2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İnşallah.. Ben çok sık oluyordum zaten.. Yarın idrar kültürü yaptırıcam. Kolaylıkla atlatırım inşallah..

Aynen benim de oyle kronik. Doguma yakin olmasin da. O tehlikeli oluyor. Atlatirsin canim. Gecmis olsun.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

Biz de 15inde çıkmaya başlamıştık eşimle:) 15inde gelirse süper olur bebiş:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

seniin 2 gün önce doğabilir belki ne güzel ama benim 10 gün erken gelir mi
gerçi bugün doktorum sezeryana yönlendirdi bakalım

Aynen benim de oyle kronik. Doguma yakin olmasin da. O tehlikeli oluyor. Atlatirsin canim. Gecmis olsun.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Saol canım.. Zaten ödüm kopuyor bebeğe bişey olacak diye kolaylıkla atlatırım inşallah..

selam arkadaslar... uzun suredır forumu takıp ederdım. 9aydır bebiş istiyorduk sonunda Rabbım nasip eyledı 6haftalık hamileyim.. Rabbım hepimizin saglıkla kucagına aldıgı gunlerı nasip etsın ınşallah....

seniin 2 gün önce doğabilir belki ne güzel ama benim 10 gün erken gelir mi
gerçi bugün doktorum sezeryana yönlendirdi bakalım

Neden sezaryene yonlendirdi canim? Ayrica 10 gun dedigin ne ki. Sabirsizsa isi belli olmaz :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Neden sezaryene yonlendirdi canim? Ayrica 10 gun dedigin ne ki. Sabirsizsa isi belli olmaz :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

bilmem daha iyi temizlenir filan dedi ama bilmiyorum belki ankarada yaparım doğumu kilom yüksek belki o sebepten yönlendirmiştir

bilmem daha iyi temizlenir filan dedi ama bilmiyorum belki ankarada yaparım doğumu kilom yüksek belki o sebepten yönlendirmiştir

Ilk dogumun mu olacak peki ?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Saol canım.. Zaten ödüm kopuyor bebeğe bişey olacak diye kolaylıkla atlatırım inşallah..

Icini ferah tut canim. Kafan rahat olunca sorunsuz geciyor. Allah a emanetiz hepimiz.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

geçti mi tatlım senin ki?benim geçti çok şükür,sanırım rahim genişliyor.

benim de azaldı baya ama ara ara azcık ağrıyor yine. önemli birşey değildir umarım. bir de bazen öksürdüğümde ya da ayağa kalktığımda sancı giriyor hafif. normal mi acaba?

Kizlar aksam 7 gibi yogurt corbasi ictim. Icerken de biraz zorlandim. Bi yarim saattir dr yogun sekilde bulantim oldu. Bulantim oluyor zaten ama pek cikarmiyordum. O yuzden folic plustan 3 tane yuttum. Ama arkasindan direk cikardim. Haplar da cikti mi bilmiyorum. Tekrar alsam mi bilemedim. Sizce ne yapayim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşim işten geldi yemek yok, bir salata yaptım ona sadece içine ton balığı koydu yedi,,, mutfak dağınık ama ben toplamak istemiyorum, şimdi de mutfağı temizliyor,,,ama benim hiç iş yapasım yok bayanlar,,,evdeyimde,,, bütün gün uyumak yatmak istiyorum,,, herkes benim gibi mi????
nasıl bir tembelliktir bu????
sıkılıyorum da eşim iş yapınca ama gitmiyor elim hiç bir şeye,,, sadece evi süpürüyorum hergün oda toza alerjim var diye,,,,

selam kızlar 9 artı 2 bugün kontrolüm vardı bebek inanılmaz gelişmiş resmen bebek olmuş cok sükür hersey normal kalp 174 uc hafta sonra ikili teste gidicem allah size de hayırlı haberler nasip etsin cok mutluyum:)

Kızlar merhaba ben de aranıza katıldım ...yalnız söyle bir durum var ben hiç bir sekilde son adet tarıhımı hatırlamıyorum ama doktor ultrasonda hafta ve gunünü soyleyebılıyor benım hesap yetenegım hıc yoktur 31 Mayıs'ta ultrason kağıdına göre 6 hafta 5 günlük görünüyor yanı bugün 10 hazıran 8 hafta falan olmuş olması gerekıyor heralde Doktorum 5 Ocak'ta sezeryanla alırız değmişti kısmet olursa ...bu arada 2. Bebegım olcak ılk kızım 3 yasını doldurdu amA bu sefer midem çok bulanıyor ılkınde hiç olmamıştı hepinize sağlıklı Mutlu hamilelik ve doğum diliyorum...

Masallah canim bebisine. kac cm ve ultrason fotosunu ekleyebilir misin?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Aynen canım ben de aynıyım. Hiçbir iş yapmıyorum süpürge bile açamıyorum anca haftada bir.. Bi de işe gidiyorum eve gelince hemen yatış.. Ot gibi yaşıyorum bu ara :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…