimanında da geçmek zorunda değilsin diye billiyorum çünkün bende çok gezicem,,,,
yani güvenebildiğin bir doktorsa yaptırabilirsin sonuçta bunlar normal standartları olan testler ama şimdiye kadar gebelikle ilgili olan herşeyini bir dosyaya koy,, doktorun söyledği önemli şeyleri de not et, ikili test yaptırdığın doktora gösterirsin hepsini,,,,

ayy benimde aynısı oldu canım ben 5+6 da gittim 5+3 görünüyor dedi..

ultrason 4 4 lük değil 3 güne kadar sapmalar normal görünüyor,,, kalbini refah tut,,,
birde bol bol sıvı tüket, bebeğin gelişimi için sıvı çok öenmli günde 2-2,5 lt sıvı ,,,

zeytin bulundur yanında, siyah zeytin, tuzlu ayran, bende çok zeytin sever bir insan değildim şimdi o kadar çok yiyorum ki meğersen tansiyon düştüğü için içgüdüsel olarak yiyormuşum)),,,,
tansiyon düşmesi normal şu anda vücudumuz o kadar çok çalışıyor ki,,, birde bu günlerde plesanta oluşuyormuş, yada plecanta ile ilgili bir şey,,, sakin ol,,, geçicek bunların hepsi,,, :)))

kızlar günaydın. kaç gündür giremiyorum. benim bulantılar arttı malesef ama kusamıyorum. artık işe gitmek de iyice eziyete dönüştü. şu günerde psikolojim çok bozuk su bile içemiyorum halbuki sıvı alımı çok önemliymiş bebeğim için iyi bakamıyorum ona

ultrason 4 4 lük değil 3 güne kadar sapmalar normal görünüyor,,, kalbini refah tut,,,
birde bol bol sıvı tüket, bebeğin gelişimi için sıvı çok öenmli günde 2-2,5 lt sıvı ,,,

su içme konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum ama canım sanki bebeği çok iyi besleyemiyorum gibi geliyor haftada 2 kez balık yemek gerekiyormuş ama ben öğrendiğinden beri 1 kez zorla yiyebildim...ne fındık ne ceviz canım istemiyor..sürekli makarna börek bir de yemek borumda çok yanma oluyor yemeklerden sonra

Canım bak ben oğlumda balığı bir kere bile ağzıma sürmedim ama cevimizimi bademimi ihmal etmedim şimdi oğlumu görsen zeka küpü maşaallah çok akıllı her gören öyle diyor yani, yiyemediğin şeyde kendini sakın zorlama özellikle ilk üç ay çünkü zorlayınca daha çok tiksinirsin dokuz ay yiyemezsin o yiyeceği, 12. haftanın dolmasını bekle rahat ol

inş canım yaaa saol bilgin için seni alıntılamışım konuya cvp vercem yerdeolsun sendede varmış zaten ben vardı tansiyon şeker sorunum ama bu denli değildi şimdi berbatımm şimdi yeniden ölçtürdüm iş yerindeki doktora 10-7 olmuş bi ayrandaha iç dedi...

canım sağol yazdıkların gerçekten içimi rahatlattı.. ilk olduğu için herhalde insan tecrübesiz ve panik halinde oluyor..

Bilmem ki :) aslına bakarsan hayaliyle yaşıyorumm bağımlılık çok kötü bişiy allahtan etrafımda içen yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla benim bi arkadaşım var hemde bu kadın doğum dr kızı düşün artık fosur fosur içiyorkendini ve bebeğini düşünüyosun içmezsin içemezsin zaten ona yarayışlı şeyler yemeye çalışırıyoruz demi aman şu yarasın bu yarasın die onuda içersek yediklerimizin hiç bir anlamı kalmaz...

Canım maden suyuyla ayranı karıştırıp iç daha iyi

işyerinde düzgün beslenmek çok zor hele benim için daha fena protokoldeyim. gelen giden eksik olmuyor arada bir ağzıma fındık ceviz atmaya çalışıyorum. hele lavabo durumu fena bugün doğru düzgün su bile içemedim yaaaa. yarım saattir tutuyorum. kalkaladım yerimden kimseye de hamile olduğumu söylemeyince daha da zor. Üç ayı atlatalım hayırlısıyla süper olacak

çünkü beyaz ekmek ve hamur işi onlar miğdede yanma yapıyor,az ve sık yemeye çalış, misal ben makarna pilav yerine bulgur pilavı yiyorum, geçen gün buğday çorbası yaptım yoğurtlu, müsli yiyorum, makarnayı kahverengi makarna albilirsin, yada beyaz ile kahverengi makarnayı karıştır, misal kıymalı makarna ye,,,, yemeklerin içine et karıştır ,, yemek yapamıyorsan köfte yaptırt birine, onları fırında pişir,, (ben öyle yapıyorum) ,,, sofrada hep cacık olsun,,,
birde miğde yanması olduğunda sakz çiğne biraz iyi geliyor))

canım benim de 10-7 tansiyonum bi mineralli soda içersen daha çabuk yükseltirsin insanın eli kolu kalkmıyor çok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…