- 29 Mayıs 2014
- 134
- 16
- 118
bulantımı azaltsın diye doktorum bana premesis verdi içinde folidoce içeriği kadar folik asit var b12 b6 falan baya bi vitaminde var canım doktoruna danışıp kullanabilirsin
Amin Artık insanlarımız da tuhaf. Herkesin biraz insanlık dersi alması lazım idarecilerin çoğununda idarecilik dersi...
Kabizlik yapiyomu peki?
Kesinlikle katiliyorum. Once insan olsunlar.
asit değeri falan içindeki mineraller değişikmiş doktorum öyle dediii bende bilmiordum kola pepsi kesinlikle yok dedi...ama dedi beyaz gazoz içebilirsin...kahve nescafe yok çay normal çay içiyorsan 3 bardak açık iç 20 bardak iç dedi bilgin olsun
günaydın anneler bende rüya gördüm bu gece
tatlı mı tatlı bir kız çocuğu ağlıyordu 3-5 aylık yanına gittim bana baktı gülümsedi yani sanki benim bebeğim gibiydi
ama sonra da kanaman olduğunu gördüm rüyamda kan rüyayı bozarmış diye duydum
Bugun o kadar cok agladim ki insallah bebegime bisey olmaz. Okulun son haftasi iste cocuklar gelmiyo. 30 kisilik ogretmenler odasinda mudurun hisimla girip bi tek bana hocam niye derse girmiyorsun demesi bnm de hocam cocuklar gittiler sinif bostu demem adamin onca insan arasinda "bana masal anlatma uydurma " demesi. Sesimi cikarmadim. Bugun odasina cagirip stajyerliknotun dusuk gelebilir diye beni tehdit etti imayla. Butun sene en cok calisanlardan biri bendm. Ders anlatmayan hocalar mi dersin zil caldigi halde 10 dakkada laklak yapan mi dersin nobet tutmayan mi dersin her turlusu vardi ve sesi bile cikmadi onlara. Cebimden verdigim fotokopi paralari kusa kusa okula gittigim gunler haram olsun. Beni bu halimde bu kadar uzduler umarim karsiligini gorurler. Bu sartlarda calismaktan nefret ediyorum
Bugun o kadar cok agladim ki insallah bebegime bisey olmaz. Okulun son haftasi iste cocuklar gelmiyo. 30 kisilik ogretmenler odasinda mudurun hisimla girip bi tek bana hocam niye derse girmiyorsun demesi bnm de hocam cocuklar gittiler sinif bostu demem adamin onca insan arasinda "bana masal anlatma uydurma " demesi. Sesimi cikarmadim. Bugun odasina cagirip stajyerliknotun dusuk gelebilir diye beni tehdit etti imayla. Butun sene en cok calisanlardan biri bendm. Ders anlatmayan hocalar mi dersin zil caldigi halde 10 dakkada laklak yapan mi dersin nobet tutmayan mi dersin her turlusu vardi ve sesi bile cikmadi onlara. Cebimden verdigim fotokopi paralari kusa kusa okula gittigim gunler haram olsun. Beni bu halimde bu kadar uzduler umarim karsiligini gorurler. Bu sartlarda calismaktan nefret ediyorum
hayırlara vesile olsun canım :) belki de gerçekten bebeğini görmüşsündür
hayrolsun rüyan canım böyle rüyalar çok görülüyor hamilyken
sana da canım
Günaydın güzel annelerben hep yorgunum inşallah geçicek bu günler yavrum sağlıklı olsunda, her işi kendim yapıyorum ve hiç enerjim kalmıyor eşim hiç bir işe elini sürmüyor yani çok şanslısınız
Bir kaç tüyo:)
Mide yanmasına: Tahin süper kızlar bir kaşık yiyin kesiyor sade yiyemezseniz tahin helvası yiyin bir çatal
Tansiyon düşüklüğüne: Maden suyu en güzeli tuzlu ayranla maden suyunu karıştırın hemen yükselir
Tansiyon yüksekliğine: Tuzsuz ayran bolca ve en az 3 litre su tabi stres yok:)
Kabızlığa: Kuru erik en güzel çözüm gün içinde kabızlığınız gidene kadar 10 tane falan yiyin kabızlık gidince yine 4-5 tane yiyin, birde bir gün gün kurusu kayısı bir gün kuru incir şeklinde dönüşümlü tüketin vücut alışıyor çünkü:)
Hamile giyim: Lcw en uygun gebe kıyafeti satan yer tabi tesettürlülere pek uygun yok ama:)
Sezaryen: Benim ilki maalesef sezaryen oldu bunu nasipse normal istiyorum ama yine sezaryen olursa kesenlikle gününden önce sezaryen olmam günü beklerim sancımı çekip giderim o sancı bebek için çok önemli bunu lütfen araştırın, tabi Rabbim hayırlı vakitte hayırlı doğum şeklini nasip etsin hepimize
Bugun 10+3 olduk kaldı 30 hafta)))) abıwwww
Canım neden seni marketten kovuyorlardı merak ettimm
Bu arada herkese günaydın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm kızlar nasılsınız benim mide bulantılarım son hızıyla devam ediyor bugün tekrar iş başı yaptım ama nasıl çalışcam bilmiyorum((((yeni gelenler arkadaşlar hoşgeldiniz..
gunaydın kızlar.prolupon depot fena canımı yaktı,oturamıyorum resmen,boynum tutulmuş,felaket bulantılarım var.Boş mideyi çıkartıyorum..
Halsizlik var fena halde.Birde bugun pazartesi
nasıl geçer bilmiyorum ki
kızlar merhaba..okul kapandığı gibi memlekete gitmeyi düşünüyorum bende ama acaba uçak yolculuğunu onaylıyor mu doktorlar bu dönemde? şu x raylar beni çok korkutuyor hava alanlarındakiler baya güçlüymüş.. bu aralar avm ye gitmeye korkar oldum mağaza kapılarındaki alarmlardan bile koşar adımlarla geçiyorum bebişe bişe olmasın diye ...birde sanırım tam 2 li testlerin yapılacağı dönemde ben memlekette oluyorum, orada başka bir doktora yaptırabilir miyiz acaba?
valla ben hamıle kalmadan once folbıol kullandım 1.5 kutu kadar hamıle kalınca doktor onun dozu bebıse yuksek gelır folık 1 al dedı sımdı onu ıcıyorum ılk 1-2 gun kabızlık yaptı bol bol kayası yedım sımdı ıyı bı sorun yok yatarken ıcıyorum bulantıda yapmıyor
çok iyi anlıyorum seni .
balık yağı kullanmıyorum kullanamam zaten balıktan çok tiksindim hatta şimdi buraya yazarken bile içim kalkıyor. ekstra hiç birşey yiyemiyorum midem bulanıyor.o kadar ceviz fındık fıstık aldım öylece kalakaldı. ilk defa dün karnımı doyurabildim bakalım bugünde iyi gider inşallah.
sana tavsiyem şerbet yapıp iç kendini çok halsiz hissettiğinde yarım bardak suya bol şeker atıp iç . kısa süreliğine ayağa kaldırır seni. düzelecek inşallah
su içme konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum ama canım sanki bebeği çok iyi besleyemiyorum gibi geliyor haftada 2 kez balık yemek gerekiyormuş ama ben öğrendiğinden beri 1 kez zorla yiyebildim...ne fındık ne ceviz canım istemiyor..sürekli makarna börekbir de yemek borumda çok yanma oluyor yemeklerden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?