2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bulantımı azaltsın diye doktorum bana premesis verdi içinde folidoce içeriği kadar folik asit var b12 b6 falan baya bi vitaminde var canım doktoruna danışıp kullanabilirsin

Kabizlik yapiyomu peki?

Amin Artık insanlarımız da tuhaf. Herkesin biraz insanlık dersi alması lazım idarecilerin çoğununda idarecilik dersi...

Kesinlikle katiliyorum. Once insan olsunlar.

Kabizlik yapiyomu peki?

Kesinlikle katiliyorum. Once insan olsunlar.

henüz kullanmadım folidoce vardı biraz onu bitireyim öyle başlayayım dedim yarın bitcek çarşamba başlıcam premesise de heralde o da bitince daha kullandırtmaz folik asit 12 haftalık olcaz bittiğinde

Bugun o kadar cok agladim ki insallah bebegime bisey olmaz. Okulun son haftasi iste cocuklar gelmiyo. 30 kisilik ogretmenler odasinda mudurun hisimla girip bi tek bana hocam niye derse girmiyorsun demesi bnm de hocam cocuklar gittiler sinif bostu demem adamin onca insan arasinda "bana masal anlatma uydurma " demesi. Sesimi cikarmadim. Bugun odasina cagirip stajyerliknotun dusuk gelebilir diye beni tehdit etti imayla. Butun sene en cok calisanlardan biri bendm. Ders anlatmayan hocalar mi dersin zil caldigi halde 10 dakkada laklak yapan mi dersin nobet tutmayan mi dersin her turlusu vardi ve sesi bile cikmadi onlara. Cebimden verdigim fotokopi paralari kusa kusa okula gittigim gunler haram olsun. Beni bu halimde bu kadar uzduler umarim karsiligini gorurler. Bu sartlarda calismaktan nefret ediyorum

benim çay kola fanta alışkanlığım yok çok şükür işte süt bağımlılığım vardı yalnız ondan tiksindim şu anda

Bnde ruya gordum ilk defa
Kız bebegım olmuş onu emzırıyordum
Ayrıntı olarak bunu hatırlıyorum

Canım üzme kendini bebegini düşün.. İnsanın bu denli haksızlıga ugraması insanı cok üzüyo... Gercekten öle birileri var ama onlar hiç gözükmüyo dedgin gibi... Canım hersey olacagına varır.. Rabbim emeklerini bosa cıkarmaz o müdür söylensin dursun ...

canım ben 6 yıllık öğretmenim öğretmenliğin ilk yıllarında müdürler böyle davranabiliyorlar cünkü kıdemli öğretmenler haklarını biliyorlar kendilerini ezdirmiyorlar müdürlerde yeni öğretmenlere yükleniyorlar bende müdürüme gereken cevabı veriyorum tabi haklarım çerçevesinde ....
neden yalan söyleyeyim müdür bey öğrencileri sınıfta bırakıp burda keyif çatacak halim yok deseydin keşke ..alttan alıp sessiz kaldığında insanlar üzerine geliyorlar benimde ilk yıllarımda müfettiş gelmişti ve bana bu ne biçim öğretmenlik utanmıyor musunuz demişti yıkılmıştım halbuki köy okuluydu ve elimden geleni fazlasıyla yapıyordum bir sonra ki müfettişin karşısında sert durmuştum aynı sınıf için tebrik etmişti...maalesef çalışma hayatı stresli canım üzme kendinide bebişide...

canım ben de öğretmenim. müdürün densizliği bi de seni notla korkutmuş. hiç üzülme onların not verme yetkisi yok. ayıp ya hamile kadına yaptıkları şeye bak. bizim eski müdür de sürekli bayanların eksikliğini arardı. erkek öğretmenlere bişey diyemezdi. boşver sen üzülme bebişi düşün. şurda az bişey kaldı zaten.

senin canını mobbingden yakarım de..üzülme canım malesef böyle kansızları da olabiliyor.

Bugun 10+3 olduk kaldı 30 hafta )))) abıwwww

kızlar aramızda hiç kilo almadan kıyafetleri dar gelenler var mı benim biraz dar geliyor sanki rahat edemiyorum gerçi gazım da var biraz ama

teşekkürler cnm bilgiler için buarada bende 2.yi normal yapmak istiyorum...hemde deli gibi..daha doktorumla konuşmadım...sen konuştunmu
?

Kızlarr selamm nasıl gidiyo hamişlik.. Bende bulantı yeni başladı sanki kasıkta küçük bir tepecik oluşmuş gibi hissediyorum sizde ne var ne yok??

slm kızlar nasılsınız benim mide bulantılarım son hızıyla devam ediyor bugün tekrar iş başı yaptım ama nasıl çalışcam bilmiyorum((((yeni gelenler arkadaşlar hoşgeldiniz..

Canım neden seni marketten kovuyorlardı merak ettimm
Bu arada herkese günaydın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben biraz fazla pimpirikliliyim, canım kaşar istedi, şimdi rafdan almak istemedim çünkü, yarım kilo, yerim diye korktum,,, ondan gittim markalı olanlardan kestirdim azıcık,, ama kaşarların hepsini istedim elemandan hepsinin içeriğini okudum,,, birde her markayı da almak istemedim,,, misal geçen gün o kadar dikkat ettim, galeta aldım kendime içinde soya lestini varmış,, (gdo lu oluyor),,,
belki biraz fazla pimpirikliyim ama ben normalde çok sık gıda zehirlenmesi yaşarım, ve ağzımın içi yara olur mikropdan,,birde hamilelik yüzünden bünye düşüyor,, onun için bu kadar pimpirikliyim,,,

selam kızlaarrr herkese iyi haftalarrr
9.haftama girmek üzereyim ve ilk kez midem bulamıyor
umarım akşama başlamaz...

bu gün bitse biran önce..
çalışıp hamiş olmak çok zor
neyse Allah veriyor sabrını...
şimdiden hamilelik iznimin hayalini kuruyorum..

canım benim bi arkadaşım 10 haftalık falan hamileyken vandan izmire uçmuştu..sanırım son aylar tehlikeli ama sen doktıruna danış mutlaka..

ben de folik 1 kullanıyorum canım..kabızlık bende de oldu ama şimdi maşallahım var

ben de ceviz badem almıştım ama tiksinti geldi yiyemiyorum hiç
eşim yiyor sağolsun

Benim de aynı makarna pilav bulgur..
b tek bunlarda midem bulanmIYOR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…