İnşallah.. Ben çok sık oluyordum zaten.. Yarın idrar kültürü yaptırıcam. Kolaylıkla atlatırım inşallah..
Biz de 15inde çıkmaya başlamıştık eşimle:) 15inde gelirse süper olur bebiş:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen benim de oyle kronik. Doguma yakin olmasin da. O tehlikeli oluyor. Atlatirsin canim. Gecmis olsun.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
seniin 2 gün önce doğabilir belki ne güzel ama benim 10 gün erken gelir mi
gerçi bugün doktorum sezeryana yönlendirdi bakalım
Neden sezaryene yonlendirdi canim? Ayrica 10 gun dedigin ne ki. Sabirsizsa isi belli olmaz :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
bilmem daha iyi temizlenir filan dedi ama bilmiyorum belki ankarada yaparım doğumu kilom yüksek belki o sebepten yönlendirmiştir
Ilk dogumun mu olacak peki ?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Saol canım.. Zaten ödüm kopuyor bebeğe bişey olacak diye kolaylıkla atlatırım inşallah..
geçti mi tatlım senin ki?benim geçti çok şükür,sanırım rahim genişliyor.
kızlar teyZeler bebiş görmek isteyenler maşallah diyin yavruma olur muEki Görüntüle 1152817 Eki Görüntüle 1152819
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet Allah nasip ederse ilk olacak :)
selam kızlar 9 artı 2 bugün kontrolüm vardı bebek inanılmaz gelişmiş resmen bebek olmuş cok sükür hersey normal kalp 174 uc hafta sonra ikili teste gidicem allah size de hayırlı haberler nasip etsin cok mutluyum:)
seniin 2 gün önce doğabilir belki ne güzel ama benim 10 gün erken gelir mi
gerçi bugün doktorum sezeryana yönlendirdi bakalım
eşim işten geldi yemek yok, bir salata yaptım ona sadece içine ton balığı koydu yedi,,, mutfak dağınık ama ben toplamak istemiyorum, şimdi de mutfağı temizliyor,,,ama benim hiç iş yapasım yok bayanlar,,,evdeyimde,,, bütün gün uyumak yatmak istiyorum,,, herkes benim gibi mi????
nasıl bir tembelliktir bu????
sıkılıyorum da eşim iş yapınca ama gitmiyor elim hiç bir şeye,,, sadece evi süpürüyorum hergün oda toza alerjim var diye,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?