2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

yani aslında bilimsel olarak sistem şu şekilde günde 1-3 sigara içersen bebeğine 100de1 zarar verme ihtimali var yani bu oran sadece 100de1 ama biz kadınlar bu 1 ihtimali düşünerek bebeğimize zarar vermeyi göze alamıyoruz 9 ay boyunca 6 adet sigara içersen bebeğine herhangi bir zararı olmaz benim bi arkadaşım var 3 tane doğurdu 3ünde de birlikte günde 1er paket sigara içtik sonuç ilk çocuğun gözü bozuk hem de 6-7 numaralarda ikincisinin doğum kilosu da normal kilosu da çok düşük 3. bebek henüz yeni olduğu için ne gibi bir sorun çıkacağı belli değil ama çocuk maşallah kilolu doğdu ve şu an için bir sorunu yok

canım sağol yazdıkların gerçekten içimi rahatlattı.. ilk olduğu için herhalde insan tecrübesiz ve panik halinde oluyor..
canım bende öyleydim ilkinde çok normal endişelenmen, sende alışacaksın

mide yanması için tahin yazmıştım bir önceki sayfada var

sigaranın anneye hayrı yok bebeğe ne olsun bağışıklık sistemi sıfır bi bebek karnımızda bizim sistemimiz koruyo doğunca uzun süre sütümüz koruyacak. en doğru kararı vermişsin canım inşallah bi daha hiç başlamazsın. benim etrafımda hamile olup içenler var nasıl kızıyorum anlatamam annemizin karnından sigarayla doğmadık bebekten kıymetli değil bırakılır diye düşünüyorum onlarbu bahaneye saklanıyolar içmeyen anlamaz diyolar bende hamile olup içeni anlamıyorum.

günaydın anneler bende rüya gördüm bu gece

tatlı mı tatlı bir kız çocuğu ağlıyordu 3-5 aylık yanına gittim bana baktı gülümsedi yani sanki benim bebeğim gibiydi
ama sonra da kanaman olduğunu gördüm rüyamda kan rüyayı bozarmış diye duydum

Süpermiş yaaaa valla kesinlikle doğru. Hele hamilelikte dehşet bişey oldum.

bende çok gülmüştüm :) benim henüz duygusal bi değişimim pek olmadı aksine rahat bi insan oldum o yönde etkiledi beni heralde :)

hayırlara vesile olsun canım :) belki de gerçekten bebeğini görmüşsündür

çok doğru söylüyorsun orda rahminde sana muhtaç besinlerini senden alan bir sabi var küçücük kalbi atıyor ve sana muhtaç sen bu sabiye her gün bir miktar zehir vererek onu da bağımlı en iyi ihtimalle astımlı bir bebek olarak doğuruyorsun günahı annenin boynuna ben çok tiryakiiydim gece kalkıp içerdim yolda balkonda evde her yerde
teste baktım çift çizgi 2 tane daha içtim gittim pakette kalan sigaraları kırdım attım annelik fedakarlık demekse ben ilk fedakarlığımı yapmış oldum Allahın izniyle :)

bende çok gülmüştüm :) benim henüz duygusal bi değişimim pek olmadı aksine rahat bi insan oldum o yönde etkiledi beni heralde :)

ne güzel ben harika oldum

ama çok şiştim ya tam 3 kilo şişim şu anda gaz da var. 36-38 bedendim 40 deniyorum oda bol geliyor arayı bulamadım. 1 ay daha böyle idare edeyim sonra hamile kıyafetleri almak istiyorummm.

şu bahçıvan pantolanlardan çok istiyorum. kasıklarım benim çok ağrıyor senin de ağrıyormu. bide bende bulantı falan yok. ağzım da tatsız tussuz.

hayrolsun rüyan canım böyle rüyalar çok görülüyor hamilyken
Kızlar iiii haftalarr.... musmutlu bir hafta olsun hepimizee

sana da canım

:) gerçekten gönülden tebrik ederim seni. hiç de içme artık çocuklarımızın bize hep ihtiyacı var sağlıkla başlarında olabilelim inşallah

arkadaslar saglık ocagına gittim gebelik kaydımı yaptırdım kanımı aldılar idrar tahliline bakacaklar genel kontrolmuş birde 4 aylık olunca tetonoz ignesi başlıyormus zamanına göre 3 kere bu iğne yapılıyormuş alınan kiloya kadar takip ediliyormuş...
birde çok ilginç bulunduğum ilçede kadın doğumcu varmış ama doğum yaptırmıyormuş ile yolluyormuş il 80 km tamda kışın doğum yapacağız Rabbim kısmet ederse kar yağdığını hayal edersem işim yaş memlekette annemin yanına gitmeye karar verdim sizlerde aile hekimliğinde kaydınızı yaptırın..hele ki öğretmen olanalr ilk tetonoz aşımz tatile denk geliyor bulunduğumuz yerde misafir girişiyle aşıyı yaptırabiliyoruşuz..

:) gerçekten gönülden tebrik ederim seni. hiç de içme artık çocuklarımızın bize hep ihtiyacı var sağlıkla başlarında olabilelim inşallah

amin inşallah eşim bile şaşırıyor bana en son annem dedi senden beklenmeyecek bir hareket diye ama o benim yavrum yaaa kıyamam ki ben ona :)

bahçıvanlardan bende istiyorum çok güzel oluyo :) benim kasık ağrılarım ciddi manada geçti önceden baya ağrıyodu şu bi hafta 10 gündür yok nerdeyse bulantım da bazen oluyo bi iki gün sürüyo perişan ediyo sonra geçiyo bikaç gün çok iyi oluyorum. ne olduğum belli değil bulantı konusunda :) ama çok şükür biçoğuna göre rahat geçiriyorum bende kilo almıştım bi buçuk falan verdim ama bu ara iştahım kapandı yemeği mecburiyetten yiyorum o da çok olmuyo ondan heralde gaz sıkıntım da geçti sanırım yavaş yavaş terketcek bu belirtiler :)

Kızlar merhaba herkeze
Doktora gittim 7 + 3 günlük bebisim kalp atisinida duyduk maşallah çok iyi dedi doktorum her şey normal testler yapmamız gerekli ama burası özel sen burada boşuna fazladan para verme kan sayımı birsuru test ismi yazdırdı bunları sağlık ocağına kaydoldu yaptır dedi aksi birşey olursa beni bul sonuçları alınca konuşalım dedi bunun dışında aksi birşey olmadıkça bir ay sonra gel dedi sonra evime çok yakin sağlık ocağı oraya gittim kaydını oldum çarşamba çağırdı testlerin yapicaz AC gel dedi iste benden bujadar herkesi opuyom uyucam biraz gorusuruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

akmina mı ben de bundan sonra onu alayım barii ben sırma içiyordum şu an

asit değeri falan içindeki mineraller değişikmiş doktorum öyle dediii bende bilmiordum kola pepsi kesinlikle yok dedi...ama dedi beyaz gazoz içebilirsin...kahve nescafe yok çay normal çay içiyorsan 3 bardak açık iç 20 bardak iç dedi bilgin olsun

Kizlar merhabaa tecrubeli anneleer bebisimizi kolu ayagi buyumus hareketlerini izler sekilde ne vakit gorecegiiz ? :) 7+5 im bugun. Haftaya randevum var kismetse o zaman gorur muyum? 9+0 da filan gitmeyi dusunuyorum.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…