merhaba arkadaslar ve eshase. sabah sen yazdıktan sonra bende kendımden süphelendim. hemen randevu aldım dokrora gıttım. kalp atısı yok dedı. daha sonra kendı doktorumu aradım ve hemen gıttım o da baktı aynı seyı söyledı. yarın sabah kürtaj olucam. uzuluyormuyum, hayır arkadasım hatta Allaha şükredıyorum kı saglıksız olan bu gebelıgım zamanında sonlandı aylar gectıkten sonra ya da bebegımı kucagıma aldıktan sonra degıl. ben ılk bastan berı hep dua ettım allahım saglıksıysa gebelıgım devam etsın dıye. benım plansız bır gebelıktı ve ılac kullanmıstım ve devam etseydı gebelık allah korusun bebegımde bır çok sorun olabılırdı. sende böyle düşün arkadaşım. hayırlı olan buymus.
ocak annelerı sızlerede Allahım ınsallah saglıklı bır dogum ve bebek kısmet eder. benıde lısteden çıkarırsanız sevınırım.
Canım ne gibi bi zorlu cekıyorsun tam olarak onu anlatırsan bilgim dhilinde yardımcı olurum
Böle secdeye egilirken ne oluyo sonucta en fazla 5 sanıye duruyoruz
Dedgim gibib sen problemin söle olmassa daha bilgili hocalarım var dansısırım senin için..
Cevseni kebirde güsel fikir...
Sürekli bir öğü rme geliyo maalesef. Geçer diye bekliyorum ama çok zorlanıyorum. Annem önüne yüksek bir kirlent koy dedi ama olur mu ki...?
canım çok ama çok üzüldüm ..
Allah sabır versin..
tez zamanda sağlıkla hamile kalırsın inşallah..
saol canım inşallah hayırlısıyla içim acıyo çok nasip değilmiş
Geçmiş olsun arkadaşım. Ama takdiri ilâhî. Vardır muhakkak bir hayır. Rabbim sabır versin. Bende bebeklerimi kaybettiğim de çok içim yandı ama rabbim hem sabri ni hemde mükafatı ni veriyor inan
canım çok çook geçmiş olsun 3 ay önce bende aynısını yaşamıştım 9+5 te gittiğimde 7+5 te kalbi durmuştu miniğimin.. ama sakın morali bozup kendini çok fazla üzme canım sağlıklı değilmiş ki diye düşünmekten başka bir çıkış yolu yok.. umarım canım 1-2 ay içerisinde tekrar güzel haberlerini alacağız öyle düşün moralini yüksek tut canım... sende Allah 'a emanet ol..
Geçmiş olsun arkadaşım. Ama takdiri ilâhî. Vardır muhakkak bir hayır. Rabbim sabır versin. Bende bebeklerimi kaybettiğim de çok içim yandı ama rabbim hem sabri ni hemde mükafatı ni veriyor inan
saol canım öyle Allah herşeyin hayırlısını bilir Allah kimseye taşıyamacağı yük vermesin
nerden bulabılırım canım.nasıl okunuyor açıklarsan sevinirim
Aynenn canım söylediklerini birebir yaşıyorum. Yemek görmek istemiyorum. Sabah iyim noluyorsa akşama doğru oluyor
çubuk kraker yemekten helak oldumcanım sadece çiğ köfte istedi böyle baharatlı ekşi şeyler yiyince sanki midem rahatlıyor. Etsiz çiğköfte yedim umarım birşey olmaz birşey olmaz dimi
Bende 22ocak istiyorum evlilik dönümü hediye almaktan yırtarım barii😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar teyZeler bebiş görmek isteyenler maşallah diyin yavruma olur muEki Görüntüle 1152817 Eki Görüntüle 1152819
Cinsellik konuşulmuş kızlar...valla ben herifi hiç görmek istemiyorum,,bana dokunmasın yeter modundayım,..benim gibi olan varmı ? hormanlardan mı ben böyleyim
kızlarrrr ben geldimm.. Biz süpermişiz. Bebiş 10 hafta 4 gunluk çıktı. tam 3.6 cm..
Doktor hareket ettirmek istedi etmedi. Vurdu vurdu benım veletten tık yok. En sonunda o nokta kadar elleri ayaklarını kendine cekip geri iti. Doktor bile şaşırdı. 3.5 cm'lık bebegın bu kadar net hareketlerini ilk defa görüyorum dedi.(al sana hareketin ağa babası dedi yumurcak)Kalbımız 170 atıyor..Biz süperiz teyzeleri.. Dualarınız için sonsuz teşekkürler. Akşama da resim atıcam
hazır forum durulmuşken ben bi game of thrones izleyim:)
Kızlar benim canım hiççççç bişey istemiyor normalde sevdiğim bayıla bayıla yediğim karnım tok olsa dahi kıyısından köşesinden tırtıkladığım canııım güzelim yemekleri yiyesim gelmiyorbişeyler istemeli bu can artık olmaz böyle kocamı oraya buraya göndermeliyim onu al bunu al şunu yicem aman allahım bunu canım çekti demeliyim ama olmuyorrrrrr
merhaba arkadaslar ve eshase. sabah sen yazdıktan sonra bende kendımden süphelendim. hemen randevu aldım dokrora gıttım. kalp atısı yok dedı. daha sonra kendı doktorumu aradım ve hemen gıttım o da baktı aynı seyı söyledı. yarın sabah kürtaj olucam. uzuluyormuyum, hayır arkadasım hatta Allaha şükredıyorum kı saglıksız olan bu gebelıgım zamanında sonlandı aylar gectıkten sonra ya da bebegımı kucagıma aldıktan sonra degıl. ben ılk bastan berı hep dua ettım allahım saglıksıysa gebelıgım devam etsın dıye. benım plansız bır gebelıktı ve ılac kullanmıstım ve devam etseydı gebelık allah korusun bebegımde bır çok sorun olabılırdı. sende böyle düşün arkadaşım. hayırlı olan buymus.
ocak annelerı sızlerede Allahım ınsallah saglıklı bır dogum ve bebek kısmet eder. benıde lısteden çıkarırsanız sevınırım.
kızlar teyZeler bebiş görmek isteyenler maşallah diyin yavruma olur muEki Görüntüle 1152817 Eki Görüntüle 1152819
Fatih Terim in büyük kızı 6.5 aylık doğurmuş bebeğini kızlar 960 gr doğmuş bebeği 3 gün yaşarsa yğun balkımda yasama sansı olabiilirmiş üzülüverdim çok etkilendim..
Maşallah kocaman olmuş çok tatlı:) bu ultrason farklı mı? Benim 7+4 teyken böyle görünüyodu. Seninki kadar olunca böyle görünürmüki benim deEki Görüntüle 1152822
yok canım aynı bıldıgımız ultrason. Benımki de senınkı kadar birseymiştir. Cok ama cok cabuk buyuyorlar. Seninkide kocaman olmuştur
kızlar,sizinde göbeğinizde tüylenme olmaya başladı mı?ben sarışınınm normalde tüylü biri de değilim ama göbeğim tüylenmeye başladı ya çok sinir bozucu...
benim kaşlarım recep ivedik gibi oldu,, alamıyorum canım acıyor, geçen hafta epilasyon yaptım, maymunlar görse ablaları sanırlar şu an ,,,,
yani senin bir göbek tüylenmiş, önemli değil geçicek bunların hepsi inşallah,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?