- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
Merhaba güzel anneler ve taze anne adayları.. Biz de bugün kalp atışımızı duyduk çok şükür... Allah tamamına erdirsin inşallah... Çok güzel bi duygu...
canım merhaba. kime gidiyorsun ankarada?
ayy önce resmi anlamadım, sonra büyüttüm baktım, maşallah, büyümüş sivri biberin, çok tatlı,,,
bilemem ama bana erkek gibi geldi birden,,,içime öyle doğdu, gerçi sağlıklı olsunlar kız evladı da bir erkek evladı da,,,
H
Ay bende çok üzüldüm anlattiklarina bende bugun kontrole gittim bebisimin yaninda bide miyom buyuyomus cok korkuyorum düşük erken doğum zor gunler beni bekliyor dualarinizi bekliyorum
maşallah canım sanda bebişede... bizim randevuya üç hafta var daha ....gel teskere gel
Canım aynı durumu ben oğlumfa yaşadım üçüncü ayın sonlarına doğru bayram tatiliydi parça parça biley düşürmeye başladım aklımı yiyecektim tatil dr um y dışındaydı neyse avile gittik baktılar bebişim sapsağlam öiyomu atmışım .. Merak eyme bebişin büuür ce onu atar tahimden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlarr ben 8+5 günlük hamileyim dün doktora gittim en son herşey normal görünüyor aa kendini fazla yorma dedi ( daha önceki düşük ve dış gebelik hikayemden kaynaklı) ama yarın istanbula gidicem ankara da yaşıyorum uçakla gidicem annemi çok özledim orda kendimi yormam evde otururum ama uçaktan dolayı tedirgin oldum dua edin bana inş sağlıkla gider dönerim doktor çok fazla seyehat etmeni istemem ama arada olabilir dedi zaten bir hafta kalır dönerim bir daha ağustosa ancak giderim bugüne kadar bişi yoktu bugün korktum
Aynenn canım söylediklerini birebir yaşıyorum. Yemek görmek istemiyorum. Sabah iyim noluyorsa akşama doğru oluyor
çubuk kraker yemekten helak oldumcanım sadece çiğ köfte istedi böyle baharatlı ekşi şeyler yiyince sanki midem rahatlıyor. Etsiz çiğköfte yedim umarım birşey olmaz birşey olmaz dimi
Ay canım çok sağol biraz icime su serptin çok tedirginim:18:
Merhaba tatlim demetevlerde Fatma reside Onalana gidiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlarr ben 8+5 günlük hamileyim dün doktora gittim en son herşey normal görünüyor aa kendini fazla yorma dedi ( daha önceki düşük ve dış gebelik hikayemden kaynaklı) ama yarın istanbula gidicem ankara da yaşıyorum uçakla gidicem annemi çok özledim orda kendimi yormam evde otururum ama uçaktan dolayı tedirgin oldum dua edin bana inş sağlıkla gider dönerim doktor çok fazla seyehat etmeni istemem ama arada olabilir dedi zaten bir hafta kalır dönerim bir daha ağustosa ancak giderim bugüne kadar bişi yoktu bugün korktum
merhaba ikinizi de çok iyi anladığımı yazmak istedim bende 1 aralıkta kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu henüz 7 haftalıktı ama şükrettim tabiki zor üzüldüm kendim için de eşim için de ama inançlı insan için her yaşanan başka bir anlam taşıyor bebeklerimiz cennette bizi bekleyecek inş şimdi yeniden hamileyim korkularım oluyor ama her şey nasip arkadaşlar rabbim anne olmayı nasip ederse olacağız sağlıklı bebeklerimizin doğması için dua edeceğiz inş en yakın zamanda yeniden olur hayırlısı ve sağlıklı şeklide size dua ediyorum rabbim yanınızda olsun sizde bana edin olur mu bu konularda galiba kadınları en iyi birbirleri anlıyor..
sana da çok geçmiş olsun ben de şkrediyorum daha geç olmadığına ya da kararın bize bırakılmamasınA ve bi çok şeye ama çok da üzgünüm isyan değil ama engel olamıyorum aklıma geldikçe ağlıyorum Allah kolaylık versin sana da ama rahatsan stres yoksan çok iyi ben çok stresliydim kürtaj öncesi baya da bekledik fln çok strese girdim ama çok iyi geçti benimki umarım sende rahat olursun Allah yardımcın olsun
Hangi hastanede o canim
Sakın tedirgin olma sürekli bebişinle konuş beni sıkı sıkı tut annecim orası senin diğer yabancıyı at de ben sürekli öyle yapmıştım ve işe yaradı bazı gebeliklerde olurmuş.. Emin ol bebişin galip gelecek ..
kızlar teyZeler bebiş görmek isteyenler maşallah diyin yavruma olur muEki Görüntüle 1152817 Eki Görüntüle 1152819
Hastanede degil. Kendi ozel muayenesi var . Ve normal muayene ucretlerinden cok daha dusuktur ücreti canim nette adreside muayene numarasida var ☺ ankarada misin sende ?
Sakın tedirgin olma sürekli bebişinle konuş beni sıkı sıkı tut annecim orası senin diğer yabancıyı at de ben sürekli öyle yapmıştım ve işe yaradı bazı gebeliklerde olurmuş.. Emin ol bebişin galip gelecek ..
Evet camlicada oturuyorum 6+3 bebeğim
saol canım hayırlısyla ve sağlıcakla inşallah Rabbim nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?