canımmm herkese cevap yazmışsın yaa... çok sağol cok öpüyorum..
ben hiç içmiyordum eşim göreve gidince başlamıştım ama tek tük bebek için tedaviye başladığımda tamamen bıraktım günde 3 falan anca.. şimdi tık yok
bu cumartesi duydum canım ...ben 7+6 görününüyorum ama 7+3 müşüm ..1 cm di boyu
Ben de bebeğimi öğrenince hemen bıraktım strese de girmedim bebeğimin sağlığı sigaradan çoooooookkkkk daha önemlii emzirmem bitene kadar da içmeyi düşünmüyorum inşAllah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hamile bi arkadasimin kocasina gittikleri doktor bi kadin kendini 30 saniyede oldurtebilir sakin ol alttan al dogurana kadar demis
bence uuzn bi süre artık başlama bırakmışken
kızlar merhaba..okul kapandığı gibi memlekete gitmeyi düşünüyorum bende ama acaba uçak yolculuğunu onaylıyor mu doktorlar bu dönemde? şu x raylar beni çok korkutuyor hava alanlarındakiler baya güçlüymüş.. bu aralar avm ye gitmeye korkar oldum mağaza kapılarındaki alarmlardan bile koşar adımlarla geçiyorum bebişe bişe olmasın diye ...birde sanırım tam 2 li testlerin yapılacağı dönemde ben memlekette oluyorum, orada başka bir doktora yaptırabilir miyiz acaba?
ayy benimde aynısı oldu canım ben 5+6 da gittim 5+3 görünüyor dedi..
cumartesi gününden beri tansiyonla uğraşıyorum büyük-9 küçük-5 hiç iyi değilim acile gittim akşam bana tuzlu ayran iç dio dedim onu bende biliyorum...ne yapcam bilmiyorum işe gelirken ölçtüm şimdi 10-5 olmuştu....
ultrason 4 4 lük değil 3 güne kadar sapmalar normal görünüyor,,, kalbini refah tut,,,
birde bol bol sıvı tüket, bebeğin gelişimi için sıvı çok öenmli günde 2-2,5 lt sıvı ,,,
ayy benimde aynısı oldu canım ben 5+6 da gittim 5+3 görünüyor dedi..
su içme konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum ama canım sanki bebeği çok iyi besleyemiyorum gibi geliyor haftada 2 kez balık yemek gerekiyormuş ama ben öğrendiğinden beri 1 kez zorla yiyebildim...ne fındık ne ceviz canım istemiyor..sürekli makarna börekbir de yemek borumda çok yanma oluyor yemeklerden sonra
zeytin bulundur yanında, siyah zeytin, tuzlu ayran, bende çok zeytin sever bir insan değildim şimdi o kadar çok yiyorum ki meğersen tansiyon düştüğü için içgüdüsel olarak yiyormuşum)),,,,
tansiyon düşmesi normal şu anda vücudumuz o kadar çok çalışıyor ki,,, birde bu günlerde plesanta oluşuyormuş, yada plecanta ile ilgili bir şey,,, sakin ol,,, geçicek bunların hepsi,,, :)))
Canım bak ben oğlumda balığı bir kere bile ağzıma sürmedim ama cevimizimi bademimi ihmal etmedim şimdi oğlumu görsen zeka küpümaşaallah çok akıllı her gören öyle diyor yani, yiyemediğin şeyde kendini sakın zorlama özellikle ilk üç ay çünkü zorlayınca daha çok tiksinirsin dokuz ay yiyemezsin o yiyeceği, 12. haftanın dolmasını bekle rahat ol
Bilmem ki :) aslına bakarsan hayaliyle yaşıyorumm bağımlılık çok kötü bişiy allahtan etrafımda içen yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inş canım yaaa saol bilgin için seni alıntılamışım konuya cvp vercem yerdeolsun sendede varmış zaten ben vardı tansiyon şeker sorunum ama bu denli değildi şimdi berbatımm şimdi yeniden ölçtürdüm iş yerindeki doktora 10-7 olmuş bi ayrandaha iç dedi...
su içme konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum ama canım sanki bebeği çok iyi besleyemiyorum gibi geliyor haftada 2 kez balık yemek gerekiyormuş ama ben öğrendiğinden beri 1 kez zorla yiyebildim...ne fındık ne ceviz canım istemiyor..sürekli makarna börekbir de yemek borumda çok yanma oluyor yemeklerden sonra
inş canım yaaa saol bilgin için seni alıntılamışım konuya cvp vercem yerdeolsun sendede varmış zaten ben vardı tansiyon şeker sorunum ama bu denli değildi şimdi berbatımm şimdi yeniden ölçtürdüm iş yerindeki doktora 10-7 olmuş bi ayrandaha iç dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?