2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

sana da çok geçmiş olsun ben de şkrediyorum daha geç olmadığına ya da kararın bize bırakılmamasınA ve bi çok şeye ama çok da üzgünüm isyan değil ama engel olamıyorum aklıma geldikçe ağlıyorum Allah kolaylık versin sana da ama rahatsan stres yoksan çok iyi ben çok stresliydim kürtaj öncesi baya da bekledik fln çok strese girdim ama çok iyi geçti benimki umarım sende rahat olursun Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım umarım bende bi kaç ay geriden de olsa takip edebilirim sizi Rabbim yeniden nasip eder inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat umarım senin bebeğin iyidir Rabbim sana bağışlasın

Canım son durumlar nasıl ikiz dimi seninki ler duydun kalp seslerini aramızda bir gün vardı sanırım ben 9 haftalık oldum bendede bulantı oluyor yemek istemiyorum tansiyonum çok düşüyor oda bulantı yapıyor bende yarın kontrole gideceğim 15 günde bir kontrol olmam gerekiyormuş ikiz diye sanırım

Allah de ötesini bırak...

kızlar teyZeler bebiş görmek isteyenler maşallah diyin yavruma olur mu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Fatih Terim in büyük kızı 6.5 aylık doğurmuş bebeğini kızlar 960 gr doğmuş bebeği 3 gün yaşarsa yğun balkımda yasama sansı olabiilirmiş üzülüverdim çok etkilendim..

Off kızlar bikaç gündür turp gibiyim bugün yine pert oldum. Kasıklarımın ve sırtımın ağrısından duramadım okulda. Korktum bebeğime bişey olcak diye. Yarın boş günüm ama aptal müdür sanki çok önemliymiş gibi illa şök toplantısına katılcaksın dedi. Ben katılmayınca okul yanar öğrenciler şökü geçemez mazallah. Sinir oldum. Dersim yok bişeyim yok okula gitcem. Bıktım artık ya yatıp dinlenmek istiyorum evimde

Bende 22ocak istiyorum evlilik dönümü hediye almaktan yırtarım barii😃😃

Ay senindr mi evlilik yıldonumu bnmde. 12 si eşimin dgünü 15 ide evlilik sezeryan yapcam birinden birine denk getircem artık allah izin verirse😃😃

Cinsellik konuşulmuş kızlar...valla ben herifi hiç görmek istemiyorum,,bana dokunmasın yeter modundayım,..benim gibi olan varmı ? hormanlardan mı ben böyleyim

biliyor musun bende de isteksizlik başladı hiç öyle değildim halbuki
umarım 3 ayın sonunda geçer yoksa yazık kocişlere
ama napayım kendi kokumdan iğreniyorum bazen

maşallah canım
ne güzel hareketlerini de görmüşsün yuppii
darısı başımıza..

hazır forum durulmuşken ben bi game of thrones izleyim:)

eşim de onu izliyor ben yattıktan sonra..
bben erkenden yatınca napsın garibim

ayen canım hamile kalmadan daha çok aşerirdim ben
şimdi acıktığımı bile hissetmiyorum...
eşim de canın bir şey istemiyor mu diye soruyo hep...
çok uğraşıyorum ama ı ıh istemiyor

canım Allah sabır versin...sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
kızlar teyZeler bebiş görmek isteyenler maşallah diyin yavruma olur muEki Görüntüle 1152817 Eki Görüntüle 1152819

maşallah sizeeeee

kızlar,sizinde göbeğinizde tüylenme olmaya başladı mı?ben sarışınınm normalde tüylü biri de değilim ama göbeğim tüylenmeye başladı ya çok sinir bozucu...

H
Fatih Terim in büyük kızı 6.5 aylık doğurmuş bebeğini kızlar 960 gr doğmuş bebeği 3 gün yaşarsa yğun balkımda yasama sansı olabiilirmiş üzülüverdim çok etkilendim..

Ay bende çok üzüldüm anlattiklarina bende bugun kontrole gittim bebisimin yaninda bide miyom buyuyomus cok korkuyorum düşük erken doğum zor gunler beni bekliyor dualarinizi bekliyorum

yok canım aynı bıldıgımız ultrason. Benımki de senınkı kadar birseymiştir. Cok ama cok cabuk buyuyorlar. Seninkide kocaman olmuştur

yok canım aynı bıldıgımız ultrason. Benımki de senınkı kadar birseymiştir. Cok ama cok cabuk buyuyorlar. Seninkide kocaman olmuştur

ayy önce resmi anlamadım, sonra büyüttüm baktım, maşallah, büyümüş sivri biberin, çok tatlı,,,
bilemem ama bana erkek gibi geldi birden,,,içime öyle doğdu, gerçi sağlıklı olsunlar kız evladı da bir erkek evladı da,,,

kızlar,sizinde göbeğinizde tüylenme olmaya başladı mı?ben sarışınınm normalde tüylü biri de değilim ama göbeğim tüylenmeye başladı ya çok sinir bozucu...

benim kaşlarım recep ivedik gibi oldu,, alamıyorum canım acıyor, geçen hafta epilasyon yaptım, maymunlar görse ablaları sanırlar şu an ,,,,
yani senin bir göbek tüylenmiş, önemli değil geçicek bunların hepsi inşallah,,,

desene hormonlar ele aldı bizi:)
doğumdan sonra azalırmış bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…