2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba güzel anneler ve taze anne adayları.. Biz de bugün kalp atışımızı duyduk çok şükür... Allah tamamına erdirsin inşallah... Çok güzel bi duygu...

Biz de bugün duyduk canım kalp atışını. Amin hepimizinkini. Çok güzel bir duygu gerçekten.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende oyle dusunuyorum erkek gibi sanki. amann hiç fark etmez. Kız erkek ama gönlümden geçen kız nedense..

H

Ay bende çok üzüldüm anlattiklarina bende bugun kontrole gittim bebisimin yaninda bide miyom buyuyomus cok korkuyorum düşük erken doğum zor gunler beni bekliyor dualarinizi bekliyorum

Canım aynı durumu ben oğlumfa yaşadım üçüncü ayın sonlarına doğru bayram tatiliydi parça parça biley düşürmeye başladım aklımı yiyecektim tatil dr um y dışındaydı neyse avile gittik baktılar bebişim sapsağlam öiyomu atmışım .. Merak eyme bebişin büuür ce onu atar tahimden

Ay canım çok sağol biraz icime su serptin çok tedirginim:18:

Kislar tuylenmeyle ilgili yazdiklarinizi okudumda benimde gogsumun etrafnda dort bes tane kalin tuyler cikio cektm bende.bide kaslarimi aldirirken cok acio off hic boyle olmazdi.

Tatlim bende ankarada yasiyorum 6 haftalikken istanbula annemin yanina geldim ucakla mide bulantilarina dayanamayip anne yani gibi yok 😄 Allah in izniyle bisey olmaz ins hayirli yolculuklar olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Etsiz çiğ köfteden bişey olmaz canım ama güvenilir yerlerden alın,lezzet katması amacıyla zararlı katkı maddeleri katılıyor bazı markalara,katkısız yemek lazım

Ay canım çok sağol biraz icime su serptin çok tedirginim:18:

Sakın tedirgin olma sürekli bebişinle konuş beni sıkı sıkı tut annecim orası senin diğer yabancıyı at de ben sürekli öyle yapmıştım ve işe yaradı bazı gebeliklerde olurmuş.. Emin ol bebişin galip gelecek ..

Git canım ya ne güzel ailenin yanında rahat rahat dinlenirsin hem.korkulacak bidurum olsa doktorun izin vermezdi.bende 8+5 im 😊 doktorum bana izin vermiyor mesela sürekli lekelenmem var çünkü. Sende yorma kendini ve sakın güvenlik kapılarındaki xray lerden geçme sakınnn mutlaka hamile olduğunu söyle kolaylık sağlasınlar

iyi dileklerini eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim. kaderin önüne geçilmiyor ne yazık ki.

sağol canım duaların ve iyi dileklerin için. inşallah sende nur topu gibi bir çocuk dünyayı getirirsin. benimde dualarım seninle ve tüm anne adaylarıyla. allahım sizlere sağlıklı bebekler nasip eder inşallah.

anlıyorum canım seni inan. ama bir de şöyle düşün allah korusun eğer gebeliğimiz devam etseydi sorunlu bir şekilde ilerde çok daha kötü olurdu belki. Allah bize inşallah tekrar nasip edicek bu duyguyu. ben inanıyorum. sende inan. hem kürtajdan sonra daha kolay hamile kalınabiliyormuş.inşallah 3 -4 ay sonra tekrar güzel haberler veririz burda.içini ferah tut. burda da, benim tanıdığımda çok insan var düşük yapan ve sonra sağlıklı çocuklar dünyaya getiren. neden bizde bu insanlardan olmayalım ki.

Benim de kan pıhtısı vardı senin dediklerini demiştim. Çok şükür ki pıhtı yok olmuş.

kızlar teyZeler bebiş görmek isteyenler maşallah diyin yavruma olur muEki Görüntüle 1152817 Eki Görüntüle 1152819

Oy oy ooy. Masallah kocaman olmuss. Ben cuma gidicem igne icin. Erken demez de bakarsa ultrasonla 8+2 olcam ama ne kol ne bacak olur daha herhalde sabirsizlik ne kotu bir sey yaa. Saglikla gelsinler baska bisey istemem ama bi kocaman hallerini de gorseydim hani ^^

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Hastanede degil. Kendi ozel muayenesi var . Ve normal muayene ucretlerinden cok daha dusuktur ücreti canim nette adreside muayene numarasida var ☺ ankarada misin sende ?

Evet camlicada oturuyorum 6+3 bebeğim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah cnm dediklerini yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…